keskiviikko 31. toukokuuta 2023

Loppuneet kosmetiikkatuotteet | Toukokuu 2023

*Saatu ilmaistuote

Taas on aika käydä läpi kuukauden kosmetiikkaroskia, kun esittelyyn pääsevät toukokuun loppuneet kosmetiikkatuotteet. Tässä kuussa sain loppumaan muutaman 23 loppuun vuonna 2023 -projektissakin olevan tuotteen, joista jopa kaksi oli meikkituotteita! Mulla loppuvat meikkituotteet on pääasiassa eyelinereita ja ripsivärejä, joten ihan kivaa vaihtelua saada sinnekin jotain muita tuotteita välillä. Loppuneita kertyi toukokuussa yhteensä 16 kappaletta, eli suunnilleen saman verran kuin yleensäkin. Tuttuun tapaan kirjoittelin jokaisesta loppuneesta pienet miniarviot ja seuraavaksi niiden pariin:

Meikit:

Ciaté London Watermelon Burst Pressed Setting Powder. Pannuprojektini toinen loppunut tuote! Tämä viimeistelypuuteri oli tosi kiva, mutta olihan se lopulta viimeiset viikot aikamoista pakkopullaa käyttää tätä, kun samalla olisin halunnut käyttää suosikkiani Hourglassilta enkä vain keskittyä pannuttamaan tätä Ciatéa. Tällä sai kauniin hehkun kasvoille ja lopputulos näytti kauniilta. Jatkoon.

Ciaté London Dewy Skin Vitamin C Glass Glow Primer. Ihana heleyttävä primer, joka jättää nimensä mukaisestikin lasimaisen pinnan iholle. Tämän heleyttävämpää primeria en ole koskaan itse kokeillut, joten mattapohjan ystävien kannattaa tämä yksilö kiertää kaukaa. Mä rakastin tätä eikä primer koskaan esimerkiksi rullannut kasvoilta pois. Primer oli myös mun pannuprojektissani, joten sen puoleen oli kiva saada tämä loppumaan! Ehdottomasti jatkoon.

NYX Epic Ink Liner. Suosikkieyelinerini, jolla saa ohuen ohutta tai halutessaan myös paksumpaa rajausjälkeä. Tuotekuvauksen mukaan tämän tulisi olla vedenkestävä, mutta sitähän se ei oikeasti ole, ja välillä rajausjälki suttaantuu itselläni päivän aikana silmän sisänurkasta. Tykkään tästä silti, joten jatkoon menee.

Hiukset:

Goldwell Dualsenses Bond Pro 60 Sec Treatment. Suorastaan loistava hiusnaamio, joka teki hiuksista hetkessä ihan superpehmeät ja hoidetun tuntuiset. Yksikään toinen naamio ei ole saanut yhtä nopeasti niin pehmeitä hiuksia mulle, eikä tätä kulunut kerralla kovinkaan paljon. Vaikutusaika naamiolla on vain minuutti, joten en oikeasti keksi tästä mitään huonoa sanottavaa. Jatkoon!

Four Reasons Toning Shampoo Pearl. Vaaleille hiuksille tarkoitettu sävyttävä shampoo, josta kyllä pidin kovasti, mutta joka jäi itselläni aikoinaan aika lailla hopeashampoon varjoon. Lopulta kun mun viimeinen hopeashampoo loppui muutama kuukausi sitten, jatkoin tämän kanssa ja kivasti todella kivasti tämäkin taittoi keltaisuutta vaaleasta hiuksesta pois. Nyt tummille, värjäämättömille hiuksille en tätä (tai muutakaan vastaavaa tuotetta) tarvitse, joten ei enää siitä syystä jatkoon.

