torstai 29. heinäkuuta 2021

Ipsy Glam Bag Plus | Heinäkuu 2021

Moikka! Tänään esittelyyn pääsee heinäkuun Ipsy Glam Bag Plus, joka saapui mulle ihan ennätysnopeasti. Paketti lähetettiin USA:sta Planet Expressin varastolta viime keskiviikkona ja oli jo eilen noudettavissa Postista. En ole koskaan edes ajatellut, että tällä toiseksi edullisimmalla toimitusvaihtoehdolla voisi saada paketin perille näin nopeasti, sillä yleensä odotusaika on noin 2-3 viikkoa, mikä mainitaan myös Planet Expressin toimitusaika-arviossa. No parempi toki näin päin! Valitettavasti boksin sisältö ei ihan vakuuttanut tällä kertaa, mikä on hieman harmillista ihan siitäkin syystä, että oikeastaan koko kuluneen vuoden ajan olen ollut todella tyytyväinen näihin Ipsy Plussiin. Mitä boksista paljastui?

Mainitsin tosiaan jo kesäkuun boksia esitellessäni, etten ollut täysin vakuuttunut tämän heinäkuun boksin sisällöstä, jonka tiesin siis jo siinä vaiheessa, kun kesäkuun boksi mulle saapui. Ipsyltä oltiin valittu mulle Gua Sha sekä hiuksiin jätettävä hoitotuote. Kumpikaan ei varsinaisesti säväyttänyt ja Gua Shan annan todennäköisesti suoraan eteenpäin. Valitsin boksiin itse seerumin, poskipunan sekä luomiväripaletin. Paletin laitoinkin heti eilen jo arvottavaksi IG:n puolelle, joten tililläni @lipsticklovelinda pääsette halutessanne osallistumaan sen arvontaan. Tästä kokonaisuudesta loppujen lopuksi ainoastaan seerumi ja poskipuna olivat oikeasti kiinnostavia tuotteita, mutta käydään toki vielä sisältö tarkemmin läpi.

Complex Culturen Rose Quartz Gua Sha oli tosiaan Ipsyn toimesta valittu mun boksiini. Gua Shat ovat olleet kovassa huudossa jo pitemmän aikaa, mutta itse en ole tällaista aiemmin omistanut. Gua Shalla on siis tarkoitus käydä kasvojen ja kaulan aluetta läpi hierovin liikkein, jolloin se mm. vilkastuttaa verenkiertoa. Multa löytyy jaderulla, itse asiassa parikin, ja ensimmäisen viikon alkuinnostuksen jälkeen rullailu jäi täysin. Mä en yksinkertaisesti ole henkilö, joka jaksaa käyttää pitemmän aikaa tällaisia kasvoille tarkoitettuja kauneus"työkaluja", joten Gua Sha ei valitettavasti myöskään saanut mua innostumaan. Tämä lähtee eteenpäin jollekulle, joka osaa arvostaa tätä enemmän.
Hinta: noin $28,00.

Toisena tuotteena boksiini oltiin valittu Foxybaen 12-in-1 Magic Daily Leave in Hair Mask, joka on siis hiuksiin jätettävä hoitonaamio. Tuotteen tulisi tehdä hiuksista kiiltävät, suojata niitä lämpökäsittelyltä, vahvistaa niitä ja ehkäistä pörröisyyttä. Tätä on tarkoitus siis käyttää jätettävänä hoitotuotteena hiuksiin pieni määrä, ja täytyy sanoa että näin suuri 177 ml tuubihan tulee kestämään omassa käytössäni ikuisuuden. En muutenkaan koe tällaisia välttämättömiksi, sillä käytän joka tapauksessa latvoihin aina Paul Mitchellin Super Skinny Serumia. Foxybaelta olen aiemminkin saanut juuri Ipsyn kautta yhden tuotteen, mutta sitäkään en ole vielä saanut otettua käyttöön. Näissä pitäisi kuitenkin kuulemma olla hyvä tuoksu, eli sitä odotellessa! En ole tästä turhan innoissani, mutta jätän tämän silti itselleni.
Hinta: noin $16,00/177 ml.

