sunnuntai 2. lokakuuta 2022

Loppuneet kosmetiikkatuotteet | Syyskuu 2022

*Saatu ilmaistuote

Olen parin kuukauden ajan tuskastellut, kun loppuneita on ollut se muutama tuote "normaalia" vähemmän, mutta nyt syyskuun loppuneissa päästiin taas takaisin vanhoihin lukemiin! Tämäkin on hieman typerää vertailla näitä, kun eroa ei kuukausien välillä oikeasti ole kuin ihan muutaman tuotteen verran, mutta yleensä mulla on aina loppunut se vähän päälle 15 tuotetta kuukaudessa, kun parina edellisenä kuukautena ollaan jääty alle 15 tuotteen. Hyvin tasaista näiden tuotteiden loppuminen mulla kuitenkin on ja pääasiahan toki on se, että jotain edes loppuu. Seuraavaksi taas miniarviot tuotteista:

Meikit:

Catrice Glam & Doll Volume Mascara. Ihan älyttömän hyvä ja edullinen vedenkestävä ripsiväri! En muista edes kenen kuulin kehuvan tätä ensimmäisenä, mutta kannatti todella ostaa tämä testiin. Mä olen supernirso ripsivärien suhteen, mutta tämä toimi omissa ripsissäni kuin unelma. Primeria ei tarvita ja jo yhdellä kerroksella ripsistä saa todella kauniit ja näyttävät. Plussaa siitä, että vedenkestävyyden ansiosta tämä pitää myös taivutukset. Ehdottomasti jatkoon!

NYX Epic Ink Liner. Uusin suosikkini eyelinereiden osalta. Tällä saa hetkessä kauniit, intensiivisen mustat rajaukset ja tarvittaessa myös hyvin ohutta jälkeä. Eyeliner on tussipäinen ja kesti siihen nähden käytössä todella kauan, sillä turhan usein tussilinerit kuivahtavat ennenaikaisesti. Yhtä pitkäkestoinen tämä ei kuitenkaan ollut kuin aiempi suosikkini NYX Vinyl Liquid Liner. Uusi on käytössä jo, eli jatkoon!

Complex Culture Set, Go Translucent Powder. Ipsy Plussasta aikoinaan tullut irtopuuteri, josta mä en rehellisesti sanottuna oikein pitänyt. En edes uskonut, että irtopuuteri voisi saada mut sanomaan näin, mutta tämä ei sopinut omalle iholleni. Puuteri kuivatti ihoa ja korosti ikävästi sen kuivia kohtia. Kesällä tämä meni huomattavasti paremmin, kun ihoni oli pääasiassa vähemmän kuiva, mutta keväällä ja heti syksyn tultua tämä jätti ihoni ajoittain kovin ikävän näköiseksi. Ei jatkoon.

Hiukset:

Aussie Repair Miracle Shampoo. Hyvä perusshampoo, jolla saa hiukset puhtaiksi yhdellä pesukerralla eikä tämä pahemmin kuivatakaan hiuksia. Jonkin verran shampoo saattaa omia hiuksiani takuttaa, mutta hoitoaineella takut onneksi selviävät. Tämä on ehdottomasti Aussien parhaimmistoa, jatkoon menee.

Paul Mitchell Super Skinny Serum. Mun luottotuotteeni! Käytän tätä hiusseerumia hiusteni latvoihin joka kerta hiukset pestyäni enkä tätä enää muihin vastaaviin tuotteisiin vaihtaisi. Tämä ei lähmää hiuksia tai saa niistä raskaan tuntuisia, kunhan muistaa annostella tuotetta maltillisesti. Seerumi silottaa huonompikuntoisenkin latvan hämäten sen näyttämään kauniimmalta ja parempikuntoiselta kuin se todellisuudessa on. Tämä 150 ml pullo kestää omassa käytössäni noin kaksi vuotta, eli tämä on älyttömän riittoisa. Uusi on jo ostettu, jatkoon!

Kasvot:

Omorovicza Moor Cream Cleanser*. Jo vuoden 2018 LF:n joulukalenterista tullut putsari, jonka löysin jemmoistani ja sain vihdoin käytettyä pois. Putsari oli koostumukseltaan miellyttävää, mutta väri ja tuoksu taas olivat hyvinkin epämiellyttäviä. Omoroviczan tuotteille taitaa olla tyypillistä nämä yrttiset ja jopa tympeät tuoksut, joista en itse pidä lainkaan. Tämä puhdisti kasvot hyvin ja käytin tämän kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa. Todella kallis (noin 70 €) putsari, jota en ikimaailmassa lähtisi itse ostamaan itse uudestaan, sillä tuoksu tässä oli todella inhottava. Ei jatkoon.

