lauantai 2. toukokuuta 2020

Toukokuun luomiväripaletit


Eilen oli toukokuun ensimmäinen päivä ja samalla startataan toistaiseksi viimeinen osa tästä luomiväriprojektistani. Olen siis nyt muutaman viime kuukauden ajan valinnut jokaisen kuukauden jokaiselle viikolle yhden luomiväripaletin, jossa olen pyrkinyt pitäytymään koko kyseisen viikon (viikonloppuja lukuun ottamatta). Tämä on ollut itselleni loistava tapa saada käyttöön luomiväripaletteja, joita ei muuten tulisi niin käytettyä ja toisaalta tämä on antanut mahdollisuuden keskittyä myös niihin suosikkipaletteihini. Päätin kuitenkin jo kuukausi sitten, että toukokuu saa jäädä viimeiseksi kuukaudeksi tämän projektin kanssa, sillä kesän tultua haluan "vapauden" käyttää mieleni mukaan mitä palettia tahansa. Katsotaan palaanko tämän projektin pariin taas syksyllä, mutta nyt mennään katsomaan toukokuun luomiväripalettivalinnat!


Viikko 1. Essence Adventure Awaits Bronzing Eyeshadow Palette

Loistava pikkupaletti arkimeikkeihin! Tämä on muistaakseni parin vuoden takainen kausituote Essenceltä ja paletista löytyy kuusi superpigmenttistä ja kaunista sävyä. Paletin ainut miinuspuoli on se, ettei tässä ole lainkaan mattasävyjä, mutta saan onneksi ruskeita mattasävyjä muista paleteista, joten se ei tule olemaan ongelma. Enemmänkin haasteena mulla tulee olemaan se, saanko itseni käyttämään viikon ajan vain ja ainoastaan ruskean sävyisiä luomivärejä, sillä keväisin rakastan värikkäitä silmämeikkejä. Tykkään muutenkin vaihdella käyttämieni luomivärien sävyjä, mutta eiköhän tästäkin paletista saa useampia eri lookeja, vaikka sävyt suhteellisen samanlaisia ovatkin. Mä en ole tarttunut tähän palettiin kuukausiin, joten on korkea aika saada tämä kunnolla käyttöön. Tämä tulee siis käyttöön toukokuun ensimmäisellä viikolla.


Viikko 2. BH Cosmetics Zodiac Love Signs 24 Eyeshadow & 1 Highlighter Palette

Tämä BH Cosmeticsin upea horoskooppiteemainen luomiväripaletti oli yksi mun vuoden 2019 parhaimmista luomivärihankinnoistani. Paletista löytyy 12 todella pigmenttistä metallinhohtoista sävyä ja niiden kaveriksi myös 12 erinomaista mattasävyä. Tämä oli mulla vuosi sitten käytössä ihan jatkuvasti, mutta viime kesän jälkeen en ole tainnut tähän koskea kertaakaan. Tämä edustaa juurikin niitä ihania värikkäitä paletteja, joista keväisin niin kovasti pidän! Paletti on joskus tippunut lattialle, mutta tästä hajosi onneksi vain peili. Samassa hätäkässä tippui siis myös mun UD:n Born To Run, jolle kävi astetta huonommin, mutta tässä on kaikki sävyt edelleen ehjiä. En malta odottaa, että saan tämän paletin käyttöön toukokuun toisella viikolla! Rakastan paletin sävyjä - erityisesti noita metallinhohtoisia.


Viikko 3. Too Faced Sweet Peach Eyeshadow Palette

Sweet Peach on Chocolate Barin ohella mun ehdoton suosikkipalettini Too Facedilta. Tämä persikkapaletti sisältää hurjan kauniin kattauksen erisävyisiä luomivärejä, ja paletti taipuu hyvin niin arki- kuin juhlameikkeihin. Niitä varsinaisia persikkaisia sävyjä tässä ei mitenkään turhan paljon ole, mutta kokonaisuus on todella toimiva ja luomivärien laatu erinomainen. Otan tämän paletin käyttööni toukokuun kolmannella viikolla ja totta puhuen mulla on ollutkin jo ikävä tätä. Sweet Peach on jo useamman vuoden lukeutunut yhdeksi suosikkipaletikseni ja tähän on aina yhtä ihana tarttua. Paletilla saa tehtyä monentyylisiä meikkejä ja tämän kanssa pärjään varmasti loistavasti yhden viikon ajan.


