maanantai 9. heinäkuuta 2018

Morphe 35 Multi Color Shimmer Palette


Värikkäät luomivärit kuuluvat ehdottomasti osaksi kesäisiä meikkejäni ja onnekseni satun omistamaan kaksi kappaletta aivan ihanaa värikästä luomiväripalettia. Toinen on Urban Decayn Full Spectrum ja toinen tämä Morphen 35 U 35 Multi Color Shimmer Palette. Paletti oli muutamia viikkoja sitten osana meikkilaatikkoani ja multa pyydettiin postauksen yhteydessä kuvia meikeistä, jotka olen tällä paletilla tehnyt. Nyt olisi tiedossa sitten sekä niitä meikkikuvia että muutenkin arvostelua tästä paletista!


Paletti sisältää siis 35 luomivärinappia, joista suurin osa on shimmerisiä tai jopa metallinhohtoisia. Paletin sävymaailma on laaja - alempaa löytyy väriloistoa aina kirkkaankeltaisesta pinkkiin ja turkoosista violettiin kun taas ylempää löytyy mm. ruskean eri sävyjä, mustaa, harmaata ja oranssia. Omistin aiemmin yhden Morphen luomiväripaletin ja tiesin luomivärien laadun olevan hyvä. Näissä riittää pigmenttiä ja vaikka luomivärit hitusen karisevatkin niitä lisätessä, ylimääräiset luomivärihiput saa näppärästi esimerkiksi viuhkasiveltimen kanssa pois. Laatu ei ole paras mahdollinen, mutta palettien hintaan nähden mielestäni oikeinkin kelvollinen. Maksoin itse tästä paletista noin 27,00 € ja tilasin omani Beauty Baystä. Tällä hetkellä paletti ei ole siellä myynnissä.


Suosikkejani paletista ovat ehdottomasti violetit, pinkit ja vihreät sävyt, joista en saa tarpeekseni. Neutraaleja, ruskeita sävyjä halutessani nappaan yleensä jonkin aivan toisen paletin kuin tämän, mutta värikästä silmämeikkiä tehdessä on tämä paletti yleensä se ykkösvalinta. Pidän kuitenkin siitä, että paletista löytyy myös neutraaleja sävyjä, sillä se tekee paletista todella monikäyttöisen. Voisin sanoa, että paletti olisi näppärä matkoille otettavaksi, mikäli paletin koko ei olisi niin valtava. Morphen luomiväripalettien ehdoton "miinuspuoli" onkin se, että paletit ovat hurjan suuria enkä itse ainakaan näin ison paletin kanssa haluaisi matkustaa. Kotona käytettäessä suuri koko ei kuitenkaan ole itselleni ongelma, sillä mulla on hyvin tilaa myös säilyttää meikkejäni.

Sitten vielä muutama meikkikuva. Ihon sävyerot selittyvät puhtaasti sillä, onko kuva otettu varjoisaan aikaan vai auringon paistaessa!


1. Simppeli kolmen luomivärin look. Liikkuvalla luomella keltaista, luomivaossa vihreää ja silmän sisärnukassa valkoista avaamaan katsetta. Tykkäsin tästä väriyhdistelmästä ihan älyttömästi, vaikkei silmämeikissä sinänsä mitään ihmeellistä olekaan!
2. Pinkkiä, violettia ja ripaus vihreää. Halusin kerrankin tehdä värien suhteen jotain vähän erilaista ja meikattuani yläluomen erilaisilla vaaleanpunaisen ja violetin sävyillä, päätin rajata alaluomen vaaleanvihreällä. Vaaleanvihreä sävy on itse asiassa UD:n Full Spectrumista, mutta muut luomivärit Morphen paletista.
3. Rakastan erilaisia halo-meikkejä ja tämä ihanuus syntyi eräänä aamupäivänä ennen iltavuoroon lähtöä. Töissä tuli kuultua kehu jos toinenkin ja kieltämättä tämä oli pitkästä aikaa meikki, johon olin itsekin tyytyväinen. 
4. Viimeisenä vielä turkoosia ja valkoista - ihanan raikas ja simppeli kesämeikki! Tässäkään ei ole käytetty kuin kahta eri luomiväriä, turkoosia ja valkoista ja tämä on niin ikään tehty aamulla ennen töihin lähtöä. 

