lauantai 21. heinäkuuta 2018

Ziajan uudet Acai Berry ihonhoitotuotteet


Ziajasta nousi pari vuotta sitten yksi suosikki-ihonhoitobrändini. Heidän tuotteensa ovat paitsi edullisia, myös toimivat yleensä todella hyvin omalla ihollani. Tuotelinjoja on useita erilaisiin tarpeisiin ja olenkin päässyt itse testaamaan mm. niin toffeista Cupuacu-sarjaa, rauhoittavaa Goat's Milk -sarjaa kuin superkosteuttavaa Olive-sarjaa. Nyt mulle tarjoutui tilaisuus saada maahantuojalta testiin uusia Acai Berry -sarjan tuotteita eikä tarvinnut kahta kertaa miettiä tartunko tilaisuuteen! Sarjan tuotteet sisältävät nimensä mukaisesti antioksidanttista acai-marjaa, jonka on tarkoitus niin kosteuttaa ja virkistää ihoa kuin suojata sitä ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja ulkoisilta stressitekijöiltä. Acai Berry tuotteet kuulostivat heti kättelyssä aivan loistavilta ja sainkin itselleni testiin kasan sarjan ihonhoitotuotteita.


Acai Berry tuotteita yhdistää simppeli sininen/valkoinen ulkoasu, joka on ihan perinteistä Ziaja-tyyliä. Lisäksi näillä on kaikilla sama ihana raikas, mutta samalla hieman makeahko tuoksu! En osaa sanoa miltä tuottee tuoksuvat, onko se sitten juuri sitä acai-marjaa vai mitä, mutta tuoksu on omaan nenääni ihan huumaavan hyvä. Näiden ihonhoitotuotteiden lisäksi Acai Berry -sarja sisältää myös kaksi tuotetta vartalolle.

*Tuote saatu blogin kautta


Ziaja Acai Berry Micellar Cleansing Face Scrub Gel* vaikutti heti kättelyssä todella mielenkiintoiselta tuotteelta. Kyseessä on siis geelimäinen misellivesi,  joka sisältää myös runsaasti kuorivia ainesosia. Tämä on jotain, mitä itse en ole aiemmin testannut! Puhdistusgeeli lupaa kuoria ihon hellävaraisesti, poistaa meikit ja jättää ihon sileäksi. Putsarilla on myös ihohuokosia supistava ja talineritystä vähentävä vaikutus. Kuorintateho on hyvä, mutta mielestäni kuitenkin hellävarainen eivätkä kuorivat partikkelit raavi ihoa. Meikit lähtevät tämän kanssa kasvoilta pois suhteellisen hyvin, mutta oon tykännyt käyttää tämän kanssa vielä jotain toistakin putsaria. Kuorintateho on sen verran voimakas, etten käyttäisi tätä itse omalle herkälle iholleni päivittäin vaan korkeintaan pari kertaa viikossa. Suhteellisen pienellä määrällä tuotetta pääsee jo pitkälle ja koenkin tämän 200 ml pullon riittoisaksi. Putsari jätti ihon raikkaan ja sileän tuntuiseksi, mikä on varsinkin näin kesäaikaan erittäin toivottua.
Hinta: noin 7,90 €/200 ml.


Ziaja Acai Berry Express Face and Neck Serum* oli myös ehdottomasti yksi joukon kiinnostavimpia tuotteita, sillä uusia seerumeita on aina ihana päästä kokeilemaan! Kyseessä on antioksidanttinen tehotiiviste, joka vahvistaa, rauhoittaa, silottaa sekä tehokosteuttaa kasvojen ja kaulan ihoa. Tuotteen sanotaan soveltuvan myös meikinpohjustukseen, mutta itse en ole tätä siinä tarkoituksessa testannut. Seerumi imeytyy ihoon hurjan nopeasti ja tuo mukavasti lisäkosteutta iholle. Tämän jälkeen en koe iltaisinkaan tarvitsevani enää kovinkaan paksuja ja/tai kosteuttavia voiteita, sillä seerumi hoitaa sen puolen jo oikein hyvin. Mä olen käyttänyt tätä nyt suunnilleen parin viikon ajan ja mieluusti jatkan käyttöä yhä edelleen. Ei tämä mitään ihmeitä omalle iholleni ole tehnyt kosteuttamisen lisäksi, mutta toisaalta ihoni on vielä sen verran nuori ja tällä hetkellä hyvässä kunnossa, etten mitään ihmeitä oletakaan seerumien tekevän.
Hinta: noin 9,90 €/50 ml.


