sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

Boxycharm | Kesäkuu 2018


Moikka! Aloitin tilaamaan Boxycharm-kauneusboksia toukokuussa ja nyt vihdoin ja viimein heinäkuun puolessa välissä sain käsiini kesäkuun boksin. Oon näistä bokseista ihan älyttömän innoissani eivätkä näiden sisällöt todellakaan tule mulle yllätyksenä, sillä käyn vilkaisemassa uusien boksien sisällöt heti kuin vain mahdollista. Mitään yllätysmomenttia en siis tosiaan näiden kanssa saa kokea, mutta se ei mua haittaa. Näiden boksien sisällöt on ihan omaa luokkaansa enkä äkkiseltään keksi itse asiassa yhtäkään toista kauneusboksia, joka olisi samaan aikaan yhtä edullinen ja laadukas kuin Boxycharm. Mitä kesäkuun boksista sitten paljastui?


Meikkituotepainotteinen boksi oli tämäkin. Tällä kertaa joukkoon mahtui myös yksi ihonhoitotuote ja tuttuun tapaan myös meikkisiveltimiä. Tuolla alimpana keltaisessa pakkauksessa on luomiväripaletti ja mä olen odottanut kuin kuuta nousevaa, että saan sen käsiini. Oon nähnyt paletilla tehtyjä lookeja YouTuben puolella ja ne olleet toinen toistaan upeampia! Mutta pidemmittä puheitta mennään tekemään tarkempi katsaus sisältöön:


Luxie 3 Piece Flawless Complexion sivellinsetti sisältää nimensä mukaisesti kolme kasvomeikkisivellintä. Alimpaa kuvasta löytyy 516 Duo Fibre Powder, jolla on helppo asettaa esimerkiksi poskipunaa tai higlighteria, kun haluaa lopputuloksen olevan kevyt. 660 Precision Foundation on tarkoitettu niin voidemaisille kuin puuterisillekin meikkivoiteille ja 522 Tapered Highlighter puolestaan soveltuu loistavasti highlightereille. Kaikki kolme sivellintä ovat itse asiassa hurjan samanlaisia muotoilultaan, vaikka pieniä eroja toki löytyykin. Karva on näissä siveltimissä ihan unelmanpehmeää ja hinta ainakin on sen verran suuri, että voisi olettaa näiden olevan myös kestäviä. Highlightersivellin toimi oikein kivasti juurikin siinä highlighterin levityksessä. Meikkivoidesivellin vaatii hieman totuttelua, sillä en ole tämäntyylisillä siveltimillä tottunut meikkivoidetta levittämään. Lisäksi musta tuntui, että siveltimen karvat imivät melko paljon sitä meikkivoidetta ja jouduin käyttämään meikkivoidetta lähes tuplasti sen verran mitä normaalisti. Duo Fibre sivellintä en ole vielä testannut.
Hinta: noin $42,00.


Uusia irtoripsiä on aina hauska päästä testaamaan ja nämä Battingtonin Monroe Silk Lashes irtoripset ovat todella, todella kauniit. En normaalisti suosi ripsiä, joissa ripsinauha on yhtä paksu kuin näissä, mutta totta kai annan tilaisuuden näille ripsille. Nämä ovat 3D ripset, jotka tuovat sekä pituutta että volyymia. Rakastan Eyluren 3D ripsiä, joten odotan paljon myös näitlä Battingtonin ripsiltä! Näiden sanotaan säilyvän hyvänä jopa 25 käyttökertaa, mikäli näistä vain huolehtii kunnolla. Melkoinen lupaus, sillä en ole itse aiemmin törmännyt irtoripsiin, joita olisi voinut käyttää muutamaa kertaa enemmän. Saa nähdä kuinka hyvin lupaus pitää :)
Hinta: $28,00.


Ja sitten se paljon puhuttu luomiväripaletti! Alamar Cosmeticsin Reina Del Caribe luomiväripaletti sisältää uskomattoman kauniita luomivärisävyjä. Tästä tulee välittömästi mieleen kesä, eksoottiset lomakohteet, lämpö ja loma. Paletti onkin saanut inspiraationsa kuubalaisesta kulttuurista ja se tosiaan välittyy tästä. Luomiväreistä neljä on mattaisia ja toiset neljä metallisia. Upeita jokainen ja siis apua miten ihania nää on! Laatu on enemmän kuin hyvä. Pigmenttiä riittää, mutta luomivärit eivät kuitenkaan pöllyä oikeastaan lainkaan. Olen testannut kolmea mattasävyä ja kahta ylintä metallisävyä ja varsinkin tuo vihertävä vaalea metallinsävy osoittautui ihan superihanaksi. Harvoin noin metallinhohtoista sävyä saa näyttämään niin upealta kuivan siveltimen kanssa ilman sen ihmeempää pohjustamista. En keksi tähän hätään tästä paletista mitään huonoa sanottavaa ja tämä olikin ehdottomasti suosikkituotteeni koko kesäkuun Boxycharmista.
Hinta: noin $28,00.


