tiistai 28. helmikuuta 2023

Loppuneet kosmetiikkatuotteet | Helmikuu 2023

*Saatu ilmaistuote

Nyt on helmikuun viimeinen päivä ja samalla aika esitellä kuukauden loppuneet tuotteet! Loppuneiden määrä tässä kuussa oli selkeästi hieman vähäisempi kuin aiempina kuukausina, eikä esimerkiksi hiustenhoitotuotteita loppunut yhtään. En edes muista koska olisi viimeksi käynyt niin, ettei mulla olisi ollut kaikissa neljässä kategoriassani (meikit, hiukset, kasvot sekä vartalo, kädet & jalat) vähintään yksi tuote. En tiedä onko näin käynyt ikinä! Mutta eiköhän niitä hiustuotteitakin saada loppumaan taas maaliskuussa. Tämän kuun loppuneet painottuivat lähes täysin kasvojen ihonhoitotuotteisiin, mutta mahtui mukaan onneksi edes muutama muukin tuote. Sitten loppuneiden pariin:

Meikit:

Rimmel Wonder'Volume Thrill Seeker Mascara*. Tämä ripsiväri oli alkuun oikein hyvä ja sain tämän kanssa suhteellisen helposti juuri riittävästi tuuheutta, pituutta ja näyttävyyttä, joita ripsiini toivonkin saavani. Tämä alkoi kuitenkin vanhetessaan karista aika voimakkaastikin päivän aikana, mikä on itselleni aika uutta, sillä todella harva ripsiväri niin tekee. Tuoreena en sitä ripsivärissä huomannut, mutta muutaman aktiivisen viikon käytön jälkeen kariseminen alkoi aika voimakkaanakin. Ei jatkoon.

NYX Epic Ink Liner. Toinen kappale tätä tussilineria, johon ihastuin ehkä puolisen vuotta sitten täysin. Eyelinerilla saa piirrettyä todella helposti rajaukset ja jäljestä saa oman maun mukaan joko ohutta tai paksua. Tämä suttaantuu vähän turhan herkästi silmän sisänurkasta päivän aikana, mutta se onkin tämän ainut miinus. Täydellinen tämä ei ole, mutta varsin hyvä kuitenkin. Jatkoon!

Kasvot:

Garnier Eye Make-up Remover 2in1. Edelleen tämä on ainut silmämeikinpoistoaine, jota käytän. Tämä poistaa hetkessä vedenkestävänkin meikin eikä ole kertaakaan aiheuttanut minkäänlaista ärsytystä ihollani tai silmissä. Huipputuote ja kaiken kukkuraksi vielä edullinenkin sellainen. Jatkoon!

Dew Of The Gods Frozé The Royal Face Wash Cream Cleanser. Loistava vesipohjainen putsari, joka toimi itselläni kaksoispuhdistuksessa tai yksinään meikittömän ihon puhdistamisessa. Putsarissa on makea tuoksu ja se on koostumukseltaan hieman geelimäistä, mutta kuitenkin sopivan paksua. Tämä toimi itselläni oikein hyvin eikä kuivattanut ihoa lainkaan. En tiedä saako tätä Suomeen, sillä tuubi on tullut kauneusboksin mukana, mutta tuotteena menee jatkoon.

Onekind Clean Slate Gentle Cleansing Cream. Voidemainen kasvoputsari, jota käytin niin ikään joko meikittömällä iholla tai kaksoispuhdistuksen jälkimmäisessä vaiheessa. Putsari sisältää hedelmien entsyymejä, joiden tulisi kirkastaa ja kuoria ihoa, joten ihan päivittäin en tätä itse käyttänyt. Hyvä tuote ja teki mitä lupasi, vaikken meikkejä tämän kanssa kertaakaan poistanut. Jatkoon menee, vaikken tämänkään saatavuudesta Suomeen tiedä.

Coxir Ultra Hyaluronic Cleansing Oil. Huippuhyvä öljyputsari, jota ei ole suotta kehunut niin moni muukin! Tämä on hinta-laatusuhteeltaan yksi k-kosmetiikan (ja muidenkin) öljyputsarien parhaimpia, enkä edes tiedä kuinka monta pulloa olen tätä jo käyttänyt. Öljy puhdistaa meikit tehokkaasti ja emulgoituu pois pelkällä vedellä, eli halutessaan putsari toimii myös yksinään. Todellakin menee yhä jatkoon.

Juice Beauty Stem Cellular Anti-Wrinkle Eye Treatment. Kevyehkö, mutta kuitenkin tehookkaasti kosteuttava silmänympärysvoide, jota käytin sekä aamuisin että iltaisin. Tämä toimi poikkeuksellisen hyvin molemmissa, vaikka normaalisti suosinkin mieluusti eri tuotteita aamu- ja iltarutiineissani. En keksi tästä oikestaan mitään huonoa sanottavaa, erinomainen tuote. Jatkoon menee.

Beausta Aqua Sleeping Mask. Kevyt geelivoidemainen yönaamio, joka imeytyi suhteellisen nopeasti, mutta kosteutti ihoa kuitenkin mukavasti. Tämä oli hyvin mieluisa tuote itselleni, ja pidin erityisesti siitä, ettei tämä murustunut kasvoilta pois, kuten niin monet muut yövoiteet, jos kasvoja erehtyy vaikkapa hieraisemaan kädellä. Uskoisin tämän olevan kesällä omalle iholleni suorastaan täydellinen tuote ja muutaman euron hinta ei päätä huimaa. Jatkoon menee.

the SAEM Natural Blueberry Mask Sheet. Virkistävä ja kosteuttava kangasnaamio, josta pidin kovasti. Pientä suuaukkoa lukuun ottamatta tämä naamio istui kasvoilleni varsin hyvin ja ohut kangas oli itselleni mieluisa. the SAEM:n kangasnaamioissa on hyvä hinta-laatusuhde ja näitä tulee varmasti ostettua lisää myös jatkossa. Jatkoon!

