torstai 16. helmikuuta 2023

Suosikkisarjani The Body Shopilta kautta aikojen

The Body Shop on tunnettu paitsi jatkuvasti myynnissä olevista tuotesarjoista, myös vaihtuvista kausisarjoista. Kausisarjat ilmestyvät myyntiin pari kertaa vuodessa, kun alkuvuonna myyntiin päätyvät kesäiset kausisarjat ja kesän jälkeen saadaan taas talven sarjat markkinoille. Lisäksi jo muutaman vuoden ajan myyntiin on tullut syksyinen Vanilla Pumpkin, mutta muuten kausisarjat vaihtelevat vuodesta toiseen. Toki osa sarjoista jää valikoimaan vielä seuraavallekin kaudelle, mutta useimmat sarjat ovat kuitenkin myynnissä vain sen yhden kauden, jonka jälkeen ne poistuvat valikoimista. Joskus näitä poistuneiden kausisarjojen tuotteita on tullut myöhemmin vielä kampanjamyyntiin The Body Shopille, mutta harmillisen usein ne jäävät kuitenkin lopullisesti pois valikoimista. Nyt ajattelin esitellä teille kaikista testaamistani sarjoista kymmenen omaa suosikkiani! Suurin osa näistä on valikoimista poistuneita (kausi)sarjoja, mutta mahtuu mukaan myös yksi sarja tämänhetkisestäkin valikoimasta.

Fresh Raspberry 

Ehdottomasti paras tuoksu, joka The Body Shopilla on milloinkaan ollut. Marjaisan makea vadelma tuoksui tässä sarjassa todella voimakkaasti ja mulle tuli tuoksusta ihan mieleen vadelmamehujää. Tämä ei ole ainut TBS:n valikoimissa ollut vadelmasarja, mutta tätä mulla on oikeasti ikävä. Vieläkin harmittaa, etten ostanut tätä varastoihin lisää ja lopultahan mä käytin tätä suihkugeeliäkin vain yhden pullon. Fresh Raspberry oli kesän 2021 kausisarja.

Glazed Apple

Talvisarjojen ehdoton voittaja on tässä! Glazed Apple tuoksuu makealle omenalle eikä tämän jälkeen ole muistaakseni tullut myyntiin kuin yksi, hieman mausteisempi omenasarja. Glazed Apple oli pitkään mun suosikkituoksuni TBS:ltä, mutta Fresh Raspberry tosiaan ajoi sen ohi. Tämä pitää kuitenkin hyvää kakkossijaa, eikä tämän parempaa talven kausisarjaa ole löytynyt. Nämä vanhat kausisarjat tuskin enää koskaan päätyvät myyntiin, mutta tiedän etten ole ainut, joka varmasti haluaisi nähdä tämän taas myynnissä. Glazed Apple oli vuoden 2015 talven kausisarja.

Papaya

Mä en totta puhuen edes tiedä onko tämä joskus ollut osa vakikokoelmaa vai onko kyseessä kausisarja, mutta tätä papaijalta tuoksuvaa sarjaa ei kuitenkaan ole myyty enää vuosiin. Sarja on kuitenkin jäänyt mieleeni ja nimenomaan tämä suihkugeeli, joka tuoksui aivan valtavan hyvältä! Mulla on ollut tästä myös vartalovoi, jonka tuoksu ei taas ollut itselleni niin mieluinen. Papaijan tuoksu on hyvin eksoottinen ja tämä toi mieleen lomamatkat auringon ja palmujen alla. Tämä pullo on vuodelta 2015.

Vineyard Peach

Tämä persikkaunelma on yksi parhaimpia tuoksuja, mitä olen koskaan kosmetiikassa käyttänyt. Persikka on tuoksuna hurjan makea ja hedelmäinen, mutta mä rakastan juuri tällaisia makeita tuoksuja varsinkin vartalonhoitotuotteissa. Persikka on myös tavallaan aika "pehmeä" tuoksuna ja mua harmittaa ihan kamalasti, etten tajunnut tätä ostaa lisää jemmoihin. Elin siinä uskossa, että tämä olisi ollut osa pysyvää kokoelmaa, mutta nyt kun aloin asiaa selvittää, on tämäkin tainnut kuitenkin olla limited edition -sarja? Jos joku tietää paremmin niin kertokaa! Nykyään tämä ei kuitenkaan ole enää myynissä eikä ole ihan hetkeen ollut. Oma pulloni on ostettu vuonna 2016.

