maanantai 28. tammikuuta 2019

Kosmetiikkasuosikit | Tammikuu 2019


Vuoden ensimmäisten kosmetiikkasuosikkien aika! Jos viime kuussa suosikkien valinta tuottikin hieman hankaluuksia, tässä kuussa ne valinnat olivat hyvinkin selkeät. Tällä kertaa myös meikkituotteet olivat selkeästi aiempaa edustettuna, kuten mulla toki yleensä onkin. Hiustuotteita ei tässä kuussa noussut suosikkeihin, mutta eipä mulla oikeastaan sillä saralla mitään uusia tuotteita oo tullut testailtuakaan tän kuun aikana. Tehdään vielä tuttuun tapaan tarkempi katsaus valintoihini, miksi juuri nämä viisi päätyivät suosikeikseni? 

*Tuote saatu blogin kautta pr-näytteenä


7th Heaven Strawberry Cream Face Mask on ihana mansikantuoksuinen, paksu ja kermainen kasvonaamio. Naamion on tarkoitus puhdistaa sekä ravita ihoa ja naamiosta löytyykin suuri määrä mekaanisesti kuorivia partikkeleja, joiden kanssa kasvot saa samalla siis myös kuorittua. Tämä on suunnattu erityisesti kuivalle iholle ja näin talvella tämä on tehnyt todella hyvää mun iholleni. Kesällä tämä tuntui olevan vähän turhankin tujua tavaraa iholleni ja sain tämän käytön jälkeen silloin tällöin myös näppyjä ihoon, mutta nyt kun ihoni on kuivimmillaan, tämä on kosteuttanut ihoa todella hyvin. Tätä naamiota myydään tuubin lisäksi myös pienemmässä yksittäispakkauksessa ja mähän käytin tämän brändin naamioita joskus nuorempana ihan jatkuvasti - tätäkin on siis tullut testattua jo vuosia sitten ensimmäisen kerran.


Kirjoitin tästä The Ordinary Coverage Foundationista ihan vasta oman postauksenkin, mutta pakko mun oli tämä ottaa myös kuukauden suosikkeihin. Tämä on ehdottomasti tällä hetkellä mun suosikkimeikkivoiteeni. Peittokyky on hyvä, mutta koostumus todella kevyttä. Tätä ei kerralla kulu kovinkaan paljon ja hintaansa nähden tämä on todellakin loistavaa tavaraa. Pientä miinusta tämä saa siitä, että sävy hitusen hapettuu kasvoilla eli muuttuu siis tummemmaksi ja/tai keltaisemmaksi kuin mitä se tuubista pumpattaessa on. Tän kanssa pitääkin olla ihan supertarkka, ettei kasvoille jää minkäänlaisia rajoja, sillä ne rajat sitten todellakin erottuvat. Saan tämän kuitenkin sulautumaan ihooni oikein nätisti, mutta uskon silti, että pienen rusketuksen kanssa sävy olisi mulle vähän parempi. Siitä huolimatta rakastan tätä meikkivoidetta ja uskon, että tulen käyttämään tätä vielä useita pulloja!


Mulla on ollut koko alkuvuoden ajan käytössä oikeastaan tasan kaksi poskipunaa, jotka molemmat kuuluvat tämän vuoden pannuprojektiini. Toinen niistä on tämä kuvassa näkyvä IDUN Minerals Mineral Blush Havtorn*, joka on aivan upea rusehtavan sävyinen poskipuna. Ihastuin varmaan pari-kolme vuotta sitten ruskeisiin poskipuniin ja tällä hetkellä tämä on ehdoton suosikkini niistä. Ruskea poskipuna on siitä helppo, että se sopii yhteen aika pitkälti kaikenlaisen meikin kanssa. Tässä yksilössä on pigmentti juuri kohdillaan ja punassa on aavistuksen verran shimmeriä, joka kuitenkin näkyy kasvoilla todella maltillisesti. Tämä oli mulle ihan loistava valinta pannuprojektiin, sillä poskipuna on oikeasti ihan hurjan ihana ja ehdoton suosikkini tällä hetkellä.


