keskiviikko 23. tammikuuta 2019

The Ordinary Primer & Meikkivoide


Edulliset meikkipohjatuotteet ovat hyvin monien mieleen ja olen onnistunut löytämään itselleni ihan loistavan primer+meikkivoidekaksikon The Ordinarylta! The Ordinary tunnetaan ehkä paremmin ihonhoitotuotteistaan, joita olen itsekin testannut muutamia. Loppuvuodesta päätin kuitenkin tilata itselleni myös nämä meikkituotteet ihan testausmielessä, sillä The Ordinaryn tuotteet ovat sen verran edullisia, ettei rahallinen menetys olisi ollut suuri, vaikken tuotteista olisi pitänytkään. Mitä meikkipohjaan tulee, olen kyllä valmis panostamaan tuotteisiin myös rahallisesti, mutta totta kai on aina mukavampaa, jos niitä uusia luottotuotteita löytyy vähän edullisempien brändien tuotteista. The Ordinarya myydään useissa verkkokaupoissa kuten elevenillä ja Beauty Bayssä. Brändin tuotteet tulivat jokin aika sitten myyntiin myös Stockmanneille, mutta hinnat ovat siellä selkeästi mm. edellä mainittujen verkkokauppojen hintoja korkeammat.

*Affiliate- eli mainoslinkki


Tilasin Beauty Baysta itselleni The Ordinaryn High-Adherence Silicone Primerin sekä Coverage Foundationin. Molempia olen testannut nyt reilun kuukauden ajan ja olen tässä ajassa saanut muodostettua aika hyvin mielipiteeni kummastakin tuotteesta. Päivittäin nämä eivät mulla ole käytössä olleet, mutta useita kertoja viikossa kyllä. Kuukausi ei ole pitkä aika tuotteiden testaukseen, mutta meikit ovat mulle yleensä sellaisia, joista huomaan hyvinkin nopeasti pidänkö niistä vai en. Niiden kanssa kun ei samalla tavalla tarvitse jäädä odottelemaan vaikutusta ja ihon reaktioita kuin esimerkiksi ihonhoitotuotteiden kanssa!


The Ordinary High-Adherance Silicone Primer* on ihon epäpuhtauksia ja laajentuneita ihohuokosia häivyttävä silikoneja sisältävä primer. Primer lupaa pidentää meikin kestoa, tehdä ihon mattapintaiseksi ja myös auttaa sitä pysymään kosteutettuna. Ihmiset kaipaavat käyttämiltään meikinpohjustusvoiteilta hyvinkin eri asioita ja itse kaipaan etunenässä juuri sitä, että laajentuneet ihohuokoset saa piiloon, ihon pinta jää meikkivoiteelle otolliseksi ja meikki pysyy paikoillaan koko päivän. Toki hyvä primerkaan ei ihmeitä tee, jos alla tai päällä olevat tuotteet ovat epäsopivia joko iholle tai keskenään, mutta tämä The Ordinaryn primer on toiminut loistavasti oikeastaan kaikkien testaamieni meikkivoiteiden kanssa.


Primer on väriltään valkoista ja koostumukseltaan paksuhkoa ja voidemaista. Iholle primer kuitenkin levittyy todella helposti eikä siitä paksuuden tunteesta ole enää tietoakaan. Todella pieni määrä riittää koko kasvojen iholle, kuvassa näkyvässä lusikassa olevasta määrästä saisin itselleni primerannoksen moneksi aamuksi. Koen tämän siis olevan myös hurjan riittoisa tuote. Primer jättää ihon hieman liukkaan tuntuiseksi, mutta ei lainkaan kiiltäväksi. Meikkivoide liukuu ja levittyy primerin päälle vaivatta eikä tämä lähde rullautumaan iholta pois. Liian monet primerit tekevät juuri sen, mutta tämä ei ja mikä parasta - tämä oikeasti auttaa blurraamaan niitä laajentuneita ihohuokosia. Mikään primerhan niitä ei saa pois taiottua, mutta kaikilla ei myöskään ole minkäänlaista kykyä peittää niitä toisin kuin tällä. Ei tämä ehkä paras mahdollinen siihen puuhaan ole, mutta riittävän hyvä omaan makuuni. Meikin kestoon ja pysyvyyteen tämä auttaa omasta mielestäni oikeinkin hyvin. Kaiken kaikkian olen ollut tähän primeriin enemmän kuin tyytyväinen ja hintaansa nähden tämä on suorastaan loistava tuote.
Hinta: noin 7,80 €/30 ml.


