torstai 17. elokuuta 2023

Pienet risteilyostokset Viking Glorylta

Moi! Tänään esittelen teille mun pienenpienet kosmetiikkaostokset, jotka tein maanantaina Viking Glorylla. Lähdimme perheen kanssa risteilylle miehen loman kunniaksi ja taaperokin pääsi laivalle ensimmäistä kertaa elämässään. Gloryhan on uusin Viikkarin laiva, emmekä olleet sillä aiemmin olleet. Oli siis hauska päästä katsomaan miltä uusi laiva näyttää ja ylipäätään oli muutaman vuoden tauon jälkeen kiva päästä laivalle, kun ennen koronaa ja lapsen syntymää kävimme risteilyllä mieheni kanssa yleensä pari kertaa vuodessa. Turusta risteilylle lähtö on varsin helppoa ja ihanaa, että molemmat Viking Linen laivat ovat täällä nykyään uusia ja viihtyisiä!

Glory itsessään oli totta kai hieno jo uutuutensa vuoksi, muttei mielestäni mitenkään sen erikoisempi kuin vaikkapa Grace, mistä olen aina pitänyt kovasti. Taxfreessä oli oikein mukavan kokoinen kosmetiikkaosasto, josta mulle tarttui lopulta mukaan kolme asiaa. Katselin vähän hintavampia meikkivoiteitakin, mm. Lancômea, mutten lopulta jaksanut alkaa selvittää oikeaa sävyä itselleni, ja meikkivoiteet jäivät ostamatta. En muutenkaan tutkaillut kosmetiikkaosastoa läpi niin hyvin kuin olisin ehkä halunnut, sillä taaperon hermot eivät tässä kohtaa olleet parhaimmillaan, mutta tosiaan jotain pientä sentään tarttui matkaan mukaan! Mähän olen himmaillut kaiken kosmetiikkashoppailun kanssa jo pitemmän aikaa, joten oli sinänsä jo pieni ihme, että nappasin yhtään mitään oikeasti tarpeetonta itselleni mukaan, mutta tuli kyllä kieltämättä ihan kiva fiilis, kun sai kerrankin ostaa itselleen jotain uutta kivaa.

Ensimmäisenä Kylie Cosmeticsin Velvet Lip Kit, jonka ostin sävyssä 705 Charm. En ole koskaan aiemmin omistanut tai pahemmin edes hinkunut Kylie Cosmeticsin tuotteiden perään, mutta nyt kun näin näitä, päätin tarttua tilaisuuteen ja ostaa yhden Lip Kitin testiin. Lip Kitithän olivat ne tuotteet, joilla Kylie meikkibisneksensä aloitti ja näitä Lip Kitejä löytyi laivalta niin Matte- kuin Velvet-versioinakin. Itse halusin ehdottomasti mieluummin Velvetin, sillä kyseessä on kuitenkin nestemäinen huulipuna + huultenrajauskynä, enkä niin välitä enää liian mattaavista huulimeikeistä. Myynnissä olevat sävyt olivat suurimmaksi osaksi melko vaaleita, nudeja ja vaaleanpunaisia. Matte-versioita oli jokunen sävy enemmän kuin näitä Velvetejä, mutta tämä oma sävyni Charm on itselleni mitä täydellisin vaaleanpunainen nude.

