perjantai 31. maaliskuuta 2023

Loppuneet kosmetiikkatuotteet | Maaliskuu 2023

*Saatu ilmaistuote 

Tämä viikko on mennyt itsellä hyvin surullisissa merkeissä, sillä maanantaina oli aika sanoa hyvästit rakkaalle kissallemme Nipsulle. Nipsu oli mun ensimmäinen lemmikkini ja lähes 15 vuotta saatiin elää yhdessä. Käytännössä Nipsu oli mulla siis puolet mun tähänastisesta elämästä, ja luopuminen tuntui ja tuntuu edelleen aivan kamalalta. 15 vuotta on pitkä aika ja olen kuitenkin onnellinen siitä, että sain ne viettää Nipsun kanssa yhdessä, vaikka suru ja ikävä tällä hetkellä ovatkin äärettömän suuria. Hetki ja päivä kerrallaan ja muistot onneksi säilyvät ikuisesti. Mä päätin myös eilen, etten enää pidä Instagramtiliäni ns. blogin "jatkona", mikä johti mm. useiden satojen seuraajien poistamiseen ja nimimerkin muutokseen. Tällä hetkellä tili on myös yksityinen, enkä tiedä mitä sen tai sisällön kanssa tulen tekemään. Kauneussisältöä mä en siellä pahemmin ole enää jakanut pitkään aikaan enkä sitä tällä hetkellä siellä haluakaan jakaa. Kirjoitan mieluummin blogia enkä ole siis bloggaamisesta luopumassa! Seuraajien poistoon ei liittynyt mitään henkilökohtaista, mua vain alkoi ahdistaa ihan älyttömästi se, että niin moni mulle täysin vieras ihminen näkee storejani ja elämääni, kun en kauneusjuttuja siellä enää tosiaan juurikaan ole jakanut. Lisäksi seuraajissa oli varmasti useampi kymmenen, ellei satoja, jotka ovat seuranneet mua vain arvontojen takia. Nyt mennään kuitenkin postauksen varsinaiseen aiheeseen, ja kuukauden viimeisen päivän kunniaksi katsomaan maaliskuussa loppuneet kosmetiikkatuotteet:

Meikit:

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup. Meikkivoiteiden parhaimmistoa. Tämä toimii itselläni täydellisesti ja antaa upean pohjan varsinkin vähän juhlavampiin meikkeihin. Jos tämä ei olisi niin kallis, voisin hyvin kuvitella käyttäväni tätä myös ainoana meikkivoiteenani, sillä arkikäytössä tästä saa kuultavamman, kun meikkivoiteen levittää kostean sienen kanssa. Mikään toinen meikkivoide ei ole saanut ihoani yhtä kauniiksi kuin tämä, eikä mulla ole tästä mitään huonoa sanottavaa. Jatkoon!

the SAEM Cover Perfection Tip Concealer. Erinomainen k-kosmetiikan peiteaine, joka nousi hetkessä yhdeksi suosikikseni. Tämä tuubi on pieni, mutta peiteaine oli silti hyvin riittoisa. Se antoi hyvän peiton silmänalusten tummuudelle eikä pahemmin kasautunut juonteisiin. Todella positiivinen yllätys ja aion taatusti ostaa tätä myös jatkossa! Jatkoon siis menee.

Lavera Eyebrow Styling Gel Transparent*. Väritön kulmageeli, jonka sain vihdoin loppumaan. Tällä sai kivasti kulmat kuriin, mutta pidän itse enemmän sävytetyistä kulmageeleistä kuin näistä värittömistä. Todellisuudessa pärjäisin hyvin ilman minkäänlaista kulmageeliä, mutta toisinaan näitä on kiva käyttää. Tästä Laveran kulmageelistä tuli aikalailla sopiva määrä tuotetta kerralla ja pidän harjasta, jolla se kulmiin levitettiin. Ei kuitenkaan jatkoon, sillä suosin tästä mieluummin sävytettyä versiota.

Hiukset:

Four Reasons Color Shampoo. Loistava perusshampoo, jota multa löytyy käytännössä aina kylppäristä. Tämä pesee hiukseni puhtaiksi nopeasti, mutta on kuitenkin hellävarainen eikä lainkaan hiuksia kuivattava. Olen nyt tykästynyt näihin suurempiin pumppupulloihin ja nämähän ovat Sokoksella tällä hetkellä alennuksessa hintaan 9,90 €/500 ml. Ehdottomasti jatkoon!