The Ordinarylta löytyy kaksi eri meikkivoidetta, joista itse lähdin testaamaan peittävämpää Coverage Foundationia*. Tämä on puolimatan lopputuloksen antava peittävä meikkivoide, joka lupaa peittävyydestään huolimatta tehdä meikkipohjasta kevyen näköisen. Meikkivoiteen sävyvalikoima on näin edulliseksi tuotteeksi yllättävän suuri, mistä suuren suuri plussa. Liian usein törmää edullisempien brändien kohdalla siihen, ettei meikkivoiteista ole kuin muutama hassu sävyvaihtoehto, joista ei mitenkään voi löytyä kaikille sitä oikeaa.

Ostin itse omani sävyssä 1.0 N Very Fair, jonka pitäisi olla pohjasävyltään neutraali ja vaalea sävy. Tosiasiassa tämä ei kyllä mun mielestäni ole pohjasävyltään neutraalia nähnytkään, sillä meikkivoide on ainakin omilla kasvoillani todella, todella keltapohjainen. Mun ihoni on pohjasävyltään keltainen, mutta tämä tuntui olevan jo vähän turhankin keltainen ja/tai hitusen liian tumma, sillä meikkivoidesiveltimellä levitettynä meikkivoide ei näytä kovinkaan imartelevalta kasvoilla. Meikkisieni onneksi pelastaa tilanteen eli kun käyn kasvot meikkivoiteen levityksen jälkeen läpi meikkisienen kanssa kevyesti painamalla, saan meikkivoiteen sävyn keltaisuutta taltutettua sen verran, että sävy sointuu hyvin omaan ihonsävyyni.


Meikkivoiteen koostumus on hyvin kevyttä ja juoksevaa, mutta se peittää silti todella hyvin. Yllättävän pieni määrä riittää koko kasvoille, ehkä juuri sen kevyen ja juoksevan koostumuksen takia. Samasta syystä meikkivoide myös asettuu ja levittyy kasvoille todella kauniisti. Sanoisin tämän olevan ihan täysin peittävää, mutta tiedän monien mieltävän tämän meikkivoiteen ennemminkin puolipeittäväksi. Mulla itselläni ei kuitenkaan ole mitään sen kummempia epäpuhtauksia tms. iholla ja ainut mikä vaatii mulla tavallista suurempaa peittoa on punoittavat ja sinertävät kohdat iholla. Meikkivoide peittää myös todella hyvin laajentuneita ihohuokosia ja tämä meikkivoide yhdistettynä The Ordinaryn primeriin onkin ihan lyömätön kombo! Puolimatan lopputuloksen huomaan itse siitä, että tämän meikkivoiteen kanssa kuluu puuteria hieman tavallista enemmän. Lisäksi 8 tunnin työpäivän jälkeen kasvot ovat alkanee hieman kiiltää eikä tätä tapahdu mulla yleensä mattameikkivoiteiden kanssa. Nämä eivät kuitenkaan ole isoja miinuksia, joten kaiken kaikkiaan voin sanoa olevani tähän meikkivoiteeseen todella tyytyväinen.
Hinta: noin 9,80 €/30 ml.

Ovatko The Ordinaryn meikkipohjatuotteet teille tuttuja? :)

22 kommenttia:

  1. Hahha, just kommentoit mun postausta tästä meikkivoiteesta ja tätä lukiessani tajusin, että mulla odottaa tää pohjustaja kaapissa kokeilua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah jep niin kommentoin! :) Noniin hei sitten vaan testiin toi primer, toivottavasti tykkäät siitä<3

      Poista
  2. Ei ole tuttuja, mutta olen muutaman ihonhoitotuotteen innostunut ostamaan Elloksen tilauksen yhteydessä :D Olen tilannut sieltä kuluneen vuoden aikana paljon sisustustavaraa ja nyt syksyllä hoksasin valikoimista löytyvän Ordinaryn, niin oli muutama täsmätuote laitettava tilaukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo niitä myydään sielläkin! Ihan mahtavaa :) The Ordinary oli mulle pitkään sellanen brändi jota halusin testata, mutten tiennyt mistä aloittaisi :D Vieläkään ei oo täysin selvät kuviot kaikkien heidän tuotteiden suhteen, mutta onneksi netti on pullollaan vinkkejä<3

