sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

Loppuneet Kosmetiikkatuotteet | Tammikuu & Helmikuu 2020

*Saatu ilmaistuote


Tänään postauksen aiheena ovat vuoden 2020 kahden ensimmäisen kuun loppuneet kosmetiikkapurnukat! Päätin siis yhä edelleen tänäkin vuonna jatkaa loppuneiden kirjoittelua kahden kuukauden erissä, mutta nykyään esittelen loppuneita myös IG-storien puolella ja ne pyrin lisäilemään sinne joka kuukauden lopussa. Tammikuussa mulla ei kovinkaan montaa purnukkaa loppunut, mutta helmikuussa onneksi sain usemmankin tuotteen loppumaan ja siten edes jotain sisältöä tähän postaukseen! Kasvoille tarkoitettuja ihonhoitotuotteita mulla loppui omalla mittakaavallani näiden kahden kuukauden aikana todella vähän, mutta onneksi esimerkiksi hiustenhoitotuotteita sain taas ihan mukavasti loppumaan.

Meikit:


The Ordinary High-Adherence Silicone Primer. Ihan superhyvä silikoniprimer kasvoille! Tämä jätti iholle silkkisen sileän pinnan, jonka päälle meikkivoide levittyi kuin unelma. Hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan - jatkoon.

Becca Hydra-Mist Set & Refresh Powder. Todella mielenkiintoinen puuteri, joka sisältää siis vettä. Vesi saa aikaan kasvosuihkemaisen tunteen iholla puuteria levitettäessä ja kasvot jäävät hetkeksi siis hitusen kostean tuntuiseksi. Tämä efekti kuitenkin hävisi omasta puuterirasiastani suunnilleen siinä kohtaa, kun olin käyttänyt puuterista puolet ja sen jälkeen tämä toimi kuten "normaalit" irtopuuterit. Puuteri kiinnitti meikin hyvin ja pidin tästä muutenkin, mutta hinnan takia sanon, että ei jatkoon.

Lumene Blur 16H Longwear Foundation. Tämä puolimattaisen lopputuloksen antava meikkivoide osoittautui ihan loistavaksi. Tämä on selkeästi hieman puolipeittävää peittävämpi ja kerrostamalla tällä saa kyllä myös täysin peittävän lopputuloksen. Pysyvyys ei ole ihan paras mahdollinen, sillä ihoni kaipaa lisää puuteria/puuteripaperin käyttöä jossain vaiheessa päivää, mutta se ei mua itseäni haittaa. Uusi on jo ostettu eli jatkoon menee.


Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer. Peittokyvyltään yllättävänkin hyvä marketista saatava peiteaine, jota olen käyttänyt nyt pari tuubia. Tämä ei ole suosikkini, mutta sanoisin tämän olevan muutaman euron hintaansa nähden todella hyvä tuote. Peiteaine ei kasaudu sy-alueen juonteisiin, sitä pystyy tarvittaessa kerrostamaan ja se on arkena itselleni ihan riittävän peittokykyinen. Jatkoon.

Urban Decay All Nighter Waterproof Full-Coverage Concealer. Maailmankaikkeuden paras peiteaine! Tämän peittokyky on parempi kuin yhdenkään testaamani peiteaineen ja käyttämäni sävy  Fair Warm on myös riittävän vaalea kirkastamaan sy-alueen ihoa mukavasti. Liian paljon tätä ei kannata kerralla käyttää, sillä peiteaine kasautuu herkästi juonteisiin, mutta pienellä määrällä pääseekin jo pitkälle. Jatkoon ihan ehdottomasti.

Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara Waterproof. Kesällä tämän ostaessani haukuin tämän ripsivärin aika nopeastikin, sillä tästä ei tuntunut irtoavan lähes lainkaan väriä omiin ripsiini. Muutaman uuden testikerran jälkeen ripsiväri alkoi toimia hitusen paremmin ja joitain kertoja olenkin tätä saanut käytettyä. Vedenkestävissä ripsareissa on se suuri etu, että ne pitävät taivutukset huomattavasti paremmin. Tämä on kuitenkin nyt sen verran vanhaa, että laitan tämän pois, vaikka tavaraa tuolla sisällä vielä jonkun verran onkin. Tämä ei siis toiminut ihan halutusti omissa ripsissäni, ei jatkoon.