Festive Berry

Festive Berry on yksi parhaimpia marjaisia kausisarjoja, joita TBS:n talvivalikoimissa on ollut. Rakastan karpalon tuoksua ja näitä erilaisia karpalosarjoja on ollut The Body Shopilla myös muita, muttei yhtään toista tämän veroista. Festive Berryssä tuoksui siis karpalo, mutta mukana oli juuri sopivasti makeutta, joka teki tästä mun ylivoimaisen suosikkini pari talvea sitten. Tämä on talven 2020 kausisarja.

Juicy Pear

Jos rakastan omenan tuoksua TBS:n kausisarjoissa, pidän hurjan paljon myös päärynästä. Päärynäsarjat ovat astetta uudempia The Body Shopilla ja tämän makean päärynäisen Juicy Pearin jälkeenhän myyntiin on tullut myös Kindness & Pears. Molemmat ovat hyviä ja olisin voinut valita tähän kumman tahansa, mutta koska multa sattuu löytymään vielä yksi avaamaton pullo tätä Juicy Pearia, valitsin tämän. Päärynä on tuoksuna aika lempeä ja näitä toivon tulevan myyntiin myös jatkossa, joko pienillä uudistuksilla tai miksei suoraan näitä vanhoja sarjoja. Juicy Pear on vuoden 2019 talven kausituoksu.

Zesty Lemon

The Body Shopillahan on ihan vakisarjassa oma sitruunasarja Lemon, mutta mä nappasin tähän kymmenikköön kuitenkin kausisarjana olleen Zesty Lemonin. Tämä sarja sai mut rakastumaan sitruunaan kosmetiikassa, vaikka toki tuoksu on sen verran kirpeä ja pirtsakka, että miellän sen soveltuvan vain kevääseen ja kesään. Sitruunaisesta sarjasta voisi aika herkästi saada vähän tiski-/pesuainevibat, mutta tämä ei niin tehnyt. Mulla on yksi pullo tätä vielä odottamassa käyttöönottoa, katsotaan säästänkö sitä vielä vuoden vai otanko sen nyt tulevana keväänä käyttöön. Zesty Lemon oli vuoden 2020 kesän kausisarja.

Piñita Colada

Kookos ja ananas muodostavat älyttömän herkullisen tuoksuyhdistelmän (toki myös makuyhdistelmänä toimii hyvin) ja tätä kesäistä kausisarjaa mulla on ikävä! Piñita Coladan tuoksu oli samalla hurjan makea, mutta ananas toi sille mukavasti myös pientä raikkautta. Tämän tuoksu toi totta kai mieleen Piña Colada drinkin ja vei ajatukset tropiikkiin siinä, missä monet muutkin kesän kausisarjat ovat vieneet. Tämä on kesän 2016 kausisarja.

Vanilla Pumpkin

Syksyinen, mausteisen vaniljainen kausisarja, joka on tullut myyntiin nyt useana syksynä putkeen. Tässä kuvassa näkyy vanha etiketti, joka muistaakseni oli jo tässä kohtaa kertaalleen uudistunut. Normaalisti en pitäisi siitä, jos sama tuotesarja tulisi myyntiin joka vuosi, mutta tämä tekee poikkeuksen. Tämä tuoksu kuuluu syksyyn! Viime syksynä/talvena käyttelin pois jemmoista löytyneen sarjan käsivoiteen, mutta tätä suihkugeeliä en ole hetkeen omistanut. Vanilla Pumpkin on kaikista TBS:n vaniljasarjoista ehdottomasti paras ja vaikka muut saattavatkin kyllästyttää, tähän en ole vielä ainakaan kyllästynyt.

Almond Milk & Honey 

Tämä vakikokoelmasta löytyvä Almond Milk & Honey pääsee kymmenen parhaan joukkoon ihan jo siitä syystä, että tämä on ihanan erilainen. TBS:n tuoksuissa pyörivät erilaiset hedelmät ja marjat, mutta tämä mantelimaidon tuoksuinen sarja on hyvin erilainen ja tuoksu on itselleni todella rauhoittava. Mulla ei tämän sarjan suihkugeeliä ole ollut pitkään aikaan, mutta tälläkin hetkellä mulla on käytössä sarjan käsivoide, josta pidän kovasti.