Lip Kit koostuu siis kahdesta tuotteesta - nestemäisestä huulipunasta sekä huultenrajauskynästä. Molemmat ovat vegaanisia ja tuotteet ovat normaalikokoisia, eivät siis minikokoja. En pahemmin noita rajauskyniä laivalla ihmetellyt vaan keskityin valitsemaan hyvän sävyn nimenomaan huulipunan perusteella, sillä tokihan se on oleellisempi. En näin ollen tajunnut, ettei näiden kahden tuotteen sävyt ihan täysin mätsää, sillä rajauskynä on selkeästi persikkaisempi kuin huulipuna. Huulilla sävyeron kyllä huomaa, mutta se on sitten jokaisen oma valinta haittaako sävyero vai ei. Itse olen nyt kahdesti käyttänyt tuota nestemäistä huulipunaa ja toisella kerralla rajasin huuleni nimenomaan tämän Lip Kitin mukana tulleella huultenrajauskynällä, toisella kerralla taas jo aiemmin omistamallani tuotteella. Olen itse ehkä tottunut enemmän siihen, että tarvittaessa voin valita inan tummemman rajauskynän kuin mitä käytössä oleva huulipuna on, mutta tässä sävy menee juurikin toisinpäin, eli rajauskynä on hieman vaaleampi. Se vaatii kieltämättä totuttelua, mutta tosiaan aina voi onneksi napata jonkin toisen rajauskynän ja käytellä tuota pakkauksen mukana tullutta sitten muiden punien kanssa.

Tässä vielä swatchit molemmista tuotteista - ensimmäisenä Velvet Liquid Lipstick ja sen vieressä Lip Liner. Rajauskynä itsessään on erittäin miellyttävä käyttää. Se on kermaista, huulille helposti liukuvaa ja tarttuvaa, mutta samalla todella pysyvää ja sen tulisikin tuotekuvauksen mukaan olla vedenkestävää. Nestemäinen huulipuna on niin ikään osoittautunut oikein hyväksi. Sanoin jo aiemmin, että sävy oli itselleni täysin nappivalinta ja myös huulituntuma on suhteellisen miellyttävä. Tätä käyttäessä ei voi olla huomaamatta, että huulilla on nimenomaan nestemäistä huulipunaa, mutta ei puna missään tapauksessa vedä huulia rutikuivan tuntuisiksi tai muutenkaan ole epämiellyttävä. Pysyyvys on hyvä, joskaan syömistä puna ei täysin kestä. Sävy on kuitenkin siitä erinomainen, että se sointuu kivasti huulten omaan sävyyn, eikä poiskuluminen huulten keskiosista sen takia näytä lainkaan huonolta. Kylien Lip Kit oli oikein positiivinen yllätys ja kannatti ehdottomasti hankkia tämä, vaikka tuotteiden sävyero hieman ihmetyttääkin! Suomessa näitä myy ainakin Kicks.
Hinta: 27,95 €.

Beautyblenderin nappasin mukaan ihan siitä syystä, että mulla alkaa tällä hetkellä käytössä oleva RT:n meikkisieni vedellä viimeisiään, enkä halua näistä beautyblendereistä maksaa sitä yli 20 euron hintaa, minkä ne maissa normaalisti maksavat. Beautyblender on kuitenkin itselleni se kaikkein mieluisin meikkisieni, mutta juurikin korkean hinnan vuoksi suosin yleensä enemmän RT:n sieniä. Olisi laivalta löytynyt myös tuplapakkaus niitä RT:n oransseja meikkisieniä, jotka olisivat tulleet vieläkin edullisemmaksi, mutta nyt oli beautyblenderin vuoro! Värejä oli myynnissä muutamia erilaisia, mutta itse otin tämän perinteisen pinkin, ehkä ihan vanhasta tottumuksesta tai sitten ihan siitä syystä, että pinkki nyt on pinkki. Tämä oli siis ihan tarpeellinen ostos, toisin kuin kaksi muuta ostamaani tuotetta.
Hinta: 16,95 €.

