tiistai 13. joulukuuta 2022

Esittelyssä 6 x ihonhoitotuote

Moikka! Halusin tulla kirjoittamaan teille muutamasta ihonhoitotuotteesta, jotka ovat mulla tällä hetkellä käytössä ja joista en ole blogin puolella aiemmin juuri puhunut. Mä käyttelen tällä hetkellä pois varastoissa olevia tuotteita, joten mun ihonhoitoni koostuu hyvin sekalaisesta seurakunnasta eri brändien tuotteita. Mä itse asiassa toivon, että saisin ensi vuoden aikana reilusti jemmojani tyhjemmiksi, sillä haluaisin myös todella paljon päästä itse kauppaan valitsemaan mielenkiintoisia tuotteita testiin. Nyt tuntuisi melko typerältä lähteä ostamaan vaikkapa uusia kasvovoiteita, kun niitä on se parisenkymmentä odottamassa. Näistä kuudesta olen yhtä lukuun ottamatta saanut kaikki kauneusbokseista ja se yksi ainutkin on tullut joulukalenterista, joten mikään näistä ei ole mun itse ostamani. Nyt pienet esittelyt ja arviot jokaisesta tuotteesta! Joukkoon mahtuu tällä kertaa kolme seerumia, kaksi kasvovoidetta ja yksi silmänympärysvoide.

Juice Beautyn Stem Cellular Anti-Wrinkle Eye Treatment on silmänympärysvoide, jonka tulisi kosteuttaa ja auttaa vähentämään sy-alueen turvotusta ja tummuutta sekä ryppyjen ja juonteiden näkymistä. Sy-voide sisältää mm. omenan, greipin ja sitruunan mehuja sekä aloe veraa, vitamiineja sekä erilaisia kasviuutteita ja -öljyjä. Koostumus on kevyen geelivoidemaista ja yleensä käyttäisin tällaista sy-voidetta mieluiten vain aamuisin. Tämä kosteuttaa kuitenkin sen verran hyvin, että olen käyttänyt tätä myös iltaisin. Yksikään silmänympärysvoide ei ole saanut tummuutta silmieni alta häviämään tai vähenemään, enkä sellaista edes odota, eikä mulla vielä ole silmien ympärillä esimerkiksi niin paljon juonteita tai ryypyjä, että olisin tämän tehoja niiden kanssa päässyt testaamaan. Kosteutusteho onkin se tärkein ominaisuus, mitä silmänympärysvoiteelta kaipaan, ja toki voiteen täytyy muutenkin sopia omalle iholleni, eikä esimerkiksi ärsytystä tai silmien vuotamista saa esiintyä. Tämä Juice Beautyn tuote on toiminut oikein mainiosti ja tätä on ollut ilo käyttää. Brändin tuotteet ovat melko hintavia enkä tätäkään varmasti itse ostaisi, mutta on ollut hauska päästä näitä kokeilemaan.
Hinta: noin 50,00 €/15 ml.

BeautyStat Universal C Skin Refiner on C-vitamiiniseerumi, jota olen käyttänyt todella satunnaisesti jo useamman kuukauden ajan. Tämä seerumi sisältää jopa 20% C-vitamiinia, mikä on tietääkseni todella suuri pitoisuus. C-vitamiinin lisäksi seerumista löytyy mm. skvalaania, viinihappoa, hyaluronihappoa sekä antioksidanttista EGCG:tä. C-vitamiiniseerumit eivät ole mun vahvinta alaani, mutta näiden olisi siis tarkoitus ennen kaikkea kirkastaa ihoa. Lisäksi tässä seerumissa on myös kuorivaa AHA-happoa sekä toisaalta taas kosteuttaviakin ainesosia. Rehellisesti sanottuna en pidä tästä yhtään ja koen tämän olevan omalle iholleni turhan voimakas ja sopimaton tuote. Seerumi aiheuttaa iholla kihelmöintiä eikä se selkeästi sovi yhteen kaikkien muiden käyttämieni ihonhoitotuotteiden kanssa. Levitän yleensä seerumin ennen sy-voidetta, ja mikäli olen käyttänyt tätä seerumia, tuntuu kuin sy-voidekin tavallaan hajoaisi tai muuttuisi nesteeksi jo sormissa. Lisäksi seerumi murustuu herkästi kasvoilla. Mun pitäisi ehdottomasti käyttää C-vitamiinipitoisuudeltaan huomattavasti pienempää seerumia ja varmasti mieluiten myös sellaista, johon ei ole yhdistetty mitään AHA-happoja. Koitin testata tätä taas viikonloppuna, mutta mikään ei ole muuttunut ja päätinkin, etten tätä enää kasvoilleni laita. Kiinnostava tuote, mutta aivan liian voimakas omalle iholleni.
Hinta: noin 80,00 €/30 ml.