Kasvot:

The Skin House Essential Cleansing Oil. Todella hyvä öljyputsari, joka ei ole koostumukseltaan ihan kaikkein vetisintä. Tällä lähti tehokkaasti kasvoilta meikit pois ja öljy emulgoituu pois pelkän veden kanssa, eikä siis välttämättä tarvitse kaverikseen enää mitään toista putsaria. Mä rakastan k-kosmetiikan öljyputsareita ja oli kiva käyttää taas pitkästä aikaa tätäkin. Jatkoon menee.

Feel Free Rose & Berries Balmy Cleanser. Joskus aikoinaan Goodieboxista saatu puhdistutuote, jota käytin itse joko meikittömälle iholle tai kaksoispuhdistuksen jälkimmäisessä vaiheessa. Tämä oli jotenkin aika "hajuton ja mauton" tuote, eli toisin sanoen koin tämän aika tylsäksi ja mitäänsanomattomaksi. Putsari ei kuivattanut ihoa, mutta jotenkin tämä tuntui haihtuvan kasvoilta sitä mukaan, kun ainetta ihoon hieroi. Ei jatkoon.

Murad Sensitive Skin Smoothing Serum. Herkälle iholle tarkoitettu kosteuttava ja rauhoittava seerumi, joka oli mulla iltakäytössä. Pidin tästä todella paljon ja seerumi päätyikin mulla myös kuukauden suosikkeihin. Kosteutustehot olivat kohdillaan eikä Murad pettänyt tälläkään kertaa. Muradin tuotteet ovat kuitenkin sen verran hintavia, etten ihan heti näe itseäni tätäkään ostamassa lisää. Tuotteena jatkoon, hinnan puolesta ei.

Garnier Eye Make-up Remover 2in1. Jälleen kerran mulla loppui pullo tätä maailman parasta silmämeikinpoistoainetta. Tämä poistaa vedenkestävänkin meikin tehokkaasti ja on ainut tuote, jota itse silmämeikkieni poistamisessa käytän. Mulla loppuu pullo kerran kuussa, joten tämä on vakituote loppuneissani. Jatkoon!

7th Heaven Giraffe Face Mask. Kurkkua ja aloe veraa sisältävä rauhoittava, virkistävä ja kosteuttava kangasnaamio, josta löytyy hauska kirahvikuviointi. Naamion kangas on hieman paksua ja tönkköä, eikä asetu itselleni leuan alueelta kovin tiiviisti, mutta muuten tässä ei ole mitään vikaa. Naamio kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti ja välillä on hauska käyttää tällaisia kuvioituja naamioita, vaikka tokikaan se ei tuotteen tehoon millään tavalla vaikuta. Jatkoon.

Esfolio Hyaluronic Acid with Peach Essence Mask Sheet. Kosteuttava ja ravitseva kangasnaamio, josta löytyy persikkauutetta sekä hyaluronihappoa. Esfolion naamiot ovat todella hyviä ja myös hurjan edullisia. Nämä asettuvat omille kasvoilleni oikein hyvin ja käyttökokemus on kaikin puolin miellyttävä. Iho tuntuu käytön jälkeen pehmeältä ja kosteutetulta, eikä mulla ole tästä mitään huonoa sanottavaa - jatkoon.

Mediheal Cacao Vita Mask. Ostin tämän sheet maskin alun perin ihan ulkonäön perusteella, mutta kannatti ostaa, sillä tämä osoittautui oikein hyväksi tuotteeksi. Kaakaota ja kahvia sisältävä naamio lupaa kosteuttaa ja ravita ihoa ja omalla ihollani tämä toimi erinomaisesti. Myös kaakaoinen tuoksu oli herkullinen ja kruunasi käyttökokemuksen. Ehdottomasti jatkoon!

Vartalo, kädet & jalat:

Frudia My Orchard Cherry Body Wash. Kirsikalta tuoksuva suihkugeeli, josta pidin kovasti. Kirsikka olisi mun puolestani saanut tuoksua tässä vähän enemmänkin, mutta toisaalta eipä ollut ainakaan liian överi. Tämä on ollut mulla käytössä koko alkuvuoden ja on ilo saada taas yksi tuote pannuprojektistani loppumaan. Jatkoon menee.

