maanantai 6. joulukuuta 2021

Lookfantastic Joulukalenteri 2021 | Luukut 1-5

Kalenteri saatu ilmaiseksi Lookfantasticilta

Tänään availlaan mun tämän vuoden joulukalenterini viisi ensimmäistä luukkua! Sain siis yllättäen pr-lähetyksenä itselleni tänäkin vuonna Lookfantastic Advent Calendarin, joka sisältää 25 luukkua täynnä kosmetiikkaa. Sain kalenterin itselleni myös viime vuonna, joten osasin odottaa sisällöltä paljon ja nyt päästäänkin kurkistamaan mitä viiteen ensimmäiseen luukkuun mahtui. LF:n kalenterit ovat tunnetusti täynnä laadukkaiden brändien kosmetiikkatuotteita, pääasiassa matkakokoisina. Jokunen täysikokoinenkin tuote täältä tulee varmasti löytymään, mutta suurimmaksi osin mennään varmaan vähän pienempikokoisilla tuotteilla, mikä ei itseäni haittaa lainkaan. Saanpahan purnukat nopeammin tyhjiksi!

Ensimmäiset viisi luukkua sisälsivät niin meikkiä, ihonhoitoa kuin hiustenhoitotuotteitakin. Meikit ja ihonhoitotuotteet ovat itselleni yleensä mieluismpia, mutta pidän siitä, että kalenteri aloitettiin näin monipuolisesti. Iskin tässä viisikossa silmäni ensimmäisenä Kate Somervillen putsariin sekä Illamasquan Setting Sprayhin, mutta käydään jokainen tuote vielä vähän tarkemmin läpi:

1. luukku: Kate Somerville Goat Milk Moisturizing Cleanser (30 ml)

Ensimmäinen luukku alkoi vahvasti Kate Somervillen matkakokoisella putsarilla, jonka itse asiassa valitsin myös marraskuun Boxycharmiin! Kyseessä on herkällekin iholle soveltuva puhdistusaine, joka lupaa poistaa kasvoilta meikit, lian ja muut epäpuhtaudet. Tästä löytyy mm. vuohenmaitoa ja hunajaa. Oli kiva päästä testaamaan tämä minikoko ennen täysikokoisen avaamista! Putsari vaikuttaa todella hyvältä ja olen käyttänyt tätä nyt muutamana päivänä kaksoispuhdistuksen jälkimmäisessä vaiheessa sekä ihan meikittömän ihon puhdistuksessa. Oma kuiva ihoni on pitänyt tästä kovasti.

2. luukku: Color Wow Dream Coat Supernatural Spray (50 ml)

Toisesta luukusta paljastui hiustuote! Tämä on hiussuihke, jonka on tarkoitus vähentää hiusten pörröisyyttä sekä tehdä niistä silkkisen sileät ja kiiltävät. Tuotteen tulisi olla ideaali varsinkin sellaiselle hiustyypille, joka muuttuu ilmankosteuden ansiosta pörröiseksi. Itselläni on käytännössä piikkisuorat, ei-pörröiset hiukset, joten omat hiukseni eivät ole tämän tuotteen kohderyhmää. Voisi tätä kuitenkin kokeilla, ties vaikka tästä saisin itsekin jotain hyötyä. Jos en, laitan tuotteen eteenpäin.

3. luukku: Illamasqua Hydra Setting Spray (30 ml)

Kolmas luukku oli ehdottomasti tämän viisikon kiinnostavin! Kyseessä on ihoa kosteuttava kiinnityssuihke, jonka tulisi totta kai myös kiinnittää meikki paikoilleen. Loistava tuote nimenomaan nyt talvella, kun oma ihoni ainakin hyötyy kaikesta mahdollisesta kosteudesta, jonka se vain voi saada. Illamasqua on muutenkin brändinä itselleni mieluinen ja näitä tuotteita on aiemminkin tullut LF:n kalentereista ja bokseista. Mulla on tällä hetkellä toinen kosteuttava meikinkiinnityssuihke käytössä, joten tämä jää odottelemaan sen loppumista.

