sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Heinäkuun Meikkilaatikko


Meikkilaatikkopostausten kanssa kävi nyt lopulta parin kuukauden jälkeen kuten arvasinkin - päätin alkaa kirjoittaa näitä vain kerran kuukaudessa. Periaatteessa mulle sopi todella hyvin se, että valitsin uudet tuotteet aina kahden viikon välein, koska sain sillä tavalla tuotteita kierrätettyä useammin ja mielenkiinto niihin valitsemiini tuotteisiin pysyi hyvin yllä. Musta alkoi kuitenkin tuntua, etten blogiin enää muusta kirjoittanutkaan kuin näistä meikkilaatikoista ja nytkin mulla olisi ollut tosi paljon muuta postattavaa tämän sijaan. Postausten monipuolisuudenkin vuoksi päätin siirtyä tekemään meikkilaatikkopostaukset aina joka kuukauden vaihteessa. Muutos tarkoitti samalla myös sitä, että valitsin tuotteita meikkilaatikkoon aiempaa enemmän!


Luomiväripaletteja valitsin tällä kertaa kaksi kappaletta. Ylempää löytyy iki-ihana Urban Decay Naked 2. Paletti sisältää pääasiassa viileän sävyisiä luomivärejä ja kultainen Half Baked on yksi mun kaikkien aikojen suosikkiluomiväreistäni. Alempana on NYX Cosmic Metals -paletti, joka on ehdottomasti muuttanut mun käsitykseni NYX:n luomivärien suhteen. Aiemmin en niistä perustanut, mutta tämä paletti on laadultaan suorastaan loistava. Aion varmasti käyttää myös muita luomivärejä, mutta pyrin kuitenkin keskittymään pääasiassa näihin kahteen palettiin. Josko mä vaikka saisin vielä pannutettua tuon Naked 2 paletin Half Bakedin!


Poskipuniksi valitsin NYX Ombre Blushin sävyssä Mauve Me, joka on ehdottomasti yksi mun suosikkiposkipunista ikinä. Kahta eri sävyä sisältävä poskipuna on omaan makuuni riittävän pigmenttinen ja se sopii loistavasti yhteen varsinkin violetinsävyisen silmämeikin kanssa. Alempaa löytyvä Makeup Revolutionin Blush Queen Blush Palette on suhteellisen uusi ja haluankin saada tämän nyt vihdoin kunnolla käyttöön. Pigmentti ei ole tämän paletin sävyissä kovinkaan voimakas, mutta kerrostamalla sävyn saa kyllä poskilla näkyviin voimakkaamminkin. Vähän luonnollisempaan lookin nämä ovat kuin luotuja, ja vaikka sävyissä onkin paljon samankaltaisuutta, löytyy paletista myös vaihtelua.


Seuraavaksi huulimeikkien vuoro ja tällä kertaa valitsin pari nudea ja yhden räväkämmän sävyn. Urban Decayn Vice Lipstick Anarchy on selkeästi jäänyt muiden UD:n punieni varjoon. Tämä räväkkä fuksiansävyinen huulipuna on laadultaan aivan loistava ja sävy sopii loistavasti kesään. Too Facedin Melted Lipstick sävyssä Chihuahua alkaa olla jo melko vanha, mutta haluan ottaa tästä ihanasta rusehtavasta nudesävystä kaiken ilon irti. Rakastan näitä TF:n huulipunia! Viimeisenä vielä vähän uudempaa meikkituotetta - Laritzyn Long Lasting Liquid Lipstickin sävy Nudes tuli mulle toukokuun Lip Monthlysta ja tähän nestemäiseen huulipunaan haluan ihan ehdottomasti keskittyä kunnolla. 


Ja loppuun vielä pari muuta tuotetta. Sleek MakeUP:n Solstice Highlighting Palette on aivan loistava neljän sävyn highlighterpaletti. Yksi sävyistä on voidemainen ja loput kolme puuterisia ja näistä ehdottomasti ne puuteriset ovat suosikkejani. Yhdestä onkin jo pannu aika hyvin näkyvissä, mikä kertoo hyvin sen, kuinka paljon tuota kyseistä highlighteria rakastan. Lumene Nordic Chic CC Color Correcting Pen taittaa mukavasti silmänalusten tummuutta pois, mutta vaatii ehdottomasti päälleen vähintään toisen, kirkkaamman peiteiaineen. Mieluiten jopa meikkivoiteen, sillä sävy on hyvinkin oranssihtava. Kynä tuli jokunen kuukausi sitten Bette Boxista enkä pahemmin ole sitä käyttänyt, mutta nyt koitan korjata senkin asian.

Onko meikkilaatikossani tuttuja tuotteita? :)

24 kommenttia:

  1. Mä olen myös pitänyt Nyxin luomivärejä aika heikkolaatuisina, enkä ole niitä uskaltanut ostaa muutaman pettymyksen takia, mutta tuo Cosmic Metals kuulostaa oikein hyvältä. Sävytkin ovat mun silmää miellyttävät.
    Täytyy laittaa tuo korvan taa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on kokemusta monen vuoden takaa NYX:n luomiväreistä ja ainakin silloisesta heikosta laadusta. Cosmic Metals kuitenkin yllätti ja noi on oikeesti tosi pigmenttisiä ja muutenkin toimivia sävyjä! Suosittelen testaamaan, eikä hintakaan onneksi oo NYX:llä paha ;)

      Poista
  2. NYX:n poskipuna näyttää tosi kivalta.

