maanantai 2. joulukuuta 2019

Kosmetiikkasuosikit | Marraskuu 2019

*Saatu ilmaistuote


Joulukuu starttasi käyntiin eilen ja samalla saatiinkin jo heti varsinkin IG:n puolella ihastella erilaisten joulukalenterien ensimmäisten luukkujen availua. Mullahan ei tosiaan tänä vuonna joulukalenteria ole, sillä päätin ensimmäistä kertaa moneen vuoteen jättää ne ostamatta. Mielenkiinnolla kuitenkin seurailen mitä ihanaa muiden kalentereista paljastuu! Kuukauden vaihtuminen tietää myös aina kosmetiikkasuosikkien esittelyä ja yllä näette tuttuun tapaan viisi tuotetta, jotka mulla päätyivät kuukauden suosikkeihin marraskuussa. Mukaan mahtui pari uutta tuttavuutta ja kolme vanhaa tuttua, joista ainakin osa on varmasti joskus aiemminkin suosikeissa ollut. Sitten tarkemmin vielä jokaiseen tuotteeseen:


Joku ehkä muistaakin, että tämä Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance luomiväripaletti oli mulla viime vuoden loppupuolella muutaman kuukauden ajan pannuprojektissa. Kuten kuvasta näkyy, muutaman sävyn onnistuinkin silloin pannuttamaan, mutta sillä oli hintansa. En nimittäin halunnut nähdäkään tätä palettia moneen kuukauteen sen jälkeen, kun olin käyttänyt tätä intensiivisesti useamman kuukauden ajan lähes ainoana luomiväripalettinani. Otin tämän uudestaan käyttöön vasta nyt syksyllä, mutta tajusin samalla taas sen, että Modern Renaissance on vaan yksinkertaisesti yksi mun suosikkipaleteista ikinä ja ehdoton suosikkini syksyllä. Tässä on juuri ne sävyt, joita syysmeikeissä eniten suosin ja laadullisesti ABH:n luomiväreissä ei ole valittamista. Tykkään!


Toinen vanha suosikkini on tämä Ekopharman Tyrni Silmänympärysvoide. Mä olen yhden tuubin käyttänyt tätä jo joskus ehkä pari vuotta sitten, mutta nyt sain vihdoin I Love Me -messuilta ostettua tätä lisää! Kyseessä on siis anti-age silmänympärysvoide, joka kosteuttaa sy-ihoa tehokkaasti. Tässä ehdottomasti parasta hyvän kosteuttavuuden lisäksi on koostumus, joka on samaan aikaan täyteläinen, mutta kuitenkin nopeasti imeytyvä. Multa löytyy monia muitakin hyviä sy-voiteita, esimerkiksi Choicelta, mutta ne ovat monesti sen verran paksuja, etten halua niitä käyttää kuin iltaisin. Tämä Ekopharman voide toimii kuitenkin loistavasti myös aamukäytössä ja tämä oli juuri niin hyvä kuin muistelinkin. Ehdottomasti yksi parhaimpia sy-voiteita, joita olen ikinä käyttänyt. Ellei jopa paras!


Sain tämän essencen the highlighter 10 heroicin* jokin aika sitten pr-näytteenä ja tästä on tullut yksi luottotuotteeni. Highlighter muistuttaa sävyltään todella paljon iki-ihanaa theBalmin Mary-Lou Manizeria, mutta tämä essencen highlighter on paljon pienemmässä ja näppärämmässä koossa. Siitä johtuen tämä on loistava otettavaksi mukaan laukkuun! Mulla ei juuri ole laukussa mukana meikkejä ja lähinnä sieltä löytyykin kasa erilaisia huulipunia, joita olen aiempina päivinä käyttänyt. Lisäksi sieltä löytyy myös kivipuuteri ja nykyään myös tämä essencen highlighter. Tätä on superhelppo lisätä tarvittaessa päivän aikana ja sävy sopii yhteen meikin kuin meikin kanssa. Hinta-laatusuhde on tässä essencen noin kolmen euron hintaisessa highlighterissa enemmän kuin kohdillaan, joten mikäli etsit uutta vaaleaa highlighteria, kannattaa pitää tämä mielessä.


Formula 10.0.6 Bare Face Beauty Skin-Moisturizing Cleansing Oil* on yksi uusimmista putsareistani ja tässä on todella monta ominaisuutta, joihin olen täysin ihastunut. Ensinnäkin puhdistusteho tällä öljyllä on suorastaan loistava, mikä ehdottomasti onkin se tärkein edellytys sille, että jokin puhdistustuote pääsee suosiooni. Toiseksi tässä on tuoksu niin huumaavan hyvä, ettei ole tosikaan! Mä rakastan kaikkia vaniljaisia ja pähkinäisiä tuoksuja, ja tämähän saa tuoksunsa nimenomaan manteleista ja vaniljasta. Ei siis ollenkaan hullumpaa! Kolmantena tämä on vielä verrattain edullinenkin, sillä tämä täysikokoinen 110 ml pullo ei maksa kuin kymmenisen euroa. Tässäkin on siis hinta-laatusuhde mielestäni kohdillaan ja Formula 10.0.6 osoitti taas, että heiltä löytyy oikeasti todella hyviä ihonhoitotuotteita.


