keskiviikko 2. elokuuta 2023

Loppuneet kosmetiikkatuotteet | Heinäkuu 2023

*Saatu ilmaistuote

Heinäkuu on vaihtunut vihdoin elokuuksi ja nyt on aika käydä läpi kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet. Mulla oli jotenkin sellainen ajatus, että mulla loppuisi ihan hirveä määrä tuotteita nyt heinäkuun aikana, mutta eipä tässä tälläkään kertaa mitenkään normaalia suurempiin määriin päästy. Toki täytyy sanoa, että mulla on viisi tuotetta tällä hetkellä siinä pisteessä, että ne loppuvat 1-5 käyttökerran jälkeen jokainen, joten saan varmasti heti tämän alkukuun reissuni jälkeen useammankin purkin tyhjäksi - myös yhden meikkivoiteen! Mutta jos keskitytään vielä hetki kuitenkin näihin heinäkuussa tyhjentyneisiin kosmetiikkatuotteisiin, joista taas miniarviot jokaisesta:

Meikit:

KimChi Chic Beauty Puff Puff Pass Set & Bake Powder. Todella hyvä irtopuuteri, joka kiinnitti meikin tehokkaasti, muttei kuitenkaan tehnyt ihosta kuivan näköistä tai tuntuista. Tässä tulee mukana puuterivippa, jota itsekin innostuin käyttämään, vaikka normaalisti suosin ihan puuterisivellintä irtopuuterin levityksessä. Ei mulla ole tästä mitään huonoa sanottavaa, jatkoon menee.

Luna Magic Beauty Va-Va Voom Pink Lash Primer. Ripsiprimer, joka on ollut mulla avattuna jo niin kauan, että tämä se on päässyt kuivahtamaan (ja vanhenemaan). En oikein missään vaiheessa kunnolla lämmennyt tälle, vaikka tämä siis tekee ihan saman minkä muutkin ripsiprimerit ja tuo sitä volyymia ripsiin ennen varsinaisen ripsivärin lisäämistä. Väriltään tämä oli sellaista laventelin/vaaleanpunaisen sävyistä, joka peittyi kyllä kivasti mustan ripsivärin kanssa. Ei huono, muttei mitenkään erityinenkään tuote - ei jatkoon.

Finding Ferdinand Lash Lift Mascara. Yksi parhaimpia ripsivärejä, joita olen kokeillut! Tällä sai superkauniit ja näyttävät ripset todella pienellä vaivalla ja aloin jopa pitää silikoniharjoista tätä käyttäessäni. Tästä tuli hetkessä sellainen luottotuote itselleni ja harmittaa suuresti, että ripsiväri on nyt loppu. En jaksa uskoa, että brändin tuotteita Suomeen saisi kovinkaan helposti, mutta jos joskus satun tätä jostain löytämään, ostan aivan varmasti. Jatkoon siis siltä osin!

Hiukset:

Four Reasons Color Conditioner. Jälleen yksi jättipullo tyhjentynyt tätä hoitoainetta. Four Reasonsin Color-sarja on itselleni sellainen luottohiussarja, jota multa löytyy käytännössä aina kylppäristä. Tämä ei ole mikään supertuote, mutta ns. tavalliseen käyttöön varsin riittävä. Selvittää takut, jättää hiukset pehmeiksi ja nämä suuremmat pumppupullot ovat mielestäni myös erittäin käteviä. Uusi on käytössä eli jatkoon menee totta kai.

Four Reasons Color Shampoo. Jättipullo loppui myös tätä värjätyille hiuksille tarkoitettua shampoota, joka on edelleen myös mun luottotuotteeni. Tällä saa hiukset helposti ja nopeasti puhtaiksi ilman, että ne takuttuvat tai jäävät tuntumaan kuivilta. Erinomainen tuote, joka menee tietysti jatkoon.