Vitabrid C12 Wrinkle Serum on peptidejä, niasiiniamidia sekä sheavoita ja glyseriiniä sisältävä seerumi, jonka nappasin iltakäyttöön pari viikkoa sitten. Seerumilla on anti-age ominaisuuksia, jotka lupaavat häivyttää pieniä juonteita sekä silottaa ja kiinteyttää ihoa. Tuote on hajusteeton eikä se sisällä esimerkiksi silokoneja. Mä sain tämän aiemmin tänä vuonna muistaakseni Ipsy Plussasta enkä ollut seerumista silloin kovinkaan kiinnostunut. Seerumi on kuitenkin osoittaunut varsin hyväksi ja kosteutustehoiltaan kuivalle iholleni loistavaksi. Tämä on koostumukseltaan geelivoidemaisen kevyttä ja sopisi varmasti hyvin myös aamukäyttöön, mutta jostain syystä olen kuitenkin valinnut tämän itselleni vain iltarutiineihin. Katsotaan riittävätkö tämän tehot läpi talven vai joudunko nappaamaan tämän tilalle jonkin toisen, mutta toistaiseksi tämän kanssa on menty. Tässä ei ole mitään erikoista enkä tällä hetkellä koe tuotetta mitenkään mieleenpainuvana, mutta mieluusti käytän tämän pois.
Hinta: noin 70,00 €/30 ml.

First Aid Beautyn Facial Radiance Niacinamide Dark Spot Serum on niasiiniamidia, pantenolia sekä lakritsi- ja kiiviuutteita sisältävä seerumi. Tämän tulisi kirkastaa ihoa ja auttaa häivyttämään siinä olevia mahdollisia pigmenttimuutoksia. Sain seerumin niin ikään tänä vuonna Ipsy Plussasta ja nyt olen käyttänyt tätä ehkä kuukauden ajan pääasiassa aamuisin. Pipettipullo on kätevä ja sillä saa hyvin annosteltua seerumia halutun määrän. Koostumukseltaan seerumi on melko ohutta ja se myös imeytyy ihoon varsin nopeasti. Kertaakaan tämä ei ole lähtenyt rullaamaan, oli käytössä sitten mitä tahansa muita ihonhoitotuotteita tai meikkejä, eli meikin allekin tämä sopii erinomaisesti. Olen selkeästi tällä hetkellä tykästynyt niasiiniamidia sisältäviin tuotteisiin, kun sekä tässä että iltakäytössä olevassa seerumissani sitä on. Tämäkin selkeästi myös kosteuttaa ihoa ja toimii oikein kivasti osana aamurutiiniani. First Aid Beautyn tuotteet ovat muutenkin pääasiassa itselleni oikein mieluisia, joten ei ihme että pidän tästäkin.
Hinta: noin 42,00 €/30 ml.

