torstai 27. lokakuuta 2022

Kosmetiikkasuosikit | Lokakuu 2022

*Saatu ilmaistuote

Lokakuu alkaa lähestyä loppuaan ja pian starttaa vuoden ehdottomasti ankein kuukausi - marraskuu. Meillä on tämä lokakuun loppu mennyt sairastellessa, kun ensin tulin itse kipeäksi, sitten vauva ja lopulta mies. I Love Me -messut jäivät itseltäni ihan tarkoituksella tänä vuonna välistä, sillä en halunnut lähteä Helsinkiin ja messuilemaan vauvan kanssa enkä toisaalta myöskään jättää häntä koko päiväksi isänsä kanssa kahden - varsinkaan kun pieni oli viikonloppuna juuri kuumeessa. Ensi vuonna toivoisin kuitenkin pääseväni taas messuille! Tänään puhutaan kuitenkin messujen sijaan kuukauden kosmetiikkasuosikeista, joita kertyi taas tuttuun tapaan viisi kappaletta:

Four Reasonsin Super Strong Hairspray lähti jättikokoisena mukaan aiemmin syksyllä Sokoksen 3+1 Päiviltä. Aiemmin olen vuosia käyttänyt tästä hieman kevyempää Strong Hairsprayta, mutta tällä kertaa halusin ostaa tämän astetta tujumman version. Eron näiden kahden hiuslakan välillä huomaa ja tällä saa hiuksiin selkeästi paremman ja pitempikestoisen pidon. Toisaalta tämän tuoksu ei ole lähimainkaan yhtä miellyttävä kuin Strong-vesion, mutta eipä hiuslakan tuoksua onneksi kovin kauaa tarvitse yleensä haistella. Suosikkeihin halusin tämän kuitenkin nostaa, sillä tällä hetkellä olen kokenut tämän tehokkaamman hiuslakan itselleni erinomaiseksi tuotteeksi. Mitään varsinaisia kampauksia mä en kotona ollessani juurikaan tee, mutta tämä pitää lenkkeillessä hiukset hyvin kurissa ja paikoillaan, vaikka vähän tuulisikin. Hyvä tuote, suosittelen!

Somme Instituten BOOST Warming Anti-Aging Mask tuli alkuvuonna Ipsy Glam Bag Plussan mukana ja nappasin tämän käyttöön nyt syksyllä. Naamion on tarkoitus ravita sekä puhdistaa ihoa, ja tämä lämpenee joutuessaan kosketuksiin ihon kanssa. Lämpenemisen tulisi avata ihohuokoset paremmin, jolloin naamio pääsee myös puhdistamaan ne tehokkaammin. Lämmin tunne on mieto ja itselleni varsin miellyttävä, eikä sen vaikutus kestä kovin kauaa. Tämä puhdistaa ihoa mukavasti ja on omalta osaltaan varmasti ollut vaikuttamassa siihen, että olen saanut leuan alueella esiintyneet epäpuhtaudet pikkuhiljaa kuriin. Muutamaa puhdistavaa naamiota ehdin kasvoilleni testata näiden iho-ongelmieni kanssa kamppaillessa, ja tämä on ehdottomasti osoittautunut parhaimmaksi. En oikeastaan edes olettanut, että tykästyisin tähän naamion ainakaan näin paljon, että tämä päätyisi vielä suosikkeihin, mutta niin siinä vaan kävi.

Tämä KimChi Chic Beautyn Puff Puff Pass Set & Bake Powder päätyy suosikkeihin ihan jo siitä syystä, että on aivan ihanaa käyttää taas irtopuuteria, joka ei kuivata ihoa! Mun edellinen käytössä ollut irtopuuterihan siis näytti kasvoilla välillä suorastaan kamalalta ja oikein korostamalla korosti ja lisäsi vielä kuivia kohtia iholla. Tämä KimChi Chicin puuteri on toiminut itselläni erinomaisesti. Se kiinnittää meikin, on kevyt kasvoilla eikä mulla ole puuterista itsestään huonoa sanottavaa. Mukana tulee pehmeä ja suuri vippa, jota olen myös käyttänyt joitain kertoja. Ainut miinus tulee tuosta puuterirasiasta, sillä noista pienistä rei'istä on välillä hyvin ärsyttävä koittaa saada puuteria juuri sopiva määrä ylös välikannen päälle. Pidän enemmän sellaisista puuterirasioista, joista löytyy joustavaa verkkoa, sillä niiden kanssa puuteria on huomattavasti helpompi ottaa siveltimen kanssa. Mutta itse puuterissa ei ole vikaa, päinvastoin!