Hiukset:


Four Reasons Shaper. Tämä on ollut mun luottohiuslakkani jo useamman vuoden ajan! Tällä saa riittävän hyvän pidon ja lakassa on myös hurjan miellyttävä tuoksu. Lakka ei tee hiuksista kovia tai korppuisia ja pienellä määrällä pääsee pitkälle. Uusi on jo käytössä eli jatkoon menee ihan ehdottomasti.

NOAH Restructing Serum*. Kevyehkö öljymäinen seerumi, joka auttoi todella mukavasti silottamaan hiusten latvoja. Pieni lasipullo oli yllättävänkin riittoisa ja pitkäkestoinen, sillä kerralla seerumia ei tarvinnut kuin muutaman tipan. Plussaa siitä, ettei tämä tehnyt hiuksista öljyisen tuntuisia tai näköisiä! Tämä ei kuitenkaan yllä suosikkini Paul Mitchellin Super Skinny Serumin tasolle, joten tuskin tulen tätä ostamaan uudestaan. Ei siis jatkoon.

Percy & Reed Perfectly Perfecting Wander Balm*. Hiustenmuotoilua helpottava voidemainen tuote, jota lisäsin pienen määrän pyyhekuivien hiusten pituuksiin. En rehellisesti sanottuna tiedä oliko tästä mitään hyötyä tai iloa, mutta ei tämä mitään huonoakaan hiuksille tehnyt. Olen käyttänyt nyt pari tällaista pientä tuubia ja molemmat olen saanut kauneusbokseista/joulukalentereista. En ostaisi tätä itse eli ei jatkoon.


Four Reasons  Deep Cleanse Shampoo. Raikkaantuoksuinen syväpuhdistava shampoo, jota käytin ehkä pari kertaa kuukaudessa. Tämä puhdistaa hiukset todella tehokkaasti ja myös ne hiuksiin kasautuneet muotoilutuotteiden jämät lähtevät tämän kanssa pois. Shampoo on mulle vanha tuttu tuote ja koska hinta-laatusuhde on tässä enemmän kuin kohdillaan, palaan tähän aina uudelleen ja uudelleen. Jatkoon!

J.Mäki Professional Color Shampoo*. Sulfaatiton shampoo, jonka pesuteho oli ihan hyvä. Hiukset puhdistuivat välillä jo yhdellä pesukerralla, mutta yleensä tämä vaati kaksi pesukertaa, jotta sain hiukseni täysin puhtaiksi. Koin tämän hyvin hellävaraiseksi kuten brändin hiustenhoitotuotteet yleensäkin. Jatkoon.

Batiste Dry Shampoo Fresh. Kestosuosikki ja jatkoon menee edelleen.


Ziaja Goat's Milk Strengthening Hair Conditioner With Keratin. Edullinen hoitoaine, joka silottaa hiukset ja tekee niistä hurjan pehmeät. Rehellisesti sanottuna en olisi uskonut tykästyväni tähän näin paljon, mutta tämä on ehdottomasti yksi parhaimpia hoitoaineita, joita olen vähään aikaan käyttänyt. Mun hiukseni rakastavat tätä, jatkoon menee!

Ikoo Deep Caring Hair Mask Hydrate & Shine*. Koostumukseltaan täyteläisen paksu ja kermainen hiusnaamio, joka kosteutti ja silotti hiuksia todella hyvin. Tätä ei kerralla tarvinnut kovinkaan paljon ja jo muutaman minuutin vaikutusaika teki taikansa. Käytän hiusnaamioita aina mm. hopeashampoolla pesun jälkeen, jotta saan minimoitua sen kuivattavan vaikutuksen. Tästä naamiosta mulla ei ole mitään huonoa sanottavaa - jatkoon.