Lavish Care Rescue Me Leave-In Conditioner. Ihana persikalta tuoksuva hoitosuihke hiuksille! Tämä on tullut aikoinaan Goodieboxista ja ihastuin tähän täysin, kun vihdoin sain tämän otettua käyttöön. Suihke auttoi selvittämään pyyhekuivien hiusten mahdollisia takkuja ja helpotti hiusten harjaamista. Tämä oli oikein hyvä tuote värjätyille, huonokuntoisille hiuksilleni vielä keväämmällä ja toimi siis toki edelleen nyt, kun hiuksissani ei värjättyä osaa enää juuri ole. En usko että tätä kovin helposti Suomeen mistään saa, joten sen takia ei jatkoon, vaikka tuotteena tästä pidinkin todella paljon.

Kasvot:

Smuuti Skin Watermelon Sorbet Balm. Puhdistusbalmi, joka sulaa iholle hierottaessa öljyksi ja poistaa tehokkaasti meikit. Mä en balmeilla koskaan poista silmämeikkejä, mutta kasvomeikit tämä vie mennessään todella hyvin. Erittäin miellyttävä käyttää ja riittoisa tuote. Jatkoon menee!

Laponie of Scandinavia Gel Cleanser. Hyvin miellyttävä geeliputsari, joka sopi myös omalle kuivalle iholleni. Käytin tätä pääasiassa meikittömän ihon puhdistamiseen tai öljyputsarin jälkeen ja tästä tuli heittämällä yksi parhaita, ellei jopa paras, geeliputsari, mitä olen käyttänyt. Metallituubi ja erityisesti pieni korkki olivat ehkä hitusen epäkäytännöllisiä, mutta itse tuote erinomainen. Jatkoon ehdottomasti.

Elemis Peptide4 Eye Recovery Cream. Paksu, jopa melko rasvainen silmänympärysvoide, joka kosteutti hyvin, mutta saattoi silloin tällöin aiheuttaa silmissäni pientä ärsytystä. Se ei itselleni ole mitenkään poikkeuksellista sy-voiteiden kanssa, mutta harmittaahan se silti. Sain tämän kuitenkin käytettyä loppuun asti iltakäytössä, aamuihini tämä ei rasvaisuutensa vuoksi sopinut. Tuote oli osa tämän vuoden pannuprojektiani, mutta ei mene jatkoon.

Mizon Water Volume Aqua Gel Cream*. Todella hyvä geelivoide kesäksi päiväkäyttöön! Tämä imeytyi nopeasti eikä rullannut missään vaiheessa meikin alta pois. Mä en ole tainnut Mizonilta turhan monia voiteita kokeilla, mutta tämä on ehdottomasti tuote, jonka pariin aion vielä joskus palata uudemmankin kerran, kunhan tulee tarve nimenomaan tällaiselle kevyelle geelivoiteelle. Voide oli myös oikein riittoisaa. Jatkoon!

Esfolio Pure Skin Aloe Essence Mask Sheet. Ihoa rauhoittava ja kosteuttava kangasnaamio, joka sisältää mm. tuotteen nimessäkin mainittua aloe veraa. Aloetuotteet ovat ihania varsinkin kesällä ja naamio itsessäänkin tuoksui ihan aloe veralle, jonka tuoksusta itse pidän hurjasti. Tämä kosteutti ihoa hyvin ja pidän muutenkin todella paljon Esfolion sheet maskeista, joissa on mielestäni yksi parhaimpia hinta-laatusuhteita. Jatkoon ehdottomasti.

Garnier Moisture Bomb Sheet Mask. Kosteuttava, raikastava ja heleyttävä sheet mask, joka on taattua Garnierin laatua. Näihin naamioihin voi aina luottaa ja k-kosmetiikan ulkopuolelta nämä ovatkin ehdottomasti mun suosikkejani. Tämäkin yksilö kosteutti oikein hyvin ihoani ja istuvuus näillä Garnierin naamioilla on omille kasvoilleni lähes täydellinen. Jatkoon menee tämäkin.