Näiden lisäksihän myynnissä on ollut lukuisia muitakin ihania sarjoja ja on edelleen. Muutaman mainitakseni esimerkiksi Cactus Blossom, Virgin Mojito, Berry Bon Bon, Spiced Orange sekä Mango, joka on edelleen myynnissä. Oletteko muuten huomanneet, että uudet kausisarjat ovat saapuneet The Body Shopille? Miltä kuulostaa Zesty Lime Blossom tai Luscious Lychee? Mä sanoisin, että todella houkuttelevalta! Nämä uutuudet täytyy käydä tuoksuttelemassa pikimmiten.

Mitkä sarjat ovat teidän suosikkejanne The Body Shopilta? :)

18 kommenttia:

  1. Toi Fresh Raspberry on niin ihana, toivon koko sydämestäni, että se tulisi takaisin markkinoille. Tässä on ollut niin monta sarjaa myös joita en ole koskaan päässyt tuoksuttamaan. Tuo Pinita Colada olisi varmaan ihana ja tuota olisi ihana päästä myös kokeilemaan :)
    Yksi mun suosikki oli myös Cactus -sarja, josta käytin kaiketi mun ensimmäisen body yogurtin TBS:ltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä toivon myös, tai tulisi edes joku vadelmasarja vaikkapa vuoden päästä, kun nyt ei tälle vuodelle tullut :D Cactus Blossom oli tosi vähällä päästä mun listalle, ja mulla itse asiassa on siitä vielä vartalojogurttia jäljellä. En tosin tiedä onko se enää kovinkaan hyvää, kun oon sen avannut niin kauan sitten, mutta välillä ihan nostalgian takia tulee tuoksuteltua sitä kuitenkin!

      Poista
  2. Glazed Apple oli kyllä ihan huippu, miulla oli siitä se EdT jonka käytin loppuun asti. Tuoksu oli niin hyvä!
    Miun muistikuvissa tuo papaya, vineyard peach ja passionhedelmä (ja olikohan vielä vadelma) ilmestyivät silloin myyntiin, kun tuli ne jättipullot tarjoukseen, mutta vakkarivalikoimassa ne ei ollut. Tästä kuitenkin on jo yli viisi vuotta aikaa, asuin silloin vielä keskustassa :D

    Mie tykkäsin paljon siitä piparkakkusarjasta, siinä oli niin hyvä tuoksu, todella onnistunut! On ollut myynnissä 2012 ja nimellä "Ginger Sparkle". Tähän sarjaan on kuulunut aika monta tuotetta verrattuna nykyisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glazed Apple oli niiin hyvä<3 Noniin toihan selittää hyvin, kiitos infosta! Passionhedelmä oli myös ihana, mulla oli siitä muistaakseni vain vartalovoi ja jotenkin muistelisin sen olleen parempi kuin toi viime vuoden kausisarja :) Tosta piparkakkusarjasta oon kuullut ennenkin ja harmittaa ihan älyttömästi, etten tuolloin vielä The Body Shopia käyttänyt ja toi sarja on siis mennyt täysin ohi multa. Voisko vaikka tälleen yli kymmenen vuoden jälkeen toikin tehdä comebackin? :D

      Poista
  3. Vadelma oli myös mun lemppareita ja rakastin tuota Glazed Applea, mutta mulle ykkönen on varmaan ollut Totally Tangled Ginger, josta mulla on vielä pari vartalojogurttia. Ja se karkkikepin tuoksuinen piparminttu oli ihana! Jäin kaipaamaan Kindness and Pearsia, harmittaa etten hamstrannut sitä! Täytyypä käydäkin kurkkaamassa nuo uutuudet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ton Ginger-sarjan olin jo unohtanut! Mä käytin siitä suihkugeelin ja se oli kyllä aivan ihana, hyvällä tavalla tosi erilainen kuin TBS:n sarjat yleensä :) Piparminttusarjan oletin olevan mun suosikki sen vuoden kausisarjoista, mutta lopulta mä en saanut niitä tuotteita käytettyä. Mulla oli muistaakseni parikin kappaletta niitä suihkugeelejä, jotka lopulta lähtivät eteenpäin. Samoin esimerkiksi käsivoide tuoksui mun mielestä hyvältä levitysvaiheessa, mutta sen jälkeen en enää pitänyt siitä :D Uutuudet kiinnostaa muakin, kuulostaa ainakin tosi lupaavilta :)