Mikä silmämeikeistä on teidän suosikkinne? :)

24 kommenttia:

  1. 3.silmämeikki on minun mielestäni kaunein :). Tuosta paletista on kyllä niin moneen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on varmaan munkin suosikki :) Paletti on hurjan monikäyttöinen!

      Poista
  2. Kaikki näistä korostaa sun silmiä ihanasti! Tuo oikea yläkulma on eniten mun makuun♡

    VastaaPoista
  3. Sulla on aina todella taidokkaat silmämeikit:) Numero kolme on mun suosikki, koska lila on yksi lemppariväreistäni ja halo-meikit on aina upeita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lila kuuluu omiinkin suosikkisävyihin silmämeikeissä, sillä harvoin epäonnistuu! :)

      Poista
  4. Upeita silmämeikkejä, mutta pinkki ja vihreä-keltainen kolahtivat omaan makuun eniten. ^_^

    VastaaPoista
  5. 3 ja 4 ovat miun lempparit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! 3 taitaa olla näistä oma suosikkini :)

      Poista
  6. Vau miten kauniita silmämeikkejä jälleen! :) oot kyllä todella taitava! :) Vaikea valita lempparia mutta ihastuin erityisesti ekaan ja neljänteen! Kummatkin on musta todella raikkaita ja sopii täydellisesti kesään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Noissa on kyllä ihanan kesäiset sävyt, niin raikasta ja simppeliä!

      Poista
  7. Mä en osaa vaan käyttää värikkäitä luomivärejä, mikä harmittaa koska nää ovat todella kauniiita nämä sinun silmämeikkisi <3 Mä oon tainnut heittää melkeen kaikki värikkäät luomivärit pois, tai siis isot paletit mitkä eivät laadultaan olleet kovin hyviä. Taitaa multa yks Lumenen pikkupaletti löytyä, missä on pinkkiä ja oranssia, oon sillä tehnyt vähän samantyypistä meikkiä kuin tuo kuva 2 eli pinkkiä ylös valkoisen kera ja alas oranssia, tykkään! :) Todella kaunis <3
    Just muistin että mulla on myös yks pikku paletti mistä löytyy vihreä ja sininen, pitäis ehdottomasti kokeilla jonkinlaista niilläkin, kuten sinivalkoista <3 Pakko saada muuten sellanen perus turkoosi ja perus violetti luomiväri! :D Ikävöin violettia mutta en löydä sellaista samanlaista mitä mulla joskus oli :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi toi sun kuvailema pinkki-oranssi silmämeikki kuulostaa superhyvältä! Pitäisiköhän joskus kokeilla itsekin tota väriyhdistelmää ;D Tosi harmi, ettei vastaan oo tullut vielä hyvän sävyistä violettia luomiväriä :/ Toivottavasti sellanen vielä löytyy ja saat just sen sävyn, mitä kaipaat!

      Poista
  8. Vauu mitä meikkejä tuolla paletilla saakaan aikaan! <3 Tuo nelonen on ihana, tulee mieleen ihan Frozen :)<3 Ja ihana, kun jaksat töihinkin meikata noin paljon, mä en edes juhliin laita nykyään luomiväriä haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollutkaan aikaisemmin muuten ajatellut, mutta toi on joo väreiltään tosi Frozenteemainen :D Heh joo se on mulla tollanen kiva pieni aamurutiini, kun saan hetken aikaa vaan keskittyä itseeni ja leikkiä meikkien kanssa :)

      Poista
  9. Voi vitsit miten ihana paletti!

    VastaaPoista
  10. Numero kolme on lumoava! Mulla oli myös joskus iso paletti täynnä näitä ns vappuvärejä mutta nykyään pysyn siinä ruskean mustassa neutraalissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, se on mun oma suosikkini! :) Neutraalit sävyt toimii kyllä aina ja ihan joka tilanteessa. Värikkäät saattaa olla joskus, no vähän liian värikkäitä :'D

      Poista
  11. Kauniita meikkilookkeja :) Tämän paletin haluaisin itsekin, aivan ihania sävyjä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä voin vaan kuvitella mitä kaikkea ihanaa sä saisit tän paletin kanssa taiottua<3

      Poista

Kiitos kommentista!