Ziaja Acai Berry Face and Neck Cream* on kasvojen ja kaulan iholle tarkoitettu uudistava voide. Tuote on kehitetty taistelemaan ikääntymisen ensimerkkejä vastaan ja se lupaa totta kai myös kosteuttaa ihoa. Voidetta voi käyttää joko päivä- tai yövoiteena ja se imeytyy ihoon todella nopeasti. Nyt kesällä olen käyttänyt tätä itse yövoiteena, mutta uskoisin tämän toimivan varsinkin talvella myös loistavasti päivävoiteena. Voide kosteuttaa mukavasti, mutta ei kuitenkaan ole paras mahdollinen kosteuspommi. Juuri siksi uskonkin tämän sopivan hyvin myös rasvoittuvammalle iholle, joka ei yleensä vaadi superkosteuttavia tuotteita. Mä olen tykännyt tästä oikein kovasti!
Hinta: noin 9,90 €/50 ml.


Ziaja Acai Berry Overnight Face and Neck Mask* on yksittäispakattu ihoa uudistava kasvonaamio. Naamio lupaa sekä rauhoittaa ihoa että vähentää sen punoitusta ja juuri tällaisia naamioita itsekin kaipaan, sillä ajoittain oma naamani punottaa melko paljonkin. Naamion voi käyttää joko perinteisesti antaen sen vaikuttaa 10-15 minuutin ajan ja putsata sen jälkeen kasvoilta pois tai jättää se kasvoille koko yöksi yönaamion tavoin. Itse käytin tämän poispestävän naamion tavoin ja lopputuloksena iho tuntui todella kosteutetulta ja pieni punoituskin oli hävinnyt. Ihoa rauhoittava vaikutus oli siis selkeästi nähtävissä ja näitä tulen varmasti hankkimaan vielä lisää, viimeistään talvella.
Hinta: noin 1,90 €/kpl.


Ziaja Acai Berry Day Cream SPF 10* on sarjan suojakertoimella 10 varustettu päivävoide. Voide suojaa ihoa ilmansaasteiden haittavaikutuksilta sekä auttaa taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan. Voide myös rauhoittaa, kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa, jolloin lopputuloksena pitäisi olla kuulas ja terveen näköinen iho. Voide humahtaa ihoon todella nopeasti ja toimii siten loistavasti nimenomaan päivävoidekäytössä ennen meikkaamista. Kosteutustehot ovat hyvät ja tätä on ollut kaikinpuolin oikein miellyttävä käyttää. Mulle päivävoiteessa tärkeintä on nimenomaan se nopea imeytyminen ja toki pientä kosteuttavuuttakin tarvitaan, mutta itse olen ehdottomasti tarkempi yövoiteiden suhteen. Tämä on hyvinkin perinteinen päivävoide ilman sen kummempia ihmeellisyyksiä, mutta en itse niitä tosiaan edes kaipaa. Hyvä tuote, jota on ollut miellyttävä käyttää kiireisinäkin aamuina.
Hinta: noin 9,90 €/50 ml.


Ziaja Acai Berry Face Toner with Hyaluronic Acid* on nimensä mukaisesti hyaluronihappoa sekä C-vitamiinia sisältävä kasvovesisuihke, johon olen aivan rakastunut! Mulla on ollut vähän ristiriitaiset fiilikset kasvosuihkeiden suhteen, mutta viimeistään nyt +30 asteen helteillä olen tajunnut kuinka hyviä ne ovat. Tämä suihke lupaa raikastaa, virkistää ja kosteuttaa kasvoja. Sitä voi käyttää joko perinteisesti kasvoveden tavoin aamulla ja illalla tai suihkia kasvoille pitkin päivää. Yhdellä suihkauksella tuotetta tulee suhteellisen paljon, mutta suihke on hienojakoista ja leviää kasvoille tasaisesti. Jo pari suihkausta riittää tuomaan ihanan raikastavan tunteen kasvoille. Tätä voi huoletta suihkia myös meikin päälle, kunhan odottaa ensin, että ripsivärit sun muut ovat kuivuneet. Olen itse suihkinut tätä kuumilla keleillä useammankin kerran päivässä kasvoille ja se pieni virkistävä tunne on jotain aivan ihanaa!
Hinta: noin 7,90 €/200 ml.

