keskiviikko 25. joulukuuta 2019

Ipsy Glam Bag Plus | Joulukuu 2019


Joulukuun Ipsy Plus tuli mulle ennätysnopeasti, johtuen toki ihan siitä, että maksoin toimituksesta hitusen enemmän ja toimitusaika oli alle viikko, joten sain boksin itselleni jo viime viikolla. Esittelin teille vasta hetki sitten marraskuun Ipsy Plussan ja nyt ollaankin sitten jo joulukuun boksin parissa! Kirjoittelin edellisessä Ipsy-postauksessani odottelevani marraskuun Boxycharmia, joka on siis yhä matkan varrella, mutta nyt se on vihdoin ja viimein saatu rekisteröityä Postille lähes kolmen viikon tauon jälkeen, kun paketin etenemisestä ei kuulunut yhtään mitään. Olin siis jo aivan varma, etten tule boksia ikinä saamaan, mutta eiköhän se vielä perille pääse, vaikka paketti näyttäisikin taas jämähtäneen Helsinkiin. Nyt keskitytään kuitenkin vuoden viimeiseen Ipsy Plussaan, jonka sisältö näytti tältä:


Rehellisesti sanottuna en hyppinyt riemusta tämän nähtyäni, sillä sisältö on hyvinkin erilainen verrattuna aiempiin Ipsy Plussiini, jotka ovat olleet hyvin meikkipainotteisia. Boksin tuotteet ovat kuitenkin todella, todella arvokkaita ja koko sisällön arvo on yhteensä liki 400 dollaria. Tuotteet itessään olivatkin pääasiassa kiinnostavia, vaikka meikkejä eniten näistä odotankin saavani, ja nyt boksissa oli jopa pari ihonhoitotuotetta. Ne olivat kuitenkin niitä boksin arvokkaimpia ja nyt tehdään vielä tarkempi katsaus tuotteisiin:


Boksin helmi oli tämä 111Skin Cryo Activating Hydra Gel, joka on koostumukseltaan geelivoidemainen ja nopeasti imeytyvä kasvovoide. Voiteen tulisi paitsi kosteuttaa, myös silottaa ja suojata kasvojen ihoa. Tämän täysikokoisen 45 ml purnukan arvo on huimat $200, mikä on totta puhuen omasta mielestäni ihan älytön summa kasvovoiteelle. Olen tätä nyt muutamaan otteeseen käyttänyt ja todennut tämän erinomaiseksi varsinkin päivävoiteena käytettynä, mutta mä en silti sanoisi varsinaisesti olevani tällaisen tuotteen kohderyhmää. En nimittäin ikinä maksaisi kasvovoiteesta noin suurta summaa. Ehdottomasti olen silti iloinen, että tämän tuotteen boksista sain ja pääsin tähän brändiin tutustumaan. Tuote itsessään vaikuttaa tosiaan erittäin hyvältä, mutta mun silmissäni mikään voide ei ole 200 dollarin arvoinen. En siis sanoisi tämänkään oleva, vaikka mitään vikaakaan en ole tästä ainakaan vielä toistaiseksi löytänyt. Mielelläni käytän tämän siis loppuun, vaikken uutta tulekaan koskaan ostamaan!
Hinta: noin $200,00.


Tämä Complex Culturen Press & Set Bronzer Brush on synteettisestä karvasta valmistettu kasvomeikkisivellin. Siveltimen sanotaan sopivan niin puuterin kuin vaikkapa aurinkopuuterinkin levitykseen ja tämä on ehdottomasti yksi kauneimpia meikkisiveltimiä, mitä olen ikinä omistanut. Siveltimen laadussakaan ei näyttäisi olevan valittamista, sillä sen karva on unelmanpehmeää ja varsi puolestaan jämäkän ja kestävän oloinen. Brändi oli itselleni täysin vieras, mutta tämä tuote oli todella kiva saada boksista! Meikkisiveltimet ovat aina tervetulleita ja oon erittäin iloinen siitä, että tämä tulee oikeasti pääsemään mulla myös käyttöön. Viime aikoina bokseista on tullut muotoilultaan mitä eriskummallisempia siveltimiä, mutta tällaiselle siveltimelle mulla on tarvetta.
Hinta: noin $35,00.