Viimeisenä vielä TonyMolyn Panda's Dream Smudge Out Mascara, jota en varsinaisesti olisi tarvinnut, mutta joka lähti mukaan kun sen laivalta bongasin. Kyseessä on 38 asteisella vedellä poistettava ripsiväri, joka lupaa olla varisematta tai tahraamatta silmänalusia koko päivänä. Tätä on kehuttu ihan mielettömän paljon, mutten ole itse koskaan aiemmin saanut aikaiseksi tuotetta kokeilla. Nyt siis on vihdoin sen aika, kunhan saan pari muuta jo avattuna olevaa ripsiväriäni loppumaan! TonyMoly on korealaista kosmetiikkaa, enkä ole itse aiemmin käyttänyt k-kosmetiikan ripsiväreistä kuin BBIA:n Never Die Mascaraa, josta en sen suuresta hypestä huolimatta pitänyt. Saa siis nähdä miten käy tämän TonyMolyn Panda's Dreamin kanssa, toivottavasti se on kehujensa arvoinen ja toimii myös omissa ripsissäni halutunlaisesti.
Hinta: 14,95 €.

Yhteensä kosmetiikkaostokseni maksoivat noin 60 euroa, mikä on huomattavasti enemmän kuin olen pitkään aikaan laittanut kosmetiikkaan. Oli kuitenkin erittäin kiva piristää itseään varsinkin tuolla uudella huulipunalla, olin sen ehkä ansainnutkin kaiken tämän osto"lakkoilun" jälkeen!

Oletteko te kokeilleet jotain näistä tuotteista? :)

10 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia!

    Nyt kun mainitsit tuon Tonymolyn maskaran, niin muistin, että mullakin on se jossain odottamassa korkkaamista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti tykkäät tosta ripsarista, itse ainakin odotan innolla, että pääsen sen korkkaamaan :)

      Poista
  2. Ei ole mikään näistä tuttu, paitsi olenkohan tuota oikeaa beauty blenderia testannut...saattaa olla mutta ostan mieluummin aina RT:n :) Kylien kitit olisi ihania mutta sävyn pitäisi aina mennä niin nappiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. RT:n sienet on nykyään mullakin useimmiten käytössä, vaikka noi beautyblenderit kestääkin hyvänä itsellä kauemmin. Hinta on kuitenkin sen verran suuri, että RT vie voiton sen takia :D Joo mulla kävi kyllä tuuri, että löysin noin hyvän sävyn itselleni, kun tokikaan en huulilla tota päässyt kokeilemaan ennen kuin omasta tuotteesta oston jälkeen :)

      Poista
  3. Kiva varmaan testata tuota kylien lip kittiä! Sävy näyttää oikein kauniilta 😍 tykkäisin joskus ehkä myös kokeilla, mutta nyt on taas liikaa huulituotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi sävy on upea<3 Mä toivon että tää antaa mulle taas vähän boostia heittää noita vanhimpia huulimeikkejä pois, kun osalla alkaa (taas) olla jo ihan hurjasti ikää.

      Poista
  4. Ihania ostoksia, laivan taxfree on aina ollut mun mieleen kosmetiikkahankintojen osalta enkä yhtään tiedä miksi :') Huulipunia tulee aina laivalta ostettua, tosin mekin käytiin nyt kesällä laivalla ja nyt en huulipunaa ostanut ihme kyllä. Ehken vähän harmittaakin :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en taas muistaakseni huulipunia pahemmin oo laivalta ostanut, enemmän jotain meikkipohjan tuotteita :D Laivalla on kyllä ihanaa, kun saa edullisemmin selektiivistäkin kosmetiikkaa ostettua :)

      Poista
  5. Pääsisipä laivalle :D Tykikään hurjasti laivoista (ja junista), mutta viime laivalla käynnistä on varmaan jo iäisyys. Yirtin tässä miettiä ja laskeskella vuosia, kun kummityttökin on jo 16 -vuotias ja en ole ihan varma oliko hän jo sillon koulussa kun käytiin laivalla (ehkä oli alakoulussa jo), pikkuveljensä ei ollut ainakaan :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt olisi kyllä siis sunkin korkea aika jo päästä taas laivalle! Toki se on helppo sanoa, kun asuu muutaman kilometrin päässä satamasta, josta noita ruotsinlaivoja lähtee. Tallinnaan toki täältäkään ei suoraan pääse :D

      Poista

Kiitos kommentista!