torstai 7. kesäkuuta 2018

Lip Monthly - Toukokuu 2018


Toukokuun Lip Monthly kilahti aiemmin tällä viikolla sisään postilaatikostani ja nyt olisi aika esitellä sen sisältö teillekin. Mullahan on ollut tämän huulimeikkipussukan kanssa vähän turhankin paljon ongelmia ja pettymyksiä, mutta sinnikkäästi oon silti tilaustani vaan jatkanut. Huhtikuun pussukasta mulla ei ollut sinänsä mitään huonoa sanottavaa ja toukokuussa oli tullut taas yksi parannus - pussukasta löytyy jälleen pieni lappunen, josta käy ilmi tuotteiden arvo! Pussukka oli ihanan kesäinen, mutta mites sitten sisällön kanssa kävi?


Ei valitettavaa! Siis oi vitsit miten iloinen mä voin olla ihan vaan siitä, etten saanut mitään jämäpussukkaa vaan kaikki tuotteet oli oikeesti mulle uusia (ja ehjiä). Joukosta löytyi kolme huulimeikkituotetta ja yksi tuote kulmille. Kaikki tuotemerkit olivat mulle tällä kertaa tuttuja ja Manna Kadar sekä Laritzyhän ovat yhtiä mun suosikkibrändejä Lip Monthlyssa. Ensisilmäyksellä sisältö vaikutti todella hyvältä ja seuraavaksi vielä jokainen tuote erikseen esiteltynä:


Manna Kadarin Lip Locked Priming Lipstickin sain sävyssä Zen, jota kuvaillaan neilikanpunaiseksi. Itse sanoisin tämän kuitenkin olevan enemmän lämpimän sävyinen punaruskea nude. Joka tapauksessa sävy on kaunis ja huulilla todella luonnollinen. Mulla on entuudestaan jo yksi sarjan huulipuna, tosin vanhassa pakkauksessa, ja se onkin yksi suosikkinudepunani. Tämän huulipunan laatu on siis oikein hyvä - huulipuna tarttuu huulille hyvin eikä pysyvyydessäkään ole valittamista. Olisi ollut kieltämättä kiva saada tämä jossain vähän räikeämmässä sävyssä, mutta nudepunille on toisaalta aina käyttöä. Hurjan hyvä tuote ja olin superiloinen saatuani tämän!
Hinta: noin $24,00.


Seuraavaksi Laritzyn Long Lasting Liquid Lipstick, joka tuli vaaleanruskeassa sävyssä Nudes. Tämä on mattapinnan huulille jättävä nestemäinen huulipuna ja huulilla todella miellyttävän tuntuinen. Multa löytyy yksi tällainen jo kokoelmista enkä ole yhteenkään Laritzyn huulimeikkituotteeseen joutunut vielä pettymään. Laatu on kaikissa ollut tasaisen hyvä eikä tämäkään huulipuna tehnyt siinä poikkeusta. Sävy on huulilla todella luonnollinen ja neutraali, vaikkakin se tummenee huulilla jonkin verran. Huulipuna pysyy huulilla pitkään, mutta ei tunnu lainkaan kuivattavalta tai muuten epämiellyttävältä. Huipputuote tämäkin!
Hinta: noin $16,00.


Pussukan ainut ei-huulimeikkituote oli tämä Lord & Berryn Brunette Magic Brow, joka on kahta eri sävyä sisältävä kulmakynä. Tämä ei ilmeisestikään ole täysikokoinen, sillä ainakin verkkokaupoissa myytävissä versioissa tässä kulmakynässä on myös kulmaharja toisessa päässä. Sävyltään kulmakynä on suhteellisen tummanruskea ja omille kulmilleni vähän liiankin tumma. Tästä on myös myynnissä vaaleampi versio, joka olisi varmasti ollut itselleni parempi vaihtoehto. Kynä vaikutti muuten ihan hyvältä, sopivan napakalta mutta väri irtosi kuitenkin hyvin. Tämä lähtee eteenpäin jollekin tummempihiuksiselle, sillä mulla itselläni ei tälle tosiaan ole tarvetta.
Hinta: noin $21,00.


Viimeisenä vielä tämä upean sävyinen Isabelle Dupontin Perfect Lips Lipstick. Näin äkkiseltään en onnistunut löytämään tälle sävylle nimeä, mutta se on joka tapauksessa todella upea persikkainen koralli. Tästä kermaisesta huulipunasta olin ensialkuun ihan superinnoissani, sillä sävy on hurjan kesäinen, mutta valitettavasti tämä ei sitten ihan ollutkaan mun mieleeni. Huulipuna ei levittynyt huulille kovinkaan kauniisti ja se tarttui inhottavasti kaikkiin huulten juonteisiin ja hitusenkin kuivempiin kohtiin. Mun huulet kuitenkin on suhteellisen hyvässä kunnossa eivätkä pahemmin pääse kuivumaan, joten jos tämä ei munkaan huulissa näyttänyt kauniilta niin voin vain kuvitella miltä lopputulos näyttää vielä kuivemmilla huulilla. Lopputuloksesta sai ihan siedettävän näköisen, kun laitoin huulipunan päälle huulikiiltoa, mutta tuskin tulen tähän enää toiste tarttumaan. Ei toiminut mun huulillani, valitettavasti.
Hinta: noin $16,00.


