torstai 23. helmikuuta 2023

Kosmetiikkasuosikit | Helmikuu 2023

Alkuvuosi on mennyt kyllä yhdessä hujauksessa ja alle viikon päästä ollaankin jo maaliskuussa! Mainitsin jo viime kuun suosikeista kirjoittaessani, että lisääntynyt valon määrä on ilahduttanut mua suuresti, ja nyt ollaan toki saatu taas aina vaan lisää valoista aikaa päiviin. Mulla on kosmetiikan käytön suhteen jotenkin aikamoinen draivi tällä hetkellä päällä, kun olen niin innoissani kaikista uusista tuotteista, pannuprojekteistani, meikkilaatikoista sun muista, joten tässäkin postauksessa on neljä tuotetta viidestä sellaisia, jotka olen ottanut käyttöön vasta tämän vuoden puolella. Pidemmittä puheitta, katsotaan mitä helmikuun kosmetiikkasuosikkeihin mahtui!

Smuuti Skin Watermelon Sorbet Balm ansaitsee ehdottomasti paikkansa suosikeissa. Smuuti Skin on uusi korealaisen kosmetiikan brändi, jolta ostin tosiaan itse testiin tämän puhdistusbalmin sekä kasvoseerumin. Balmit ovat todella hyviä meikinpoistossa, vaikka nestemäiset öljyputsarit mun suosikkejani ovatkin. Tämä Smuutin balmi tekee tehtävänsä todella hyvin ja poistaa kasvoiltani meikit helposti ja nopeasti. Pidän balmien pehmeästä koostumuksesta ja jotenkin näitä on ihana hieroa rauhassa kasvoille. Muistattehan hieroa balmit ja öljyt aina kuivin käsin kuiville kasvoille, jotta ne toimivat parhaiten! Smuutin balmi on hajusteeton, muttei mua pieni vesimelonin tuoksu tässä olisi haitannut. Sarjan neljästä tuotteesta kuitenkin vain kasvovoide on hajusteellinen, mutta se on saanut ainakin Bearelin nettisivuilla hieman ristiriitaisia arvioita. Mä haluaisin ehdottomasti testata siis myös sen kasvovoiteen sekä kasvosuihkeen, mutta voiteesta on moni sanonut, ettei se sovellu meikin alle vaan rullaa sieltä pois. Tätä balmia voin kuitenkin itse suositella oikein lämpimästi, hyvä ja suhteellisen edullinenkin tuote meikinpoistoon!

Elizabeth Mott Thank Me Later Eye Shadow Primer päätyy myös suosikkeihin. Tämä silmämeikinpohjustaja on tullut mulle aikoinaan Boxycharmista ja sain sen käyttöön tammikuun lopulla, kun edellinen primer loppui. Mulla ei oikein ollut tämän suhteen pahemmin mitään ennakko-odotuksia, mutta primer osoittautui todella hyväksi! Tämä on koostumukseltaan juuri sopivaa - ei liian lirua, muttei liian jankkimaistakaan. Tärkeimpänä ominaisuutena primerilla totta kai on pitää luomivärit paikoillaan ja siinä tämä onnistuu täydellisesti. Primer auttaa myös tuomaan luomivärien värit paremmin esiin, eli tämä on osoittautunut kaikin puolin erinomaiseksi tuotteeksi. Mulla toki ei luomet pahemmin rasvoitu, eli en ole se vaativin henkilö primerien suhteen. Tämä on kuitenkin aika lailla verrattavissa UDPP:n tasoon!