TIGI Bed Head Colour Goddess Oil Infused Conditioner for Coloured Hair. Mies käyttää meillä paljon TIGIn shampoita ja mulle jäi sitten yhdestä shampoo+hoitsikka kombosta käytettäväksi tämä hoitoaine. Rakastan TIGIn hiustenhoitotuotteita, joten tämä hoitoainekin oli totta kai mulle hurjan mieluisa. Se teki hiuksista ihanan sileät ja pehmeät ja toki myös selvitti shampoon jättämät takut hiuksista. En itse brändiä halua tällä hetkellä ostaa, sillä se ei ole cruelty free. Ei siis jatkoon.

Kasvot:


Herbina Hoitava Kasvovoide. Tämä voide sopii niin päivä- kuin yövoiteeksi sekä myös naamioksi. Itse käytin tämän yövoiteena ja tämä on yksi suosikeistani edullisista kasvovoiteista. Kosteutustehot ovat hyvät, koostumus ihanan täyteläistä ja tuoksukin miellyttävä. Jatkoon menee.

Ziaja Goat's Milk Ultralight Face Cream*. Kevyt kasvovoide, jota käytin itse aamuisin ennen meikkaamista. Voide kosteutti ihan mukavasti, mutta imeytyi kuitenkin hurjan nopeasti. Tässä on Ziajan vuohenmaitolinjan tuotteille tyypillinen tuoksu, joka on itselleni todella mieluinen. Hinta-laatusuhde on mielestäni kohdillaan enkä näe tässä oikeastaan mitään huonoa. Jatkoon!

Lumene SISU Suojaava Hoitovesi. Kevyt, vesimäinen hoitovesi, joka toimi mulla pääasiassa aamukäytössä. Plussaa nopeasta imeytyvyydestä ja helppokäyttöisyydestä. Mikään superkosteuttaja tämä ei kuitenkaan ollut ja mähän ostin tämän alunperin ihan vahingossa, kun erehdyin luulemaan tätä samaisen sarjan puhdistusöljyksi. Ei tämä huono ollut, mutta en kuitenkaan ostaisi uudestaan. Ei jatkoon.


Neal's Yard Remedies Calendula Cleanser. Aivan ihastuttava voidemainen putsari, jota käytin pääasiassa kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa. Hyvin tällä kyllä meikitkin lähti, mutta suosin niiden poistamisessa yleensä öljyputsareita. Putsari oli hurjan riittoisaa, sillä pieni nokare riitti koko kasvoille, jatkoon menee.

Mádara Micellar Water. Hyaluronihappoa sisältävä misellivesi, joka ei kuivata ihoa lainkaan, mutta jolla saa viimeiset meikkirippeet kasvoilta kätevästi ja helposti pois. Tuotteen ainut pieni miinus on hinta ja mä olenkin tainnut ostaa tämän aina alennuksien aikaan. Joka tapauksessa tehtävänsä tämä hoitaa hyvin ja on yksi mulle itselleni mieluisimpia misellivesiä. Jatkoon.

Koh Gen Do Cleansing Spa Water Cloths. Meikinpuhdistusliinat, joiden hinta ($23,00/10 kpl) on mielestäni ihan järjetön liinojen tehoon nähden. Näillä ei alun alkaenkaan saanut meikkejä kasvoilta kunnolla pois, eli näitä ei voinut käyttää edes laiskojen iltojen hätäapuna, sillä iho ei näiden kanssa puhdistunut. Lopulta putsailin näillä swatcheja käsistä, mutta onnettomia nämä olivat siinäkin. Ei jatkoon.

Vartalo, kädet & jalat:


The Body Shop Juicy Pear Shower Gel. Aivan ihana makeahko päärynäinen tuoksu! Tämä oli ehdottomasti tämän talven kausisarjoista mulle mieluisin. Tämä suihkugeeli oli yhtä hyvä kuin TBS:llä yleensäkin ja huumaavan hyvä tuoksu kruunasi kokonaisuuden. Mulla on tätä toinenkin pullo vielä jäljellä, jatkoon siis menee.

