keskiviikko 8. joulukuuta 2021

Boxycharm | Marraskuu 2021

Marraskuun Boxycharm tuli mulle noudettavaksi Postista kuun viimeisenä päivänä ja samana päivänä tuli myös tieto, että Base Boxin hinta nousee ja on tammikuusta eteenpäin $28,00. Ipsy Plussan hintahan nousi juuri muutama kuukausi sitten samaan summaan, joten tämäkin hinnannousu oli ihan odotettavissa. Sinänsä Boxyjen taso on kyllä ollut viime aikoina sen verran ailahtelevainen ja suoraan sanottuna monesti myös huono, etten ole varma onko tuo mainittu kolmen dollarin hinnannousu kovinkaan hyvä asia. Siis mikäli se ei vaikuta positiivisella tavalla boksien sisältöön. Huvitti, kun sähköpostissa mainittiin, että Base Boxeissa on sisältönä mm. Anastasia Beverly Hillsiä, enkä muista koskaan saaneni ko. brändin tuotteita itse. Muissa bokseissa (Luxe ja Premium) onkin varmasti ollut ABH:ta, joten ehkäpä tämä nyt antaa toivoa siitä, että jatkossa Base Boxienkin taso taas nousisi! 

Marraskuun boksi oli kyllä sisällöltään vaihteeksi taas todella hyvä! Olin valinnut boksiin itse Kate Somervillen putsarin, joka tuli itse asiassa minikoossa nyt myös LF:n joulukalenterista. Lisäksi boksista löytyi luomiväripaletti, aurinkopuuteri, irtoripset sekä vartalovoide. Kokonaisuus on omaan silmääni erinomainen ja olin iloinen jokaisesta tuotteesta. Tällaisia sisältöjä kun tulisi jatkossakin niin en voisi olla tyytyväisempi! Tässä ei ollut yhtään turhaa tuotetta itselleni ja sisältö oli kaiken kaikkiaan mukavan monipuolinen ja mielestäni myös laadukas. Hyvä Boxycharm!

Aloitetaan esittely omalla valinnallani, joka oli tosiaan Kate Somervillen Got Milk Moisturizing Cleanser, joka tuli mulle tosiaan pienessä koossa myös LF:n joulukalenterista. Hunajaa, vuohenmaitoa, viinirypäleensiemenöljyä sekä avokadoöljyä sisältävä maitomainen/voidemainen putsari lupaa puhdistaa ja rauhoittaa kasvojen ihoa ilman ihoärsytystä. Tämän sanotaan sopivan hyvin herkällekin iholle ja tämähän tuli testattua melkeinpä heti, kun tämän miniversion sain itselleni joulukalenterista. Tuote vaikuttaa näiden kokeilujen perusteella varsin hyvältä ja toimii loistavasti osana kaksoispuhdistusta tai vain meikittömän ihon puhdistuksessa.
Hinta: noin $40,00/120 ml.

Boksista löytyi myös Violet Vossin Violet Sunset PRO Series Eye Shadow and Pressed Pigment Palette. Tässä paletissa on ihan älyttömän upeat sävyt ja mukaan mahtuu sopivasti niin mattaa kuin shimmeriäkin. Brändin luomivärit eivät laadullisesti ole ehkä ihan kärkiluokkaa, mutta hyviä ne joka tapauksessa ovat ja nämä paletit ilahduttavat kyllä joka kerta. Erityisen innoissani olen alarivin sävyistä Lilac ja Violet Sunset, sillä ne ovat vähän erilaisia ja tuovat mukavasti mielenkiintoa paletin muuten aika perinteiseen sävymaailmaan. Olisin ehkä odottanut paletista löytyvän hitusen enemmänkin tällaisia violetteja sävyjä, viitaten ihan vain paletin nimeen, mutta menee tämä näinkin!
Hinta: noin $37,00.

Irtoripsiä ei olekaan vähään aikaan tullut Boxycharmista, joten ilahduin suuresti bongattuani tämän Lilly Lashes Falling For You Lash irtoripsipaketin boksistani. Tuotekuvauksen mukaan näiden irtoripsien tulisi näyttää ja tuntua ripsissä kevyiltä ja ilmavilta. Nämä ovat todella kauniit ja pidän juuri tällaisista ripsistä, joilla saa selkeästi pituutta ja volyymia omiin ripsiin, mutta joilla ei mennä kuitenkaan överiksi. Liika volyymi ripsissä ei näytä hyvältä omissa silmissäni, joten tämä pari päätyy ehdottomasti käyttöön! Mun irtoripsien käyttö on vähentynyt aika paljonkin nyt, kun ei tule käytyä enää juhlimassa samalla tavalla kuin vielä jokunen vuosi sitten, mutta tokihan sitä voi irtoripset kiinnittää vaikkapa vain omaksi ilokseen aina silloin tällöin.
Hinta: noin $28,00.

