keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Kolme Parasta Tummanviolettia Huulipunaa


Purppura, lila, violetti.. Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja vaikka tiedän, että kaikki ovat sävyiltään erilaisia, myönnän olevani sen verran huono värien kanssa, että mulla nämä kolme menevät nyt samaan kastiin ja kutsun tämän postauksen huulipunia yksinkertaisesti tummanvioleteiksi! Kolme Parasta -postaussarja saa siis jälleen jatkoa huulipunien muodossa. Yksi näistä on itse asiassa huulikiilto eikä huulipuna, mutta se muistuttaa sen verran paljon huulipunaa, etten alkanut muuttaa otsikkoa vain sen takia. Koittakaa siis kestää kaikki nämä postauksen pienet epäkohdat ;)


3. NYX Intense Butter Gloss sävyssä Spice Cake
Kolmannelle sijalle pääsee ihka ensimmäinen Intense Butter Glossini, joka ei siis tosiaan ole huulipuna vaan todella runsaspigmenttinen huulikiilto. Tämä muistuttaa todella paljon nestemäistä huulipunaa, josta kuitenkin jää huulille kaunis kiilto. Pysyvyys itse kiillolla ei ole mikään paras mahdollinen ja väri karkaa huulten rajojen yli hyvinkin vikkelään, mikäli niitä ei ole rajattu. Se värin intensiivisyys on kuitenkin jotain ihan omaa luokkaansa ja tämä on huulilla ihan superkaunis. Vaikka kiilto huulilta häviää, jää itse väri kuitenkin huulille pitkäksi aikaa eikä kulu pois kokonaan edes syödessä. Multa löytyy myös kolme muuta Intense Butter huulikiiltoa ja nämä ovatkin yhtiä suosikkejani NYX:n huulimeikkivalikoimasta.
Hinta: noin 8,50 €.


2. Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick sävyssä Melted Berry
Toisen sijan ansaitsee tämä ihana Too Facedin Melted -sarjan nestemäinen huulipuna! Melted Berry on hurjan kaunis marjaista violetti sävy ja ai että miten upealta tämä näyttää huulilla. Tämänkin kanssa huulet kannattaa muistaa rajata, sillä vaikka huulipuna aika hyvin huulille kuivahtaa ja asettuu, saattaa tämä lähteä liikkumaan huulten rajojen yli päivän aikana. Tämän applikaattori ei ole suosikkini, mutta toimii kuitenkin ihan kivasti ja huulet saa punattua sen kanssa suhteellisen helposti ja nopeasti. Huulituntuma tällä on todella miellyttävä eikä huulipuna pahemmin tunnu huulilla miltään, ei ainakaan kuivattavalta. Tämäkin multa löytyy yhdessä toisessa sävyssä ja mikäli Too Facedin saatavuus Suomeen olisi vähän parempi, olisin varmasti hankkinut näitä lisää. Hieman hintaviahan nämä ovat, mutta toisaalta laatu on mielestäni myös kohdillaan.
Hinta: noin 22,00 €.


1. Urban Decay Vice Lipstick sävyssä Afterdark
Ensimmäiselle sijalle hyvinkin ansaitusti pääsee tämä UD:n Comfort Matte huulipuna. Kaiken kaikkiaan Urban Decayn huulipunat ovat suosikkejani ikinä ja tämä tummanvioletti Afterdark oli yksi ensimmäisiä ostamiani UD:n punia. Huulipuna levittyy huulille vaivattomaksi ja luo niille kauniin mattapinnan. Mattaisuudestaan huolimatta huulipuna ei kuivata, mistä huomaakin hyvin tämän olevan nimenomaan Comfort Matte -puna. Tämä on erityisesti syksyisin ja talvisin ollut yksi mun ehdoton suosikkipunani, sillä tällainen tumma ja syvä sävy sopii mun mielestäni loistavasti kyseisiin vuodenaikoihin. Urban Decayn huulipunien laatu on aivan omaa luokkaansa ja multahan löytyy näitä myös muutama muukin. Ihan täydellinen huulipuna aina kauniista hylsystä sisältöön asti, eikä mulla ole tästä mitään huonoa sanottavaa.
Hinta: noin 20,90 €.

Muut Kolme Parasta -postaussarjan postaukset löytyvät tägin "Kolme Parasta" alta.

Onko näistä huulimeikkituotteista jokin teille tuttu, joko tässä samassa tai jossain toisessa sävyssä? :)

14 kommenttia:

  1. UD:n Afterdark on upea, vaikka en käytä yleensä tämän värisiä punia, se löytyy minultakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Afterdark on niin upea, yksi mun kaikkien aikojen suosikkipunista<3

      Poista
  2. Tuota UD:n Afterdark näyttää mun silmään näistä upeimmalta ja olen siitä kuullut kehuja ennenkin. Eikä ihme!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Afterdark tuntuu tosiaan olevan monien suosiosas :) Enkä mäkään ihmettele, se on upea!

      Poista
  3. Toi nyxin väri on ihana! Oon todennut noi hyviksi ja edullisiksi kyllä, lisäksi värivalikoimaa on laajasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon täysin samaa mieltä :) Noi on ehdottomasti yksiä NYX:n parhaimpia huulimeikkituotteita<3

      Poista
  4. Mulla ei taida olla kokoelmissa ainuttakaan tämän väristä huulipunaa, mutta rajauskyniä on pari :D Too Facedin Melted huulipuna mulla on parissa neutraalimmassa värissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no ainakin on rajauskyniä valmiina jos joskus hankit tän sävyisen huulipunan ;D Noi TF:n punat on ihania, mä rakastan sitä Chihuahuaa mikä sultakin taitaa löytyä<3

      Poista
  5. En yllättynyt yhtään, että tuo UD:n huulipuna on sun lempparisi! Ehkä pitäisi vaan raaskia ostaa tuo 20 euron huulipuna! Tuokin sävy on niin ihana <3 Kerran meinasin ostaa, mutta en sitten osannut valita niistä sävyistä haha :D Multakin löytyy Nyxiltä lähes vastaava puna ja se kans hyvä tuote :) Tykkään kovasti sun huulipuna postauksista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis noissa UD:n punissa just se sävyvalikoima sai mutkin ekan kerran ihan sekaisin, kun Sephorassa näin ne kaikki kerralla :D Ei oikeesti osannut yhtään miettiä minkä haluaa! 20 euroa on huulipunasta mullekin aika paljon, mutta nää on kyllä laadultaan niin loistavia, että mielelläni sen verran näistä maksan :) NYX:ltä kyllä löytyy loistavia punia myös ja sävyvalikoima on sielläkin hurjan laaja<3 Kiva kuulla että nää postaukset miellyttää!

      Poista
  6. Tuo UD:n puna on aivan täydellisen sävyinen ♥ Ja nuo hylsyt Urban Decaylla on tosi nättejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä :) Mä tykkään tosi paljon noista hylsyistä, ne on yksiä kauneimpia mitä huulipunien osalta tiedän! <3

      Poista
  7. Tykkään tosi paljon noista Too Facedin Melted -punista ja tuo Berry onkin todella upea sävy <3 Niissä on mun mielestä kivan pehmeä koostumus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä :) Toi koostumus on hurjan ihana ja huulituntuma enemmän kuin miellyttävä<3

      Poista

Kiitos kommentista!