Elemis Dynamic Resurfacing Facial Wash*. Viime vuoden LF:n joulukalenterista tullut minikokoinen putsari, joka toimi varsin hyvin kakkosvaiheen puhdistuksessa. Pidin tämän tuoksusta ja käyttökokemus putsarin kanssa oli muutenkin miellyttävä. En kuitenkaan pitänyt tätä mitenkään kovin ihmeellisenä verrattuna edullisempiin putsareihin, enkä itse maksaisi tästä ~40 euroa, minkä putsari ostopaikasta riippuen maksaa. Sinänsä kelpo tuote, mutta ei jatkoon.

Frudia My Orchard Peach Real Soothing Gel Mist*. Suihkemuodossa oleva kosteuttava ja rauhoittava kasvovesi, josta pidin älyttömästi. Persikan tuoksu oli aivan ihana ja suihke hyvin kätevä käytettäväksi kiireenkin keskellä. Tästä tuli melko isoja pisaroita, mutta se ei mua sinänsä haitannut, kun suihkin tätä aina puhtaalle iholle enkä siis meikin päälle. Oletin saavani tämän loppumaan jo elokuun aikana, mutta syyskuun puolellehan tämän kanssa lopulta mentiin. Hyvä tuote, jatkoon menee!

Coxir Ultra Hyaluronic Emulsion*. 100 ml kokoinen kasvovoide, joka toimi itselläni kesällä yövoiteena ja muulloin päivävoiteena. Hyvä ja kosteuttava kasvovoide, josta pidin kovasti. Suuri koko teki tästä ihan älyttömän riittoisan ja vaikkei tämä imeytynytkään ihoon ihan sekunneissa, pystyin kuitenkin käyttämään tätä myös meikin alla. Jatkoon!

Dewytree Real Gold Black Pearl Eye Patch*. Pakkaus silmänalusnaamioita, jotka sain itselleni jo lähes pari vuotta sitten. 60 kpl paketista jäi itse asiassa muutama käyttämättä, sillä naamiolaput olivat ehtineet jo kuivahtaa eikä ollut mitään mieltä niitä enää silmien alle laittaa. Nämä virkistivät ihoa mukavasti ja toivat lisäannoksen kosteutta silmien alle, mutta rehellisesti sanottuna mulla ei tällainen suurempi purkki kulu. Mä en muista käyttää näitä, vaikka monesti päätänkin käyttää näitä ainakin pari kertaa viikossa. Kertaakaan en ole lupaustani muistanut viikkoa pitempään. Yksittäispakatut naamiot ovat itselleni jatkossa parempi vaihtoehto kuin nämä suuremmat pakkaukset. Naamioissa itsessään ei ollut mitään vikaa ja ne menisivät jatkoon, mikäli saisin jostain joskus motivaatiota moisia käyttää. Nyt sanon kuitenkin, että ei jatkoon.

7th Heaven Dead Sea Mud Mask. Puhdistava mutanaamio, jota en ole muistaakseni aiemmin ollut käyttänyt. Ajattelin tämän olevan oiva apu tukkeutuneisiin huokosiini, mutta ei tämä valitettavasti niitä saanut kovin hyvin puhdistettua. Sinänsä en ihmettele, kun en muillakaan aineilla ole niitä saanut ja pitäisi mennä ihan kosmetologille puhdistuttamaan kasvot mekaanisesti. Kyllä tämä muuten ihoa sai putsattua eli naamio menee jatkoon.

Mizon Joyful Time Essence Mask Rose. Kosteuttava ja rauhoittava sheet mask, joka on taattua Mizonin laatua. Nämä ovat mielestäni kaikki tuotetyypistä riippumatta mukavan kosteuttavia eikä tässä ollut esimerkiksi niin voimakasta ruusun tuoksua, ettenkö olisi tätä mielelläni käyttänyt. Kasvot jäivät mukavan kosteutetuiksi - jatkoon.

