sunnuntai 7. toukokuuta 2023

Meikkilaatikko | Toukokuu 2023

*Saatu ilmaistuote

Tänään kurkistetaan mitä kaikkia tuotteita valitsin itselleni toukokuun meikkilaatikkoon! Huhtikuussa tuli meikattua yhteensä 23 päivänä, ja koska unohdin ilmoittaa viime kerralla maaliskuun meikkisaldon, teen sen nyt ja meikkiä oli se samat 23 kertaa naamassa myös maaliskuussa. Näköjään tuo määrä näyttää olevan itselläni aika vakio, mutta katsotaan millaisiin lukemiin päästään toukokuun osalta! Mä olen uudelleenjärjestänyt meikkipöytääni nyt kuluneen viikon aikana ja karsinut samalla jonkin verran tuotteita myös pois. Ajattelin mahdollisesti tehdä oman postauksen näistä karsituista tuotteista, kunhan saan myös huulimeikkini ja rajauskynäni käytyä läpi, mutta esimerkiksi luomiväripaletteja kokoelmastani poistui muistaakseni 15 kappaletta. Ihan reilusti siis! Toukokuun meikkilaatikkoon valitsin aika pitkälti sellaisia tuotteita, joista olen tällä hetkellä muutenkin innoissani tai "uusia" tuotteita, joita haluan testata, enkä tällä kertaa pyrkinyt miettimään valintoja esimerkiksi siltä kannalta aionko tuotteen jatkossa vielä itselläni pitää.

Luomiväripaletteja valitsin kaksi kappaletta - Beauty Bakerie Sour Ya Doin'? Eyeshadow Palette on ihana paletti kevät- ja kesämeikkeihin ja sen vierestä löytyvä Ace Beauten Violet Sage Eyeshadow Palette taas on kuin tehty kevätmeikkeihin. Olen sitä jonkin verran jo käyttänytkin tässä kevään aikana ja nyt on tarkoitus jatkaa sen kanssa vielä tämäkin kuukausi. Näihin paletteihin saan myös kivasti yhdisteltyä mun Pan Those Eyeshadowsin sävyjä, ja myös tähän projektiin on varmasti tulossa katsausta tämän kuun aikana.

Poskipunista valitsin itselleni tämän ihanan OFRA Cosmeticsin Charm Your Cheeks Mini Mix Paletten, josta löytyy siis kuusi erilaista poskipunaa. Punat ovat kaikki mattaisia ja oikein laadukkaita. Tässä on loistokattaus erisävyisiä poskipunia ja pyrin mahdollisuuksien mukaan käyttämään koko kuukauden ajan vain tätä palettia. Toki mun on silloin tällöin käytettävä myös pannuprojektini kahta poskipunaa, mutta muuten pärjään varmasti tämän paletin sävyvalikoimalla. Ofran tuotteet ovat erinomaisia ja tämä paletti on yksi parhaita tuotteita, mitä olen ikinä kauneusboksien mukana saanut. Paletti on siis tullut aikoinaan mulle Boxycharmista.

Highlightereiksi valitsen MOTD Cosmeticsin Highlighting Powderin sävyssä Lucid Moon, joka on mun pannuprojektissani sekä Flesh Beautyn Flesh to Flesh Highligherin sävyssä Certain. MOTD Cosmeticsin highlighter sopii meikin kuin meikin kanssa ja tuo Fleshin highlighter on puolestaan vaaleanpunertava ja menee loistavasti vaaleanpunaisen poskipunan kaverina. Mä yritän nyt tosissani saada pannua esille tuosta toisesta, minkä takia se esiintyy nyt vähän väliä meikkilaatikoissani. Aika hyvin siinä kuoppaa jo onkin, mikä ehkä näkyy teillekin jo kuvassa!

Ripsivärejä valitsin myös kaksi kappaletta, sillä rakastan käyttää näitä kahta yhdessä! Catricen Glam & Doll False Lashes Mascara Waterproof on vedenkestävä ja levitän sitä ripsiin ensin pienen määrän, jotta taivutukset pysyvät. Sen jälkeen lisään Finding Ferninandin Lash Lift Mascaraa, jolla saan todella kauniit ja näyttävät ripset. Toki molemmat toimivat myös yksinään tai ripsiprimerin kanssa, mutta primer ei pidä taivutuksia toisin kuin vedenkestävä ripsiväri. Tuosta vihreässä tuubissa olevasta Finding Ferdinandin ripsiväristä on tullut ihan oikeasti yksi mun suosikkiripsivärini, harmi ettei sitä todennäköisesti saa kovinkaan helposti Suomeen. Näiden lisäksi kuvasta löytyy myös IL MAKIAGE Hypnotize Fill & Fix Brow Shaper, jonka omistan sävyssä Latte. Sävy tässä kulmageelissä on aika vaalea eikä välttämättä tällä hetkellä paras itselleni, mutta koitan saada tuotteen kuitenkin käytettyä pois. Harmittaa, etten tajunnut ottaa tätä käyttöön jo aiemmin, sillä olen tämän kuitenkin omistanut jo ties miten kauan.