Beauty For Realin Golden Hour Mango Butter Eyeshadow Palette lähti tosiaan arvottavaksi seuraajilleni Instagramin puolella @lipsticklovelinda. Paletti muistuttaa mun mielestä paljon yhtä Wander Beautyn palettia, jonka karsin jokin aika sitten pois kokoelmistani, eikä tämän sävymaailma lopulta sitten puhutellutkaan mua niin paljon, että olisin pitänyt paletin itselläni. Tästä löytyy sekä mattaa että shimmeriä, sekä totta kai se yksi sininen tehostesävy, joka tuntuu nykyään olevan todella suosittu luomiväripaleteissa. Itse en ehkä aina ihan ymmärrä tuota yhden sinisen luomivärinapin lisäämistä muuten monesti melko neutraaleihinkin paletteihin, mutta varmasti monet pitävät niistä. Tämä lähtee tosiaan eteenpäin.
Hinta: noin $36,00.

Olin aivan varma, että tämä Oryzan Ombre Blusher sävyssä Malibu Sunrise tulisi olemaan mulle hyvin mieluinen ja onhan tämä ehdottomasti kaunis poskipuna. Rakastan tällaisia useamman sävyn ombre-poskipunia, ja nyt olen innostunut tässä kesän aikana enemmän ja enemmän persikkaisista poskipunista. Tässä on kuitenkin todella heppoisen oloinen pakkaus, mikä laskee silmissäni tämän tuotteen arvoa todella paljon. Esimerkiksi tuo kiinnitys pohjan ja kannen välillä on samaa taipuisaa muovia kuin koko pakkaus, joten veikkaan sen hajoavan jossain vaiheessa, kunhan poskipunaa on tarpeeksi usein avattu. Harmi, sillä pakkauksen takia tämä ei kyllä mielestäni ole lähes 30 dollarin arvoinen, mutta sävy sentään on onneksi todella kaunis.
Hinta: noin $28,00.

Viimeisenä vielä boksin ainut varsinainen ihonhoitotuote - BeautyStat Universal C Skin Refiner. Kyseessä on runsaasti C-vitamiinia sisältävä seerumi, josta löytyy myös skvalaania, vihreän teen uutetta sekä hyaluronihappoa. Incissä näyttäisi olevan myös melko paljon erilaisia silikoneja, mutta itse en niitä ihonhoidossa välttele, kunhan mukana tosiaan on myös jotain oikeasti iholle hyviä ja tarpeellisia ainesosia. Mulla on tällä hetkellä avattuna jo yksi C-vitamiiniseerumi, joten tätä en ota ihan vielä käyttöön. C-vitamiiniseerumit kirkastavat ihoa ja tämän tulisi auttaa myös silottamaan ja kiinteyttämään ihoa. Tästä olin iloinen, vaikken seerumia vielä tosiaan käyttöön otakaan.
Hinta: noin $80,00/30 ml.

Heinäkuun Ipsy Plussan kokonaisarvoksi tuli noin $188,00. Itselleni tästä jäi kuitenkin käteen loppupeleissä aika vähän, sillä vaikka aion pitää kolme tuotetta itselläni, en ole niistäkään kaikista turhan innoissani. Sisältö ei ole objektiivisesti katsottuna huono, mutta tämä ei ollut ihan sitä, mitä itse näiltä kauneusbokseilta toivon. Metsään meni siis jo siinä kohtaa, kun näin Ipsyn valinnat mulle. Onneksi jokaisen boksin ja tuotteet pystyy arvostelemaan, ja Ipsyllä oikeasti sentään yritetään valita bokseihin tuotteita kauneusprofiiliin ja arvosteluihin perustuen, toisin kuin Boxycharmilla. Mulla odottelee heinäkuun Boxy myös Postissa hakemista, joten siitä heti elokuun alussa, kun olen ensin esitellyt teille heinäkuun loppuneet tuotteet!