OFRA Long Lasting Liquid Lipstickin sain sävyssä Verona. Sävy on hieman punertavan ruskea, juuri sellainen mistä itse pidän erityisesti syksyisin. Mulla ei ole näistä OFRAn nestemäisistä huulipunista omakohtaista aiempaa kokemusta, mutta olen kuullut näistä paljon kehuja. Näitä kuvaillaan huulia kosteuttaviksi, kermaisiksi ja pitkäkestoisiksi. Yleensä nestemäiset huulipunat ovat ennemminkin kuivattavia kuin kosteuttavia, mutta toivotaan että tässä kohtaa tuotelupaus pitää paikkansa! En ole tätä vielä ehtinyt testaamaan muuten kuin käteen swatchaamalla, mutta eiköhän tämä tulevan viikon kuluessa päädy ihan huulille asti.
Hinta: noin $21,00.


Seuraavaksi esittelyyn pääsee mulle uuden brändin, Jonteblun Eyeliner Pencil, joka tuli mulle tummanharmaassa sävyssä 912 Charcoal. Tämä oli ehdottomasti boksissa se vähiten kiinnostava tuote, sillä en juurikaan käytä kynämuodossa olevia silmänrajauskyniä, enkä varsinkaan harmaita. Kynä on vedenkestävä ja se soveltuu myös vesirajalle. Koostumus on suhteellisen pehmeää ja väri irtoaa kynästä helposti jo kevyellä painalluksella. Tällä on siis kaikki ne ominaisuudet, mitä hyvältä silmänrajauskynältä toivonkin, mutta mulla ei vaan ole tällaisille kovinkaan paljon käyttöä.
Hinta: noin $5,00.


Sol De Janeiron Brazilian Bum Bum Cream oli boksin ainut ei-meikkituote. Mm. guaranaa sisältävä vartalovoide tuli pienessä 25 ml koossa ja tämän tuoksu on aivan huumaavan herkullisen karamellinen! Voidetta kuvaillaan nopeasti imeytyväksi ja se lupaa jättää iholle myös pienen kiillon. Mun pakkaus oli hieman vuotanut ja osa tuotteesta oli valunut ulos, mutta kyllä tästä silti testattavaa riittää. Voide levittyy iholle pehmeästi, kosteuttaa mukavasti ja jättää vartalon ihon ihanan tuoksuiseksi. Tästä voiteesta on ollut viime aikoina puhetta enemmänkin, joten oli ihan huippua päästä tämä testaamaan myös itse. Suomessa ainakin Kicks myy Sol De Janeiron tuotteita.
Hinta: noin $10,00.

Boksin kokonaisarvo oli tällä kertaa $134,00, mikä on jälleen kerran huomattavasti enemmän kuin se $21,00 minkä yksittäinen boksi (ilman toimituskuluja ja Shipiton välityspalvelua) maksaa. Luomiväripaletti nousi tosiaan suosikikseni, mutta sisältö oli muutenkin mielestäni todella onnistunut. Heinäkuun boksin sisällönkin olen jo käynyt kurkkimassa, enkä malttaisi odottaa sen saapumista!

Miltä kesäkuun Boxycharm vaikuttaa? :)

22 kommenttia:

  1. Luomiväripalettia olen kuolaillut kaikilla kesäkuun boxissa, se on upea. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin kaunis<3 Rakastan noita sävyjä!

      Poista
  2. Tää oli kyllä huikea boksi, mun suosikki pitkään aikaan vaikka aina tykkään bokseista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä tää toukokuun boksin voittaa, muista mulla ei omakohtaista kokemusta olekaan :D

      Poista
  3. Apua miten ihana sisältö, minuakin ihastutti eniten luomiväripaletti!

    VastaaPoista
  4. Oi vitsit mikä boxi! Tuo luomiväripaletti varsinkin houkuttelee :) tämän boxin voisi ihan oikeasti tilata itsekin, tosi hyviä ja mielenkiintoisia tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä, jos yhtään kiinnostaa! Varsinkin jos meikkipainotteinen kauneusboksi on sun juttu :) Ihonhoitotuotteita tms. näistä ei niin usein tule.

      Poista
  5. Tosi kiva sisältö taas kerran! :) Tilasin pari kertaa Look Incredible -boksia, joka oli pettymys, mutta jos aion vielä joskus jonkun boksin tilata, olisi se ehdottomasti tämä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä harkitsin joskus sitä Deluxe versiota tosta, mutta en sitten kuitenkaan ikinä tilannut. Harmi ettei toi ollut sulle hyvä boksi, mutta kokeile ihmeessä Boxycharmia, jos joskus tekee taas mieli tilailla kauneusboksia!