Viikko 4. Alamar Cosmetics Reina Del Caribe Eyeshadow Palette Vol. 1

Tämä Alamar Cosmeticsin ihastuttava paletti tuli Boxycharmista noin pari vuotta sitten ja siitä lähtien paletti on ollut mulle todella, todella rakas. Tästä ei löydy kuin kahdeksan sävyä ja sävymaailma on tässä hitusen irrallinen, mutta ylärivin vihertävä metallinhohtosävy El Malecón on heittämättä yksi upeimpia luomivärisävyjä, mitä omistan. Sävy on uniikki eikä mulla ole mitään vastaavaa missään muussa paletissa ja juuri tuo yksittäinen sävy tekee tästä paletista mulle niin mieluisen. Älkää ymmärtäkö väärin, toki pidän paletin muistakin sävyistä ja laatu tässä on ihan täysi kymppi, mutta tuo kyseinen sävy saa mut ihastumaan tähän palettiin uudestaan ja uudestaan joka kerta sen avatessani. Paletin sävyistä puolet on mattaisia ja puolet shimmerisiä. Saa nähdä joudunko ottamaan tämän kaveriksi myös jonkin toisen paletin vai pärjäänkö koko viikon vain tämän kanssa. En malta odottaa, että saan tämän taas käyttöön pitkästä aikaa!

Mitä mieltä olette palettivalinnoistani? Mikä paleteista olisi teille tällä hetkellä mieluisin? :)

18 kommenttia:

  1. Ihanat valinnat toukokuulle! Tuo bh:n paletti näyttää tosi kauniilta, sitä mulla ei olekaan. Ja nyt tekee mieli kaivaa esiin myös oma sweet peach ja reina del caribe. El Malecon on tosiaan yksi kauneimmista luomiväreistä ikinä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi BH Cosmeticsin paletti on hinta-laatusuhteeltaan kyllä ihan mieletön<3 Ainut miinus tulee paletin suuresta koosta, mutta onneksi toi on kuitenkin tosi ohut, vaikka muutan kookas onkin :D El Malecón on tosiaan yksi upeimpia sävyjä, mitä oon koskaan luomiväreissä omistanut!

      Poista
  2. Tosi kivoja valintoja! essencen paletit on monesti outoja, niistä puuttuu mattavärit tai tummemmat sävyt joilla saisi syvyyttä meikkiin. Huomaa että vähän nuoremmille suunnattu :) itse meikkasin taas Norvinalla, se on kyllä aivan ihana paletti! Arkena mulla on jotain MACin luomivärejä, ne häivyttyy helposti tai jotain nudeja kiireaamuihin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa essencen paleteissa on tietysti myös se, että paleteissa on monesti aika vähän sävyjä, kuten tässäkin, eli niihin saattaa senkin puolesta olla vaikea "mahduttaa" monipuolisesti tummaa, vaaleaa, mattaa ja shimmeriä :) Mutta joo sulla on kyllä pointti tossa! Norvina on ihana, mulla on se tasaisesti käytössä tässä ohessa koko ajan, kun koitan pannuttaa sitä :)

      Poista
  3. Sweet Peach olisi miulle mieluinen, miulla se joskus olikin, mutta ei ole enää.

    Olet kyllä ahkerasti tätä sarjaa pitänyt vauhdissa, hyvä toki pitää välillä taukoa, ettei ole "pakotettu" käyttämään jotain tiettyä, voi mennä sitten kiinnostuskin kokonaan. Kun saa käyttää mitä halua tauon aikana, niin se voi tuoda sitten uutta boostia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sweet Peach on ihana<3 Jep, kesällä on hyvä antaa itselleen enemmän vapauksia meikkaamisen suhteen! Mulla on niin monia paletteja, joita olisin halunnut nytkin ottaa tähän projektiin, mutta kun kuukaudessa on tosiaan aika rajallinen määrä viikkoja niin ei niitä kaikkia millään saa mahtumaan mukaan :D

      Poista
  4. Tuo BH Cosmeticsin paletti on niin upea! <3 Ja samoin tuossa Alamar Cosmeticsin paletissa näyttää olevan aivan ihania kirkkaita sävyjä :) Oispa jo kesä! Mulle mieluisin näistä olisi varmaankin tällä hetkellä tuo Alamar Cosmeticsin paletti :)

    Näistä tämänkertaisista paleteista minulta löytyy vain Too Facedin persikkapaletti ja sekin oli ties kuinka kauan käyttämättömänä. Nyt viime viikolla päätin viimein taas tehdä sillä meikkiä ja tajusin, etten oikein tykkää siitä enää :/ Se oli aivan superihana silloin kun sen sain, mutta joku siinä nykyään tökkii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aivan ihana munkin mielestä<3 Alamar Cosmeticsilta löytyy tosi nättejä paletteja! Haluisin tosta sen Vol. 2 itselleni myös :) Tiedän tunteen ton Sweet Peach paletin kanssa, mulla on nimittäin käynyt samoin Too Facedin Chocolate Bon Bons paletin kanssa :D Se on periaatteessa tosi ihana, mutta jokin siinä tökkii eikä se innosta enää ollenkaan niin paljon kuin joskus aiemmin. Sweet Peachista sen sijaan tykkään yhä edelleen :)