Ziaja ei pettänyt tälläkään kertaa, sillä jokainen näistä tuotteista sopi omalle iholleni ja kaikkia tulee varmasti käytettyä. Suosikkejani näistä ovat kasvovesisuihke, seerumi sekä kuoriva misellipuhdistusgeeli! Käykäähän ihmeessä lähimmässä Sokos tai Emotion myymälässä tutustumassa näihin, jos yhtään alkoi kiinnostaa :)

Herättikö joku tuotteista mielenkiinnon?

30 kommenttia:

  1. Tätä on odotettu. Sain käsiini Puolassa sarjan kasvovoiteen ja onhan se hyvä. Zlaja on ihana sarja ja tosi huonosti tunnettu täällä. Kaikki kenelle olen suositellut on kyllä tykänneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis mua vähän ihmetyttääkin, ettei Ziajalla ole Suomessa vielä tän suurempaa suosiota, sillä noi tuotteethan on todella hyviä! Ja hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdallaan :) Mullakaan ei oo tulluit kuin ihan yksi tai kaksi tuotetta vastaan, jotka ei oo niin olleet mun mieleeni.

      Poista
  2. Ziajan Acai-sarjan sininen ulkoasu on minun silmääni tosi raikas ja nätti. Micellar Cleansing Face Scrub Gel kuulostaa varsin spesiaalilta. Sitä olisi kiva kokeilla. Kiitos hyvästä ja kattavasta postauksesta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään tästä ulkoasusta, vaikka se tosi pelkistetty onkin :) Toi putsari oli kyllä mullekin ihan uudentyyppinen tuote! Ja vieläpä hyvä sellainen. Ole hyväa<3

      Poista
  3. Oulun Sokoksella on jo tätä sarjaa, ja tuo seerumi on kyllä ihana ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näköjään sarja onkin jo myynnissä! Muokkailin vähän postausta niin ei tule muille väärinkäsityksiä kuten mulle :D Seerumi on ihanaa munkin mielestä<3

      Poista
  4. Tänään juuri ostin tuon kyseisen seerumin. Jyväskylän Sokoksella sarja ollut myynnissä jonkin aikaa ja sarjaan kuuluva vartalorasvaakin löytyy. Tuoksuu taivaalliselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo teidän kommenttien jälkeen huomasin, että onhan tää jo myynnissä, vaikka muuta viestien perusteella luulin :D Kiitos kun valaisitte mua ;) Näiden tuoksu on kyllä huumaavan hyvä<3

      Poista
  5. Tonerista kiinnostuin heti, voisin tykätä siitä. :)

    VastaaPoista
  6. Kuulostaapa kivoilta tuotteilta ja jotenkin pidän noista pakkauksista tosi paljon, vaikka ne ovatkin aika yksinkertaisia :) Tuo puhdistusgeeli kuulostaa kokeilemisen arvoiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään näistä pakkauksista :) Joskus liian yksinkertaiset ja pelkistetyt pakkaukset on pelkästään tylsiä, mutta nää ei ole! Putsari oli kyllä hyvä, suosittelen kokeilemaan jos tulee kaupassa vsataan :)

      Poista
  7. Kuulostaa kyllä yhtä hyviltä kuin muutkin Ziajan tuotteet! :) Tuo kuoriva misellivesi sekä seerumi kuulostavat mielenkiintoisilta, ja uskon että tuo kasvovesisuihke on näillä helteillä ihan huippu! Ihanasti oot kyllä kuvannut taas nuo tuotteet, tulee jotenkin tosi raikas fiilis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ziaja kyllä osaa tehdä ihania ja toimivia ihonhoitotuotteita<3 Kasvovesisuihke on ollut ihan korvaamaton näillä keleillä! Virkistää niin ihanasti :) Voi kiitos paljon ihana ♥

      Poista
  8. Se betessä tullut ziajan oliivi kasvorasva oli musta aivan ihana! Sen ajattelin ostaa seuraavaksi, kun saan vaan varastot tyhjäksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olive-sarja on ihana<3 Mulle ehkä parempi vähän viileämmillä keleillä! :)

      Poista
    2. Joo se on kyllä vähän paksummasta päästä :) Kiva ku nyt esittelet myös tuotteita hiuksille!

