tiistai 11. lokakuuta 2022

64 Luomiväripalettiani

*Saatu ilmaistuote

Vihdoin sain tehtyä tämän postauksen, jota moni teistä toivoi, eli esittelyn kaikista omistamistani luomiväripaleteista! Mähän olen tässä jo pitemmän aikaa käynyt kokoelmaani läpi aina viisi palettia kerrallaan, mutta toki tilanne elää koko ajan palettien suhteen. Kaikkia esiteltyjä paletteja en enää omista, ihan kaikkia en ole edes ehtinyt postaussarjassa esitellä ja uusiakin tulee aina silloin tällöin varsinkin kauneusboksien mukana. Tässä postauksessa esittelen kuitenkin kaikki omistamani luomiväripaletit, joita on siis yhteensä 64 kappaletta. En kerro paleteista mitään sen tarkempaa kuin nimen, mutta tarkempia arvioita paleteista voitte lukea vanhoista "Esittelyssä Luomiväripalettini" -postaussarjan postauksista. Tämä ihan siksi, että postauksesta tulee nyt jo pitkä niin monien kuvien takia ja olen tosiaan hiljattain kirjoittanut arviot suurimmasta osasta paletteja. 

Tässä siis kaikki 64 omistamaani luomiväripalettia:


Urban Decay Naked 3 Eyeshadow Palette
Urban Decay Naked 2 Eyeshadow Palette
Urban Decay Naked Eyeshadow Palette
Urban Decay Naked Reloaded Eyeshadow Palette
Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette
Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette


Anastasia Beverly Hills Jackie Aina Eyeshadow Palette
Anastasia Beverly Hills Norvina Eyeshadow Palette
Anastasia Beverly Hills Prism Eyeshadow Palette
Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow Palette


Too Faced Chocolate Bar Eyeshadow Palette
Too Faced Sweet Peach Eyeshadow Palette
Too Faced Natural Eyes Eyeshadow Palette


Huda Beauty Amethyst Obsessions Eyeshadow Palette
Huda Beauty The New Nude Eyeshadow Palette


Morphe 350S 35 Color Shimmer Nature Glow 
Morphe X Jeffree Star Artistry Palette
Morphe 35U Multi-Color Shimmer Palette


Ace Beaute Nostalgia Eyeshadow Palette
Ace Beaute Violet Sage Eyeshadow Palette 
Ace Beaute Scarlet Dusk Eyeshadow Palette


Jeffree Star Cosmetics Pink Religion Eyeshadow Palette
Jeffree Star Cosmetics Blood Sugar Eyeshadow Palette
Jeffree Star Cosmetics Jawbreaker Eyeshadow Palette


Jeffree Star Cosmetics Blood Lust Eyeshadow Palette
Jeffree Star Cosmetics Star Wedding Artistry Palette


Viseart Petit PRO 1 Eyeshadow Palette
Viseart Petite PRO 2 Eyeshadow Palette


Alamar Cosmetics Reina Del Caribe Eyeshadow Palette
Alamar Cosmetics Spanglish Pressed Pigments Palette


essence the nude edition eyeshadow palette*
essence adventure awaits bronzing eyeshadow palette
essence witch side eyeshadow palette*


BH Cosmetics Zodiac Love Signs 24 Eyeshadow & 1 Highlighter
BH Cosmetics Opalescent Eyeshadow Palette


Jane Iredale Pure Basics Eyeshadow Kit*
Jane Iredale PurePressed Eyeshadow Trio Date Night*


Natasha Denona Palette 02 Eyeshadow Palette
Natasha Denona Jubilee Eyeshadow Palette
Natasha Denona Peak Eyeshadow Palette


Violet Voss Sunkissed PRO Series Eye Shadow and Pressed Pigment Palette
Violet Voss Violet Sunset PRO Series Eye Shadow and Pressed Pigment Palette
Violet Voss Essentials 2 PRO Series Eye Shadow and Pressed Pigment Palette
Violet Voss Berry Burst Fun Sized Eyeshadow Palette
Violet Voss Windflower Fun Sized Eyeshadow Palette
Violet Voss Pinky Promise Eyeshadow Palette


IL MAKIAGE Color Boss Squad Make Moves
Belle En Argent Panchromatic Eyeshadow Palette Plum Premonition
Viva La Diva Move Me Jungle Eyeshadow Kit
NYX Cosmetics Cosmic Metals Shadow Palette


Boxycharm Hello, Charmer! Eyeshadow Palette
Elina K Glitter Palette


Shaina B Miami Miami Nights Pressed Pigment Palette
Artist Couture Caliente Palette
Lime Crime Venus III Eyeshadow Palette
Complex Culture Full Time Eyeshadow Palette


Crown Brush Fuego Eyeshadow Palette
Eloise Beauty The Queen Eyeshadow Palette
Estate Cosmetics X Bailey Sarian Venice Fling Eyeshadow Palette
Beauty Bakerie Sour Ya Doin'? Eyeshadow Palette


Tarte Clay Play Face Shaping Palette
Hipdot Zion Eyeshadow Palette
OPV Beauty Spotlight Eyeshadow Palette
Urban Decay Afterdark Eyeshadow Palette

Onko tuttuja paletteja joukossa? Entä oletteko laskeneet montako palettia teiltä löytyy? :)

16 kommenttia:

  1. Mullakin elää tilanne koko ajan mutta 126 luomiväripalettia on ;) Ihana postaus, monta tuttua on <3 kovasti yritin käyttää tuota OPV Spotlightia, oli se ihan kivan syksyinen mutta lopulta totesin ettei se ole ihan mun värinen. Sillä tehdyt meikit ei imartele minua ja ne sävyt mitkä sopisivat minulle, löytyvät kyllä monesta muustakin paletista. Menköön jollekin joka arvostaa sitä enempi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö jos mun olisi pitänyt veikata, olisin heittänyt just että sulla on varmaan puolet enemmän paletteja kuin mulla :D Ja aika tarkkaan onkin :) Sun kokoelma olisi ihana nähdä<3 OPV:n paletti on kaunis ja sopii loistavasti syksyyn, mutta mullekin toi on vähän liian tummanpuhuva. Tossa samassa kuvassa on toi Hipdotin paletti, jossao n paljon samaa sävymaailmaa (miinus siniset), ja se on taas itselle paljon mieluisampi paletti. OPV lähtee mullakin eteenpäin seuraavassa karsinnassa, nyt koitan tän syksyn ajan vielä käytellä tota!

