sunnuntai 12. joulukuuta 2021

Ipsy Glam Bag Plus | Marraskuu 2021

Marraskuun Ipsy Glam Bag Plus saapui mulle samaan aikaan Boxycharmin kanssa, eli marraskuun viimeisenä päivänä. Tällä hetkellä postattavaa on joulukalenterin takia kuitenkin tavallista enemmän, joten tämän julkaisu jäi vähän aiottua kauemmas! Nyt kuitenkin päästään katsomaan mitä kivaa boksi piti sisällään, ja tässähän oli myös yksi tuote, jonka tiesin laittavani arvottavaksi teille. Postaus kannattaa siis lukea ja sen jälkeen siirtyä Instagramin puolelle, sillä järjestin tällä kertaa arvonnan siellä tililläni @lipsticklovelinda.

Ipsy Plussaan saa joka kuukausi valita itse kolme tuotetta muutamien joukosta ja heidän puolestaan boksiin on jo valittuna kaksi tuotetta. Marraskuussa Ipsyltä valittiin mulle kasvoseerumi sekä silmänympärysvoide. Itse valitsin boksiin vielä luomiväripaletin, huulipunan sekä kolmen sävyn kasvopaletin, josta löytyy upea highlighter ja kaksi poskipunaa. Kokonaisuus toimi mielestäni todella hyvin, vaikken totta puhuen tarvitsisi yhtään uutta sy-voidetta itselleni. Omat valinnat varsinkin ilahduttivat, vaikka niistä luomiväripaletti lähteekin yhdelle IG-seuraajalleni arvonnan myötä palkinnoksi!

Aloitetaan esittely tuttuun tapaan Ipsyn valinnoilla. Best Face Forwardin Balancing Serum on ihoa kevyesti kuoriva ja kosteuttava seerumi. Seerumi sisältää BHA- ja AHA-happoja, jotka kuorivat ihoa kemiallisesti samalla, kun hyaluronihappo huolehtii ihon kosteuttamisesta. Seerumista löytyy myös niasiiniamidia, joka mm. tasoittaa ihon sävyä, pienentää huokosia jaa häivyttää juonteita. Tämä seerumi on kuin tehty epäpuhtaalle iholle, joten omalle kuivalle iholleni tämä ei ole ehkä ihan paras mahdollinen. Nyt talviaikaan en uskaltaisi ikimaailmassa ottaa tätä säännölliseen käyttöön, mutta kesällä ihoni varmasti tulee tämän kestämään, joten silloin koitetaan uudemman kerran.
Hinta: noin $39,00/30 ml.

Toisena valintana Ipsyltä mulle oli Able Skincaren Ultra+ Collagen Eye Rescue Therapy, joka on siis silmänympärysvoide. Tämä sy-voide sisältää mm. kollageenia, hyaluronihappoa, kiiviuutetta, merivettä ja glykolihappoa. Voiteen tulisi tehokosteuttaa ja vahvistaa sy-ihoa, ja tällähän onkin melkoinen hintalappu! Itse käytän kyllä joka aamu ja ilta silmänympärysvoidetta, mutten silti lähtisi itse maksamaan näistä yli sataa euroa. Voiteeseen on lisätty myös valoa heijastavia partikkeleja, jotka auttavat häivyttämään sy-alueen tummuutta. Mielenkiintoinen tuote, toivottavasti toimii omalla ihollani. Mulla kuluu sy-voiteet todella hitaasti, joten en varmaan ihan äkkiä saa tätä otettua käyttöön, mutta ehdottomasti haluan pitää tämän itselläni ja testata mitä "taikoja" tämä saa itselläni aikaan!
Hinta: noin $116,00/10 ml.

Oma ensimmäinen valintani boksiin oli tämä Nomad Cosmeticsin Venice-Simplon Express Intense Eyeshadow Palette, jonka nappasin mukaan alunperinkin siis sillä ajatuksella, että saan laitettua tämän arvonnan palkinnoksi. Tästä paletista löytyy muutama neutraalimpi ruskea sävy sekä lisäksi useita ihania väripilkkuja aina kirkkaan sinisestä kirkuvan punaiseen. Värikokonaisuus ei ehkä ole ihan sellainen, millä itse saisin kaikkein helpoiten tehtyä meikkejä, mutta uskon seuraajieni joukosta löytyvän henkilöitä, jotka tästä paletista ilahtuisivat. Ulkonäöllisesti paletti on kaunis ja pidän noista kuvioista, jotka luomiväripannuihin on painettu. IG:n puolella siis arvottavana tämä paletti!
Hinta: noin $29,00.