Aveeno Dermexa Fast & Long-Lasting Balm*. Vartalolle ja käsille tarkoitettu paksu voide, jonka tulisi kosteuttaa ja mm. hillitä ihon kutinaa. Käytin tämän pois iltaisin käsivoiteena ennen nukkumaanmenoa ja tämähän on ollut muiden Aveenon (käsi)voiteiden tavoin todella, todella hyvä tuote. Voide todellakin kosteuttaa käsien ihoa tehokkaasti yön aikana ja aamulla kuivuus on tiessään. Tästä jää käsiin rasvainen tunne, joten en tätä päivisin ole halunnut käyttää, mutta yötä vasten tämä on ollut todella hyvä. Ehdottomasti jatkoon.

7th Heaven Coconut Foot Mask. Jaloille tarkoitetut kookosta sisältävät sukkanaamiot, joiden tulisi kosteuttaa jalkojen ihoa. Mä tykkään käyttää täsmähoitona jaloille juurikin tällaisia kosteuttavia sukkanaamioita silloin tällöin ja oli kiva testata nämä 7th Heavenin uutudet. Mieto kookoksen tuoksu oli itselleni mieluisa ja jalat saivat näistä aimo annoksen kosteutta. Ihan yhtä tehokkaita nämä eivät olleet kuin Kocostarin vastaavat, mutta hyvät kuitenkin. Jatkoon!

7th Heaven Coconut Hand Mask. Kookosta sisältävät kosteuttavat naamiohansikkaat käsille. Olen joskus jotain vastaavaa käyttänyt, mutta en pitkään aikaan. Nämä kosteuttivat käsien ihoa tehokkaasti ja käytön jälkeen käsistä selkeästi näki, että ne saivat aimo annoksen kosteutta. Hansikkaat itsessään ovat ehkä hieman hiostavat kuumalla kelillä ja koen tavalliset käsivoiteet enemmän omaksi jutukseni. Hyvä tuote sinänsä, mutta koska tiedän etten tällaisia jaksaisi turhan usein käyttää, ei mene jatkoon itselläni. 

Ajatuksia tai kokemuksia näistä tuotteista? :)

10 kommenttia:

  1. esfolio ainoa tuttu tuote, jota olen käyttänyt. Frudian suihkugeeli löytyy kaapista :D
    Murad kuulostaa hyvältä, onneksi hintakin on hyvä!

    Käsinaamioita on kiva käytellä syksyllä/talvella toisinaan, kun kädet silloin kuivuu eniten. Kesätuotteeksi en itse ehkä niitä koe.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tällä hetkellä oikee käsi ihan superkuiva koko ajan, kun joudun lutraamaan vedellä jatkuvasti just sen käden kanssa. Normaalisti tässä kohtaa vuotta mulla olisi kädet kaikkea muuta kuin kuivat, jolloin en itsekään tollasia käsinaamioita kokisi tarpeelliseksi. Mutta nyt tuli kyllä tarpeeseen, kun muutenkin kaikki hyvät käsivoiteet :D

      Poista
  2. NYX Epic Ink olisi täydellinen jos ei sisältäisi propyleeniglykolia :/ ja suttaantuu se mullakin kun silmät vuotaa :) nuita Goldwellin "pikanaamioita" pitäisi ostaa, ja Pearl hommeli on ihana vaaleille hiuksille kun sillä saa helmiäishohtoisen sävyn :) se sopii mullekin vaikka on nyt tummempaa raitaa koska se korostaa myös vaaleanruskeaa ja blondia tietty :) Mullahan on nyt tuota Feel Freetä kun otin lahjakortilla hoitolasta, ja niinpä, onhan mullakin ollut tuo putsari! Se oli kyllä hajuton ja mauton, en tainnut tykätä yhtään tai sitten en edes testannut ja laitoin eteenpäin. En tykkää tuollaisista tuotteista sitten ollenkaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on tylsää, kun niin monista tuotteista löytyy tota propyleeniglykolia :( Pearl oli tosi kiva, mutta jotenkin käytin yleensä silti mieluummin hopeashampoota! Nyt jotenkin vasta sen viimeisen Fudge-pullon loputtua tajusin, kuinka kivasti toi Pearlkin mun hiuksissani toimi :D Joo toi putsari ei ollut mun juttuni yhtään, enkä normaalisti ole edes mitenkään nirso putsarien suhteen.