Illamasqua on itselleni pääasiassa todella mieluinen brändi ja tämä Liquid Eyeliner tulee varmasti pääsemään myös käyttöön. Tämä on musta nestemäinen tussiliner, joilla saa yleensä rajaukset tehtyä todella nopeasti ja helposti. Näiden ainut miinuspuoli onkin monesti ennenaikainen kuivahtaminen, jolloin tussipään kärjestä ei enää saa väriä irti. Vielä en ole tätä ottanut käyttöön, mutta eiköhän tämä tule pian testattua ja toivon, että tämä on laadultaan yhtä hyvä kuin Illamasquan tuotteet yleensäkin!
Hinta: noin $22,00.


Boksin toinen ihonhoitotuote oli tämä Évoluén Hydrating Serum, joka on runsaasti hyaluronihappoa sisältävä seerumi. Seerumi on koostumukseltaan juoksevaa ja läpinäkyvän nestemäistä, kuten hyaluronihapposeerumit monesti ovatkin. Seerumi imeytyy ihoon yhdessä hujauksessa ja vaikuttaisi näin muutaman käyttökerran jälkeen oikeinkin lupaavalta. Hyaluronihappohan on tällä hetkellä todella kovassa huudossa ja totta kai näin kuivaihoisena suosin itsekin ihonhoitotuotteita, jotka sitä sisältävät. Liian usein kauneusbokseista tulevat seerumit ja ihonhoitotuotteet yleensäkin jäävät mulla pitkiksi ajoiksi vaan laatikoihin pyörimään, joten tätä boksia avatessani pelkäsin näidenkin tuotteiden olevan juuri sellaisia. Onneksi olen kuitenkin saanut molemmat tuotteet otettua käyttöön heti boksin saatuani eikä mua enää todellakaan harmita, että boksissa oli tällä kertaa pari kappaletta ihonhoitotuotteita!
Hinta: noin $68,00.


Viimeisenä vielä tämä ittsē Cosmeticsin The Van Ness Magnetic Eyeshadow Palette. Paletti sisältää neljä eri luomivärinappia, jotka on aseteltu magneettiseen palettiin. Tämän paletin ideana on, että siihen voi halutessaan lisätä useampiakin luomivärinappeja eli paletti toimii samoin kuin vaikkapa tunnetut Z-paletit. Normaalisti mä olen hyvinkin innoissani näiden Jenkkiboksien luomiväripaleteista, mutta tämä oli ehkä mitäänsanomattomin kokonaisuus ikinä. Tai no, onhan tässä periaatteessa ihan käyttökelpoiset sävyt, mutta mun silmissäni tämä on silti todella, todella tylsä kokonaisuus. Mä en ole näitä sävyjä luomilla testannut ja luulenkin, että annan tämän suosiolla eteenpäin. Mulla on niin paljon mielenkiintoisempia luomiväripaletteja, ettei mulla yksinkertaisesti ole tälle nelikolle tarvetta. Lisäksi multa löytyy myös Z-paletti, joka ei ole vielä lähellekään täysi, joten magneettisellekaan paletille ei ole tarvetta juuri nyt.
Hinta: noin $60,00.

Ennakko-odotuksistani huolimatta juurikin ne ihonhoitotuotteet osoittautuivat tämän boksin parhaimmiksi tuotteiksi. Sivellin ja eyelier päätyvät myös varmasti käyttöön, mutta luomiväripaletista en tosiaan innostunut. Tämä boksi oli arvoltaan todella, todella suuri - lähes $400,00 kuten postauksen alussa mainitsinkin. Vieläkään en voi uskoa, että tuolta oikeasti tuli parinsadan dollarin arvoinen kasvovoide, mutta niin sieltä vaan tuli. Ensi kuun Ipsy Plussaan ehdin kuin ehdinkin valita muutaman tuotteen joukosta yhden itselleni mieluisimman, ja sanotaan vaikka näin, että tammikuun boksissa tuleekin sitten olemaan luomiväripaletti, joka tulee aivan taatusti pääsemään mulla todella kovaan käyttöön ;)

Mitä mieltä olette boksin sisällöstä? Kiinnostaako teitä kauneusbokseissa enemmän meikki- vai ihonhoitotuotteet? :)

8 kommenttia:

  1. Odotan innolla tuon 200 dollarin voiteen tuomiota :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin :D Oon sitä nyt käyttänyt ja tykännyt, mutta saa nähdä millainen mielipide on siinä vaiheessa, kun toi päätyy loppuneet-postaukseen!

