sunnuntai 27. elokuuta 2023

Kosmetiikkasuosikit | Elokuu 2023

*Saatu ilmaistuote

Moikka! Nyt aletaan pikkuhiljaa virallisesti siirtyä syksyyn, kun elokuu tulee ensi viikolla päätökseensä. Mä odotan tulevaa syksyä innolla, sillä syksystä on nykyisin tullut itselleni hyvin mieluisa vuodenaika ja onkin kiva päästä näkemään, mitä kaikkea tämä tuleva syksy tuo tullessaan. Munhan oli alunperin tarkoitus palata lokakuun alussa töihin, mutta se idea tuli kuopattua jo aika kauankin sitten. Toinen raskaus vielä vahvisti ajatusta siitä, etten töihin aio ihan heti palata, vaikka toki mun olisi periaatteessa siis ollut täysin mahdollista mennä töihin nyt muutamaksi kuukaudeksi ennen seuraavan vauvan tuloa. Me ollaan kuitenkin esikoisen kanssa kotona ja otetaan kaikki ilo irti tästä tulevasta syksystä! Tänään kurkistetaan mun elokuun kosmetiikkasuosikkeihin, joista löytyi tuotteita sekä kasvoille että vartalolle, meikkejä toki unohtamatta.

Aloitetaan tästä Kylie Cosmeticsin Velvet Liquid Lipstickistä, jonka omistan sävyssä 705 Charm. Kyseessä on nestemäinen huulipuna kauniissa punertavassa nudesävyssä, ja tämä tuote yhdessä Lip Kitiin kuuluvan huultenrajauskynän kanssa oli ensikosketukseni Kylien meikkeihin. Näitähän myydään Suomessa Kicksissä, mutta omani ostin laivan Taxfreestä. Mä olen aivan rakastunut tähän tuotteeseen ja se on aika paljon sanottu henkilöltä, joka ei liiemmin enää nykyään fanita nestemäisiä huulipunia. Tämän sävy on itselleni kuitenkin aivan täydellinen, pysyvyys erittäin hyvä, mutta huulituntuma silti kohtuullisen miellyttävä. Kuten sanoin jo aiemmin laivaostoksiani esitellessä, kyllä tästä tuntee, että huulilla on nimenomaan nestemäistä huulipunaa, mutta ainakaan tämä velvet-versio ei ole mattaavin mahdollinen, eikä siis kuivata huulia rutikuiviksi. Puna myös kuluu huulilta pois hurjan kauniisti ja huomaamattomasti esimerkiksi syödessä, mutta siihen toki vaikuttaa paljon myös punan sävy, joka on huulilla aika neutraali. Iso suositus multa näille tämän yhden yksilön perusteella!

Sain vihdoin yhden 500 ml kokoisen suihkugeelin loppumaan parisen viikkoa sitten, jolloin nappasin käyttöön tämän ihanan Laveran Revitalising Body Wash Organic Orange & Organic Mintin*, jonka olen saanut pr-näytteenä muistaakseni viime vuoden puolella. Olen aiemminkin käyttänyt (vanhemman version) tätä samaista suihkugeeliä ja ai että tämä on ihana! Tuoksu on herkullisen appelsiininen ja minttukin on tuolta tuoksuteltavissa ihan selkeästi. Aiemmin muistan sanoneeni, ettei näissä Laveran suihkugeeleissä ole kovin voimakas tuoksu, mutta nyt raskaana ollessa hajuaistini on taas enemmän kuin herkkä, joten haistan oikeastaan ihan kaiken paljon voimakkaampana kuin ennen raskautta. Myös siis tämän suihkugeelin, mikä on itselleni vain plussaa. Pakko tosin sanoa, ettei tämä voimistunut hajuaisti ehkä muuten ole sitä raskauden parasta antia, sillä toki ne kaikki epämiellyttävätkin hajut ovat sitten omassa nenässä paljon voimakkaampina. Viime raskaudessahan korona vei multa hajuaistin lopulta kokonaan ja kesti todella pitkään ennen kuin pystyin sanomaan sen palautuneen kokonaan takaisin. Nyt siitä ei ainakaan ole enää epäilystä, ettenkö haistaisi ihan kaikkea kuten ennen koronaakin.

Tämä Originsin Clear Improvement Active Charcoal Mask mun on pitänyt valita suosikkeihini jo pitkään, mutta vihdoin on sen aika. Kyseessä on ihoa syväpuhdistava hiilinaamio, joka on ehdottomasti yksi parhaimpia, ellei jopa paras, puhdistava naamio, jota olen käyttänyt. Tämä ihan tosissaan puhdistaa huokoset puhtaiksi, muttei kuitenkaan kuivata kasvojani rutikuiviksi. Aika harva käyttämäni naamio on siinä onnistunut, sillä useimmiten ne kaikkein tehokkaimmat naamiot sitten myös kuivattavat aika tavalla. Nyt kesällä olen käyttänyt tätä noin pari kertaa kuussa, varsinkin kun alkuraskaus muutti taas kehon hormonitoimintaa, joka sai aikaan epäpuhtauksia kasvoissani, ja on ihana nähdä miten iho todellakin puhdistuu ja pehmenee, kun tätä naamiota käyttää. Sen pehmeyden iholla huomaa vielä useita päiviä myöhemminkin, eli tätä voin todellakin suositella, mikäli kaipaat puhdistavaa naamiota itsellesi.