A'Pieu Chocolate Milk One Pack Mask. Maito- ja kaakaouutteita sisältävä sheet mask, jonka kangas on hieman tavallista paksumpaa ja seerumi maitomaista. Nämä A'Pieun Milk -naamiot ovat yhtiä mun suosikkejani, mutta istuvuus näillä ei ole omille kasvoilleni ihan täydellinen. Jotenkin muistelin, että nämä olisivat istuneet kasvoilleni aiemmin paremmin, kun nyt istuvuus oli suoraan sanottuna aika huono. Pidän kuitenkin siitä kuinka hyvin tämäkin ihoa kosteutti ja hinta on edullinen, joten jatkoon menee.

Vartalo, kädet & jalat:

The Body Shop Cool Daisy Shower Gel. Kukkaistuoksuinen suihkugeeli TBS:n kesän kausikokoelmasta. Tämä tuoksu oli ihan hyvä, mutta kukkaistuoksut eivät koskaan ole suosikkejani, eikä tämäkään siis sen kummemmin suosiooni noussut. Kiva tämä oli pois käyttää, mutten jää tuoksua sen enempää kaipaamaan. Ei jatkoon.

Frudia My Orchard Peach Body Wash. Aivan ihana persikalta tuoksuva suihkugeeli, johon ihastuin täysin jo ensimmäisellä käyttökerralla! Tämä oli mulla hetken sivussa, kunnes aloin loppukesästä taas käyttää tätä ja nyt harmittelenkin kovasti sitä, että tämä on jo loppu. Suihkugeeleiltä toivon itse lähinnä hyvää tuoksua, joten tämä oli siltä osin hyvinkin mieluisa mulle. Jatkoon!

Mizon Snail Hand & Foot Cream. Etanaseerumia sisältävä käsille ja jaloille tarkoitettu voide, jonka sain vihdoin loppumaan. Tämä on mulle hurjan mieluisa, kuten muutkin Mizonin vastaavat tuotteet, mutta tämän käyttö jostain syystä jäi siinä vaiheessa, kun lähes 7 kk sitten aloitin äitiyslomani. Käytin tätä siis pääasiassa aina ennen töihin menoa, sillä voide tuoksui miedolta ja imeytyi nopeasti. Kosteutustehot ovat tällä ihan hyvät, vaikka selkeästi kosteuttavampiakin käsivoiteita kyllä löytyy. Hinta-laatusuhde on kuitenkin suorastaan erinomainen ja ehdottomasti tämä menee jatkoon!

Onko tuttuja tai mielenkiintoisia tuotteita joukossa? :)

14 kommenttia:

  1. Minäkään en tykännyt Omoroviczan putsarista, kaipaan putsariin aina raikasta tuoksua tai hyvin mietoa. Frudian geelimistiä voisin joskus kokeilla sillä tykkään brändistä kovasti! Mizon käsivoiteet on ihan parhaita, muistan aikanaan tutustunut sarjaan juuri sinun suosituksesta eikä ole tarvinnut katua, mulla on itseasiaasa juuri parhaillaan tuo samainen käsivoide käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunkkainen ja tosi voimakas tuoksu putsarissa ei ole kyllä munkaan nenään miellyttävä, eikä mielestäni putsarille sovi. Frudian mistille iso suositus! Ihanaa että noi Mizonin voiteet on päässeet sulla käyttöön, noi on ihania ja edullisuudestakin iso plussa :) ♥

      Poista
  2. Paul Mitchellin super skinny seerumia oon käyttänyt vuosia sitte kaks pullollista yhteen menoon. Nyt välissä on tullut Olaplexin hoitoa käytettyä. Viime hiusten hellimisviikolta tätä taas jemmasin.. Muutama vanha tuote pitäis saada käytettyä ennen senkorkkausta. T. Helsingin Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Super Skinny Serum on loistava! Mutta voin kuvitella, ettei ole hullumpi toi Olaplexkään :) Mullakin olisi ainakin pari hiusöljyä tms. jotka pitäisi käyttää pois. Millään ei vaan raaskisi, kun toi Super Skinny Serum on niin täydellinen omiin tarpeisiin.