      Poista
  2. Oho, aika huikeen hintainen voide! Tosin geelivoiteet on mun suosikkeja, mutten ikinä raaskis niistä maltaita maksaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään geelivoiteista varsinkin aamukäytössä, mutta toi hinta on jotain ihan järkyttävää :D En ikinä maksaisi itsekään noin paljon yhdestä kasvovoiteesta.

      Poista
  3. Nuo 111skin tuotteet kaikki on ihan älyttömän hintaisia. Vähän ehkä firma ylihinnoittelee tuotteensa. Käytin joskus jonkun heidän seerumin joka kans maksoi yli 100e enkä huomannut mitään erikoista mitä ei saisi 10 kertaa halvemmistakin tuotteista 😅 mutta tosi kiinnostava kuulla millainen kokemus sulla tuosta tulee.

    Joulukuun tuotevalikoima oli minusta vähän heikko ipsy plussan tasoon mutta sait kuitenkin aika kivoja tuotteita. Toi sivellin esim on aivan super kaunis. Mullekin on se tulossa ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo niinhän se monesti menee, että ei se noin suuri hinta enää korreloi ihan sen tuotteen kanssa :D Selektiivisessä kosmetiikassa toki maksetaan eri tavalla pakkauksista ym. kuin vaikka markettikosmetiikassa, mutta kun toi kyseinen brändi ei ole edes suomalaisille varmasti mitenkään turhan tuttu niin en itse osaa edes arvostaa tota niin paljon kuin ehkä pitäisi :D

      Oon samaa mieltä sun kanssa. Nyt ei oikein ollut tässä kuussa mitään kovin säväyttäviä tuotteita ja sen takia olinkin ensialkuun vähän pettynyt tähän omaan pakettiini. Mutta onneksi lopulta tuotteet osoittautuivatkin pääasiassa tosi kivoiksi! Toi sivellin on ihana<3

      Poista
  4. Olipas arvokas boksi! Ja tuo 111Skinin voide on ihan älyttömän hintainen! Tuollaisia on tosi kiva päästä näiden boksien kautta testailemaan, vaikka välillä jonkun tuotteen kohdalla harmittaakin se, etti uutta todennäköisesti raaski ostaa :D Mun boksi saapui eilen illalla Suomeen eli toivottavasti pian olisi täällä. Mulle on muistaakseni tulossa tuo sama luomiväripaletti, eyeliner ja sivellin :) Tuosta luomiväripaletista olen lukenut vähän ristiriitaisia kommentteja. Toiset sanovat että se on melkeinpä paras ikinä ja toiset haukkuvat koostumuksen huonoksi. Vähän kyllä kieltämättä tylsän oloinen, kun on vain neljä sävyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä just, kun tietää ettei kuitenkaan tule ikinä uudestaan ostamaan niin onhan se kamalaa, jos siihen sitten ihastuu ihan täysin :D Toivottavasti sä tykkäät tosta paletista! Mä annoin sen isosiskolleni, kun en kokenut sitä millään tavoin käteväksi edes magneettipalettina käytettynä. Jotenkin se pakkaus ja siinä olevat muoviläpyskät vaan ärsytti ihan suunnattomasti :D Ja sävyt ei tosiaan noissa luomiväreissä olleet niin ihmeelliset, että olisin niitäkään halunnut pitää. Mä swatchasin vissiin pari sävyä niistä ja ihan ok tuntuisia ne oli, mutta ei ne silti mun mielestä mitenkään "normaalia" parempia olleet.

      Poista

Kiitos kommentista!