torstai 23. maaliskuuta 2023

Meikkipohjan tuotteita Beauty Baylta!

Tänään kurkistetaan pienoiseen tilaukseen, jonka tein viime viikolla Beauty Baylle! Nyt täytyy myöntää, etten rehellisesti sanottuna edes muista milloin olisin tätä ennen edellisen kerran tilannut jotain Beauty Baylta. Brittiverkkokauppa oli joitain vuosia sitten ehdottomasti yksi suosikkejani ja sieltä tuli tilailtua kosmetiikkaa useita kertoja vuodessa. Edellisestä tilauksesta on kuitenkin jo aikaa, mutta nyt mulle tuli tarve uudelle meikkivoiteelle, ja tarkistettuani mistä sen saisi edullisimmin, päädyin tekemään tilauksen Beauty Bayhin. Halusin siis uuden kappaleen Estée Lauderin Double Wearista ja samalla mukaan lähti myös MAC:n meikkivoide, pumppu tälle meikkivoiteelle sekä Too Facedin peiteaine. Kaikki tuotteet ovat itselleni tuttuja jo entuudestaan, mutta ajattelin silti kirjoitella näistä ostoksista oman postauksen ja kertoa, miten tilaaminen Beauty Baylta tällä kertaa sujui.

Tämä on Brexitin jälkeen ensimmäinen kerta, kun lähdin Beauty Baysta tilaamaan, mutta kuten monet muutkin brittiläiset kosmetiikan verkkokaupat, huoletii myös Beauty Bay veroista sun muista aina 150 euroon asti. Tämän jälkeenhän EU:n ulkopuolelta tilattaviin lähetyksiin lisätään myös tullimaksut, mutta koska oma tilaukseni jäi tämän summan alle, ei mun tarvinnut niitä miettiä. Edellisestä tilauksestani on jo aikaa, mutta silloin ilmaisen toimituksen sai jo hyvin pienellä ostossummalla, kun toimituskulut nyt yli sadan euron tilaukselleni olivat 11,95 €. Toimitusaika  Beauty Baysta ei ole koskaan ollut nopein mahdollinen ja olin varautunut noin parin viikon toimitusaikaan. Lopulta paketti tuli itselleni perille yllättävänkin nopeasti, sillä tein tilauksen viime viikon tiistaina ja eilen keskiviikkona se oli jo noudettavissa. Olin varautunut paljon pitempään toimitusaikaan ja rehellisesti sanottuna hieman pelkäsin jääkö paketti kuitenkin Tulliin kiinni jostain syystä, mutta ei jäänyt. Kokemus oli siis ehdottomasti positiivinen ja sain tuotteet vielä -20% alennuksella, joten ne 12 euron toimituskulutkin kuittaantuivat mukavasti sitten siinä samalla!

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup oli tosiaan se tuote, jota ensisijaisesti lähdin ostamaan. Edellinen pullo loppui aiemmin tässä kuussa ja uusi piti totta kai saada tilalle, sillä tämä on ehdottomasti paras meikkivoide, mitä olen koskaan käyttänyt. Täydellinen peittävyys ilman kakkuista tai kuivaa lopputulosta. Toisilla tämä korostaa ilmeisesti todella paljon kasvojen kuivia kohtia, mutta itselläni ei ole koskaan ollut tämän meikkivoiteen kanssa sitä ongelmaa. Meikkivoide on omaan makuuni täydellinen, mutta myös kovin hintava. Se sattui kuitenkin olemaan Beauty Baylla jo valmiiksi alennuksessa, jonka jälkeen sain vielä koko tilauksestani alekoodilla tosiaan -20% alennusta, joten sain tämän hyvinkin edullisesti. Valitsin sävyn 1N0 Porcelain, joka on täydellinen itselleni silloin, kun kasvoni ovat kalpeimmillaan. 
Hinta: 33,64 €.

Päätin ostaa vuosien tauon jälkeen myös MAC Studio Fix Fluid Foundationin sekä siihen kuuluvan pumpun. Tämä meikkivoide oli suosikkini ennen kuin siirryin käyttämään pääasiassa cruelty free -brändien tuotteita, jolloin myös MAC jäi pois. Käytin aiemmin sävyä NC15, joka kuitenkin oli ehkä hieman turhan tumma itselleni, joten tällä kertaa valitsin sokkona itselleni sävyn NC12, joka on siis hieman vaaleampi. Sävy vaikuttaa ihan hyvältä, se on inan tummempi kuin Double Wear, mutta hyvinhyvin vähän. Viimeistään kesällä se on taatusti itselleni loistava! Ostin tälle tosiaan myös erikseen myytävän pumpun, joka maksoi alennuksen jälkeen 4,80 €. Myös Estée Lauderin DW:n meikkivoiteelle pitää halutessaan ostaa erikseen pumppu, mutta itseltäni sellainen jo löytyi, joten uudelle ei juuri nyt ollut tarvetta. Studio Fix Fluid lupaa 24 tunnin pysyvyyden, mattaisan lopputuloksen ja peiton aina puolipeittävästä täysin peittävään. Muistan tämän olleen huikean hyvä ja nyt onkin mielenkiintoista nähdä onko aika kullannut muistot vai edelleenkö tämä on yhtä hyvä kuin vuosia sitten!
Hinta: 32,00 €.