The Body Shop Glazed Apple Shower Gel. Glazed Apple on ehdottomasti The Body Shopin kaikkien aikojen parhaimman tuoksuinen kausisarja. Tätä oli myynnissä useampi vuosi sitten, mutta multa löytyi jemmoista vielä yksi avaamaton pullo tätä ihanaa suihkugeeliä! Avasin tämän viime vuoden lopulla nyt sain tämän käytettyä loppuun. Ikävä tulee tätä makeaa, mutta samalla kuitenkin raikasta omenan tuoksua. Toivon, että tämä saadaan joskus vielä takaisin myyntiin ja sanon sen vuoksi, että jatkoon.

Organic Shop Night Temptation Passion Shower Gel. Hedelmäisen tuoksuinen suihkugeeli, jonka sisältämä kaakaovoi jätti ihon mukavan kosteutetun tuntuiseksi. Suihkugeeli on hurjan edullinen, mistä iso plussa, eikä mulla oikeastaan ole mitään moitittavaa. Tuoksu nyt ehkä voisi olla hitusen voimakkaampi, mutta muuten tämä on oikein hyvä. Jatkoon.


Soaphoria Joulun Taika Suihkuvaahto. Minikokoinen testeri Soaphorian joulusarjan suihkuvaahdosta. Tuote toimii siis suihkugeelin tavoin ihon puhdistajana, mutta on koostumukseltaan paksumpaa ja kiinteämpää. Vaahto sulaa iholle ja tätä oli oikein miellyttävä käyttää. Tuoksu ei jostain syystä ollut tässä kuitenkaan niin paljon mieleeni kuin samaisen sarjan vartalovoiteessa. Ei jatkoon.

The Body Shop Juicy Pear Exfoliating Sugar Body Scrub. TBS:n sokerikuorinnat ovat mun suosikkejani ja myös tämä päärynäkuorinta oli todella tehokas. Sokerikiteet kuorivat ihoa tehokkaasti, mutta ne eivät kuitenkaan raavi ihoa liikaa. Tuoksu oli mitä herkullisin ja ehdottomasti menee jatkoon.


Lumene Arctic Hydra Care Moisture & Relief Rich Hand Cream. Hajusteeton käsivoide, joka kosteutti ihan mukavasti käsien ihoa. Voide jätti kädet hitusen nahkean tuntuisiksi, mikä ei ole itselleni se kaikkein ihanteellisin tunne, mutta siihenkin tottui nopeasti. Perushyvä käsivoide ja yllätyin oikeastaan siitä, että pidin tämän hajusteettomuudesta. Jatkoon.

The Body Shop Juicy Pear Hand Cream. Tuoksultaan aivan ihanan päärynäinen käsivoide taattua TBS-laatua! Mä käytän vuoden ympäri näitä The Body Shopin käsivoiteita ja omiin tarpeisiini ne ovat pääasiassa olleet aina riittävän kosteuttavia. Niin oli tämäkin. Jatkoon menee, vaikka kyseessä onkin vain kausisarja.

The Body Shop Warm Vanilla Hand Cream. Vanilja on mulle aina varma valita kosmetiikassa ja tämäkin käsivoide tuoksui todella hyvältä. Ensi talveksi toivoisin ehkä kuitenkin jotain muuta, sillä näistä vaniljasarjoista on nyt viime vuosina saatu nauttia ihan riittävästi. Tämäkin on kausisarja, mutta sanon silti että jatkoon.

Onko joukossa tuttuja tuotteita? :)

12 kommenttia:

  1. Oli yllättävän paljon tuttuja! Tuota The Ordinaryn primeria oon halunnut testata, sarjasta olen kyllä paria muuta kokeillut ja tykännyt. Samoin Catricen peitevoide on mulla parasta aikaa käytössä, tykkään :)
    Batistea kuluu täälläkin, just itse asiassa loppui pieni pullo tuota mitä sullakin ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi primer on ihan loistava! Edullinen ja jos tykkää silikonisista primereista niin toi on hyvin todennäköisesti mieluinen :) Catricen peiteaine on sellanen hyvä varma valinta arkikäyttöön itsellä, tosin nyt oon tykästynyt enemmän essencen peiteaineeseen!