Tämä Ziaja Goat's Milk Moisturising Body Lotion on vanha tuttu tuote vuosien takaa. Löysin jemmoistani jokin aika sitten avaamattoman pullon tätä ihanaa vuohemaidon tuoksuista vartalovoidetta, joka on todellakin ansainnut paikkansa suosikkieni joukossa! Tämä on yksi niistä harvoista vartalovoiteista, joita voin käyttää ihollani vaikka päivittäin ilman, että (erityisesti jaloissani oleva) atooppinen ihottuma lisääntyy. Jalat ovat mulle ne pahin ongelma kaikkien vartalovoiteiden kanssa eikä tule kuuloonkaan, että voisin suurinta osaa voiteista levittää sääriini ilman kutisevia näppyjä. Tämä voide toimii kuitenkin koko kropalla täysin moiteettomasti ja kosteutustehotkin ovat tällä oikein hyvät. Tässä on tuote, josta en hevillä luovu!

Onko suosikkieni joukossa teille tuttuja tuotteita? :)

12 kommenttia:

  1. Kivoja suosikkeja esittelit! Mulle tuttu on vain tuon Ziajan vartalovoide, se on kyllä ihastuttava ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana<3 Kuten Ziajan tuotteet yleensäkin tuntuu olevan :)

      Poista
  2. Joo-o kyllä tuossa luomiväripaletissa on sellaiset sävyt, joita itsekin suosin syksyisin. :D Ihania, en siis ihmettele että on sun suosikkisi syksyn aikaan. Tietysti sitä kyllästyy helposti jos käyttää todella pitkään samaa, noin käy varmasti usean pitkäkestoisen tuotteen kanssa niitä pannuttaessa. Onneksi sulla on kuitenkin paletteja, joista on varaa valita, jos joku paletti alkaa tympiä ;) Todella kivat marraskuun kosmetiikkasuosikit jälleen! Ihana nähdä näissä aina sulle ihan uusia, kuin sun vanhojakin suosikeita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo just ton kyllästymisen takia se pannuttaminen ei ehkä oo niin mun juttu. Kun oon samaan aikaan niin kunnianhimoinen, että oikeesti haluun saada sitä tulosta aikaiseksi eikä luomivärejä ihan niin vaan pannuteta kuitenkaan :D Se vaatii työtä ja lukuisia käyttökertoja, ja se taas tietää mulla herkästi kyllästymistä. Kuten tän kanssa kävi! Kiva että tykkäsit postauksesta<3

      Poista
  3. Anastasia paletit on kyllä mahtavia. Niissä on pigmenttiä mutta sävyt on helppo työstää ja ne toimii loistavasti keskenään. Jos yksi luomiväribrändi pitäisi valita niin se olisi Anastasia <3

    Ziajan vartalovoiteita en olekaan käyttänyt mutta tuo saman sarjan hoitsikka on loistava.

    Kiinnostavia suosikkeja sulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ABH on kyllä ihan ehdottomasti yksi munkin suosikkibrändeistäni luomivärien suhteen! Ja oikeestaan meikkien suhteen yleensäkin<3 Se hoitoaine on kyllä tosi hyvä, otin sen just vähän aikaa sitten käyttöön ja oon tykännyt ihan hurjan paljon siitä :)

      Poista
  4. Kivat suosikit! Anastasian MR on yksi kauneimpia luomiväripaletteja ikinä. essencen sama highlighter täälläkin jokapäiväisessä käytössä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on upea<3 Toi highlighter oli kyllä niin positiivinen yllätys ettei tosikaan! Aivan ihana ♥

      Poista
  5. Modern Renaissance on yksi minunkin kaikkien aikojen lemppareista! <3 siinä on niiiin upeat sävyt ja se on ihanan helppo luottopaletti, jos pitää nopeasti johonkin meikata muttei ole mitään ideaa tai aikaa alkaa sävyjä sen enempää pohtimaan :D ja laatu on tosiaan huikea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis toi on sellanen paletti, millä mäkin saan sen kummemmin miettimättä luotua ties miten monta lookia, kun oon sitä niin ahkerasti käyttänyt ja ne luottomeikit on hyvässä muistissa :D Laadullisesti toi on ehdottomasti yksi munkin parhaimpia paletteja<3

      Poista
  6. Tuo anastasian paletti todella kaunis, haluaisin vielä joskus itsekkin omani kokeiluun. Mutta tuntuu, että käytän aivan liian vähän meikkiä, sillä mulla ei koskaan tule mistään luomiväreistä ne pannut esiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luomivärien pannuttaminen vaatii kyllä tosi paljon aikaa! Ja vaaleat sävyt on toki luonnollisesti yleensä helpompia pannuttaa :) Mullakaan ei ole kuin ihan muutama paletti, joissa on niitä pannuja näkyvissä, vaikka oon yrittänyt pannuttaa ties mitä ja ties kuinka kauan :D

      Poista

Kiitos kommentista!