tiistai 3. heinäkuuta 2018

Loppuneet Kosmetiikkatuotteet | Toukokuu & Kesäkuu


Moikka! Nyt olisi taas luvassa kahden edellisen kuukauden loppuneiden kosmetiikkatuotteiden esittely. Mähän siirryin kirjoittamaan näitä postauksia aina parin kuukauden välein monestakin syystä, mutta yksi niistä oli se, etten kokenut että mulla loppuisi yhden kuukauden aikana kovinkaan paljon tuotteita. No jostain syystä mulla on nyt monen edellisen kuukauden aikana loppunut omalla mittakaavallani ihan älyttömästi kosmetiikkaa ja jos olisin ollut fiksu, olisin nämäkin loppuneet kirjoitellut erikseen toukokuun ja kesäkuun osalta. Postauksesta on siis tulossa suhteellisen pitkä, mutta koittakaahan kestää!

*Tuote saatu blogin kautta
Meikit:


Lumene Nordic Chic Mattifying & Pore Smoothing Primer. Meikinpohjustusvoide, joka ei päässyt mun suosiooni. Jonkin verran tämä tasoitti ihoa ja teki siitä mattaisen, mutta primer lähti todella herkästi rullautumaan kasvoilta pois. Tämä ei myöskään pitänyt meikkiä paikoillaan koko päivää, joten ei jatkoon.

Evelyn Iona Green Tea Primer. Lip Monthlysta joskus tullut meikinpohjustusvoide, joka ei toiminut mun iholla lainkaan. Tämä oli selkeästi kosteuttava tuote ja sen takia uskoin tämän toimivan ihollani, mutta ehei. Meikkivoide ei asettunut tämän päälle oikein mitenkään ja parin tunnin jälkeen kasvot näyttivät kamalilta. Meikkivoide oli paikoin karannut kokonaan pois ja paikoitellen sitä oli taas kasautunut iholle rumiksi kasoiksi. Ja tämä siis useammankin meikkivoiteen kanssa. Ei toiminut mulla eikä siis jatkoon.

RCMA Translucent Powder. Ihan huippuhyvä irtopuuteri, jota käytin lähes päivittäin meikkini kiinnittämiseen. Määrällisestihän tässä purnukassa on puuteria monta kertaa "tavallisen" irtopuuteripakkauksen verran ja hinta on siihen nähden hyvin alhainen. Jatkoon!

Urban Decay All Nighter Concealer. Yksinkertaisesti maailman paras peiteaine, joka sekä peittää että kirkastaa tummia silmänalusia loistavasti. Tarten Shape Tapea haluaisin vielä testata, mutta muuten mulla ei ole enää mitään tarvetta metsästää itselleni hyvää peiteainetta. Tämä tekee tehtävänsä paremmin kuin hyvin ja pysyy taatusti paikoillaan koko päivän. Uusi tuubi on jo käytössä, ehdottomasti siis jatkoon.



NYX Matte Liquid Liner. Tämänhetkinen suosikkieyelinerini, jonka olemassaolon onneksi muistin jokunen kuukausi sitten. Tällä saa tarkkaa, pikimustaa jälkeä aikaan todella helposti. Pysyvyys voisi ehkä olla ihan hitusen parempi, sillä toisinaan tämä lähtee hieman suttaantumaan silmän sisänurkassa, mutta sen saa onneksi vanupuikon kanssa todella helposti pois. Uusi eyeliner on jo käytössä, joten jatkoon menee.

essence lash princess false lash effect mascara. Tämänhetkinen suosikkiripsarini, joka toimii omissa ripsissäni enemmän kuin hyvin. Ripsiväri tuuheuttaa ja pidentää ripsiä todella hyvin. Aluksi tän kanssa tulee herkästi hieman paakkuiset ripset, mutta kunhan massa hieman kuivahtaa, ei niitä paakkujakaan enää synny. Jatkoon.

Lumene Nordic Secret Volume Lash Primer. Rakastuin tähän ripsiprimeriin ihan täysin enkä enää edes osaa laittaa ripsaria ilman, että olen ensin pohjustanut ripseni tämän kanssa. Primer edesauttaa ripsivärin tuuheuttavaa vaikutusta enkä joudu enää lisäämään ripsaria kuin yhden kerroksen, kun olen ensin lisännyt ripsiin tätä primeria. Uusi on jo ostettu eli jatkoon menee!

