lauantai 4. joulukuuta 2021

Loppuneet kosmetiikkatuotteet | Marraskuu 2021

*Saatu ilmaistuote

Taas olisi aika käydä läpi kuukauden loppuneita tuotteita! Näiden määrät tuntuvat vain vähenevän kuukausi kuukaudelta, mikä kieltämättä tuntuu hitusen masentavalta, mutta eipä sille mitään voi. Viime kuussa loppui tavallista enemmän hiustuotteita, joten oli ihan odotettavissa, ettei sama jatkuisi enää tässä kuussa. Onneksi mulla on tällä hetkellä muutamakin eri kosmetiikkatuote lähenemässä loppuaan, eli jotain sisältöä tulee siis varmasti myös joulukuun loppuneisiin! Nyt käydään kuitenkin läpi tämä marraskuun saldo lyhyin arvosteluin:

Meikit:

NYX Vinyl Liquid Liner. Mun viimeinen kappale tätä maailman parasta eyelineria! Tämän valmistus on tosiaan menty lopettamaan eikä tätä enää siis myydä. Mulla on varastoissa vielä yksi kappale tämän samaisen linerin mattaversiota, joten ihan vielä en joudu täysin heittämään näille hyvästejä. Tämä oli tosiaan ehdoton suosikkini, tekee tiukkaa löytää joku läheskään yhtä hyvä (hinnan ja laadun puolesta), mutta toivottavasti sellainen vielä löytyy. Menisi jatkoon, jos tätä vielä myytäisiin.

Essence Get Big Lashes Volume Boost Waterproof Mascara. Vedenkestävä ripsiväri, jonka ostin alunperin ainoastaan, jotta sain alkuvuodesta itselleni hautajaisiin vedenkestävän ripsivärin. Tämän tulisi tuuheuttaa ja antaa volyymia, mutta omissa ripsissäni tämä ei toiminut kovinkaan kummoisesti. Nyt tämä lähtee vanhentuneena roskiin. Ei jatkoon.

Frudia Blueberry Hydrating Honey Lip Balm*. Supertehokas huulivoide, johon rakastuin heti ensimmäisellä käyttökerralla! Tässä on mieto mustikkainen tuoksu ja koostumus on paksua ja superhyvin huulia kosteuttavaa. Tätä ei tarvitse olla lisäämässä huulille jatkuvasti, joten kosteutustehot ovat myös hyvin pitkäkestoiset. Ainut miinuspuoli tässä on se, että huulivoide on purnukassa, joten se ei ole hygieenisin mahdollinen. Tämä nousi kuitenkin suosikikseni hyvin nopeasti ja uusi on jo ostettu ja otettu käyttöön. jatkoon!

Hiukset:

Four Reasons Color Shampoo. Kestosuosikkini, en edes tiedä montako pulloa tätä on jo kulunut! Tämä pesee hiukset puhtaiksi helposti ja nopeasti eikä kuitenkaan tee niistä lainkaan kuivia. Tässä on myös hyvin miellyttävä tuoksu eikä söpö vaaleanpunainen pullokaan ole hassumpi. Uusi on jo käytössä - jatkoon!

Four Reasons Dry Shampoo*. Kuivashampoo, jonka kaksi suurinta plussaa olivat värjäämättömyys (ei siis tehnyt hiuksista valkoisia) sekä se, ettei tällä hevillä saanut hiuksiin lähmäisyyttä, jonka niin monet muut kuivashampoot aiheuttavat. Tämä ei kuitenkaan tehoiltaan ollut ihan Batisten tasoa ja tätä kuluikin kerralla selkeästi Batistea enemmän. Ei hullumpi tuote, mutta ei silti jatkoon.

Kasvot:

Dewytree Ultra Vitalizing Snail Serum*. Etanaseerumia sisältävä seerumi, joka toimi loistavasti niin päivä- kuin iltakäytössä. Aamuisin käytin tätä yhden pumppauksen verran ja iltaisin kaksi pumppausta. Tämä kosteutti ihoa, teki siitä pehmeän ja etanaseerumituotteet nyt ovat muutenkin mun suosiossani. Todella riittoisa tuote, ehdottomasti jatkoon. 