Aveenon Skin Relief Moisturising Hand Cream* päätyy suosikkeihin vähän samoista syistä kuin edellinen irtopuuterikin. Olen nimittäin käyttänyt jo jonkin aikaa ihan luokattoman huonoa käsivoidetta, joten oli helpottavaa napata alkukuusta käyttöön taas tämä Aveenon käsivoide! Tämä on todella kosteuttava voide, joka ei imeydy ihoon ihan sekunneissa, ja toimii sen vuoksi parhaiten itselläni yökäytössä. Aveenolta löytyy muutenkin todella hyviä tuotteita ja tuotesarjahan on erinomainen henkilölle, joka ei välitä hajustetusta kosmetiikasta, sillä sarjan tuotteet ovat hajusteettomia. Mulla on tällä hetkellä Aveenolta tehokäytössä myös suihkusaippua ja koitan taas aktivoitua rasvaamaan vartaloanikin, jolloin saisin käyttöön myös Aveenon vartalovoiteet. Tälle käsivoiteelle kuitenkin suuren suuri suositus ja Aveenoahan myydään Suomessa apteekeissa.

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä, tuotteena suosikkeihin päätyy Natasha Denonan Cupid Cheek Duo. Kyseessä on kahden sävyn kasvopaletti, joka sisältää voidemaisen poskipunan sekä puuterisen highlighterin. Poskipuna näyttää pannussa melko kirkuvan punaiselta, mutta on poskilla hyvin luonnollinen. Hieman pelkäsin onko tämän pigmentti liian voimakas, mutta ei onneksi ollut ja punaa saa huoletta lisätä halutessaan useammankin kerroksen, jos haluaa poskipunan näkyvän oikein kunnolla. Poskipunalla saa sellaisen terveen ja luonnollisen värin poskille ja itse lisään tämän päälle usein vielä pienen määrän samansävyistä puuterista poskipunaa. Vieressä oleva highlighter on niin ikään todella kaunis ja hyvä jokapäivän sävy. Mua ehkä hieman häiritsee, että voidemaisen tuotteen rinnalle on laitettu puuterinen tuote, mutta highlighterista ei onneksi kuitenkaan turhan paljon karise puuterihippuja poskipunan päälle, vaikka jonkin verran niin toki väistämättäkin käy. Tästä kaksikosta olen kuitenkin ehdottomasti ihastunut enemmän tuohon poskipunaan, mikä on aika paljon sanottu henkilöltä, joka vielä vuosi sitten lähestulkoon inhosi kaikkia voidemaisia ja nestemäisiä poskipunia.

Onko tuttuja tuotteita joukossa? Entä kävittekö te I Love Me -messuilla tänä vuonna? :)

14 kommenttia:

  1. Onko toi Four Reasonsin Super Strong Hairspray sama kuin se vanha Shaper-niminen, tuttifrutilta tuoksuva?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kun just se pelkkä Strong Hairspray on se vanha karkin tuoksuinen Shaper! Eli se oranssikorkkinen :) Tää vastaa sitä vanhaa mustakorkkista hiuslakkaa.

      Poista
  2. Kävin I Love me messuilla, olin sielä reilun tunnin. Ei siis oikeasti olisi mielestäni järkeä matkustaa erikseen tuota varten kaukaa! Ostin Brazilian love body lotionin, en muuta :) Olen miettinyt ostaisinko tuon saman hiuslakan joskus 4reasonsilta. Kiinnostaisi :) Tuo Natasha Denonan tupla paletti on niin niin kaunis myös! Nyt kun on tullut testattua paljon erilaisia puutereita en ikinä ostaisi ehkä uusiksi sitä NYX:n HD irtopuuteria, sillä se oli kyllä kuivattava vs. nämä kaksi nykyistä, hieman arvokkaampi voi olla siis aina parempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo toki siellä messuilla nyt ei välttämättä myynnissä ainakaan ole mitään, mitä ei saisi myös verkosta tilattua tai kivijaloista ostettua, mutta onhan siellä tarjouksia ja ylipäätään se fiilis, että on messuilla on se suurin syy miksi sinne halajan :D Tosin esimerkiksi lauantaisin siellä on niin älyttömästi ihmisiä, että se väenpaljouskin alkaa ahdistaa. Nyt kun on ensin koronan ja sen jälkeen vauvan syntymän jälkeen oltu vähän turhan paljon neljän seinän sisällä niin messutkin kuulostaa erittäin houkuttelevilta :'D

      Puutereissa tosiaan on eroja! En vain koskaan aiemmin ollut osannut kuvitella, että joku voi oikeasti noinkin paljon kuivattaa, kun aiemmin oon aika huoletta käytellyt kaikkia omistamiani puutereita. NYX:n HD-puutereista puhuttiin joskus tosi paljon, mä en muista oonko jotain joskus testannut, mutten ainakaan uudestaan koskaan ostanut :)