Hiukset:


Urtekram Nordic Berries Repair Shampoo*. Ihan ok shampoo, jolla sai parilla pesukerralla hiukset puhtaiksi. Koostumus oli mun makuuni ehkä vähän turhan juoksevaa ja tuoksu alkoi jossain vaiheessa tökkiä aika pahasti. Ei jatkoon.

The Body Shop Banana Truly Nourishing Shampoo. Pesuteholtaan loistava shampoo, joka tosin jätti hiukset monesti melkoiseksi takkukasaksi. Hyvällä hoitoaineella siitäkin tosin aina selvittiin ja itse suosin juurikin tällaisia shampoita, joilla hiukset saa kerralla puhtaiksi. Banaanin tuoksusta iso plussa ja jatkoon menee.

Herbina Gloss & Shine Shampoo. Tosi hyvä perusshampoo, yksi parhaimmista markettishampoista joita oon käyttänyt. Tämän tuoksu alkoi jossain vaiheessa tökkiä oikein kunnolla, vaikka aluksi siitä pidinkin, mutta pienen tauon jälkeen shampoota tuli taas käytettyä. Suosin kampaamotuotteita shampoiden kohdalla, mutta voisin hyvin ostaa tätäkin lisää. Jatkoon.

Ekopharma Tyrni Repairing Shampoo*. Ehdottomasti paras luonnonkosmetiikan shampoo, jota olen käyttänyt! Tämä puhdisti hiukset täysin jo yhdellä pesukerralla eikä mulla ole tästä mitään huonoa sanottavaa. Ehdottomasti menee jatkoon.

Maria Nila Structure Repair Shampoo*. Hyvä shampoo, jolla sai useimmiten hiukset puhtaiksi jo yhdellä pesukerralla. Tehokkain mahdollinen tämä ei ole, mutta omat vaurioituneet hiukseni kuitenkin pitivät tästä. En kuitenkaan ostaisi tätä enää eli ei jatkoon.


The Body Shop Banana Truly Nourishing Conditioner. Mukavasti hoitava hoitoaine, johon tykästyin sitä enemmän, mitä enemmän olin tuotetta käyttänyt. Ei tämä hoitotehoiltaan paras mahdollinen ollut, mutta keskivertoa parempi joka tapauksessa. Jatkoon.

Maria Nila Structure Repair Conditioner*. Perushyvä hoitoaine, joka jätti hiukset pehmeän ja sileän tuntuisiksi. Jouduin käyttämään tätä kuitenkin aika paljon, jotta sain tuotteesta halutun hoitotehon irti, joten tätä kului kerralla melko paljon. Ei jatkoon.

Four Reasons Ultra Moisture Treatment. Maailman paras hiusnaamio/tehohoito! Tämän voittanutta en ole vielä löytänyt. Tuote selvittää pahimmatkin shampoon aiheuttamat takut hetkessä sekä jättää hiukset unelmanpehmeiksi ja sileiksi. Aivan ihana tuote ja sopii loistavasti omille kuiville hiuksilleni. Uusi tuubi on jo käytössä eli jatkoon menee.

Maria Nila Structure Repair Masque*. Todella hyvä hiusnaamio, joka ei ehkä ollut paras mahdollinen silloin kun hiusteni latvat olivat todella huonossa kunnossa. Nyt kun hiuksien pituudesta on napsaistu kunnolla pois, tämä naamio on toiminut loistavasti. Se pehmentää, silottaa, kosteuttaa ja tuo hiuksille kiiltoa. Jatkoon!


Four Reasons Moisture Mist. Kosteuttava ja hiusten sähköisyyttä todella hyvin ehkäisevä hoitosuihke. Tykkään tästä ihan hurjan paljon ja hintaansa nähden tämä on mun mielestäni todella hyvä ja riittoisa tuote. Jatkoon menee!

Batiste Dry Shampoo Tropical & Neon Lights. Batistet on mulla käytössä viikottain ja ainut mikä näissä harmittaa onkin se, ettei brändi ole cruelty free. Toistaiseksi kuitenkin siitä huolimatta jatkoon.

TIGI Bed Head Hard Head Hairspray. Tosi hyvä pito ja sen osalta yksi parhaimpia hiuslakkoja, joita oon käyttänyt. Ei kuitenkaan tehnyt hiuksista kovia korppuja, vaikka pitoa riittikin. En TIGIä enää osta, joten sen takia ei enää jatkoon.