Four Reasons Color Conditioner. Ja samaa kehulinjaa jatkan tämän hoitoaineen kanssa, joka myös on tuttu vakinäky loppuneissani. Tämä ei ole ehkä hoitoaineena se kaikkein hoitavin mahdollinen, mutta normikäytössä itselleni oikein riittävä ja pidän siitä, millaiseksi tämä hiukseni jättää. Ne tuntuvat pehmeiltä, niissä ei ole takkuja ja ne näyttävät kauniilta. Jatkoon menee ja myös tämä 500 ml pumppupullo on tällä hetkellä Sokoksen 3+1 Päivillä tarjouksessa.

Goldwell Dualsenses Rich Repair Conditioner. Hoitoaine teki hiuksistani sileät ja pehmeät, mutta sitä kului kerralla melko paljon ja mullahan loppui tämä todella nopeasti. Lopputulos miellytti, mutta en ehkä pidä tätä hinta-laatusuhteeltaan kovin hyvänä, kun sain yhdellä kertaa käyttää tuplamäärän tuotetta moniin muihin hoitoaineisiin verrattuna. Lisäksi tuubista oli todella vaikeaa saada puristettua hoitoainetta loppuvaiheessa ulos. Ei jatkoon.

Kasvot:

Farmacy Beauty Daily Greens Oil-Free Gel Moisturizer. Loistava päivävoide talveen! Tämä ei itse asiassa aluksi ihan vakuuttanut mua, mutta mitä enemmän tätä käytin, sitä enemmän aloin tästä kasvovoiteesta pitää. Voiteessa on ehkä hitusen tympeä tuoksu, mutta se toimii omalla ihollani loistavasti kosteuttaen sitä tehokkaasti. Tämä ei imeydy ihan sekunneissa, mutta voide sopii kuitenkin hyvin käytettäväksi myös ennen meikkaamista. Ikävä tulee, jatkoon menee!

First Aid Beauty Facial Radiance Niacinamide Dark Spot Serum. Runsaasti mm. niasiiniamidia sisältävä seerumi, jonka tulisi tasoittaa ihon sävyä ja kirkastaa sitä. Seerumi on suunniteltu erityisesti iholle, josta löytyy pigmenttimuutoksia, mutta mun mielestä tämä oli varsin kelpo tuote, vaikkei niitä pigmenttimuutoksia omalta iholtani toistaiseksi löydykään. Seerumi toimi hyvin aamukäytössä, imeytyi nopeasti eikä rullannut meikin alta pois. Tämä kosteutti ja kirkasti ihoa, joten ei mitään huonoa sanottavaa. Jatkoon menee.

Garnier Eye Make-up Remover 2in1. Tämä silmämeikinpoistoaine loppuu mulla kuukausittain ja edelleen jaksan tätä kehua. En muita tuotteita silmämeikkini poistamiseen käytä ja tämä on jo vuosia ollut itselläni vakikäytössä. Ei ärsytä ihoa tai silmiä ja poistaa vedenkestävänkin meikin tehokkaasti. Jatkoon ehdottomasti!

Dr. Mola Muffin Blueberry Sheet Mask. Antioksidanttista mustikkaa sisältävä kangasnaamio, jonka tulisi vahvistaa ihoa. Dr. Molan naamioita ei taida tällä hetkellä saada ainakaan Bearelilta, liekö brändi poistunut kokonaan sieltä, mutta mä olen pitänyt näistä todella paljon. Tämäkin yksilö istui kasvoilleni hyvin ja jätti ihon kosteutetuksi. Ei mitään huonoa sanottavaa ja jatkoon menee, mikäli näitä vielä jostain joskus bongaan.

Mizon Joyful Time Essence Mask Snail. Etanaseerumia sisältävä sheet mask, tuttua Mizon-laatua! Mizonin sheet maskit ovat yhä edelleen yhtiä mun suosikkejani, vaikka tämä etanaversio ei mulla kovin usein olekaan päätynyt käyttöön. Nyt ihmettelen miksi, sillä tämä kosteutti ihoa älyttömän hyvin ja etanaseerumihan myös esimerkiksi uudistaa ihoa. Kaikki etanatuotteet ovat mulle yleensä hyvin mieluisia, niin tämäkin - jatkoon.