      Poista
  3. Kiva kirjoitus, mä muistelin ettei tuo Epic Ink liner olisi vedenkestävä. Ostin nimenomaan viimeksi erästä toista jossa luki että se on vedenkestävä NYX:ltä ja siitä olen pitänyt. Tuo kirsikkasuihkugeeli kuullostaa ihanalta ja olisi mukava kokeilla mutta pelottaa ettei ole ihan sopiva mulle kuitenkaan. Sait kivasti kolme maskia käytettyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuotekuvauksen mukaan toi on vedenkestävä, mutta eihän se oikeesti todellisuudessa sitä ole :D Se mua hämääkin, kun tosta puhutaan tuotekuvauksissa vedenkestävänä.. Se Epic Wear NYX:ltä onkin oikeesti vedenkestävä, mutta mä en muuten taas oikein pidä siitä. Se on ihmeellisesti jotenkin "venyvää" mun makuuni. Tai sen eyelinerin massa on jotenkin kummallisen paksua. Toivottavasti sheet maskeja loppuisi tässä kuussa enemmän! Mä yritän kerran viikossa käyttää, mutta taas jäi vähän vajaaksi se :D

      Poista
    2. Jep, se ei ole. Tuossa Epic Wearissa se on selkeästi nimessä ja jos etsii googlesta nyx waterproof eyeliner se ehdottaakin sitä eikä Epic Ink Lineria. Ton Epic Wearin kanssa saa tosiaan vähän pidempään odotella että kuivuu. Nyt on maskeja kertynyt kaappiin joten pitää yrittää käyttää enemmän niitä :)

      Poista
    3. Sitäpä just ihmettelen, kun NYX itsekin sanoo, että tuo on vedenkestävä. Mulle taas tolla haulla tulee nimenomaan lähinnä Epic Ink Liner tuloksiin, ensimmäiset neljä tulosta oli juurikin sitä ja sen jälkeen vasta Epic Wear :D Mutta onhan noissa Epic Wearin kanssa eroa kuin yöllä ja päivällä sen vedenkestävyyden (ja monen muunkin seikan) kanssa!

      Poista
  4. Tuo Goldwellin hiusnaamio kuulostaa erinomaiselta, täytyypä pitää mielessä:) Juuri hiljattain raidoitin hiukset pitkästä aikaa ja huomaa, että tarvitsee taas niitä todella tehokkaita hoitotuotteita. The Skin Housen öljyputsari olisi myös kiva joskus testailla. Frudian suihkugeeli kuulostaa ihanalta<3 Tässäpä oli mukana kaikenlaista kivaa loppunutta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ja ilmeisesti Goldwellin muidenkin sarjojen maskit on tosi hyviä<3 Se ero on kyllä aika iso onko siellä hiuksessa värjättyä osaa mukana vai ei. Nyt sen oikeestaan vasta tajuaa, kun on käytännössä pelkkä oma väri, että miten se hiuksen kunto muuttuukaan siitä, kun niitä värjää tai jättää värjäämättä. Mutta onneksi hyvät hoitotuotteet auttaa! Frudian suihkugeelit on tosi kivoja, tykkään itse ehkä enemmän siitä persikkaversiosta, mutta kirsikkakin oli tosi ihana :)

      Poista

Kiitos kommentista!