Ainut jo pitemmän aikaa käytössä ollut suosikkini on tämä Farmacy Beautyn Daily Greens Oil-Free Gel Moisturizer. Kyseessä on öljytön kasvovoide, jota olen itse käyttänyt päivävoiteena nyt joitain kuukausia. Voide on todella, todella hyvä nimenomaan nyt talvella, sillä se ei ole ihan lirua, vaikka geelikoostumuksen omaakin. Tämä ei jätä iholle sellaista geelivoiteille tyypillistä vähän nihkeän nahkeaa pintaa, vaan tunne on ennen kaikkea kosteutettu. Mitä enemmän olen tätä käyttänyt, sitä enemmän olen tähän tykästynyt. Veikkaan voiteen loppuvan maaliskuussa ja mun tulee tätä kyllä ikävä. Farmacyn tuotteet ovat hyviä, mutta eivät kuitenkaan ihan ilmaisia. Tämän hinta on noin $42,00, mikä on enemmän kuin ehkä lähtökohtaisesti olisin valmis kasvovoiteesta maksamaan, mutta olen toisaalta kokenut voiteen myös erittäin riittoisaksi. Aion kuitenkin pitää tämän mielessä, kun joskus tulevaisuudessa mulle tulee taas tarve uusille päivävoiteille!

Hiustenhoitoa suosikeissa edustaa Goldwell Dualsenses Rich Repair Restoring Shampoo, josta kirjoitin vasta edellisessä postauksessa. Nyt tuleekin siis hieman toistoa, mutta tämä shampoo on yksinkertaisesti ollut mulle niin mieluisa, että pakko tämä oli napata mukaan suosikkeihinkin. Kyseessä on hiuksia rakennepaikkaava shampoo, joka pesee hiukset puhtaiksi tehokkaasti, mutta hyvin hellävaraisesti. Pienellä määrällä pääsee pitkälle eikä shampoo kuivata hiuksia lainkaan. Jotkin shampoot tekevät hiuksista oikein narskuvan puhtaita, jolloin ne ovat itselleni vähän turhankin tehokkaita ja kuivattavia. Tämä ei tee ja shampoon tulisi myös auttaa suojaamaan hiuksissa olevaa väriä. Oikein hyvä shampoo eikä ole kampaamotuotteeksi edes pahan hintainen, kun tämä maksaa suurinpiirtein 15 euroa, ostopaikasta toki riippuen.

Ciaté Londonin Glow To Highlighter sävyssä Starburst pääsee viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä suosikkeihin. Tämä shampanjan sävyinen highlighter on vilahtanut blogissani jo useita kertoja, vaikka olen saanut tämän itselleni vasta tammikuussa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä on kuitenkin kaunein highlighter, mitä omistan. Pakkaus on kaunis, tähtikuviointi highlighterin pinnalla on upea, sävy on täydellinen meikkiin kuin meikkiin ja laatu täyttä priimaa. Tällä saa todella kauniit korostukset ja juuri sitä näyttävyyttä, jota itse kaipaan. Toki tätä saa lisättyä kevyemminkin, mikäli ei välitä liian voimakkaasta hehkusta kasvoilla. Mä en uskonut, että theBalmin Mary-Lou Manizerin voittanutta tulisi mulle koskaan vastaan, mutta tämä Ciatén Starburst vie kyllä voiton siitä. Mary-Lou on toki ihana ja edelleen highlighter, johon voin aina luottaa, mutta tässä on jotain vielä enemmän.

Tuttuja tuotteita, suosikkeja tai inhokkeja näiden joukossa? :)

14 kommenttia:

  1. Mä käytin tuon Thank Me Later -eye primerin ja oli kyllä hyvä, ei tainnut olla mitään moitittavaa :) Tuota Goldwellin sarjaa pitäisi joskus ostaa ja Smuutilta haluaisin sen kasvosuihkeen, mutta olis kiva kun olisi edes mieto vesimelonin tuoksu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin, että sä pidit tosta primerista! Kasvosuihke on itsellekin tuote, jossa mieto tuoksu ei ollenkaan haittaisi. Itse asiassa en edes muista oonko ihan vähään aikaan edes käyttänyt kasvosuihkeita, joissa ei tuoksua olisi :D Frudian persikkasuihkeessakin nimenomaan se tuoksu on yksi tuotteen valttikortti, vaikkei sillä ihonhoidollista funktiota toki olekaan.