      Poista
  3. Tekee jo mieli ottaa käyttöön tuo ND, tuo poskipunahan on samanvärinen kuin se aito ja oikea NARS Orgasm eli punainen kultaisella hohdolla. Siks tuohon ihastuinkin että jee, sain tavallaan uuden Orgasmin ( APUA ) kun sen entisen heitin roskiin vanhentuneena. Somme Institute kuulostaa hyvältä, mullahan on ne kuorintalaput niiltä. Tuo pakkaus vaan näyttää violetin suoravärin pakkaukselta, en ymmärrä mistä saan sen mielleyhtymän.
    Enpä ollut messuilla, ei kiinnosta pätkääkään matkustaa täältä sen takia tuollaiseen ihmisjoukkoon, hermot menisi varmasti. Noin paljon ihmisiä ei varmaan tällä kylällä asukaan mitä siellä pelkässä hallissa oli ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti toi NARS:n Orgasmin sävy on muuttunut jonkin verran siis siitä, mitä se on alunperin ollut. Minkähän takia sitä on menty ylipäätään muuttamaan? Luulisi, että olisi ollut järkevämpää jättää vanha tuote ja tehdä sitten kokonaan uusi, jos kerran haluttiin nykyisen sävyinen poskipuna :D Heh munkin silmään toi tuo suoraväripakkauksen, johtuu varmaan siitä kun ainakin KC Professionalin Color Maskeissa oli aikanaan just samanlaiset väripallot purkeissa :)

      Ihmispaljous messuilla ei houkuttele kyllä muakaan. Enkä muutenkaan oo sellanen, että menisin hirveesti mihinkään pisteisiin juttelemaan myyjien/edustajien tms. kanssa, joten helpommalla ehkä pääsee, kun shoppailee vaan nettikaupoissa tai kivijalkamyymälöissä :D

      Poista
  4. Vaikuttaa oikein hyviltä, en ihmettele että päätyivät suosikkiluetteloon :) Käsivoiteet on aina kiinnostavia, onko kevyt, rasvaisempi, miten imeytyy.. Minulla on aina kuivat kädet, niin voiteita kuluu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsivoiteita kuluu mullakin! Tosin nyt huomaan, että niidenkin käyttö on vähentynyt, kun on kotona lapsen kanssa. Aiemmin käsiä tuli rasvailtua paljon tiheämmin, mutta eiköhän toi tuleva talvi taas saa aikaan sen, että on vähän pakkokin alkaa taas rasvailla käsiä :D

      Poista
  5. Kivoja suosikkeja, mutta kerrankin sellaisia joista mikään ei ollut tuttu. Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä oli nyt aika paljon tollasia kauneusbokseista tulleita tuotteita, jotka aika usein taitaa jäädä monille vieraammiksi :) Kivaa viikonloppua sinnekin<3

      Poista
  6. Aveenon käsivoide on huippu. Pitäis ostaa uusi, koska vanha loppui jo. 😀

    Ei tullut messuilla käytyä, koska olin töissä. Ehkä jonain vuonna uusi yritys...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aveenon käsivoide on mielettömän hyvä<3 Mulla sattui muistaakseni loma tai ainakin vapaapäivä silloin 2019, kun messut edellisen kerran järjestettiin niin oli ihana lähteä Helsinkiin silloin. Tajusin juuri, että ensi vuonnahan mä oon taas töissä tuolloin, kun palaan just lokakuussa takaisin töihin, mutta eihän se onneksi estä viikonloppuna lähtemästä messuille :)

      Poista
  7. Kivoja suosikkeja<3 Täytyykin joskus kokeilla jotain Four Reasonsin hiuslakkaa. En ole niitä edes muistanut hiuslakkaa valitessa. Aveenon tuotteet kuulostavat aina ihanilta ja merkki ollut pitkään hankintalistalla:) Kiva kuulla, että tuo irtopuuteri on nyt huomattavasti parempi. Mikään ei ole kamalampaa kuin puuteri, joka pahimmassa tapauksessa pilaa muutoin hyvännäköisen meikkipohjan kuivuudellaan! Natasha Denona on aina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Four Reasonsin lakat on hyviä! Se kevyempi, täysin oranssissa pullossa oleva myös tuoksuu hyvältä, kun tää mustarkorkkinen on vähän jytymmän tuoksuinen :D Joo mä en tosiaan ollut aikoihin tai ehkä koskaan aiemmin törmännyt irtopuuteriin, joka kuivatti samalla tavalla kuin se Complex Culture. Oon muuten tykännyt tosi paljon brändin tuotteista, kun niitä on varsinkin Ipsyistä tullut tosi usein, mutta se puuteri ollut mulle hyvä. ND:n meikit on<3

      Poista

Kiitos kommentista!