Viimeisenä vielä Too Faced Born This Way Multi-Use Super Coverage Concealer, jonka otin vanhassa tutussa sävyssä Cloud. Tämä on ehdottomasti paras peiteaine, mitä olen ihan vähään aikaan käyttänyt ja koska mulla loppui tässä kuussa taas yksi peiteaine, sallin itseni ostaa tätä lisää. Peiteaineesta on myynnissä useita sävyjä, niin vaaleita kuin tummiakin, ja tämä tuote toimii paitsi peiteaineena, myös esimerkiksi contourtuotteena. Tuubissa on tavaraa jopa 15 ml mikä on puolet tavanomaisesta meikkivoidepullosta, eli tässä riittää peiteaineeksi käytettävää todella pitkäksi aikaa. Cloud on sävynä todella vaalea ja tämä paitsi peittää tummuuden silmieni alta hyvin, myös kirkastaa kasvojen korkeimpia kohtia. Valitsen mielelläni peiteaineesta aina omaa ihonsävyäni vähän vaaleamman sävyn, sillä nykyään mulla ei taas ole onneksi pahemmin mitään epäpuhtauksia, joita pitäisi peittää. Niille näin vaalea sävy ei tokikaan sitten sovi. Ihanaa saada tämä taas käyttöön, kun edellinen tuubi loppui viime kesäkuussa.
Hinta: 26,80 €.

Loppusumma tilaukselleni oli toimituskulut mukaan luettuna 109,19 €. Mun teki mieli ostaa myös esimerkiksi yksi Beauty Bayn oma luomiväripaletti, joita on kehuttu hurjan paljon, mutta maltoin lopulta mieleni. Nämä neljä tuotetta ovat kaikki sellaisia, jotka tulee taatusti käytettyä pois eikä tarvitse ihan hetkeen taas olla murehtimassa esimerkiksi uuden meikkivoiteen ostamisesta. Seuraavaksi haluaisin itse asiassa testata meikkivoidetta Lancômelta, mutta käytellään nyt taas hetki ensin näitä kahta ja muita, jotka mulla on jo käytössä.

Oletteko te tilanneet Beauty Baysta kosmetiikkaa? Entä onko näistä tuotteista jokin teille tuttu? :)

8 kommenttia:

  1. Muistan kyllä tilanneeni aikoinaan Beautybaystä useamman kerran, kaikki meni aina ok! Ihania ostoksia teit, EL DW on mun suosikki, olen varmaan tuota MACia myös käyttänyt mutta TF peiteaine on tuntematon. Olisi kyllä kiva kokeilla sitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Double Wear on niiin hyvä ja toivottavasti MAC on myös yhtä hyvä kuin silloin vuosia sitten, kun edellisen kerran tota käytin :) Too Facedin peiteaineelle iso suositus multa!

      Poista
  2. Ai jaaa, en tiennytkään, että Beauty Baysta voi tilata ilman alle ton summan ilman että tarvii maksaa veroja tai tullata. Olen monesti harmitellut, kun luulin, että heti rapsahtaa hirveät tullit ja verot jos sieltä tilaa. Ennen brexitiä kyllä tuli tilattua. Pitääpä taas kurkkailla, mitä valikoimasta löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin myös vähän skeptinen sen suhteen, kun sivuilla lupaillaan, että kaikki verot sun muut maksetaan heidän kauttaan, kunhan tilaus ei ylitä 150 euroa. Jotenkin ajattelin tämän koskevan kuitenkin vain jotain heidän omia verojaan enkä jotenkin uskonut, etten joudu pakettia kuitenkin tullaamaan. Tulliin tämä ei kuitenkaan jäänyt, eli sen osalta homma ilmeisesti siis oikeasti toimi, kuten sivuilla luvattiin :D Oon itsekin kokenut varmemmaksi tilata esim. Lookfantasticilta, jolla on varasto EU:n sisällä, mutta tämän kokemuksen perusteella voin jatkossakin Beauty Bayta suosia :)

      Poista
  3. EL meikkivoide on kyllä hyvä tuote. Minäkin ostin siihen aikanaan pumpun, kun pysyy siten siistinä.
    En ole pitkään aikaan ulkomailta tilaillut, mutta hyvä tietää, että BB on mahdollista tilata ilman tulleja. Jotkin brittimerkit kiinnostavat, niin tietää mistä voisi tilata.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytin jonkin aikaa Double Wearia ilman pumppua ja onnistui se toki kaatamallakin, mutta on toi pumppu tuhat kertaa näppärämpi. Tän kokemuksen perusteella uskallan ainakin itse suositella Beauty Bayta, vaikka toki 12 euron toimituskulut aika kovat ovatkin :)

      Poista
  4. Toi Brexit on ärsyttävä, ei uskaltaisi käyttää sitä UK:n postilokeroakaan ehkä enää samalla tavalla jos tuotteille tulisi sitä kautta vielä lisää veroja tai kuljetusmaksuja. Mutta hyvä että tilaus onnistui. Olen menossa pian Ruotsin reissulle ja ainoa tavoitteeni on päästä Sephoraan Tukholmassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todennäköisesti tulisi, kun paketti tulisi EU:n ulkopuolelta :/ Oii nauti Sephoraan pääsystä! Mä haaveilen myös, että pääsisin jossain vaiheessa sinne taas. Edellisen kerran oon ollut Sephorassa vuonna 2016 eli hyvinhyvin kauan sitten :D

      Poista

Kiitos kommentista!