      Poista
  3. Olipa kiva postaus! Musta tuntuu, että mun ostoslista senkun kasvaa vaan blogeja lukiessa :D Nytkin tuntuu siltä, että nää olis PAKKO saada. Voi vattupuska sentäs. Enpä tiedä, mikä olisi fiksua, mutta näistä kahdesta tuo meikkivoide pitänee ainakin hankkia mahdollisimman pian, juuri tuollainen ohut koostumus ja hyvä peittävyys on sitä, mitä meikiltäni kaipaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tiedän niin tunteen :D Blogeja lukiessa tulee aina hirveä ostohimo ja se lista vaan kasvaa kasvamistaan.. Joo mä mietin ensin, että ei hitto mitä lirua tää meikkivoide oikeesti on, mutta se oikeesti peittää ja asettuu iholle tosi hyvin! Lirukin siis toimii, kun peittokykyä löytyy ;D

      Poista
  4. Mä tykkään tästä the Ordinaryn meikkivoiteesta todella paljon. Se sopii mulle kuin nakutettu, todella miellyttävä, ohut koostumus ja peittää juuri riittävästi, lopputulos kutakuinkin luonnollisen oloinen. Primeria en ole kokeillut, mutta ehkä sekin pitää joku päivä testata. Olipa mukava lukea sun arvio näistä tuotteista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon täysin samaa mieltä sun kanssa<3 Tää oli niin positiivinen yllätys että! Jotenkin paljon helpompikäyttöinen kuin mun toinen suosikkini Catricelta. Se on paljon paksumpaa, mutta ei peitä läheskään yhtä hyvin ja mun mielestä toi yhtälö on aina ollut vähän hassu :D Jos silikoniprimerit on sulle mieleen niin testaa ihmeessä tää joskus!

      Poista
  5. Kiitos tästä postauksesta, mietinkin juuri vähän aikaa sitten että minkä primerin hankkisin, kun tämänhetkiset on aika huonoja. Taidankin laittaa tämän tilaukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä<3 Mulla oli ihan sama tilanne tossa ennen joulua, kun kaikissa primereissa oli jokin vika tai mikään ei ollut just sellanen kuin kaipasin. Onneksi nyt löytyi hyvä ja Urban Decayltakin ostin yhden primerin, mutta sen testailu on vielä vähän vaiheessa :) Toivottavasti löydät jonkun hyvän primerin itsellesi!

      Poista
  6. Mustakin tuo primer pidentää kivasti meikin kestoa, mutta blurraavuudesta en tiedä. Pitäisi kyllä testata myös tää meikkivoide :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä tota meikkivoidettakin! :)

      Poista
  7. Ei ole tuttuja. Primer kuulosti kiinnostavalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hurjan hyvä, varsinkin hintaansa nähden :)

      Poista
  8. Mä rakastan tätä yhdistelmää! Molemmat mun luottotuotteita, jättävät iholle niin kauniin pinnan <3. Tuo meikkivoide oli mun vuoden 2017 suosikki meikkivoide :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep oon samaa mieltä! Ai apua oliko :D No en yhtään ihmettele, on toi vaan niin hyvää<3

      Poista
  9. Näistä en olekaan ennen kuullut, vaikuttaa hyviltä tuotteilta :) Primeria en ole omistanut taas hetkeen, pitäisi kyllä hankkia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä hyviä, suosittelen kokeilemaan jos jossain tulevat vastaan! Primerit on mulle ihan ehdottomia, en osaisi enää olla ilman<3 :D

      Poista
  10. Kiva kuulla, että Ordinaryn meikkivoide on ollut toimiva! Oon pitkäön miettinyt merkin meikkivoiteiden kokeilemista ja pitää taas pitää mielessä. Primerkin kuulostaa kokeilemisen arvoiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ollut kumpaakin tosi tyytyväinen, tosin olisin ehkä toivonut meikkivoiteen olevan hitusen vaaleampi :) Sullakin on muistaakseni tositosi vaalea iho eikä noi meikkivoiteen vaaleimmat sävyt mun mielestä oo mitenkään turhan vaaleita :D

      Poista
  11. The Ordinaryn meikkejä en ole kokeillutkaan, mutta muutama valikoitu ihonhoitotuote on ollut superhyvä. :) Kiva kuulla että myös meikit toimivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon täysin ihastunut muutamaan The Ordinaryn ihonhoitotuotteeseen, ja nyt toki myös tähän kaksikkoon! :)

      Poista

Kiitos kommentista!