Kasvot:


Ekopharma Vadelma Kasvovoide 24H*. Aivan ihana kasvovoide, joka oli mulla päivävoidekäytössä. Voide imeytyi ihoon nopeasti, mutta kosteutti kuitenkin todella hyvin omaa kuivaa ihoani myös talvella. Yksi parhaimmista päivävoiteista, joita olen vähään aikaan omistanut ja jatkoon menee ihan ehdottomasti.

Lumene KLASIKKO Uudistava Yövoide: Perushyvä yövoide, joka imeytyi suhteellisen nopeasti ja myös kosteutti ihoa. Koin tämän ehkä kuitenkin jollain tavalla hieman tylsäksi, mutta hätätilassa voisin kyllä napata tämän kaupasta mukaani. Sanon siis, että jatkoon.

Lumene LÄHDE Hydration Recharge Overnight Cream. Lähde-sarjan yövoide, joka kosteutti ihoa mukavasti, mutta ei talviaikaan ollut riittävän tehokas omalle kuivalle iholleni. Lämpimämmillä keleillä kosteutusteho oli riittävä eikä tuotteessa itsessään mitään muuta vikaa ollut. Ei kuitenkaan jatkoon.

REN V-Cense Revitalising Night Cream. Oikein hyvä ja kosteuttava yövoide, mutta vaikka kosteutustehot tällä olivatkin todella hyvät, en voinut sietää voiteen tuoksua. Mulla kesti tämän pienen 15 ml tuubin käyttämisessä puolitoista vuotta juurikin ton tuoksun takia. Se on omaan makuuni aivan liian voimakas ja yrttinen eikä tuote pääse sen takia jatkoon.


Lumene LÄHDE Pure Arctic Miracle Bi-Phase Micellar Water. Bette Boxista tullut kaksifaasinen misellivesi, johon tykästyin kovasti. Tämä poisti meikit tehokkaasti ja toimi siis totta kai loistavasti myös ihonpuhdistuksen viimeistelyssä. Ei aiheuta kiristävää tunnetta iholla ja koin tämän hyvin hellävaraiseksi. Jatkoon!

Mádara Multi Action Micellar Water. Oikein hyvä misellivesi, joka viimeisteli ihonpuhdistuksen loistavasti. Pidän edelleen tota pulloa vähän ongelmallisena, kun sitä ei pysty puristamaan ja hintakin tällä on suhteellisen korkea verrattuna moniin muihin hyviin misellivesiin. Sanon silti, että jatkoon.

Caudalie Premier Cru The Eye Cream. Oikein hyvin kosteuttava silmänympärysvoide, jota oli kaikin puolin miellyttävä käyttää. Tää oli mulla pääasiassa käytössä aamuisin eikä mulla ole itse tuotteesta oikeastaan mitään huonoa sanottavaa. Tämän hinta on vaan sen verran kova (noin 60 €/15ml), etten lähtisi tätä ostamaan täysikokoisena. Ei siis jatkoon.

Lumene LÄHDE Arctic Dew Quenching Aqua Serum. Mukavasti kosteuttava seerumi, jota tykkäsin käyttää erityisesti aamulla päivävoiteen alla. Seerumi toi ihanasti pientä lisäkosteutusta iholle ja nämä Lumenen pipettipullot ovat kaiken lisäksi vielä hurjan kauniita. Luulen, että tulen nappaamaan tämän kaupasta mukaani taas joskus syksymmällä, kun iho alkaa vaatia kosteuttavia tuotteita. Jatkoon!


Herbina Moisture Balance Kasvonaamio. Ehdottomasti hinta-laatusuhteeltaan paras testaamani kosteuttava kasvonaamio. Naamio todella kosteuttaa ihoa ja on vielä ihan superedullinen, mistä johtuen tämä onkin kaikkien aikojen suosikkinaamioni. Jatkoon!

Lumene VALO Glow Reveal Peeling Mask. Bette Boxista tullut kuoriva ja kirkastava kasvonaamio, johon tykästyin täysin. Iho kirkastui selkeästi tämän käytön jälkeen ja vaikka kuorintateho tällä rakeettomalla kuorinnalla ei ollutkaan paras mahdollinen, senkin tehon kyllä huomasi. Tykkäsin kovasti ja jatkoon menee.

Lumene SISU Deep Clean Purifying Mask. Syväpuhdistava naamio, joka sisälsi jonkin verran myös mekaanisesti kuorivia ainesosia. Tällä sai kasvoista ihanan pehmeät ja syväpuhdistava vaikutus oli selkeästi havaittavissa. En kuitenkaan ostaisi tätä täyteen hintaan, joten sen takia ei jatkoon.