Kasvomeikkien osalta meikkilaatikkoon päätyi tämä kolmikko. Benefitin the POREfessional Hydrate Primer on odotellut käyttöönpääsyä jo ties kuinka kauan ja nyt haluan vihdoin tämän primerin testata. Ajattelin lähitulevaisuudessa tehdä primereista taas vertailupostauksen, jolloin myös tämä päätyy tarkempaan esittelyyn. Too Facedin Born This Way Multi-Use Sculpting Concealer on suosikkipeiteaineeni ja haluan hieman taukoa pannuprojektissani olevasta Rimmelistä, joten keskityn tähän nyt toukokuun ajan. MAC:n Studio Fix Fluid Foundation ansaitsee päästä parempaan käyttöön, sillä pari-kolme testikertaa tämän meikkivoiteen kanssa ovat olleet varsin vakuuttavia. Mähän olen edellisen kerran käyttänyt tätä monta vuotta sitten, mutta oli ihana huomata, että edelleen meikkivoide on itselleni mieluinen.

Viimeisenä vielä huulimeikit, joissa suosin tällä hetkellä vaaleita sävyjä. Item Beautyn Lip Gloss sävyssä Sun on ihana vaaleanpunertava kimaltava huulikiilto, josta jää huulille hyvin hento, mutta kaunis sävy. Vierestä löytyy Paesen Argan Lipstick* sävyssä 24 sekä Paesen Nanorevit Satin Lipstick* sävyssä 22 Peach Kiss. Paeselta löytyy erinomaisia huulipunia ja näiden molempien sarjojen huulipunia käytän ihan säännöllisesti. Tämä kolmikko toimii varmasti loistavasti toukokuun meikeissäni, vaikka nudepunakin taatusti tulee silloin tällöin päätymään käyttöön. 

Mielenkiintoisia tai tuttuja tuotteita toukokuun meikkilaatikossani? :)

12 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja valitsit, tosi herkkuja nuo luomivärit...onneksi multa löytyy molemmat :D Kiinnostaa kyllä nähdä ne karsitut meikit, whaaaat 15 luomiväripalettia, jäikö sulle enää yhtäkään??!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi paletit on tosi kivoja! Kivan erilaisia, kun ei ole sitä perus ruskeaa vaan :) Kyllä noita ihan riittävästi edelleen jäi, mä koitan saada postauksen karsituista tuotteista tehtyä! :D

      Poista
  2. Kans kiinnostaa mitä karsit! Haluaisin kans karsia..Mutta en muka raaski. Kiva meikkilaatikko tuli😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täytyy koittaa lähipäivinä kuvailla noi ennen kuin alan lahjoittaa eteenpäin niitä, mitkä voi antaa pois! Tiedän tunteen, kun ei raaskisi laittaa mitään pois, nyt oli onneksi sellanen fiilis karsintaa tehdessä, että mahdollisimman paljon vaan pois kaikkea :D

      Poista
  3. Paesen meikkejä olisi kiva käydä hypistelemässä (ja ostamassakin) jostain kivijalkamyymälästä, mutta en ole ainakaan Turussa missään niitä nähnyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä varmasti on iso Prisma joten siellä pitäisi olla Paesea?

      Poista
    2. Mä en ole kylläkään nähnyt niitä yhdessäkään Turun Prismassa, tsekattu on Kärsämäen, Länkkärin ja Itäharjun isot Prismat + Raision Mylly :(

      Poista
    3. Paesea ei näköjään myydä kuin ihan vain joissain Prismoissa, mitä katsoin Prisman sivuilta noita myymäläsaatavuuksia. Ei näytä täällä olevan lähellä yhtään sellaista :(

      Poista
  4. Nuo korostusvärit poskille upeita Offralta sekä Flesh Beautyltä! Jotenkin nyt on tullut meikattua vähemmän kun on lämpimämpää, kun tuntuu että meikki suorasaan sulaa kasvoilta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimällä säällä ei kieltämättä tee ihan samalla tavalla mieli meikata, saa nähdä paljonko mullakin taas vähenee meikin käyttö, kun kesä kunnolla alkaa! :D

      Poista
    2. Luulen että meikkivoiteita käytän, niissähän on aurinkosuojatkin mun kaikissa voiteissa, myös kulmakarvat on pakko laittaa. Mutta myös vedenkestävät ripsivärit leviää hikoillessa ihojuomiin ja alaluomelle niin saattaapi olla että tulisi vähemmän kuitenkin meikattua. Luomivärit ja poskipunat jää aika pian.

      Poista
    3. Vedenkestävät ei ainakaan silloin taida toimia, jos iholla on yhtään rasvaa, kun ne on nimenomaan rasva/öljyliukoisia. Ootko kokeillut niitä 38 ripsareita, jos ne pysyisivät vähän paremmin? Monet joilla esim. luomet rasvoittuu tykkää nimenomaan noista, kun vedenkestävät ripsarit on siinä kohtaa vissiin pahin se huonoin vaihtoehto. Mutta en siis tiedä auttaisko noi 38 ripsarit sun tilanteessa, ja ehkä ootkin niitä kokeillut!

      Poista

Kiitos kommentista!