      Poista
  2. Ihanaa siis pelkät kuvat musta tosi kivat, kiva just katsoa näitä läpi! Nuo Violet Vossit upeita ja sulla oli niitä paljon enemmän, kuin tiesinkään. UD:ltä Reloaded näyttää kauniilta, voisin hankkia kokoelmiini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit tästä :) Ajattelin että tää on tylsä tapa esitellä paletit, kun ei oo mitään arvioita mukana, mutten ikimaailmassa olisi jaksanut kirjoittaa sellaista postausta, jossa kaikista olisi kunnon arviot :D Violet Vosseja löytyy tosiaan jokunen<3 Kesän palettikarsinnan jälkeen oon antanut vielä yhden VV:n paletin mun isosiskolle, mutta noi kuusi edelleen löytyy!

      Poista
  3. Nyt veti sanattomaks.. Mulla on ihan pikkasen matkaa tuohon. :D Saispa nuo kaikki pidettyä jotenkin esillä, ovat niin upeita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En suosittele välttämättä edes pyrkimään tällaisiin määriin :D Ei millään ehdi käyttää kaikkia niin paljon kuin haluaisi! Joo mulla on paletit kaikki piilossa laatikossa, mutta olisi kyllä kiva jos saisi meikkipöydälle jotenkin nätisti esille edes muutamia :)

      Poista
  4. Kivoja paletteja. Jännä miten samalta nuo jotkut Violetin Vossin luomiväripaletit näyttää. Mulla ei löydy mitään samoja paletteja kuin sulla, mutta mulla onkin "vain" 12 luomiväripalettia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa on kieltämättä aika paljon samankaltaisia sävyjä toisten joukossa, vaikka monessa sävymaailma onkin periaatteessa omanlaisensa :) Noita keskiruskeita esimerkiksi löytyy kyllä vähän joka paletista. 12 palettia olisi ihan unelmamäärä. Vielä kun osaisi luopua edes puolesta näistä omista paleteista!

      Poista
  5. Taisin vähän aikaa sitten laskea, että mulla on 39 palettia ja siitä kaks palettia lähti eteenpäin eli 37. On kyllä muutama tosi pieni paletti. Mutta on siinä omassa kasassani jo liikaakin mulle. Vähän harmittaa, kun kaikkia ei ehdi käyttää. Samoja meillä on vaan Hudan nude paletti ja Ud Naked reloaded ja tuo Lime crimen Venus III . T. Helsingin Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä, kun kaikkia ei mitenkään ehdi käyttää, kun palettimäärät on näin suuria :/ Ei löydy montaa samaa palettia siis meiltä! Toikin kertoo aika hyvin sen, miten paljon luomiväripaletteja oikeasti on tai on ollut myynissä :D

      Poista
  6. Kiva kurkata toisten palettikokoelmiin:) Muutama sama paletti kuin minulla, mutta suurin osa eri paletteja. Kivoja paletteja<3 En ole kyllä koskaan omia palettejani laskenut. Tällainen luettelomainen esittely oli kiva:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laske ihmeessä joku kerta! Olisi kiva saada samanlainen postaus myös sulta, jos aihe yhtään kiinnostaa ja innostut omia palettejasi kuvaamaan ja listaamaan<3 :)

      Poista
  7. Olipa hauska postaus, näitä oli kiva tutkia! Ihan pari samaa löytyy omasta kokoelmasta, mutta mulla ei olekaan kuin 39 palettia. Oli pakko käydä heti laskemassa kun näin nämä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tossakin jo hirmumäärä paletteja<3 :D Toisten meikkikokoelmaan on aina kiinnostava päästä kurkistamaan tai sitten edes just vähän vertailla määriä, että paljonko vaikka just luomiväripaletteja jollain toisella on :)

      Poista
  8. Ihanaa nähdä koko sun luomiväripalettikokoelma kerralla! <3 Ja kuinka hyvälle mielelle tulin, kun näen että sulla on vielä vaikka kuinka vanhojakin paletteja jäljellä, kuten kaikki alkuperäiset UD:n Naked-paletit ja Too Facedin Chocolate Bar! Mun vanhimmat paletit ovat 7 vuotta vanhoja ja toimivat vielä erinomaisesti! Paletteja mulla on yhteensä 9 ja yksi tulossa postissa. Vuoden lopussa mun Pan That Paletit saavat kyllä lähteä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi vanhemmat paletit on just niitä, joista en millään raaski luopua kun monilla on tunnearvoa :D Suurin osa myös toimii tosi hyvin, UD:n Naked 3 on oikeestaan ainut, joka on selkeesti huonontunut ajan saatossa, mutta esim. Chocolate Bar on edelleen oikeinkin käyttökelpoinen :) Mä salaa toivon, että jonain päivänä munkin kokoelmani on just jotain kymmenen paletin luokkaa, kuten sulla. Se olisi oikeesti optimaalinen tilanne, vaikkakin tällä hetkellä aika kaukainen haave :D

      Poista

Kiitos kommentista!