Valitsin boksiin myös OFRA Cosmeticsin Sitting Pretty Midi Paletten, joka sisältää kaksi poskipunaa sekä yhden highlighterin. Tämä valinta oli niin selkeä kuin olla voi, sillä OFRA on brändinä ihan superlaadukas ja rakastan heidän kasvomeikkejään. Highlighterit ovat ehdottomasti yhtiä parhaimpia ikinä eikä poskipunissakaan ole valittamista. Multa löytyy itse asiassa jo entuudestaan yksi vastaavanlainen kolmen sävyn kasvopaletti, ja tässä uudessa paletissa on mitä upeimmat sävyt. Poskipunat ovat molemmat sellaisia, jotka taatusti pääsevät mulla käyttöön, puhumattakaan keskellä olevasta highlighterista, joka on aivan älyttömän upea. Lisää tällaisia tuotteita bokseihin kiitos!
Hinta: noin $35,00.

Viimeinen valintani oli pitkän harkinnan jälkeen tämä IL MAKIAGE Dirty Talk Matte Lipstick, jonka sain itselleni upeassa sävyssä Bella. Jos jonkin huulipunan ulkonäköön on panostettu niin tämän. Pakkaus itsessään on jo mitä upein, mutta katsokaa tuota huulipunaa! Rakastan tällaisia pieniä yksityiskohtia meikkituotteissa, sillä ne huokuvat laatua ja panostusta tuotteeseen. Sävynä Bella on aivan upea ja kirkkaanpunaiset mattahuulet nyt vain ovat ikuisesti mun juttuni. Vielä en ole huulilla tätä kokeillut, mutta mulla on vahva veikkaus siitä, että jouluna tämä saattaa viimeistään päätyä mun huulilleni. Mulla on kovin positiiviset odotukset ensi vuodelle ja sille, että saatettaisiin päästä jossain vaiheessa kasvomaskeista eroon (vaikka kieltämättä nyt mennään koko ajan taas huonompaan suuntaan), mutta olen kuitenkin jo alkanut hamstrata uusia huulimeikkejä vanhojen tilalle. Tämäkin tuli valittua boksiin ihan siitä syystä.
Hinta: noin $26,00.

Marraskuun Ipsy Plussan arvo oli noin $245,00 ja suurin osa hinnastahan perustuu tuohon silmänympärysvoiteeseen. Hyvä kokonaisuus, ei voi muuta sanoa! OFRA oli itselleni kaikkein mieluisin tuote ja luomiväripaletin löydätte tosiaan vielä hetken aikaa arvottavana IG:n puolelta tililtäni @lipsticklovelinda. 

Mitä mieltä boksin sisällöstä? Mikä tuote olisi ilahduttanut eniten? :)

6 kommenttia:

  1. Siis miten tää Ipsy on näin hyvä ja miksi mulle ei sitä tule :D tämän laatuhan on parantunut vaan koko ajan! Mulla on tuollainen Ablen sy-seerumivoide Goodieboxista tulleena ja on kyllä tosi hyvä. Kannattaa siis kokeilla tuokin! Olisin varmasti tykännyt kaikesta mitä tässä tuli, huulipuna ehkä vähän lämpimän sävyinen mulle, mutta tuo Ofra, vau miten ihana! Ja täytyypä kokeilla onneaan tuon paletin kanssa ;) Tosi upea kokonaisuus kyllä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo Ipsyissä on kyllä nyt panostettu taas ihan uudella tavalla! Muistan meinaan senkin ajan, kun nää boksit sai lähinnä miettimään, että ihanko oikeesti mä vielä tätäkin tilaan. Kiva kuulla, että toi sy-voide on ollut hyvä! Tää kokonaisuus oli kyllä mieletön ja iso kiitos siitä kuuluu noille valinnoille, jotka Ipsyissä saa tehdä<3

      Poista
  2. Tosi kiva Ipsy. Ipsyt kyllä selkeästi laadussaan paljon kivempia kuin ne toiste jenkki boksit joita moni tilaa :) Tuo ofran paletti kyllä kruunasi tän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ipsyllä on taas tällä hetkellä melkoinen "kulta-aika", kun tuntuu että suurin osa viime aikojen bokseista on ollut ihan mahtavia<3 :D Ofra oli ihana!

      Poista
  3. Ihana tuo luomiväripaletti. Nomadin meikit on tosi laadukkaita. Samoin tuo Ofran mini paletti! Ofran laatu ei petä koskaan <3

    Tuo sy-voide tuli hmm jostain boksista tai kalenterista itsellekin ihan vasta. On ollut nyt käytössä mutta harmillisesti se ohut geelimäinen koostumus on liian kevyt näin talvella. Kesällä tuo olisi varmasti oikein hyvä. Kiva boksi kyllä kokonaisuutena :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ofra on kyllä laadultaan ihan omaa luokkaansa, ei noista voi olla tykkäämättä<3 :) Oliskohan ollut sullakin Goodiebox, mistä Taina tossa ylempää mainitsi saaneensa ton sy-voiteen? Mä tykkään just tollasista kevyistä sy-voiteista aamukäytössä, iltaisin sitten tuhdimpaa, joten uskon tykästyväni sen puoleen tohonkin!

      Poista

Kiitos kommentista!