Mitä mieltä olette tästä sisällöstä? Innostaako Gua Sha tai muut vastaavat tuotteet? :)

12 kommenttia:

  1. Uuuu miten hieno tuo poskipuna😍 aivan ihana liukuväri!
    Eipä olis muakaan kovin innostanut tämä pakkaus. Gua sha on kaunis mutta ei mulla ole sille käyttöä. Unohtuisi vain kaappiin. Luomiväripaletti sekin ehkä sävyiltään vähän tylsä. Seerumi sen sijaan kiinnostava ja kaikki uudet ihonhoitotuotteet innostaakin kovasti.

    Ja wau miten nopeasti sait paketin! Yleensä nuo edulliset lähetykset jumittaa aina jossain monta viikkoa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi liukusävy on kyllä todella kaunis<3 Testaan sitä heti viikonloppuna poskilla, toivottavasti näyttää kivalta :) Gua sha ei ole munkaan juttu, samalla tavalla jäisi lopulta kaappiin kuin noi jaderullat.

      Mä olin tosi yllättynyt, kun tuli ilmoitus, että paketti on tullattavissa. Olin varma, että kyse oli Boxycharmista, joka oli lähtenyt paljon tota Ipsyä aiemmin, mutta ehei, se olikin tää Ipsy :D Tuli vähän sellanen olo, että onkohan toi paketti laitettu vahingossa väärään kuljetukseen :'D Mutta parempi näin!

      Poista
  2. Tuo gua sha kyllä vaikuttaa turhakkeiden turhakkeilta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joillekin toi on varmasti tosi mieluinen, mutta mulle juurikin vähän kuin turhake. En jaksa käyttää tollasia, vaikka periaatteessa olisi hauska nähdä saako tolla jotain muutosta aikaan pitemmällä käytöllä :D

      Poista
  3. Boksi oli vähän semmonen plääh. En halua mitään turhia tuotteita joill akasvoja hierotaan tai rullataan, ei kiitos. Tuo poskipuna on ihanin tuote! Tuollaiset hiuksiin laiettavat hoitavat muotoilevat tuotteet on todella tylsiä ku ne kestävät ikuisuuden, en saa itsekään noita koskana loppumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu että tollasia kasvoille tarkoitettuja välineitä tulee nykyään vähän joka boksista, enkä tosiaan itsekään niistä yleensä innostu. Mä toivoisin, että mun hiuksissa tollaset hoitotuotteet kuluisivat nopeasti, mutta toisaalta ehkä tää suora liru hius on siitä kiva, ettei ainakaan ole mitään pörröisyyttä tms. mikä pitäisi taltuttaa erilaisilla aineilla :D Pääsee helpommalla!

      Poista
  4. Poskipuna vaikuttaa kivalta, mutta aika vaisu boxi, mitä olen seurannut sulta mitä nää yleensä on ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tää oli selkeästi vaisumpi kuin monet aiemmat boksit :/

      Poista
  5. Hiuksiin jätettävä olisi voinut kiinnostaa, ehkä seerumikin, poskipuna ja paletti, jaderulla vähän mööh koska noita tulee joka boxissa. Ihan peruskiva sisältö mutta jos olisin saanut omalle kohdalle niin olisi varmaan valittanut että liian vähän meikkejä :DDD mun Boxy on vielä matkalla, jospa se joskus saapuisi...oon kyllä miettinyt joko Premiumiin tai Ipsyyn vaihtamista kun tykkäisin että saa valita 2 tuotetta niin varmuudella olisi enemmän mieluisia boxissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo tässä oli taas vähän vähemmän meikkejä, kun noi Ipsyn valitsemat tuotteet oli molemmat jotain muuta :D Ipsyssä saa valita kolme tuotetta, eli tää on kyllä siitä tosi kiva :) Mä avasin just heinäkuun Boxyn enkä varsinaisesti kiljunut riemusta, mutta ei se nyt huonoin mahdollinen ollut. Toivottavasti saat oman boksisi pian<3

      Poista
  6. Mulla oli Ipsyn puolesta valittu ihan samat tuotteet, gua sha ei napostele, mutta Foxybaen tuotteista oon tykännyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että Foxybae on ollut sulle mieluinen! Munkin pitää ottaa noi pikapuolin testiin :)

      Poista

Kiitos kommentista!