Bio2You Nutritive Face Mask For Sensitive Skin*. Yksi parhaimpia kosteuttavia kasvonaamioita, mitä olen koskaan käyttänyt. Mulla oli unohtunut tämä kylppärin peilikaapin perukoille melko pitkäksikin aikaa, eikä tästä enää riittänytkään kuin pariksi käyttökerraksi, kun naamion uudestaan sieltä bongasin. Tämä tekee kasvoista pehmeät, kosteutetut, ravitut ja kuiva ihoni yksinkertaisesti rakastaa tätä. Harmillisesti näiden Bio2You:n tuotteiden saatavuus ei ole ihan paras mahdollinen, mutta tämä oli ihan mieletön tehokosteutustuote! Jatkoon menee.

Ekopharma Vadelma Puhdistusvaahto*. Superhyvä puhdistusvaahto kuivalle iholle! Koko Ekopharman Vadelma tuotelinja on tehty sopimaan kuivan ihon tarpeisiin, ja tämä on ehdottomasti mun suosikkini kaikista testaamistani puhdistusvaahdoista. Sopii loistavasti meikittömän ihon puhdistukseen tai kaksoispuhdistuksen jälkimmäiseen vaiheeseen. Ehdottomasti jatkoon!

Dewytree Aqua Deep Mask*. Erinomainen kangasnaamio, joka kosteutti ihoa hyvin. Tämä on materiaaliltaan vähän erilaista kuin sheet maskit yleensä, mutta naamio asettui kasvoille todella tiiviisti ja sopi omille kasvoilleni erittäin hyvin. Naamioainesta jäi vielä vaikutusajan jälkeenkin iholle, joten sitä oli tässä runsaasti. Jatkoon!

Eyenlip Charcoal Moisture Essence Mask. Ihoa kirkastava ja ihohuokosia supistava sheet mask, josta löytyy myös hiiltä. Olen käyttänyt lukuisia kertoja Eyenlipin sheet maskeja, mutta tämä versio on jäänyt vähemmälle käytölle, sillä en ole mielikuvissani pitänyt tätä ihan yhtä kosteuttavana kuin brändin muita sheet maskeja. Tämä kuitenkin kosteuttaa ihoa myös todella hyvin, joten en tiedä mistä mielikuvani ovat peräisin. Hyvä sheet mask, joskaan en huomannut mitään ihohuokosia supistavaa vaikutusta. Jatkoon.

Missha Airy Fit Sheet Mask Pomegranate. Granaattiomenaa sisältävä sheet mask, jonka tulisi tehokosteuttaa ihoa sekä tasoittaa pieniä juonteita. Kangas oli tässä todella ohutta enkä ole tainnut koskaan aiemmin käyttää mitään toista naamiota, jossa kangas olisi yhtä ohut. Se kuitenkin auttaa naamiota asettumaan kasvoille tiiviisti ja oli siis ihan mieluisa yllätys. Kosteutustehot olivat hyvät, eikä mulla ole tästä mitään huonoa sanottavaa - jatkoon!

Vartalo, kädet & jalat:

Mizon Collagen Hand & Foot Cream*. Käsille ja jaloille tarkoitettu kollageenia sisältävä voide, jonka käytin itse pois nimenomaan käsivoiteena. Kosteutustehot tällä voiteella olivat hyvät ja pitkäkestoiset. Hinta-laatusuhde näillä Mizonin voiteilla on ihan mieletön ja pidän myös siitä, että näiden tuoksut ovat mietoja. Hyaluronihappovoide oli ehkä vähän tätä mieluisampi, mutta jatkoon menee tämäkin.

Le Mini Macaron Moisturizing Foot Mask*. Jaloille tarkoitettu kosteuttava sukkanaamio, jonka käytin pois käytännössä heti tuotteen saatuani. Naamiosukat kosteuttivat jalkoja mukavasti ja olivat ihan superhelppokäyttöiset. Tavallaan saman asian kyllä ajaa hyvä jalkavoidekin, mutta silloin tällöin on kiva hemmotella myös jalkojen ihoa ihan omalla erillisellä naamiolla. Jatkoon menee.

Terre De Mars 008 Reddition Body Cleanser. Tämä suihkugeeli tuli huhtikuussa Boxycharmista enkä alun alkaenkaan jaksanut innostua tästä. Tuoksu oli muistaakseni ihan ok, mutta nyt käytin tämän pois sairastuttuani koronaan, sillä se vei samalla hajuaistini, enkä halunnut "tuhlata" oikeasti hyvältä tuoksuvia suihkugeelejä, kun en niitä olisi kuitenkaan haistanut. Itselleni tämä oli nyt siis täysin hajuton ja mauton tuote. Ei jatkoon.

Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango Glycerine Body Scrub With Macrogranules*. Tämä on Ziajan kahdesta mangovartalonkuorinnasta suurempirakeisempi ja karkeampi. Tuoksuna tässä on totta kai mitä ihanin makea ja eksoottinen mango eikä kuorintatehossakaan ole valittamista. Tämä ei ole karkein mahdollisin kuorinta, joten jos haluat vartalonkuorintasi olevan todella rouhea, tämä ei välttämättä ole paras mahdollinen. Itse kuitenkin pidin tästä hurjasti ja kuorinta jätti ihon myös mukavan kosteutetuksi. Purnukka on melko suuri ja vähän epäkäytännöllinen suihkussa, mutta muuta vikaa en tästä sitten löytänytkään. Jatkoon menee.

Löytyykö joukosta tuttuja tuotteita? :)

8 kommenttia:

  1. Tässä olikin monta tuttua tuotetta ja osa mullakin tällä hetkellä käytössä.
    Frudian huulirasva on ihana ja se tuoksu ihan super herkullinen!
    Samoin tuo etanaseerumi on super kiva. Mulla on se nyt just käytössä ja kosteuttaa hyvin plus kun imeytyy niin nopeasti niin helppo tuote aamuisin.

    Tuosta four reasons kuivashampoosta en itse tykännyt. Mulla se jäi jauhoiseksi hiusten pintaan ja koko tuote haisi minun nenään pahalta. Eikä se kovin tehokaskaan ollut, niin jäi mulla sitten käyttämättä.

    Tuo BIO2you naamio on kans yksi oma ikisuosikkini. Se on tosi hyvä tuote kuivalle iholle varsinkin näin talvella ja siinä muistaakseni oli jotain sellaista raaka-ainetta joka auttoi myös tulehtunutta ihoa joten vähän tupla hyöty jos kärsii esim aknesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Frudian huulivoide on niiiin ihana<3 Dewytree oli itsellekin tosi positiviinen yllätys, toi seerumi on superhyvä ja tykkään myös, kun se imeytyy niin nopeasti! Harmi ettei Four Reasons ollut sulle mieluinen ton kuivashampoon osalta :/ Bio2You:n naamio on mitä ihanin, en oikeesti edes käsitä miten se pystyi tekemään oman ihoni niin pehmeäksi :D

      Poista
  2. Etanatuotteet on ihania mutta Dewytreetä en ole pystynyt käyttämään, silmät alkaa kirvellä niistä. Frudian huulirasva kuulostaa hyvältä mutta purkki on njääh, en tykkää yhtään kaivella likaisilla sormilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettei Dewytree ole sulle sopinut, mutta onneksi etanatuotteita löytyy roppakaupalla myös muilta brändeiltä<3 Joo tollaset purnukat taitaa olla monille melkoinen turn off, mutta itse voide onneksi on ihan superhyvää! :D

      Poista
  3. Yks mun lemppari kasvonaamioista on just tuo Eyenlip-merkin naamio! Tykkään niistä muistakin tämän merkin naamioista, mutta tämä loistaa niistä ehkä eniten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että oot tykännyt tosta noin paljon! Mäkin aion ehdottomasti jatkossa suosia myös tota versiota :)

      Poista
  4. Mitä? Ihme kun kaikki hyvät jutut aina lopetetaan. Onneksi sulla on vielä tuo yksi kappale tuota lineria. Itse tykkään siitä epic ink lineristä, jota varmaan alan ostamaan kun kohta varastot tyhjenee.

    Haluaisin kyllä ostaa nää Four Reasons-shampoot joskus testiin. Nyt kun brändi on uudistunut taas olisi kiva antaa mahdollisuus :) Jostain syystä en tykännyt niistä kaikista aiemmista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuli aika puskist toi, että noi Vinyl ja Matte Liquid Linerit on lopetettu.. Pitäis aina hamstrata kunnolla varastoon etukäteen luottotuotteita just tän takia :D Toivottavasti tykkäät Four Reasonsista, jos lähdet noita kokeilemaan<3

      Poista

Kiitos kommentista!