Vartalo, kädet & jalat:


The Body Shop Piñita Colada Body Scrub. Kermaisen koostumuksen omaava vartalonkuorinta-aine, jonka tuoksu on ihan huumaavan hyvä. Kuorintateho on oikein hyvä, mutta kuorivat rakeet eivät ole liian raapivia. Jatkoon!

The Body Shop Piñita Colada Shower Gel. Ihana kookosen ja ananaksen tuoksuinen suihkugeeli, jonka koostumus on selkeästi kermaisempi ja paksumpi kuin TBS:n suihkugeeleissä yleensä. Superhyvä kesätuoksu, jatkoon menee.

The Body Shop Papaya Shower Gel. Yksi kaikkien aikojen suosikkisuihkugeeleistäni. Rakastan tätä eksoottista papaijan tuoksua ja nimenomaan tämä suihkugeeli on tässä sarjassa se, joka mua kiehtoo. En ole pitkiin aikoihin bongannut Papaija-sarjaa TBS:n valikoimista, mutta mikäli tilaisuus joskus tulee, aion ehdottomasti ostaa tätä lisää. Jatkoon siis ehdottomasti.


The Body Shop Vanilla Pumpkin Hand Cream. Ihana vaniljakurpitsa! Toivottavasti tämä sarja palaa myyntiin syksyllä, sillä tuoksu tässä käsivoiteessa on ihan superherkullinen. Muutenkin voide on taattua TBS-laatua eli jatkoon menee.

The Body Shop Wild Argan Oil Hand Cream. Kosteustehot tällä käsivoiteella ovat oikein hyvät, kuten muillakin brändin käsivoiteilla. Tuoksu tässä sen sijaan ei ole ihan omaan makuuni, sillä se on hurjan voimakas ja jäi käsiin todella pitkäksi aikaa. Ei jatkoon.

Tilk! Moisture Me Bio Hand Cream*. Ihana raikkaan sitruksen tuoksuinen käsivoide, joka tekee käsistä unelmanpehmeät ja kosteutetut. Rakastan näiden Tilk! tuotteiden moussemaista koostumusta ja tätä käsivoidetta olisin mieluusti käyttänyt enemmänkin. Jatkoon.

Lush Lemony Flutter Cuticle Butter. Erityisesti kynsinauhoille sunnattu voide, jota käytin itse jalkavoiteena. Ihanan paksu koostumus oikein suli iholle ja kosteutti kuivia jalkoja todella, todella hyvin. Tämä on ehdottomasti yksi parhaimpia jalkavoiteita, joita olen käyttänyt. Jatkoon!

Onko joukossa tuttuja tuotteita? :)

22 kommenttia:

  1. Mua nauratti heti kun näin lukulistalla ton ekan kuvan, että nyt on loppuneita. :D Mä tykkään tuosta Maria Nilan naamiosta, mutta max. kerran viikossa käytettynä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, niitä kertyi taas pieni kasa :D Joo en mäkään tota kovin usein käyttänyt, mutta hyvin se toimi silloin kun siihen tuli tartuttua!

      Poista
  2. Tuo Papaya -sarja yleensä ainakin jossain muodossa ilmestyy alennuksien aikaan myyntiin.

    Herbinan kasvonaamio on kyllä hyvä, itse joskus sitä taisin yhden/kaksi tuubia käyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, onneksi :) Täytyy pitää silmät ja korvat auki ton kanssa! Mä rakastan tota Herbinan naamiota, toimii omalla ihollani niin loistavasti<3

      Poista
  3. Loistava määrä loppuneita! Hiustuotteita ihan hirmu määrä, ne kun kuluvat omalla kohdalla niin luvattoman hitaasti :D Lumene Volume Lash Primer kuulostaa hyvältä tuotteelta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkistä hiuksista on tässä kohtaa jotain "iloakin" :D Mä oon täysin tykästynyt tohon ripsiprimeriin, se on ihan huippu!

