maanantai 23. heinäkuuta 2018

ABH Norvina Eyeshadow Palette


Anastasia Beverly Hills lanseerasi ja toi viime viikolla vihdoin myyntiin uuden Norvina nimeä kantavan luomiväripaletin. Norvina on ABH:n perustajan, Anastasian, tytär ja kyseinen paletti kantaa siis tosiaan Norvinan nimeä. Paletti tuli viime viikolla myyntiin ABH:n omille nettisivuille ja tilasin paletin itselleni heidän brittisivustoltaan. Multa löytyi aiemmin ikisuosikkini Modern Renaissance sekä Prism -paletit, jotka molemmat ovat aivan ihania. Nähtyäni ensimmäiset julkaistut kuvat tästä uudesta Norvina-paletista, tiesin heti haluavani paletin itselleni. Mulle tulee nykyään enää tosi harvoin sellasia "pakko-saada-tänne-mulle-heti-nyt" -fiilistä minkään luomiväripaletin suhteen, vaikka monet uutuudet toki kivoja ovatkin ja miellyttävät mun silmääni. Norvina oli kuitenkin poikkeus ja odotin kuin kuuta nousevaa sitä hetkeä, että saan paletin vihdoin käsiini! Maksoin paletista £43,00 eli suunnilleen 50 euroa.


Norvina on muiden ABH:n luomiväripalettien tavoin samettipintainen, magneettikiinnityksellä toimiva luomiväripaletti, joka sisältää peilin sekä kaksipäisen luomivärisiveltimen. Palettien samettipinta on kaunis, mutta todellisuudessa melko epäkäytännöllinen, sillä ainakin itse olen saanut MR- ja Prism-palettini sotkuun useammin kuin kerran. Samettipinta vetää puolensa paitsi tahrat, myös pölyn. Pakkaus kuitenkin noudattaa ABH:lle tuttua linjaa, mistä olen iloinen. 


Sisältä paljastuu 14 upeaa luomivärinappia, joista jopa seitsemän on metallic tai duo chorme -sävyjä! ABH:n paleteissahan ei normaalisti ole ollut kuin korkeintaan muutama shimmersävy ja loput ovat olleet mattoja. Itse suosin kuitenkin luomiväreissä nimenomaan sitä kiiltoa ja kimallusta, vaikka mattasävytkin käytössä ovat, eli jo se sai mut innostumaan tästä paletista entistä enemmän. Sävymaailma on mun mielestäni aivan ihana. Joukkoon mahtuu kultaa, ruusukultaa, vaaleanpunaista, ruskeaa, luumua, violettia ja sinistä. Upea kokonaisuus ja vaikka sävyt eivät välttämättä yksinään mitenkään kovin uniikkeja ole, ei multa itseltäni löydy yhtään luomiväripalettia, jonka sävymaailma olisi vastaava. Tälle oli siis selvästi tarvetta ;)


Laadultaan tämä on mielestäni aika pitkälti samanlainen kuin esimerkiksi Modern Renaissance. Mattasävyt ovat hitusen jauhoisia ja pöllyävät kyllä oikein kunnolla, mikäli siveltimen dippaa vähänkin turhan suurella voimalla luomivärinappiin. Shimmersävyt puolestaan ovat kermaisempia, mutta yhtä kaikki - pigmenttiä näissä riittää. Ja paljon. Monesti sanotaan, etteivät ABH:n luomivärit ole parhaita mahdollisia aloittelijoille, sillä ne vaativat juuri sen pigmenttisyydenkin vuoksi hyviä häivytystaitoja ja ennen kaikkea kiinnostusta tehdä sitä. Tässäkin paletissa on sen verran voimakkaita ja tummia sävyjä, ettei niitä oikein voi vain lätkäistä luomille sikin sokin ja toivoa, että lopputulos näyttää hyvältä. Todennäköisesti se ei nimittäin näytä hyvältä. Mattasävyjen jauhoisuus häiritsee varmasti monia, mutta siihenkin tottuu, kun vain käyttää luomivärejä ja opettelee miten ne saa parhaiten toimimaan.


Tässä swatchit kaikista paletin sävyistä. Swatcheissa ei ole käytetty primeria ja ne on vedetty puhtaalla ja kuivalla sormella. Kuva ei ole kaikkein paras, mutta siitä näkee kuinka metallisissa ja duo chrome sävyissä on pieniä värikasoja siellä täällä. Siveltimellä niitä ei samalla tavalla tule ja luomelle väri kuitenkin "sulaa" nopeasti tasaiseksi. Tämän suhteen pahimpia ovat sävyt Summer ja Rose Gold, jotka ovat swatch-kuvassa toinen ja neljäs sävy vasemmalta lähtien.