      Poista
  4. Suurin osa näistä oli nimeltään tuttuja, mutta ihan kaikkia en ole aikanaan tuoksutellut. Tuo Piñita Colada harmittaa, etten koskaan sitä hankkinut enkä edes tuoksutellut. En tiedä mitä olen ajatellut:D Tuosta papaijasta en ollut koskaan kuullutkaan! Tämän kevään/kesän sarjat kuulostavat hyviltä ja houkuttelevilta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piñita Colada oli ihana, just sellanen makean kesäinen tuoksu! Noita vanhoja kausisarjoja saisi kyllä tulla uudestaan myyntiin aina joskus, kun varmasti monet niitä jää kaipaamaan. Mä odotan myös innolla, miltä noi kaksi uutuussarjaa tuoksuu. Lime varsinkin kiinnostaa, kun oletettavasti se on ainakin hyvin raikkaan tuoksuinen ♥

      Poista
  5. Nam mitä tuoksuja! Kaikkia en ole kokeillut, mutta voisin kokeilla vaikka jokaista :) Pina Coladan rakastajana voisin tykätä Pinita Coladasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, että Piñita Colada olisi ollut sulle tosi mieluinen, jos drinkkikin on sun makuun<3

      Poista
  6. Vanilla Chai oli ehdottomasti paras kausituoksu. Sitä taisi olla v. 2016 ja 2017? Joka talvi toivon, että se tulisi vielä takaisin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanilla Chai oli itselleni ensituoksuttelulla jotenkin vähän epämiellyttävä, mutta kun sain tota sarjaa sinä jouluna lahjaksi, tykästyinkin siihen ihan täysin! Toi oli kivan mausteinen eikä vaan sellanen perinteinen tosi makea vanilja. Mäkin ottaisin Vanilla Chain ehdottomasti takaisin, kun noita vaniljaisia sarjoja kuitenkin säännöllisesti talven kausisarjoissa pyörii :)

      Poista
  7. Olikohan vaniljaisissa joskus joku Warm Vanilla? Se oli tosi hyvä...tai joku Marshmallow Vanilla...jotenkin erilaisen ihana vanilja. Pitäisi tarkastaa omista loppuneista ;) Muita parhaita Vanilla Pumpkin, sain sitä joululahjaksi yhden suihkugeelin, sit tykkään kans luumusta ja tuosta päärynästä ( käytössä nyt ), Pinita Colada oli IHANA, samaten Zesty Lemon. Jos yhden valitsen niin Pinita Colada <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Warm Vanilla ja Vanilla Marshmallow on molemmat löytyneet! Mulla itse asiassa loppui viikko sitten jemmoista löytynyt Vanilla Marshmallow suihkugeeli :) Piñita Colada oli kyllä ihan superonnistunut sarja<3 Oon ehkä muutenkin kaiken kaikkiaan tykännyt enemmän noista kesäisistä kausisarjoista, ehkä kun ne on yleensä niin erilaisia eri vuosina.

      Poista
  8. Sinulta on yleensä löytänyt esittelyt TBS:n kausikokoelmista. :)
    Omia suosikkejani ovat olleet Vineyard Peach ja Peppermint candy cane. Muita kivoja ovat olleet Virgin mojito, Piñita Colada ja spiced orange. Vakiokokoelman vakkareita ovat Shea ja Almond Milk & Honey.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt pyrin myös esittelemään noi pari uutta piakkoin, kun saan toivottavasti tällä viikolla sarjojen suihkugeelit ostettua! Tosi samoja suosikkeja siis meillä, vaikka muhun toi Peppermint Candy Cane ei lopulta niin iskenytkään. Shea on ihana suihkutuotteena, mutta esimerkiksi se käsivoide on mun mielestä jotenkin vähän pistävän ja todella voimakkaan tuoksuinen :)

      Poista
  9. Mä haistan vieläkin ton Pinata Coladan, varmasti ykkössuosikki itselle kautta aikain. 😍 Toinen lemppari on Virgin Mojito, joten muhun puree nää juomatuoksut. 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä molemmat ihan älyttömän hyviä! Taisivat vielä olla peräkkäisinä vuosinakin myynnissä..? Olisi ihana päästä noita tuoksuttelemaan vielä uudemman kerran<3

      Poista

Kiitos kommentista!