4. luukku: Caudalie Vinosource-Hydra S.O.S Intense Moisturizing Cream (15 ml)

Neljäs luukku sisälsi pienikokoisen kasvovoidetuubin Caudalielta, jonka tuotteista olen lähes aina pitänyt. Kasvovoide sopii tuotekuvauksen mukaan niin päivä- kuin yövoiteeksi, joten katsotaan kumpaan käyttöön tämä itselläni pääsee. Voiteen tulisi kosteuttaa ja ravita ihoa tehokkaasti samalla pehmentäen ihoa ja vähentäen sen punoitusta. Kuulostaa hyvältä, juuri sellaiselta mitä oma ihoni kaipaakin! Tämän otan todennäköisesti testiin pikimmiten, sillä tällaiset matkakoot saa sentään joskus loppumaankin.

5. luukku: Aveda Botanical Repair Strengthening Leave-In Treatment (25 ml)

Viidennestä luukusta tuli taas hiustenhoitoa! Tällä kertaa jätettävä hoitotuote, jonka tulisi vahvistaa, korjata ja suojata hiuksia. Tuote lupaa myös helpottaa hiusten harjaamista ja vähentää niiden pörröisyyttä, ja sitä on tarkoitus lisätä kosteisiin hiuksiin. Mä olen ollut viime aikoina aika laiska käyttämään edes suosikkiani Paul Mitchellin Super Skinny Serumia, sillä elokuisen 15 cm hiustenleikkuun jälkeen omat hiukseni eivät ole samalla tavalla kaivanneet enää latvoihin tällaisia tehohoitotuotteita kuin aiemmin. Haluan kuitenkin kokeilla tätä ja muutenkin koittaa saada taas enemmän tällaisia hoito- ja muotoilutuotteita käyttöön, sillä vastaavia löytyy multa hyllyn päältä useampikin. Ei tämä tuote mussa mitään riemunkiljahduksia herättänyt, mutta omaan käyttöön tämä kuitenkin jää, joten olen ihan tyytyväinen.

Ensimmäiset viisi luukkua on nyt avattu! Yllätyin itse asiassa hitusen näiden sisällöistä, sillä en olisi olettanut hiustuotteiden valtaavan viidestä luukusta jopa kaksi. Illamasquan suihke oli ehdottomasti kiinnostavin tuote ja hyvänä kakkosena tulee Kate Somervillen putsari. Innolla odotan mitä seuraavat viisi luukkua sisältävät!

Mitä mieltä olette kalenterin sisällöstä tähän asti? :)

6 kommenttia:

  1. ihan jees, mut pakko sanoa et olin pettynyt ekana päivänä kun luukun muoto antoi ymmärtää että siellä olis saattanut olla vaikka luomiväripaletti, niin pieni tuubi putsaria siinä kohtaa vähän ärsytti :D (vaikka hyvä tuote onkin!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kieltämättä oli kyllä melkoisen kokoiseen laatikkoon toi putsari laitettu :D Ja just ensimmäiseltä luukulta olisi voinut hyvin odottaa jotain palettia!

      Poista
  2. Mä odotin kanssa luomiväripalettia niin olipa pettymys löytää sama tuote kuin viime viikolla Boxycharmista :/ sisältö on ollut tähän asti aika perinteinen, ei mitenkään riemua nostattava mutta ei huonokaan. Kiinnostavimmat Illamasquan suihke sekä jätettävä hoitoaine koska mulla ei niitä ole jemmassa :) toivon jotain ihanaa palettia ja luksusmeikkejä, toissavuonna oli niin hyvä kalenteri ja viime vuonnakin esim Natasha Denona tosi hyvä lisä kalenterissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo kieltämättä tohon olisi kyllä sopinut aika hyvinkin joku paletti :D Mutta mä tykkäsin kyllä tosta putsaristakin tosi paljon! Viime vuoden kalenteri taisi alkaa ND:n tuotteella tai ainakin se oli ihan heti siinä alussa!

      Poista
  3. Illamasquan tuotteet on hyviä. Itse oon tykänny mun kynsilakka kalenterista kun ei oo tullu pettymyksiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että sun kalenteri on ollut mieluinen sulle! Varmasti tykkäisin itsekin, jos kynsilakkoja voisin käyttää "normaalisti" :D

      Poista

Kiitos kommentista!