      Poista
  9. Onpa hauskan erilaisia tuotteita tässä sarjassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Kiva kun tulee markkinoille jotain uutta ja vähän erilaista :)

      Poista
  10. Kiva sini-valkoinen ulkoasu näissä! Mä en ole jostain syystä koskaan Ziajasta hirveästi innostunut, kun on brändi on jotenkin jäänyt mun mieleen "vuohenmaitosarjana" :D Nämä uutuudet kuitenkin alkoi jopa vähän kiinnostamaan :) Voisin ehkä kokeillakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo se vuohenmaitosarja oli itse asiassa mun ensikosketus Ziajaan, kuten varmasti monien muidenkin :D Kokeile ihmeessä, jos yhtään siltä tuntuu! Toivottavasti tykkäät :)

      Poista
  11. Bongasin nämä raikkaan väriset tuotteet jo Sokokselta, ja suihkehulluna tuo spray kiiinnosti kovasti. Tosi kivan oloinen uusi sarja Ziajalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä ehdottomasti noussut yhdeksi mun suosikkisarjakseni Ziajalta! Kokeile ihmeessä tuota suihketta :)

      Poista
  12. Sisältääkö tuo Ziaja Acai Berry Express Face and Neck Seerumi alkoholia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä tuotteen inc:
      Aqua (Water), Dimethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Glycerin, Panthenol, Beta-Glucan, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Hesperidin Methyl Chalcone, Steareth-20, Dipeptide-2, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Sodium Hyaluronate, Sodium Polyacrylate, CI 77891 (Titanium Dioxide), Mica, Tin Oxide, Xanthan Gum, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Citronellol.

      Suorilta käsin tossa ei mistään alkoholista puhuta, mutta mun inci-tietous on sen verran huono, etten osaa sanoa sen tarkemmin ilman, että googlaisin jokaisen ainesosan läpi!

      Poista
  13. Pystyisitkö laittamaan vielä tuon kasvosuihkeen ainesosaluettelon, kiitos. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aqua (Water), Propylene Glycol, Glycerin, Polysorbate 20, Panthenol, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Ascorbyl Glucoside, Calcium Gluconate, Sodium Hyaluronate, DMDM Hydantoin, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Citronellol.

      Siinä! :)

      Poista
  14. Heips, etsin itelle kovasti kasvovoidetta (pintakuiva sekaiho), oon kokeillu varmaan miljoonia, halvempia ja todella kalliita, ja varsinkin näin talvella mun naama on ihan mahoton, enkä vieläkään ole löytänyt tuotetta joka olis ihan täydellinen, joko liian kevyt tai aivan liian rasvainen. Miten noissa kasvovoiteissa, päivävoide ja uudistava voide, jättikö ne kasvot rasvaisiksi? Oliko esim toinen tuhdimpaa? Tarviisin sellasen joka kosteuttaa ja imeytys hyvin, mutta kuitenkin niin että naama ei kiiltäis rasvasta, todella hankalaa, enkä tiedä mitä seuraavaks testaan joten pakko oli kysyä mielipidettä näistä, kun satuin tähän tekstiin törmäämään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Noissa on paljon samaa, mutta toi sinisessä tuubissa oleva uudistava voide on selkeesti vähän paksumpaa ja sitä kautta myös kosteuttavampaa. Sekin kuitenkin imeytyy ihoon melko pian eikä jätä mulle ainakaan sellaista rasvaista tunnetta, saati sitten mitään kiiltävää "öljymäistä" pintaa iholle. Toi vaaleassa tuubissa oleva voide on selkeesti sitten kevyempi ja vielä nopeammin imeytyvä tapaus. Ei sekään mikään superkevyt ole, mutta tota sinistä voin käyttää myös yövoiteena, kun taas tätä vaaleaa en. Tosin mulla on kuiva iho, mutta pintakuiva sekaihokin varmasti ainakin näin talviaikaan hyötyisi enemmän tosta sinisessä tuubissa olevasta. Veikkaan, että toi toinen saattaisi olla sun toiveisiin vähän liian kevyttä. Tosin en oo juurikaan meikin alla käyttänyt tota paksumpaa voidetta, joten en osaa sanoa kuinka toimii siinä. Ylipäänsä Ziajan voiteisiin nähden tää kaksikko on kevyehkö, esim. vuohenmaitosarja ja erityisesti oliivisarja on paljon paksumpia ja tuhdimpia.

      En tiedä oliko tästä nyt juurikaan apua, mutta toivottavasti löydät jonkun itsellesi hyvän kasvovoiteen! :)

      Poista

Kiitos kommentista!