Manna Kadar Lipstick | Laritzy Liquid Lipstick | Lord & Berry Magic Brow | Isabelle Dupont Lipstick

Kaksi tuotetta neljästä jää siis mulle käyttöön. Ei mikään paras mahdollinen tilanne, mutta oon kuitenkin tyytyväinen. Maksan yhdestä pussukasta noin 11 euroa, mikä ei ole mun mielestäni hinta eikä mikään, jos sillä saa edes pari itselle mieluisaa tuotetta. Ja tällä kertaa Manna Kadarin ja Laritzyn tuotteet oli oikeesti hurjan mieluisia ja noita tulee varmasti käytettyä todella paljon! Toukokuun Lip Monthlyn kokonaisarvo oli noin $77,00 eli todella suuri jälleen kerran.

Mitä te tykkäsitte toukokuun Lip Monthlysta? :)

20 kommenttia:

  1. Oi tuo Laritzyn huulikiilto näyttää hyvältä! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvä setti, varsinkin maksamaasi 11 euroon nähden ihan loistava:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo tätä pussukkaa ei oo kyllä hinnalla pilattu, senkään takia en oo raaskinut lopettaa tilausta :D

      Poista
  3. Ihanaa että tää oli sulle mieluinen pussukka, eikä hintaakaan oo kyllä paljoa tällä! Kaikkien sävyt kulmakynää myöten on mun mieleeni, mutta harmi ettei kulmakynä oon hyvän sävyinen sulle. Tuo viimeinen puna on aivan loistavan värinen, harmi ettei oo laadultaan kovin hyvä. Tän pussin kaikki huulituotteet on kyllä niin kesän sävyisiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täähän on tosiaan melkein ilmainen ja onneksi yleensä aina joukosta löytyy ainakin pari kivaa tuotetta<3 Nyt oli munkin mielestä tosi kesäisiä sävyjä tässä pussukassa! En malta odottaa, mitä ihania sävyjä saadaan kesäkuun pussukasta :)

      Poista
  4. Kaikki tuotteet vaikuttavat kivoilta ja sait todellakin hyvin rahoille vastinetta :) Josko olisi näiden taso kääntymässä parempaan suuntaan...? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä toivon, että suunta on tosiaan jatkossakin tämä :D Ja onneksi he laittoi edes noi kortit takaisin noihin pussukoihin! Veikkaan, että siitä on annettu palautetta melkoisesti, kun itsekin tykkään että jossain edes lukee tuotteiden arvo :)

      Poista
  5. Kiva että tällä kertaa tuon pussukan sisältö oli noinkin mieleinen :) Itse kiinnitin heti huomioni tuohon Manna Kadarin nudepunaan, jonka sävy kuulostaa juuri arkeen sopivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Manna Kadarin puna on aivan ihana, just sellanen kevyt arkipuna<3 :)

      Poista
  6. Kivoja sävyjä kuun pussukassa, varsinkin isabelle dupont iskee kovaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi huulipuna on sävyltään upea<3 Harmi että laadussa onkin sitten vähän toivomisen varaa :/

      Poista
  7. Mun mielestä oikein kiva pussukka! :) Itse olisin ollut iloinen kaikista noista tuotteista :) Mä tykkään itsekkin räikeistä sävyistä huulipunissa, mutta nudepunat sopivat hyvin esimerkiksi töihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ihan sama :) Räikeät huulipunat on suosikkeja, mutta välillä on kiva käyttää neutraalimpiakin sävyjä huulilla!

      Poista
  8. Ihana pussukka ja ei ihmekkään, että oli mieleinen <3 Laritzyn huulikiilto näyttää sellaiselta arkiselta mitä itsekin usein käytän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä tää kyllä oli<3 Toi Laritzy oli ihan huippukiva tuote, oon niin iloinen että sen sain itselleni!

      Poista
  9. Uu, mielenkiintoinen! Noi manna mannr meikit on ollut ihan ok. Vuosi sitten tuli betessä joku heidän huulikiilto mikä oli aivan mun lemppari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään, varsinkin just noista huulimeikeistä :) Kaikki muut ei ookaan sitten olleet ihan niin mun makuuni :D

      Poista
  10. Kiva, että sait kerrankin kunnollisen pussukan, jossa oli mielenkiintoisia tuotteita :) Nuo pari ekaa punaa on tosi nätin sävyisiä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä tosi hyvä pussukka, ihan huippua kun suunta on lähtenyt taas nousuun näissä<3

      Poista

Kiitos kommentista!