      Poista
  2. Paljon oli tuttuja tuotteita tällä kertaa mukana :) Mullakin on tuosta Beccan puuterista kadonnut se kosteustunne, mikä on tosi harmillista :(

    Ziajan hoitoaine ja kasvovoide vetelevät mulla viimeisiään ja oon kans tykännyt molemmista tosi paljon :) The Body Shopin kausituoksut olivat minunkin mieleen ja vähän harmittaa etten tuota päärynäkuorintaa raaskinut ostaa :D Päärynä oli niin herkullisen tuoksuinen <3

    The Ordinaryn primeria en vaan ole koskaan saanut itselläni toimimaan, vaikka monet sitä kehuvat :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eikä vissiin olla ainoita, joille noin on käynyt ton puuterin kanssa. Taitaa siis kuulua ihan sen perusominaisuuksiin se :/ Mua harmittaa, etten ostanut alunperin täysikokoista purnukkaa tosta TBS:n päärynäkuorinnasta! Se on niiin hyvän tuoksuinen<3 Toi pikkupurnukka tuli jostain joululahjaksi saamastani setistä ja se oli kyllä hurjan hyvää.

      Harmi ettei primer toiminut sulla, mutta onneksi sitä ei sentään ole hinnalla pilattu niin ei rahallinen menetys ollut suuri!

      Poista
  3. Paljon tuotteita, joita löytyy myös minulta nyt käytössä tai tulossa käyttöön. Juuri otin Lumenen matta-meikkivoiteen käyttöön ja se on ihan hyvä, tykkään peittävyydestä näin talvella -kesälle sitten ehkä CC-voidetta taas enemmän käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jos peittävyyttä kaipaa niin toi on varmasti siihen tarkoitukseen paras Lumenelta :) Mä en oo vuosiin käyttänyt Lumenen CC-voidetta, vaikka se oli joskus ihan mun suosikki. Pitääkin ehkä taas jossain vaiheessa ostaa se testiin, josko vielä tykkään siitä yhtä paljon!

      Poista
  4. Batiste on tuttu. Tbs kausikäsivoiteiden tuoksu on ihana! Päärynä oli lempparini niistä. Ei vanillakaan ole paha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päärynä oli tosiaan munkin suosikkini, mutta vanilja tulee heti hyvänä kakkosena :) Se luumu ei ollut oikein mun juttu. Mulla on siitä käsivoide ja melko hitaasti oon saanut sitä kulumaan :D

      Poista
  5. Mielenkiintoista kuulla, että se ominaisuus ikäänkuin haihtui tosta Beccan puuterista matkan varrella. Luultavasti joku kemiallinen reaktio, kun pakkaus on tarpeeksi kauan auki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen myös, että pikkuhiljaa kun se rasia on auki käytön yhteydessä niin se jollain tavalla haihtui/hävisi tuolta. Tossahan on siis tosi hyvä välikansi, jonka saa suljettua tiiviisti, mutta eipä se auta kun kuitenkin se on käytettäessä aina auki jonkin aikaa :/

      Poista
  6. Miulla on Glazed Apple -sarjasta vielä EdT -jäljellä :D Se on kyllä sellainen tuoksu, jonka sesonki itselläni on syksy-talvi, sitten alkaa tökkiä.
    Päärynä suihkugeelin sain kaverilta joululahjaksi, mutta en ole vielä korkannut, ehkä parin vuoden päästä :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin että sulta löytyy sitä vielä! Mullekin toi on ehdottomasti eniten talvinen tuoksu, mutta varmasti saisin sitä kesälläkin käytettyä, jos sitä vaan olisi vielä :D Heh, onneksi suihkugeelit säilyy avaamattomina melkoisen pitkään niin ei ole mikään kiire sen avaamisen kanssa ;D

      Poista

Kiitos kommentista!