      Poista
  2. Olihan toi smuutin balmi ihan hinnaltaan edullinen, mutta ei ehkä tarpeeksi öljyinen mun makuuni. En tosin ole muita balmeja kokeillut, joten voihan siitä myöhemmin tulla paljon mieluisempi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan noi joo erilaisia kuin ihan perinteiset öljyputsarit, vaikka balmeissakin toki eroja on. Muistaakseni esim. just se Mizonin Cicaluronic -sarjan balmi muuttui öljyisemmäksi levitysvaiheessa kuin tää Smuutin, mutta voin hyvin muistaa väärinkin :D Jos joskus tulee innostus testailla muita balmeja niin suosittelen tota Mizonia tai sitten The Skin Housen Lemon Sorbet Cleanseria!

      Poista
    2. Luulen että toi Skin Housen Lemon olisi kiva, kun jotenkin nimeltään kuullostaa niin herkulliselta :)

      Poista
  3. Kivat suosikit! Mä mietin tuota Smuutin balmia, mutten vielä oo ostanut kun käytän ensin vanhoja pois.
    Ostin tänään Normalista sellaisen kosteuttajan, joka antaa hohtoa ja jossa mieto vesimelonin tuoksu, tuote oli lupaava.
    Tuo geelivoide vaikuttaa ihanalle, mä tykkään erityisesti geelimäisistä voiteista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oo kuulostaa hyvältä toi sun Normalin ostos! Vesimelonin tuoksu kosmetiikassa on ihana<3 Joo toi Farmacyn voide on tosi hyvä, vaikkei se ihan sellainen täysin perinteinen geelivoide olekaan, kun tolla kestää imeytyä esimerkiksi jonkin verran kauemmin kuin geelivoiteilla yleensä. Mutta toi on sopinut täydellisesti mun talvi-iholleni aamukäytössä!

      Poista
  4. Ei ollut mikään näistä tuttu. Toi Smuuti kiinnostaa kyllä kovasti. Aina hymyilyttää kun näen noita pakkauksia, suunnittelussa napakymppi. 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, Smuutin pakkaukset on kyllä tosi onnistuneita! Brändin nimikin on aivan ihana<3

      Poista
  5. Tuo Farmacyn kasvovoide kuulostaa hyvältä. Siinä on varmaan jonkinlainen tuoksu? Jos tuotteessa mieluisa tuoksu, se olisi itselleni vielä lisäplussa:) Farmacy vaikuttaa merkkinä tosi lupaavalta, sen verran mitä olen tuotteita kokeillut. Tuota shampoota pitäisikin joskus kokeilla<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on tuoksu ja itse asiassa se on varmaan ainut asia, josta en tossa voiteessa niin pidä :D Tuoksu on hedelmäinen, mutta jotenkin mun nenään vähän tunkkainen. Siihen on onneksi kuitenkin aika hyvin tottunut tässä käytön myötä, muttei se edelleenkään suosikkini ole. Shampoolle iso suositus!

      Poista
  6. Mie tilasin testiin kaikki Smuutin tuotteet, kunhan vaan pääsisi jossain vaiheessa kokeilemaan :D Tuo Farmacy ja luomivärinpohjustaja taitaa olla miullakin vielä jemmoissa, tosin pohjustajasta en ole ihan 100 % varma, annoinko sen korkaamattomana pois!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Innolla odotan sun mielipiteitä Smuutista! Mua houkuttelee ennen kaikkea se kasvosuihke, kesäksi se voisi olla kiva :) Ihanaa kun nää boksituotteet on edes joillekin tuttuja, kun tuntuu että tosi usein esittelen suosikeissakin just niitä Boxycharmin tms. mukana tulleita tuotteita, joita ei välttämättä Suomesta edes saa.

      Poista

Kiitos kommentista!