      Poista
  5. Kiinnostavia paletteja mutta eniten ootan sitä viikkoa kjn käytät Sweet peach palettia! Olen haaveillut siitä pidemmän aikaa ja voi olla että hankinkin sitä tässä lähitulevaisuudessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sweet Peach on kyllä aivan ihana! Siitä löytyy kivat perussävyt ja ripaus sitten kaikkea muutakin ihanaa<3 :)

      Poista
  6. Aivan ihania paletteja olet valinnut toukokuulle, etenkin tuo horoskooppiteemainen paletti on oiva valinta kevääseen ihan sen sävyjenkin puolesta! Silmiin osui toi ihanan vaalean vihreä väri ja oispa ihana nähdä millaisessa meikissä käyttäisit sitä. :) Ja valitan varmaan lähes joka kerta tästä samasta aiheesta, kun käyn täällä sun blogissa kommentoimassa, mutta voi hitto kuinka mun tekis mieli meikata enemmän, on niin ikävä meikkileikkejä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa BH Cosmeticsin paletissa on tosi kauniit sävyt ja ihanasti värikkyyttä! Toivottavasti sullakin piakkoin muuttuisi tilanne siten, että saisit enemmän itsellesi omaa aikaa myös niihin meikkileikkeihin<3 Vaikka toki sellanen kaikki on varmasti tällä hetkellä toissijaista, mutta uskon että varmasti kaipaat sitä meikkailua!

      Poista
  7. Too Faced vaikuttaa hyvälle. Hyvin keväisemmät valinnat!

    VastaaPoista
  8. Eikä, mä olen monen monta kertaa miettinyt tuon BH cosmetics paletin hankkimista mutta aina olen jarrutellut. Pitäisiköhän se ottaa ja ostaa omaksi. Siinä on kyllä ihania sävyjä ja tykkään myös paletin ulkonäöstä tosi paljon!

    Alamarin paletti on ihan huikea. Hankin sen boxycharm pisteillä omaksi ja juuri pari päivää sitten tein upean vihreän meikin noilla sävyillä. Paras sävy on juuri tuo sun mainitsema vaalean vihreä kimalteleva. Samanlaista sävyä en ole koskaan missään muutta paletissa nähnyt ja se on kyllä upea! Tykkään kyllä myös muista paletin sävyistä, jotka on raikkaita ja pigmenttisiä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voin vain suositella tota BH Cosmeticsin palettia! Se on aivan ihana<3 Ainut mistä en niin välitä on toi paletin keskellä oleva vaalea highlighter, mutta luomivärit on tosiaan hurjan hyviä kaikki :)

      En taida tietää ketään, joka ei olisi ihastunut tossa Alamar Cosmeticsin paletissa juuri tuohon vihertävään sävyyn<3 Se on niin uniikki ja kaikinpuolin muutenkin todella laadukas luomiväri! Sä oot tehnyt tosi kauniita meikkejä ton paletin kanssa :) ♥

      Poista
  9. Tuo on sun tavoite keskittyä yhtenä viikkona yhteen palettiin on niin hyvä! Itsekin pitäisi ottaa sama tavaksi, tosin nyt tän erakoitumisen aikana ei ole tullut hirveästi meikkailtua sen erikoisempia silmämeikkejä :D Mutta oon kyllä sen verran tehnyt, että oon kaivanut esille niitä paletteja, jotka on vähän jääneet unohduksiin :) Niillä olisi tarkoitus meikkailla nyt lähiaikoina, että tulee käytettyä enemmän!

    PS. Ihana tuo horoskooppipaletti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monilla on varmasti jäänyt meikkailut nyt vähemmälle, kun pysytellään mahdollisimman paljon kotona ja monet tekee etätöitä ym. Mä itse käyn ihan normaalisti kuitenkin töissä viitenä päivänä viikossa ja koska meikkaan sinne aina, on luomiväritkin ihan normaalisti käytössä mulla tästä poikkeustilasta huolimatta! Toi vanhojen palettien esiinkaivaminen tekee oikeesti kyllä hyvää ja mun mielestä on aivan ihanaa bongata laatikoista joitain vanhoja suosikkituotteita ja ottaa ne taas pitkästä aikaa käyttöön<3

      Se on upea! :)

      Poista

Kiitos kommentista!