Vartalo, kädet & jalat:

The Body Shop Spiced Orange Hand Balm. Ihanan mausteisen appelsiinin tuoksuinen käsivoide, joka oli ensimmäinen balm-versio, jota TBS:n käsivoiteista kokeilen. Tykästyin todella tähän kosteuttavampaan ja paksumpaan koostumukseen, ja aion ehdottomasti jatkossakin suosia näitä balmeja. Tuoksu käsivoiteessa oli superhyvä ja mulla on onneksi tätä vielä toinen tuubi jemmoissa odottamassa talven tuloa. Jatkoon!

The Body Shop Luscious Lychee Shower Cream. Toinen TBS:n tämän kesän kausituoksuista ja itselleni se mieluisampi. Makea litsihedelmältä tuoksuva suihkuvoide oli koostumukseltaankin miellyttävää, vaikka ei niissä perinteisissä geeliversioissakaan mitään vikaa ole. Tätä mulla odottelee vielä toinen pullo, mutta säästän sen ainakin ensi kesään, sillä nyt haluan keskittyä muihin suihkugeeleihin. Jatkoon menee!

Dermosil Organic Body Butter Mint. Hyvin kauan sitten muistaakseni Bette Boxin mukana tullut mintun tuoksuinen vartalovoide, joka päätyi mulla lopulta käyttöön jalkavoiteena. Ihan kiva, raikkaan tuoksuinen ja vähän ihoa viilentäväkin voide, mutta en ehkä koko vartalolle olisi tätä halunnut levittää. Jalkavoiteena toimi ihan hyvin, vaikkei tämä toki mikään superkosteuttaja ollutkaan. Ei kuitenkaan jatkoon, kun tämänkin yksilön kanssa meni aika monta vuotta.

Kiinnostavia tai tuttuja tuotteita näiden loppuneiden seassa? :)

6 kommenttia:

  1. Four Reasonin hiustuotteita ei ole tullut käytettyä varmaan yli viiteen vuoteen! Muistan vieläkin sen vanhan pullokuosin ja sen omenan tuoksun :D Käytin sitä sarjaa, jossa tehostevärinä oli muistaakseni myös etiketissä vihreää ja samalla värillä korkki.

    Garnierin naamioita tulee usein napattua Normalista mukaan, ovat siellä edullisempia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä muistan itse sen sitä edeltävänkin kuosin pulloissa, kun oon noita käytellyt ties kuinka kauan, jo kotona asuessa :D Vihreää sarjaa tuli itsekin käyteltyä joskus :) Normalista mäkin noi Garnierin naamiot nykyään ostan, ne on siellä niin paljon halvempia kuin muualla!

      Poista
  2. Tuo "Finding Ferdinand" on jo brändin nimenä sellainen, johon en kyllä koskisi, mutta hyvä tietää, että tuo ripsari on ollut hyvä. Pistänpä korvan taakse, jos joskus sattuisin siihen törmäämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ripsari oli tosiaan erinomainen, mikä on aika paljon sanottu multa, kun oon todella nirso ripsivärien suhteen :)

      Poista
  3. Ostin myös kesällä Moisturen jättipullot Four Reasonsilta ja ne on kyllä ihania mielestäni. Koska hiukseni on niin vähän värjätyt en ostaisi erikseen Coloria, ja Moisture on ihanan tuoksuinen. Mutta varmasti loistotuote tämäkin. Mulla myös näkyy tuosta Smuutin balmista pohja jo hieman. Olen poistanut tuolla kulmat ja silmämeikit, on toiminut kivasti. Mutta ehkä öljyisempi olisi enemmän mieleeni. Öljyputsarit on hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitää se Moisture-sarja kokeilla myös, oon niitä vanhoja toki käytellyt, mutten tän uudistuksen jälkeen muistaakseni kertaakaan vielä. Joo öljyputsarit on mullekin mieluisampia kuin balmit, kun niillä pääsee jotenkin ehkä helpommalla :) Toki balmitkin itsellä yleensä toimii ihan yhtä hyvin, mutta joku niissä nestemäisissä öljyissä silti kiehtoo enemmän!

      Poista

Kiitos kommentista!