A'Pieu Banana Milk One Pack Face Mask. Ihana banaanilta tuoksuva kangasnaamio! Nämä Milk-naamiot ovat hieman paksumpaa kangasta, mutta asettuvat silti kasvoille varsin hyvin. Seerumi on tässä maitomaista ja sitä on omasta mielestäni riittävästi. Naamio kosteutti ihoa hyvin ja pidän hurjasti näistä A'Pieun naamioista. Jatkoon menee tämäkin.

Eyenlip Superfood Mask Tomato. Tämän tomaattiuutetta sisältävän kangasnaamion tulisi mm. kirkastaa ihoa, mutta mä jouduin nappaamaan tämän kasvoilta pois jo parin minuutin vaikutusajan jälkeen. Tämä kuumotti ihoani eikä siis syystä tai toisesta itselleni sopinut. En muista onko sheet maskeissa koskaan aiemmin tullut vastaan naamiota, joka olisi vastaavaa kuumottavaa tunnetta ihollani aiheuttanut, mutta kertahan se on ensimmäinenkin. Muuten kaikki käyttämäni Eyenlipin naamiot ovat kyllä itselleni sopineet. Tämä ei kuitenkaan ymmärrettävästikään mene jatkoon.

Vartalo, kädet & jalat:

The Body Shop Vanilla Marshmallow Shower Gel. Vuoden 2018 talven kausituoksu, joka oli jäänyt mulle varastoihin pyörimään. Nyt sain tämän käytettyä vihdoin pois ja tämä oli oikein mukava lempeän makean vaniljainen tuoksu. Näitä vaniljasarjoja on TBS:llä ollut aika tiuhaan ja ihanaa, että näistä ollaan nyt saatu edes pieni tauko. Vanilja toimii aina, mutta en tätäkään tuoksua jäänyt varsinaisesti kaipaamaan. Jatkoon, vaikken juuri nyt uudelleen tätä ostaisikaan.

Nature Republic Hand & Nature Peach Hand Cream. Ihan mielettömän herkullisen tuoksuinen käsivoide! Persikka on kautta aikojen ollut ihan yksi mun suosikkituoksu kosmetiikassa ja tämän voiteen tuoksu oli ihan mielettömän hyvä. Voide oli paksuhkoa ja se kosteutti melko hyvin, vaikkei mikään superkosteuttaja ollutkaan. Tuoksu oli melko voimakas enkä esimerkiksi töihin laittaisi itse enää näin voimakkaan tuoksuista käsivoidetta, mutta kotioloissa ihan loistava. Ehdottomasti jatkoon!

Joukossa tuttuja tai kiinnostavia tuotteita? :)

10 kommenttia:

  1. En edes tajunnut, että nythän tosiaan on jo viimeinen päivä helmikuuta :D Pitää siis itsekin tehdä loppuneille tuotteille jotain!

    A´Pieu ja TBS ainoat itselleni tutut tuotteet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo helmikuun loppu tuli tosi yllättäen, ehkä kun kuukaudessa on vaan se 28 päivää :D Kiva että oli edes jotain tuttuja mukana!

      Poista
  2. Oli siellä tuttuja mukana :) Varmaan tuota TBS vaniljaa olen käyttänyt ja varmaan tykännyt, vanilja on lempituoksujani :) Olen tainnut käyttää tuollaisen tomaattinaamion, tai sitten se on vielä käyttämättä jemmoissa, mutta mulle se ei aiheuttanut mitään. Mistäpä niitä aina tietää mistä se iho ottaa itseensä, mullekin on tupannut jostain paljon pikku näppyä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanilja toimii aina, vaikka jossain vaiheessa kyllästyttikin nähdä lähes joka talvi joku vaniljasarja TBS:llä :D Joo noi on aina vähän mysteerejä, että mistä iho ottaa nokkiinsa, jos ei sitten ole joku tietty, tiedossa oleva ainesosa, joka aiheuttaa allergiaa itselle.

      Poista
  3. Näistä ei ollut mikään tuttu, mut toi puhdistusöljy kyllä alkoi kiinnostamaan. 👌

    VastaaPoista
  4. Mulla on nyt viimeinen musta eyeliner joka löyty varastosta auki ja sitten pääsen taas hankkimaan Epik Ink Linerin <3 En itsekääne nää edes lähde kokeilemaan muita tuon Garnierin silmämeikinpoistoaineen sijaan. Tosi hillitty määrä nyt loppuneita, kiva kuitenkin, että saat jonkun tuotteen vuodelta 2018 nyt myös viimein pois kaapeista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Epic Ink Liner on kyllä hyvä<3 Joo mä en edes tajunnut, että toi suihkugeeli on niinkin vanha :D Toki toi oli mulla avaamattomana nyt siihen asti, että nappasin sen talvella käyttöön, kun oon tota omistanut pari pulloa ja toisen käyttänyt pois jo aiemmin. Pitäisi muutenkin saada nyt kaikki vanhat suihkugeelit käytettyä pois kaapeista pölyttymästä!

      Poista
  5. Coxirin puhdistusöljy kyllä erinomainen, itsellänikin se nyt käytössä. Tällä kertaa tuotteista eniten huomiota kiinnitti Beaustan yönaamio ja tuo käsivoide. Molemmat kuulostavat kivoilta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Coxirin puhdistusöljystä en oo varmaan kertaakaan kuullut mitään huonoa, toi on loistotuote<3 Tota käsivoidetta mulla on nyt jo ikävä! Se tuoksu niin hyvältä :)

      Poista

Kiitos kommentista!