      Poista
  4. Huh mikä määrä loppuneita! :D Pakko kyllä yhtyä noihin sun kehuihin tuosta Four reasonsin hiusnaamiosta. Ostin sen jokunen aika sitten ihan vaan sen ansiosta, miten useasti oot kehunut tuota ja toi kyllä kiilasi ihan heti lemppari hiusnaamioksi :) Hinta-laatusuhteeltaan tosi hyvä tuote! Myös saman sarjan hoitosuihke on löytänyt vakiopaikkansa meidän kylppärin kaapista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis toi naamio on jotain niin ihanaa! Rakastan sitä kun jo naamiota levittäessä tuntee sen, kuinka hiukset muuttuu sileämmiksi :D Ja lopputulos palkitsee aina<3 Four Reasonsilta löytyy kyllä tosi paljon hurjan hyviä tuotteita :)

      Poista
  5. Kivasti loppuneita ja mukavat arviot. Näitä on kiva lukea:)
    Mä olen tykännyt melkein kaikista Lumenen Klassikko -sarjan kasvovoiteista, vaikka ne onkin sellaisia perustylsähköjä, mutta toimivat hyvin kuitenkin. Olen samaa mieltä Herbinan kasvonaamiosta: ihan superhyvä kosteuttava naamio. Olen käyttänt sitä jota monen monta tuubia. Toivottavasti sen valmistusta ei koskaan lopeteta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Mä en oo testannut kuin tota yövoidetta, mutta kivasti se toimi kyllä! Toivon myös, että saadaan nauttia tosta Herbinan kasvonaamiosta, se kun peittoaa laadullisesti helposti monet paljon kalliimmatkin naamiot.

      Poista
  6. Tosi paljon loppuneita tuotteita! :D Tuo Essencen ripsari on kyllä tosi hyvä! Hintalaadultaan ihan huippu :) Mäki tykkään tuosta Batisten tropical tuoksusta, harmi tosiaan ettei oo eläinkokeeton :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essencen tuotteista just toi ripsari on yksi parhaimmista<3 Joo mua harmittaa ihan älyttömästi, ettei Batiste ole enää cruelty free brändi :/ Toivottavasti tilanne muuttuisi!

      Poista
  7. No jopas on kasa loppuneita, ihan älytön määrä! :D Musta tuntuu että noi TBS:n suihkugeelit loppuu ihan liian nopeesti aina, yritän hirveesti säästellä mun Mojio suihkugeeliäkin kun en ostanut tuota Piñita Coladaa samaan aikaan vaikka meinasin :'D Mä toivon myös kovasti että Vanilla pumpkin saapuu syksyllä valikoimaan, tai sit joku kiva uutuus ois myös aika jännä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mäkin yritän säästellä noita :D Sen takia just toia Papaya on ollut mulla ihan sikakauan. Tykkään siitä niin älyttömästi, että säästelin sitä aina ja saatoin olla monta kuukautta käyttämättä kertaakaan, ettei se vaan loppuisi! Onhan toi sinänsä aika hassua, mutta minkäs teet :D Mä olisin niin toivonut nyt täksi kesäksi jotain uutta ja ihanaa kesätuoksua, mutta onneksi toi vanha kaksikkokin on mieluinen :)

      Poista
  8. Urban Decay All Nighter Concealer } sanoisitko että peittää myös finnit/punaiset näpyt jos on? :d


    Four Reasons Moisture Mist-tää ehdottomasti sitten kokeilulistalle ! :) Myös noi kasvonaamiot jos osuu kohdalle niin voisi ottaa testiin,ostin kyllä juuri yhden naamion ja toisen kuorinnan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peittää, ainakin mulla, mutta mulla toisaalta on sellasia aika harvoin! Toi on ihan superpeittävää, varmaan yksi peittävimmistä mitä oon testannut :) Suosittelen testaamaan noita<3

      Poista
  9. Apua mikä määrä loppuneita, kumpa itsekin pystyisin samaan :D mulla ei kyllä taida edes olla enää näin paljoa kosmetiikkaa :D Tässä oli taas paljon mielenkiintoisia tuotteita, jota tekisi mieli testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mullakaan aina tällasia määriä lopu, nyt oli vaan esim. just noi viisi shampoota sillä mallilla, että sain ne tyhjiksi :D

      Poista
  10. Lumene valo kasvonaamio on hyvä :)

    VastaaPoista
  11. Käytätkö micellivettä aamuisin? Itse koen että se virkistää siihen päälle cc voide. Tyrni shampoo lähtee seuraavaksi ostoslistalle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en itse käytä aamuisin misellivettä, mutta kasvovettä kylläkin :) Tyrni shampoo on ihanaa, suosittelen lämpimästi testaamaan<3

      Poista

Kiitos kommentista!