      Poista
  3. Mä en tykännyt tuosta Super Skinny seerumista. Jotenkin olen huomannut ettei öljyseerumit toimi mun tukassa. Pelkkä öljy toimii jonkun muotoiluvoiteen kanssa esim. Olaplex :n. Tosi paljon loppuneita ja mukava lukea! Mä tykkään eye patcheista, tulee kyllä käytettyä etteivät ehdi kuivaa <3 Hirvee kuva tuossa 7th Heavenin naamiossa, painajaisiahan tuollaisesta näkee!! Tulevalla viikolla tulee postaus Originsin tuotteista, niissä se Charcoal Mask on sellainen joka auttaa tukkeutuneisiin ihohuokosiin, nehän ne on mullakin ongelmana. Konjac sienellä kans yritän päästä niistä eroon. Mulla tukkeutuu toinen poski, eikä edes se millä puolella nukun. Tosi ärsyttävää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin ettei toi ollut sun hiuksille sopiva! Kiva että siellä kuluu noi silmänalusnaamiot, mulla pitäisi varmaan olla toi pakkaus aina jossain esillä, jotta saisin sen oikeasti järkevässä ajassa tuhottua. Nyt toi on ollut kylppärin laatikossa takimmaisessa nurkassa niin ei toisaalta ihme, jos ei tuu käytettyä :D Oo hei innolla odotan tota postausta Originsin tuotteista! Mulla on iho ihan sekaisin tällä hetkellä ja koko leuka ollut pitkään täynnä epäpuhtauksia. Pari-kolme viikkoa sitten oikeen sattui edes koskea ihoon, kun niitä ihonsisäisiä finnejä oli niin älyttömästi.. Nyt oon käyttänyt ahkerasti Pixin Glow Tonicia ja saanut ihon mahdollisesti sen avulla parempaan kuntoon eikä enää onneksi satu koskettaessa. En oikeen tiedä mitä ton ihon kanssa pitäisi tehdä, kun sen kunto muuttuu koko ajan niin radikaalisti :( Kaikki tuotesuositukset otetaan siis todellakin vastaan :D

      Poista
  4. Sulla onkin oikein reilusti loppuneita! Mukava myös lukea Repair Miracle-sarjan Aussie tuotteista kun olen itse ostanut vain moisturea. Aussiet on ihania, pitäis testata muitakin sarjoja heiltä :) Frudian kasvosuihke on ihana, jos ei mene talven aikana niin otan sen kesällä auringonotto ja hikoilun helpotukseen käyttöön :D Frudian saippua oli myös yhtä ihana kuin kasvosuihke. Tuo Cool Daisy ei ollut erityinen sarja, ei tulisi itsellänikään ostettua mitään sarjan tuotteita. Ostin myös Mizonin snail käsi jalkarasvan ja vielä en ole paljon sitä käytellyt, mutta ehkä se ajan kanssa hupenee :) Tuttuja oli nyt useampi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moisturea täytyy testata jossain vaiheessa, muistaakseni joskus oon niitä käyttänyt, mutta siitä on aikaa sitten jo jokunen vuosi :D Frudian suihke oli ihana, mä ajattelin ostaa sen aloe-version ensi kesäksi! Cool Daisystä oon samaa mieltä. Se oli tuoksuna ihan hyvä, muttei niin erikoinen että jäisin kaipaamaan. Toivottavasti tota ei nähdä enää ensi vuonna, vaikka tuskin kolmatta vuotta sentään peräjälkeen tuotaisiinkaan samaa kausisarjaa myyntiin!

      Poista
  5. Reilusti loppuneita, oon näistä aina niin kade. 😄

    Aussieta mäkin tykkään käyttää sellaisena perusshampoona, toimii hyvin.

    Elemiksen monet tuotteet on olleet mulle aika naah, tykkään paljon enemmän Baborista, joka on hyvin samantyylinen sarja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas kadehdin niitä, joilla loppuu aina +20 tuotetta kuukaudessa, sellaisiin lukemiin olisi ihana päästä :D Babor ei ookaan itselle tuttu kuin nimeltä, täytyykin pitää toi mielessä! Sun kehumat sarjat tuskin voi olla huonoja<3

      Poista
  6. Hiusseerumi vaikuttaa hyvältä :D Muuten ei jäänyt mikään erityisemmin mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi hiusseerumi on ihan älyttömän hyvä<3 :)

      Poista
  7. Paljon loppuneita sinulla. :) Catrice Glam & Doll Volume Mascara kuulostaa hyvältä. Käytän yleensä Sensain volume 38:a, mutta budjettiversio kelpaisi. Coxirin tuotteita kiinnostaisi kokeilla.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa testata toi Catricen ripsiväri, ei siinä onneksi kovin suurta tappiota tee, vaikkei ripsari sitten olisikaan itselle mieluisa. Coxirilta juuri toi Ultra Hyaluronic -sarja on itselle tutuin ja oon pitänyt oikeestaan niistä kaikista tuotteista :)

      Poista

Kiitos kommentista!