Toinen meikkisuosikkini on hieman yllättäenkin tämä Dr. Brandtin Backlight Primer, joka on ollut mulla tässä kuussa käytössä huomattavasti useammin kuin Illamasquan primer, jonka valitsin elokuun meikkilaatikkoon. Primer on heleyttävä ja nyt kun mulla ei ole enää Ciatén superheleyttävää primeria, on tämä päässyt mulla aika kovaankin käyttöön ja suosioon. Primer antaa kauniin, mutta kuitenkin Ciatén primeriin verrattuna maltillisen hehkun kasvoille. Pidän myös siitä, että tämä toimii hyvin minkä tahansa meikkivoiteeni kanssa, eikä siis esimerkiksi rullaa kasvoilta pois. Laajentuneita huokosia tämä ei valitettavasti häivytä lainkaan, pikemminkin ehkä korostaa, joten niille joudun halutessani käyttämään jotain toista, blurraavaa/mattaavaa primeria. Kaiken kaikkiaan tämä on kuitenkin heleyttäväksi primeriksi oikein mainio.

First Aid Beautyn Facial Radiance Padsit ovat päässeet mulla joskus aikoinaan aiemminkin suosikkeihin, mutta nyt nappasin nämä taas mukaan suosikkeihin! Kyseessä on AHA-happoja (glykoli- ja maitohappoja) sisältävät lappuset, joiden kanssa saa siis kasvot kuorittua kemiallisesti. Vastaavia löytyy monilta muiltakin brändeiltä, mutta nämä FAB:n laput ovat ehdottomasti omia suosikkejani. Ne tekevät ihosta hetkessä sileän ja pehmeän, mutta eivät kuitenkaan kuivata tai tee ihosta kiristävää. Inci-listan kärjestä löytyykin esimerkiksi aloe veraa ja glyseriiniä, eli näihin on lisätty myös niitä kosteuttavia ainesosia. Ainut miinus näissä kuorintalapuissa onkin se, että yksittäinen lappu itsessään on kooltaan hieman pieni, kun taas esimerkiksi Mizonin kuorintalaput olivat huomattavasti suurempia. Lapun koko sinänsä ei kuitenkaan mua haittaa, sillä yksi lappu riittää hyvin koko kasvoille. Nämä ovat superkäteviä aamuisin, jos iho tuntuu karkealta!

Tuttuja tuotteita näiden suosikkieni joukossa? :)

10 kommenttia:

  1. FABin laput on tuttuja! Ihan kuin miulla olisi tuosta Originsin kuorinnasta minikoko, joka tuli joulukalenterista. En tosin ole kokeillut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tykkäät tosta naamiosta, jos sellaisen omistat minikoossa<3 :)

      Poista
  2. Kylien Lipkitit on vielä testaamatta ja kävinkin vasta kokeilemassa Kicksissä muutamaa sävyä mutta juuri ne mieluisimmat oli loppu hyllystä :D täytyy metsästää netistä jos ei ala löytymään, sen verran hyvää olen kuullut laadusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tietty, toi on kyllä ihan perus, että just ne itseä eniten miellyttävät sävyt on loppu :D Toivottavasti säkin ihastut Lip Kitteihin, kun niitä joskus pääset kokeilemaan, mä ainakin aion näitä hankkia vielä lisää<3 :)

      Poista
  3. Kylien huulijutut ne on muuten mullakin testaamatta. Origins naamio on vaan niin hyvä ja hei, mulla ehkä on tuo Dr.Brandt primeri jemmoissa. Kiva kuulla että se on hyvä vaikkakin se ihohuokosten korostuminen vähän epäilyttää :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Originsin naamiosta saan kiittää sua, en oo vähään aikaan yhtä hyvää tuotevinkkiä keneltäkään saanutkaan :D ♥ Joo toi primer ei tosiaan niitä huokosia kyllä säästele, valitettavasti, mutta muuten oon siitä tykännyt hurjan paljon :) Ja voihan tota käyttää kohdistetusti kasvoilla, ettei laita just niiden laajentuneiden huokosten päälle!

      Poista
  4. Mun pitäisi kyllä ostaa enemmän Laveraa testiin, nyt on ollut TBS ja Rituals kaudet selkeästi, ja nuo Laverathan on oikeasti myös hyviä tuotteita :) Mulla on mun eka lavera-tuote eli käsivoide vielä kaapissa odottamassa käyttöönottoa :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laveralle iso suositus<3 Eikä oo pahan hintaisiakaan nää tuotteet ja tuoksut on yleensä hyviä, mitä ei aina voi sanoa luonnonkosmetiikasta :D Rituals ja TBS on myös erinomaisia ;)

      Poista
  5. Pitääpä munkin testata joskus tuo Originsin naamio. Kaikki merkin naamiot eivät ole täysin vakuuttaneet, mutta ainakin tuo on testaamatta. Kuulostaa hyvältä tuotteelta! Laveran suihkugeeli kuulostaa niin herkulliselta<3 Nuo kuorintalaput on erinomaisia, mäkin tykkään niistä kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti! Mä en ole tainnut koskaan kokeilla mitään muita Originsin naamioita, mutta muuten brändin tuotteet kyllä kiinnostaisi tosi paljon. Toi appelsiinin ja mintun tuoksu on niin hyvä yhdistelmä tossa suihkugeelissä, sitä suosittelen myös ehdottomasti<3

      Poista

Kiitos kommentista!