Dr. Botanicals Pomegranate Superseed Brightening Eye Serum* tuli joulukuun Lookfantasticin Beauty Boxista ja oon täysin rakastunut tähän! Mun oli jo pitkään pitänyt hankkia jonkinlainen seerumi sy-iholle ja tämä auttaa todella hyvin kosteuttamaan ja kirkastamaan silmänympärysihoa. Koostumushan tässä on jokseenkin öljymäinen, joten imeytyminen kestää jonkin aikaa. Sen takia oonkin suosinut tätä itse iltakäytössä, mutta kuivat kohdat sy-alueella ovat pysyneet täysin poissa sen jälkeen, kun aloin tätä käyttää. Pipettipullo on todella näppärä ja kerralla saa annosteltua seerumia juuri sen verran kuin tarvitsee. Tästä mulla ei ole mitään huonoa sanottavaa, tämä on yksi parhaimpia ihonhoitoon liittyviä uusia kosmetuotteita pitkään aikaan!


Viimeisenä vielä mun uusin ripsarirakkauteni! It Cosmeticsin Superhero Elastic Strenght Volumizing Mascara tuli taannoin Boxycharmista ja ihastuin tähän välittömästi. Nyt, kun ripsari on ollut jonkin aikaa käytössä, on sen massa myös hieman kuivempaa kuin aluksi ja pidän tästä yhä enemmän. Aluksi tällä sai todella herkästi paakkuja ripsiin, mutta nykyään aivan ihanasti tuuheutta ja volyymia ripsiin ilman paakkuja! Mikään supererotteleva tämä ei ole, mutta itse en sellaista ominaisuutta ripsiväriltä kaipaakaan. Mun on todella vaikea löytää sellaista ripsiväriä, jonka oikeasti kelpuutan käyttööni, joten senkin takia oon tästä niin innoissani.

Onko tammikuun suosikeistani jokin tuote teille tuttu? :)

18 kommenttia:

  1. Mä oon kuullut hyvää tuosta sy-seerumista ja korkkasin omankin pulloni sitten . Yhyy . Öljyä!? Ei oikein vakuuttanut, niin liruakin :D. Mutta koska olen käyttänyt vain kerran (!!) ni ei vielä tuomita lopullisesti.
    Toi ripsari kiinnostaa myös itseäni<3!
    Tsaah ... Mulla on 2 väärän väristä The Ordinaryn meikkivoidetta . Ne vaikuttaa niin kivalle kädelle kokeiltuna, mutta ei vaa pysty ees sekottelemaan itselle sopivaksi. Ai nii, paitsi sitä liian vaaleaa oon kyllä käyttänyt silmienalusilla .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kieltämättä mäkin odotin vähän erilaista koostumusta, mutta oon tykännyt tosta tosiaan hurjasti, vaikka koostumus vähän lirua onkin :D Toivottavasti säkin vielä ihastut tohon<3 The Ordinaryn meikkivoiteen kohdalla se hapettuminen on kyllä vähän inhottavaa, harmi jos et saa sävyistä edes sekoitettua itsellesi sopivaa :/ Onneksi toi ei mitenkään turhan kallista kuitenkaan ole, vaikka ainahan se harmittaa, jos tulee tehtyä hutiostoksia sävyjen puolesta! Hyvä että vaaleampi toimii sentään sy-alueella :)

      Poista
  2. Multa on mennyt ihan ohi tällainen 7th Heaven Strawberry Cream Face Mask. Tiedän ne yksittäispakatut naamiot, mutta tuubikokoinen oli yllätys. Täytyypä tutkailla kaupassa tarkemmin. Kiitos vinkistä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun muistaakseni tuubeissa myydään joitain muitakin, mutta iso osa noista taitaa olla suunnattu jollekin ihan muulle kuin kuivalle iholle :D Testaile ihmeessä tää, jos yhtään alkoi kiinnostaa!