Eyenlip Moisture Essence Mask Collagen. Hyaluronihappoa ja kollageenia sisältävä kangasnaamio, jonka tulisi tehokosteuttaa ihoa. Eyenlipin naamioilla on yksi parhaimpia hinta-laatusuhteita ja näiden pariin palaan aina uudestaan. Tämä Collagen-namio ei ole ehkä se, mitä eniten suosin, mutta oikein hyvä tämäkin oli. Iho oli naamion käytön jäljiltä kosteutettu ja myös istuvuus tällä naamiolla on hyvä - parempi kuin Eyenlipin Superfood-naamioilla. Jatkoon menee!

Garnier Moisture Bomb Super Hydrating + Revitalizing Sheet Mask. Hyaluronihappoa ja granaattiomenaa sisältävä naamio, jonka tulisi paitsi kosteuttaa, myös heleyttää ja raikastaa ihoa. Testasin Garnierin sheet maskeja ensimmäisen kerran tammikuussa ja sehän oli sitten menoa. Tämä yksilö oli vähintään yhtä hyvä ja kosteutti ihoa erinomaisesti. Parasta näissä on edullisen hinnan lisäksi kuitenkin istuvuus, sillä mikään toinen sheet mask ei asetu kasvoilleni yhtä tiiviisti ja hyvin kuin nämä Garnierin naamiot. Todellakin jatkoon!

Vartalo, kädet & jalat:

The Body Shop Almond Milk & Honey Hand Cream. TBS:n käsivoiteista tämä on ehdoton suosikkini, sillä brändin tuotteissa on nykyään omaan nenääni vähän turhan voimakkaat tuoksut, mutta tässä on jotain rauhoittavaa. Pidän näistä The Body Shopin käsivoiteista, sillä ne imeytyvät nopeasti eivätkä jätä käsiä rasvaisen tuntuisiksi. Eivät nämä mitään superkosteuttajia ole, mutta varsin hyviä, kun käteni eivät ole kuivimmillaan. Jatkoon menee.

Frudia my Orchard Coconut Hand Cream. Ihanan lempeältä kookokselta tuoksuva käsivoide, jossa parasta onkin nimenomaan tuoksu. Voide ei ole mikään superkosteuttaja ja toimii itselläni Frudian muiden käsivoiteiden tavoin parhaiten lämpiminä vuodenaikoina. Tästä jää käsiin pehmeä tunne, mutta mitään syväkosteutusta näillä ei saa. Jatkoon menee, kiitos ihanan tuoksun.

Kocostar Foot Moisture Pack. Naamiosukat jaloille, jotka siis kosteuttavat jalkojen ihoa tehokkaasti. Kocostarilla on hyvinkin samanlaisessa pakkauksessa olevat kuorintasukat, mutta mä en niitä ole koskaan kokeillut. Nämä kosteuttavat yksilöt ovat kuitenkin aivan ihanat ja jalat ovat todella pehmeät ja hoidetun tuntuiset näiden käytön jälkeen. Toki aktiivisella rasvaamisellakin saa saman lopputuloksen, mutta mä olen tällä hetkellä todella laiska jalkojani hoitamaan, joten tällainen täsmähoito silloin tällöin sopii mulle loistavasti. Jatkoon totta kai!

Tuttuja tuotteita? :)

4 kommenttia:

  1. Nipsu <3 Osanottoni vielä <3 Hyvä päätös Instan suhteen, olen itse samaa joskus mietiskellyt. Että en jaa mitään blogisisältöä siellä, että on vaan henk.koht jutuille. Yksityinen tili on ollut jo puolisen vuotta.
    Mun pitäis tuosta Rich Repairista ostaa se naamio, muistelen että on ihan riittoisaa eikä tarttis noin isoa määrää kerralla. Huom, muistelen ;D Paljon tuttuja sheet maskeja ja tuttu pakkaus Kocostar sukista, tosin mä käytin ihan ne kuorintasukat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Joo ei se kauneussisällön jakaminen siellä ole pahemmin enää kiinnostanut, kun ei ne julkaisut tavoita ketään eikä isoa osaa mun kavereista sun muista sitten taas kiinnosta edes sellainen :D Naamio varmasti onkin tosta riittoisaa! Ainakin jos on yhtään samanlainen kuin se Goldwellin naamio, jonka itse omistan. Sitä riittää tosi vähän kerralla :)

      Poista
  2. Lemmikin menetys on aina todella raskasta, osanottoni.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!