      Poista
  6. Ei vitsit mikä boksi! Pitäs kyllä itsekkin rohkaistua tilaamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En voi kuin suositella! Vaikka Shipiton kanssa joutuukin säätämään niin se on loppupeleissä niin yksinkertaista, etten koe sitä itse ainakaan mitenkään ongelmalliseksi :D

      Poista
  7. Upea sisältö kaikin puolin ja no siis toi paletti, IHANA!! Vähä tuli mieleen se UD:n beached mitä oottelen innolla jos se tulis Sokkarille. Kävin kyselemässä onko se tulossa, mutta myyjä ei tuntunut oikein tietävän mutta laittoi kuitenkin sen mulle varaukseen (?). Haluaisin nyt tilata sen netistä, mutta kun en tiedä onko se nyt tulossa sinne Sokkarille vai ei :D

    Anyway… Mä haluaisin just kesälle tuollaisen paletin, oon koko alkukesän ollut meikkaamatta luomia ja about viikko sit tuli sellanen kutina että tekis mieli. :D Etenkin lomalla jos lähtee iltasella liikenteeseen niin pakko saada meikata ;D Lisäksi tollanen paletti mikä sisältää just sellaisia sävyjä joissa on niitä etelän ja loman viboja, olis kiva saada syksyn reissulle matkaan (jos siellä jaksaa meikata iltaa varten).

    Meni taas niin mahtavasti melkeen postauksen aiheen vierestä, sori :D Sanoa vaan piti että ois tää boxi hauska tilata joskus, mutta mä ehken haluaisin yllättyä ;) Oon niin kovin tykännyt Bette Boxin odottelusta että melkein harmi kun elokuu on vika kesäkuukausi ja sitten boxini lopahtaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tossa on vähän samantyylisiä sävyjä kyllä! Feeluniquella on muuten hei tosi paljon UD:n tuotteita tällä hetkellä tarjouksessa, myös toi Beached paletti ;) Jos et malta odottaa sitä, että se Sokokselle ilmaantuu :) Ja hei jos tää boksi kiinnostaa niin kyllä sen yllätysmomentikin saa säilytettyä, kunhan ei vaan mene Boxycharmin omille sivuille, jossa uusimman boksin sisältö on vähän tyhmästi heti etusivulla, ja varoo varsinkin ulkomaisia bloggaajia/tubettajia :D He kun saavat ne boksit totta kai nopeammin, kun ei tarvii säätää noiden lähetysten kanssa :)

      Poista
  8. Tämä on kyllä sellainen boksi minkä mäkin voisin tilata! :D Kaikki tuotteet olisivat varmasti päässeet käyttöön :) Miksei Suomesta saa tälläisiä paketteja! Ihana tuo luomiväripaletti sekä huulipuna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Mäkin toivoisin, että Suomessa olisi vähän laajempi valikoima kauneusbokseja, mutta toisaalta Suomi on kuitenkin sen verran "pieni" maa, että täytyy olla iloinen näistä nykyisistäkin :) Onneksi tätä saa tilattua myös Suomeen, vaikkakin mutkien kautta<3

      Poista
  9. Kuulostaapa mielenkiintoiselta boxilta, ainakin huomattavasti paremmalta kuin esim. Bettebox! :D Tuossa luomiväripaletissa on kyllä ihanan herkulliset sävyt <3 Myöskin tuo nestemäinen huulipuna kuulostaa lupaavalta, etenkin jos se ei kuivata huulia yhtä paljon mitä muut vastaavat punat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään tästä enemmän ihan senkin takia, että tää on niin meikkipainotteinen ja just meikit on niitä, mitä kauneusbokseista toivon saavani :) Mä en oo vieläkään ehtinyt tota huulipunaa testaamaan, mutta lupausten perusteella vaikuttaa kyllä hyvältä!

      Poista
  10. Olipa mielenkiintoinen boksi! Mä myös rakastan niitä eyeluren pinkkejä 3D ripsiä, ihan mun lempparit :) mä levitän ite meikkivoiteen mieluiten aina käsin tai sienellä. En siveltimistä pidä sillä tuntuu että aina jää ns rantuja karvoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne Eyluren ripset on yhdet munkin suosikit<3 Niin kauniit! Mä käyn yleensä aina vielä kasvot läpi meikkisienen kanssa, vaikka pääasiassa sen meikkivoiteen siveltimellä levitänkin. Just ne mahdolliset viirut yms. saa sillä tavalla pois :)

      Poista
  11. Paljonko maksoit koko boksista yhteensä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 30,48 € oli yhteensä boksi + Shipiton välityspalvelu ja halvin mahdollinen toimitustapa Suomeen :)

      Poista

Kiitos kommentista!