AMNH Skincaren Unicorn Dreams Whipped Body Butter on ehkä kaikkien aikojen söpöin vartalovoide, mitä olen koskaan nähnyt. Tämä monisävyinen vaahtokarkeilta tuoksuva vartalovoide on aivan ihastuttava ja olen tästä selvästi enemmän innoissani kuin vartalovoiteista yleensä. Tuoksu on aivan ihastuttava ja tämä näyttää muutenkin ihan syötävän herkulliselta! Voiteesta löytyy mm. E-vitamiinia, kookosöljyä sekä kaakaovoita ja sheavoita, joiden tulisi kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Tätä en ole vielä testannut, mutta eiköhän tämä pääsee käyttöön pikimmiten.
Hinta: noin $20,00/118 ml.

Viimeisenä vielä Hanalei Beauty Companyn Matte Bronzer, joka on kaikessa yksinkertaisuudessaan mattainen aurinkopuuteri. Mä en ole mikään järin suuri aurinkopuuterien käyttäjä, mutta kesäisin näihin tulee kyllä tartuttua aika useinkin, eikä mulla juuri mattaisia bronzereita turhan paljon olekaan. Muistelen joidenkin sanoneen, että aurinkopuutereita on viime kuukausina tullut bokseista useampikin, mutta itse en niitä ole saanut, joten tämä on omalle kohdalle ensimmäinen pitkiin aikoihin. Brändi on itselleni vieras, mutta kuten olen aiemminkin sanonut, on aina mukava tutustua kauneusboksien kautta uusiin brändeihin.
Hinta: noin $25,00.

Tämä boksi oli pitkästä aikaa suorastaan loistava, ja mä todella toivon, että samalla kaavalla jatketaan myös hinnanmuutoksen jälkeen - ellei sitten jopa paremmalla! Marraskuun boksin kokonaisarvo oli noin $150,00 eli ihan hyvin. Tuotteiden arvoa tärkeämpää mulle itselleni on kuitenkin ehdottomasti se, että ne ovat itselleni mieluisia eikä hinta kerro tuotteesta välttämättä juuri mitään. Hyvä boksi, tästä oli ilo kirjoittaa!

Olisitteko te pitäneet tästä sisällöstä? :)

8 kommenttia:

  1. Oi, tuo "yksisarvisvoide" on ihanan näköinen! :)

    VastaaPoista
  2. Olipa tosi kiva boxi, vaikka ei irtoripset olisivat jääneet itseltä käyttämättä. Pelkästään toi putsari on jo sellainen, että antaa muita anteeksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi putsari oli kyllä tosi kiva! Harvoin haluan ehdottomasti valita ihonhoitotuotteita Boxyyn, mutta toi oli ihan selkeä valinta itselle :)

      Poista
  3. Olen itse tykännyt todella paljon Violet Voss paletista joka on tullut Ipsystä! Toi vartalovoide näyttää siltä että sen voisi syödä :D Bronzer on ehkä hieman turhan tumman näköinen kun sinullakin taitaa aika vaalea iho olla, mutta ehkä tota saisi blendattu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä syötävän herkullisen näköistä eikä tuoksukaan ole ollenkaan hullumpi tossa voiteessa<3 :D Kuvassa tulee aika paljon varjoa just tohon aurinkopuuteriin, eli en usko sen olevan yhtään turhan tumma onneksi! Ainakaan kesällä, kun vähän tulee kuitenkin auringosta väkisin väriä iholle :)

      Poista
  4. Siis tuo voide on syötävän ihanan näköinen, saispa joskus tuollaisen boxista <3 minähän se sanoin niistä bronzereista :D kun neljässä boxissa tuli putkeen :) sinunkin boxin sisältö oli tosi kiva jos vielä noista ripsistä tykkää. Itse en välitä ja tosi monet ripset boxista saanutkin. Mullekaan sillä arvolla ei ole merkitystä kunhan sisältö olisi hyvä ja nythän se on ollutkin tosi hyvä useamman kerran. Tämä boxi oli kyllä paras tai parhaita tähän astisista :) ens boxia odotan myös ihan innolla ja tammikuun boxi on varmasti kiva koska valitsin tosi kivan tuotteen <3 pehmusteita tosin saisivat käyttää kun nykyään ei enää ole sitä mustaa vaahtomuovia laatikon pohjalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi voide oli tosi kiva yllätys! Hah joo niin sähän se olitkin :D Mulle ei tosiaan oo bronzereita tullut pitkiin aikoihin, joten oli ihan kiva saada vaihteeksi tollanen! Joo arvo ei onneksi kerro itse sisällöstä mitään ja monesti tuntuu, että niissä arvokkaimmissa bokseissa tuotteet ei ehkä edes ole niin mieluisia. Mistä lie sitten johtuu. Mulla oli tossa se musta vaahtomuovi, eli riippuu varmaan sisällöstä mitä laittavat pehmikkeeksi :) Veikkaan että mulla toi vartalovoidepurnukka ainakin teki sen, että laittoivat kunnon pehmusteen!

      Poista

Kiitos kommentista!