Farmacy Beautyn Daily Greens Oil-Free Gel Moisturizer on jo lähes pari vuotta sitten Boxycharmin mukana tullut kevyt geelivoide kasvoille. Tämä kurkkua, moringaa, papaijaa ja hyaluronihappoa sisältävä voide lupaa kosteuttaa ihoa ja ehkäistä samalla sen liiallista kiiltelyä. Voide ei sisällä silikoneja tai öljyjä, joten se on tehty sopimaan myös rasvoittuvalle iholle. Tällaiset kevyet geelivoiteet ovat erinomaisia kesällä ja mähän itse asiassa olen korkannut tämän käyttöön jo alkukesästä, mutta päätin kuitenkin silloin keskittyä aamukäytössä pääasiassa the SAEM:n aloevoiteeseen, joten tämän käyttö jäi hyvin satunnaiseksi. Nyt sain kuitenkin kyseisen voiteen käytettyä loppuun viime kuussa, joten tämä Farmacyn voide pääsi kunnolla käyttöön! Koostumus on tosiaan geelimäistä, purkissa jopa ehkä hieman hyytelömäistä, vaikkei se mitenkään kiinteää olekaan. Tämä jättää iholle mattapinnan ja meikki asettuu hyvin kauniisti voiteen päälle. Ainoan miinuksen voide saa tuoksusta, joka on omaan nenääni hieman tympeän voimakas, mutta se onneksi haihtuu iholta nopeasti. Toistaiseksi olen pystynyt käyttämään tätä aamuisin, mutta tämänkin kohdalla odotan mielenkiinnolla joudunko siirtymään johonkin hieman kosteuttavampaan tuotteeseen vielä tämän talven aikana. Hyvä tuote joka tapauksessa, vaikka tuoksussa onkin toivomisen varaa!
Hinta: noin 44,00 €/50 ml.

Caudalie Vinosource-Hydra S.O.S Intense Moisturizing Cream on glyseriiniä, skvalaania sekä mm. rypälemehua sisältävä kasvovoide. Voide on suunniteltu kuivan ja herkän ihon tarpeisiin ja sen tulisi sekä tehokosteuttaa että -ravita ihoa. Tämä on tullut itselleni pr-näytteenä saamastani Lookfantasticin joulukalenterista viime vuonna ja 15 ml kokoinen voide vetelee nyt viimeisiään. Voide on koostumukseltaan miellyttävän paksua, mutta se imeytyy kuitenkin suhteellisen helposti eikä jätä kasvoille joidenkin tehokosteuttavien voiteiden tavoin öljymäistä/rasvaista pintaa. Tämä todellakin kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja olen käyttänyt tätä yövoiteena. Aamulla iho tuntuu erittäin pehmeältä ja edelleen kosteutetulta, eivätkä kaikki yövoiteet missään nimessä saa samanlaista pehmeyden tunnetta iholleni kuin tämä. Caudaliella on todella hyviä tuotteita, joita olen testannut lähinnä juuri LF:n boksien ja kalenterien kautta, mutta tämä voide on ehdottomasti paras. Yllätyin jopa siitä, ettei tämä täysikokoisena ole mitenkään erityisen kallis ja aion taatusti muistaa tämän, kun taas annan joskus itselleni luvan ostaa uusia kasvovoiteita. Tässä on kaikki ne ominaisuudet, joita hyvältä yövoiteelta voin vain toivoa!
Hinta: noin 31,00 €/50 ml.

Onko tässä kuusikossa teille tuttuja tuotteita? :)

8 kommenttia:

  1. Kaikki oli kyllä vieraita tuotteita. Mutta kiva näistä on lukea. Mulla Ihonhoitoa löytyy jemmassa aikamoinen määrä. Kaikkea sekalaista boxeista ja kalentereista tulleita ja sitten itse hankittua luonnonkosmetiikkaa ja todellisuudessa mun iholle parasta olis Dermalociga, jota kans oon jemmannut varastoon . Nyt laitoin kaikki muut sekalaiset purkit hetkeksi pois ja jätin dermalocigan antiage ja kosteuttavat tuotteet käyttöön. Iho oli ennen tätä kipeä, koska oli niin kuiva. Dermalocigan kanssa iho on rauhoittunut ja pystyn meikkaamaan taas, aiemmin meikki kiristi ja meikittömänä päivinä vaan kasasin kaikkia tuotteita uudestaan ja uudestaan iholle. Tämä ei ollut mikään maksettu mainos brändille, ihan kyllä mielellään tosin ottaisin heiltä pr-tuotteita😄 t Helsingin anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dermalogican tuotteet on loistavia ja on ihan mahtavaa, että oot löytänyt siitä itsellesi sellaisen luottobrändin! Kunpa itsekin joskus saisin vielä jostain samanlaisen, toki se vaatisi enemmän jonkun yhden brändin testailua mitä nykyään mun on edes mahdollista, kun nää käytetyt tuotteet on aina useammalta brändiltä. Mutta siihen tosiaan pyrin, että joskus saisin testailtua yhtä brändiä kerralla enemmänkin, Dermalogicaa esimerkiksi olisi tosi kiva testata vähän nykyistä enemmän. Daily Microfoliant taitaa olla mun ainut tuote heiltä tällä hetkellä, mutta se onkin paras mekaaninen kuorinta-aine, mitä tiedän :D Täytyy muistaa Dermalogica jatkossakin, ihan huippua että sun iho on paremmassa kunnossa kiitos niiden tuotteiden<3

      Poista
  2. Kiva oli lukea vähän erikoisemmista tuotteista, ainoastaan Caudalielta ja First Aidilta olen jotain kokeillut :) kauneusboxeissa ja kalentereissa on just kiva kun tulee kaikkea uutta kokeiltavaksi, tosin mielelläni käyttäisin aina useampaa saman merkin tuotetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä, kun vaikka onkin ihanaa päästä testaamaan useita eri brändejä, olisi hauska käyttää samalta brändiltä ja mieluiten vaikka samasta tuotelinjastakin useita tuotteita yhtä aikaa. Nytkin mulla on mielessä lukuisia eri tuotemerkkejä, joita haluaisin päästä testaamaan just tolla tavalla, mutta ensin täytyy oikeesti koittaa saada varastoja tyhjemmiksi :D

      Poista
  3. Olipa monta seerumia ja kasvovoidetta, kaikki täysin tuntemattomia minulle. Minullakin on liian monta seerumia avattu käyttöön, nyt otin pitkäikäisimmän käyttöön lavuaarin lähelle, heti kasvojen pesun jälkeen. Pitäisi ottaa joku muu nyt meikkipisteelle, kun siinä on melko tuore seerumi nyt käytössä :) Mutta oli kiva lukea näistä. Tuo Farmacy Beautyn kasvovoide on houkuttelevan näköisessä purkissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on hyvä keino laittaa just siihen käden ulottuville joku tuote, jonka haluaa käyttää pois! Mulla on ihonhoitotuotteet (kasvonaamioita, putsareita ja kuorintoja lukuun ottamatta) meikkipöydällä, mutta siinäkin on ns. etualalla olevat tuotteet ja sitten ne vähän taaempana olevat, joita käyttelen harvemmin. Nyt kun oon ottanut vain sen muutaman seerumin käyttöön (pääasiassa pari, kun toi C-vitamiiniseerumi ei käytössä juuri ole ollut) saan niitä onneksi käytettyä poiskin :) On huomattavasti palkitsevampaa, kun saa noita pulloja joskus tyhjäksikin eikä kerralla ole kymmentä avattuna :D

      Poista
  4. Mä niin tiedän että tykkäisin tuosta Farmacy Beautyn Daily Greens Oil-Free Geelivoiteesta koska oon kaikkien geelimäisten tuotteiden ystävä, mutta ehkä hivenen arvokas purkki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi ei tosiaan oo mikään ihan ilmainen tuote, kuten ei toki muutkaan Farmacyn ihonhoitotuotteet. En itsekään olisi välttämättä tosta valmis maksamaan yli 40 euroa, sillä vaikka toi on hyvä, saa edullisemmin ihan yhtä hyviä voiteita :)

      Poista

Kiitos kommentista!