      Poista
  3. Noita 7th Heavenin tuotteita löytyy aika vaihtelevasti. Tykkään niistä mutta nuo tuubit on mun makuun liian isoja ja yksittäispakattuja sitten pääasiassa käyttänyt, vaikka ne tuleekin kalliimmaksi. Tuo naamio on kyllä ihanan herkullinen tuoksultaan ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo varsinkin nää tuubit on sellaisia, ettei ihan joka kaupast kyllä löydy. Yksittäispakatut on kyllä munkin mielestä parempia, mutta jos johonkin tykästyy niin tällainen iso tuubi tulee tosiaan paljon edullisemmaksi :) Mutta sitä naamiota pitää kyllä sitten jaksaa käyttää - ja paljon :D Niin on<3

      Poista
  4. Mä oon noita 7th Heaven -tuotteita käyttänyt kans nuorempana paljonkin, mutta viime aikoina ei oo jostain syystä tullut heidän tuotteitaan ostettua. Tuo Strawberry Cream -naamio kuulostaa kuitenkin niin hyvältä, että pitänee ehkä ostaa testiin, jos jossain tulee vastaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli ties miten pitkä tauko näiden kanssa, nuorempana nää oli ihan jatkuvassa käytössä! Pitääkin joskus taas kaupassa katsoa mitä heidän naamiovalikoimaansa nykyään kuuluu tän mansikkanaamion lisäksi :) Suosittelen, jos tykkäät kuorivista naamioista!

      Poista
  5. Ah toi ripsari! Kirjoitin siitä omassakin blogissani ja se on niin hyvä että taatusti tilaan uuden! Onneksi sitä saa nykyään myös suomesta 😌 ja tykkään itse myös tuosta seerumista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli oikeesti kyllä ihan hurjan hyvä! Ja kuten sanoin niin mulla on aina vaikeuksia löytää hyviä ripsareita, eli oon enemmän kuin iloinen tän löytämisestä<3 Jep, se on aina ihanaa kun brändit rantautuu Suomeen, vielä kun saataisiin ne niin monet muutkin brändit tänne :D

      Poista
  6. Tosi kivoja tammikuun suosikeita Linda! :) Mahtava että toi silmänympärys öljy tehoaa noin hyvin, varmasti ihan superhyvä tuote jos on tosiaan kuiva silmänympärysalue! Ruskea poskipuna, oij kaunis. Mulla on sellainen todella oranssihtava ja käytän sitä vain ja ainoastaan kesäisin, kun iho on päivettynyt. Muuten olis kyllä kiva saada tuollainen vähän vaalea rusehtava poskipuna myös, niin vois käyttää näin talvisinkin jotain ruskean sävyistä poskipunaa 8) Tuota naamiota tekis mieli kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo toi on ollut hurjan hyvä mun sy-iholle, kun sitä kuivuutta kieltämättä hieman löytyy :D Oranssit sävyt kuuluu mullakin selkeesti kesään ja/tai alkusyksyyn, vähän sävystä riippuen :) Ruskeat poskipunat on superkivoja, kokeile joskus jos yhtään tekee mieli, uskon että säkin saattaisit ihastua!

      Poista
  7. Kivoja suosikkeja, tuo naamio näyttää kivalta mutta vähän liian suurelta purkilta ;D ei loppuisi ikinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä kieltämättä riittää tekemistä :D Sama Freemanin naamioiden kanssa, mä hullu menin joskus ostamaan kolme sellaista isoa tuubia lähes yhtä aikaa!

      Poista
  8. Olipas kivoja tuotteita, tuo kasvonaamio kuulostaa tosi kivalta :) Mulla ei kyllä ikinä kuluisi loppuun noin iso purkki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo tossa on kyllä tekemistä :D Varsinkin kun kuitenkin haluaa käyttää myös muita naamioita. Saa nähdä ehtiikö toi menemään huonoksi ennen kuin saan sen tyhjäksi, toivottavasti ei :)

      Poista

Kiitos kommentista!