Sain paletin käsiini vasta ihan hetki sitten eli en ole tämän kanssa vielä meikkejä ehtinyt tekemään. Sormilla ja siveltimillä tätä on kuitenkin tullut swatchailtua ja testailtua ja paletti vaikuttaa juuri niin hyvältä kuin odotinkin! Sävymaailma on ihan mun tyylinen ja kaunis, shimmersävyjen määrä ilahduttaa mua suuresti ja laatu on samaa tuttua ABH:ta, mihin olen jo MR:n ostettuani tottunut. Meikkikuvia on varmasti tulossa Instagramin puolelle (@llindaemiliaa) ja todennäköisesti myös tänne blogiinkin jossain vaiheessa.

Mitä mieltä te olette uudesta Norvina-paletista? :)

26 kommenttia:

  1. On se kyllä hieno :) omani pitäisi tulla torstaina. Kyllä sormet syyhyää jo päästä meikkaamaan tällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säkin taisit jo omasi saada :) Tää on ihana<3

      Poista
  2. Mua houkuttais tää paletti sikana, ihan omia lempparisävyjä violettejä ja ruskeita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä tapauksessa suosittelen ostamaan! Mä oon niin ihastunut tähän<3 :)

      Poista
  3. Tää paletti on kyllä upee ja ajattelin itsekkin ssn hommata mikäli vain rantautuu suomeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti jossain vaiheessa tulee myyntiin myös Suomeen, tälle on varmasti kysyntää täällä! :)

      Poista
  4. Tää näyttää sun kuvissa paljon upeammalta, mitä aiemmin näkemissäni videoissa tai paletin lanseerauskuvissa :) Pari videota oon tästä meikkauksen ohella katsonut, mutta sen enempää en ole palettiin perehtynyt, koska Anastasian luomivärit eivät ikävä kyllä ole vegaanisia. Mutta superkaunis tämä on! Innolla odotan näkeväni meikkikuvia tästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi harmi, ettei nää oo vegaanisia :/ Mutta onneksi vegaanistakin kosmetiikkaa löytyy superpaljon ja valinnanvaraa riittää<3 Eilen oli tarkoitus napata ekat meikkikuvat, mutta hitto kun kamera ei ollenkaan suostunut taas yhteistyöhön ja koko meikki näytti tosi pliisulta kuvissa, vaikka oikeesti oli ihan kiva ja värikäs :D

      Poista
  5. Sävymaailma on ihan mun makuun. Mäkin tykkään violeteista ja ruskeista sävyistä, kuten Jonna:)
    Jään odottamaan mielenkiinnolla minkälaisia lookkeja loihdit tästä paletista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on kyllä hurjan kauniit sävyt, just noi violetit on vielä piste iin päälle :) Koitan saada niitä meikkilookeja kuvattua mahdollisimman pian!

      Poista
  6. Voi eii nyt mua melkein harmittaa, kun ostin Soft Glamin, koska osaksi tää on hyvin saman oloinen, mut kuitenkin tää Norvina ois mieluisampi. Taidan harkita ostoa ainakin sinne asti, jos tää Kickseihin rantautuu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin meinasin Soft Glamin hankkia, mutta nyt oon superiloinen etten niin tehnyt. Toivottavasti tää tulee Kickseihin myyntiin ja porukka pääsee ihan paikan päälle hypistelemään ja swatchailemaan tätä! :)

      Poista
  7. Tää on aivan ihana, kelpaisi mullekin! <3

    VastaaPoista
  8. Onpa valloittava paletti! Hintakin on kyllä aikamoinen, mutta pigmentti taas varmasti parempaa laatua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei tää ihan ilmainen ole, mutta mun mielestäni ihan joka sentin arvoinen! Laatu on ihan huikea, kuten ABH:lla yleensäkin :)

      Poista
  9. Mie vaan kuolaan ja kuolaan tätä ihan himona. Jos mitenkään ois mahdollista tässä tilanteessa ni ostasin pois, nyt en salli itelleni enää näi kallista yksittäistä ostosta. Pakko säästää britteihin!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun tilanteessa mäkin säästäisin sinne Britteihin! Tän ehtii kuitenkin varmasti hankkimaan vielä joskus myöhemminkin, jos mieli vielä tekee<3

      Poista
  10. Oi ompa kaunis paletti ♥ Kelpaisi mullekin, mutta ennen sitä mulla on ties kuinka monta palettia jonossa odottamassa ostamista ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on ihana<3 Heh, innolla odotan mitä paletteja sä aiot itsellesi tulavaisuudessa hankkia ;)

      Poista
  11. Tää on niin kaunis, ihan pakko saada 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Oon ihan varma, että tykkäisit tästä<3

      Poista
  12. Oii kuinka kaunis paletti voikaan olla! <3 Nuo sävyt vaikuttavat todella pigmenttisiltä. Harmi etten käytä luomivärejä juuri ollenkaan, muuten kyllä niitä keräilisin enemmän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis nimenomaan! Joo pigmenttiä kyllä riittää, mutta falloutia on myös sitten sen mukaisesti melko paljon :D

      Poista
  13. Oi tämä on kyllä tosiaan upea paletti! Tosi toimiva kokonaisuus :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!