    VastaaPoista
  3. Mä ajattelin kanssa että kuukauden väli on hyvä meikkilaatikko -postauksiin :) kivoja juttuja olet valinnut, Naku 2 on ihana paletti ja HB minunkin lempisävyjäni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Half Bakedissa on sitä jotain<3 Ja onneksi toi sama sävy löytyy myös Naked 1 paletista, eipähän pääse ihan heti loppumaan kesken :D

      Poista
  4. Tuo NYXin paletti näyttää huikeelta! Ja täälläkin rakastetaan täysillä tuota Sleekin palettia,nuo on niiiiiin hohtavia ♡_♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sleek kyllä taitaa ton highlightereiden teon<3 Noi on niin ihania sävyjä kaikki!

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Ja ne on vielä superhyviäkin kaiken lisäksi<3

      Poista
  6. Kivoja tuotteita olit valinnut tähän laatikkoon :) Tuo Nyxin paletti on tosi kaunis<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NYX:n paletti on selkeesti monien mieleen, kun tässäkin postauksessa sitä niin kehutaan<3 Eikä ihme, siinä on hurjan kauniit sävyt!

      Poista
  7. Aika kivat sävyt tossa NYXin luomiväripaletissa! :) Munkin pitäisi kaivaa noi Naked -paletit esiin pitkästä aikaa. En edes muista, että omistanko noita paletteja ykkösen, kakkosen ja kolmosen vai miten se menikään :D Kertoo varmaan jo siitä, että on maanneet laatikossa käyttämättöminä aika kauan :D NYXin luomiväripaletteihin pitäis myös tutustua, en omista vielä yhtäkään, mutta muiden blogeista oon kyllä kattellut, että kivoja sävyjä monissa paleteissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi apua, kieltämättä on paletit saattaneet jonkin aikaa maata siellä laatikon pohjalla, jos ei edes muistu mieleen mitä siellä on<3 :D Sävyt on kyllä NYX:n paleteissa usein tosi ihania! Laadullisesti en oo kaikista kyllä täysin vakuuttunut, mutta toi Cosmic Metals on kyllä täysin hintansa väärti. Eihän toi maksa kuin noin 10 euroa ja pigmenttiä löytyy luomiväreistä hurjan paljon :)

      Poista
  8. Todella kiva meikkilaatikko jälleen, mielenkiintoista seurata aina kuun vaihteessa mihin nyt päädyt seuraavaksi ;) Tää on niin hyvä kikka oikeesti pistää tuotteita käytölle kun sulta niitä löytyy! Upeat luomivärit ja vitsi toi poskipunapaletti, ihana <3 Apuaa, tuli tuosta Lumenen kynästä mieleen että aikoinaan käytin usein Lumenen valokynää, mutten oo aikoihin sellasta nyt ostanut koska en loppujen lopuksi vissiin koskaan muistanu ostaa uutta, näyttää niin samalle tuo kynä mitä se valokynä :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla<3 Joo varsinkin huulipunia oon saanut tosi kivasti kierrätettyä tän meikkilaatikon avulla :) Mulla on hei joskus myös ollut se Lumenen valokynä! Siitä on tosin jo melko paljon aikaa enkä edes muista mitä siitä tykkäsin :D En kai mitenkään erityisen paljon innostunut, kun se sitten lopulta unohtui enkä uutta enää ostanut.

      Poista
  9. Kiva laatikko :) Haluaisin joskus vielä tommosen urban decasyn, muistan kun niitä sai pahvikääreissä ja hinta oli sen 20 euroa halvempi kuin nykyään, niin saa nähdä tuleeko sille kuitenkaan "ikinä" tarvetta :) Mullakin jäänyt kokonaan se beten valokynä käyttämättä, tämä valokynä oli liilan sävyinen minkä itse sain eli kyllä sitäkin saisi varmaan kesällä hyvin juuri käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkään en oo yhtään Naked palettia ostanut näillä nykyisillä "suomihinnoilla" enkä aio varmaan ostaakaan. Olis toki kiva tukea suomalaisia yrityksiä yms. mutta kun ulkomailta tilatessa saa oikeesti paljon halvemmalla.. Se lilan sävyinen kynä vaikutti hurjan mielenkiintoiselta! :)

      Poista
  10. Oon himoinnut jo ties kuinka pitkään tuota NYXin Cosmic Metals -palettia - siinä on todella upeat sävyt! Ihanan raikkaan näköisen kokoelman olet valinnut tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sävyt on tosiaan aivan ihanat eikä paletin laadussakaan oo valittamista! Suosittelen ostamaan ton<3

      Poista
  11. Heti kun aloittaa uuden postaus sarjan, tuntuu ettei postaakaan muusta kuin niistä 😄 NYXin poskipuna näyttää ja vaikuttaa upealta 😍 Mä en ollut myödkään vakuuttunut NYXin luomiväreistä, mutta Ultimate Shadow paketit ovat huippuja, samoin se yksittäinen nappi keltaisessa sävyssä 😍😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh niinpä :D Hei kiva kuulla, että noi Ultimate Shadow -paletit on hyviä! Siitä värikkäästä oonkin lukenut tosi paljon kehuja :) Laatu on selkeesti kyllä parantunut noissa luomiväreissä siitä, mitä se oli muutamia vuosia sitten.

      Poista
  12. Ihana laatikko!<3 Tuo Revolutionin poskipunapaletti on niin kaunis! Myös tuo Nyxin poskipuna on kiva :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!