perjantai 4. tammikuuta 2019

Loppuneet Kosmetiikkatuotteet | Marraskuu & Joulukuu


Tänään esittelen teille loppuvuoden loppuneet kosmetiikkatuotteet! Meikkejä ei marras- ja joulukuun aikana loppunut kovinkaan paljon, mutta hiustenhoito- sekä ihonhoitotuotteita loppui sitten taas ihan mukava määrä. Uusia tuotteitakin tuli toisaalta sitten enemmän kuin normaalisti, kiitos kolmen kosmetiikkakalenterin ja kauneusboksien, mutta eiköhän niitä saada myös käytettyä pois ihan hyvää tahtia. Nyt vuonna 2019 ajattelin jatkaa samalla tavalla kuin aiemminkin eli kirjoittaa loppuneista aina parin kuukauden välein. Vuosi sittenhän mä mietin lopettavani nämä postaukset kokonaan, mutta tämä kahden kuukauden väli osoittautui lopulta oikein hyväksi ja sain taas innostuksen kirjoitella näitä postauksia. Samalla tavalla siis jatketaan!

*Tuote saatu blogin kautta pr-näytteenä.

Meikit:


Catrice All Matt Plus Shine Control Make Up. Mulla kesti tovi jos toinenkin ihastua tähän meikkivoiteeseen, mutta tällä hetkellä tämä on ehdoton suosikkini. Meikkivoide on puolipeittävää, mutta kerrostamalla saa tästä vielä peittävämmän. Omalle iholleni tämä asettuu todella kauniisti ja lopputulos näyttää samaan aikaan luonnolliselta, mutta kuitenkin tarpeeksi peittävältä. Jatkoon.

NYX Studio Perfect Photo-Loving Primer. Ihanan pehmeän ja silikonisen pinnan iholle jättävä primer, jonka päälle meikkivoide asettuu todella kauniisti. Tämän vaikutus meikkipohjan pysyvyyteen ei ole kovinkaan kummoinen, mutta arkena tämä riittää mulle. Jatkoon menee.

Catrice Eye'Matic Dipliner. Tämä eyeliner ei itse asiassa edes loppunut, mutta kun monen kuukauden tauon jälkeen yritin tällä silmiä taas rajata, ei jälki ollut ollenkaan sitä mitä toivoin sen olevan ja massa vaikutti jokseenkin kuivahtaneelta. Parempiakin diplinereita olen testannut, joten ei jatkoon.

Urban Decay Vice Lipstick Violate. Ensimmäinen huulipuna, jonka olen ikinä saanut loppumaan! Tämä viileän vaalea violetti on sävyltään juuri sellainen, mistä itse pidän ja tätä on tullut käytettyä ihan hurjan paljon. Siltikään en ole vielä kyllästynyt ja uskon, että muutaman kuukauden sisällä iskee taas sellainen kaipuu tämän perään, että käyn nappaamassa kaupasta uuden mukaani. Jatkoon!

Hiukset:


Four Reasons Shaper. Tämänhetken suosikkilakkani, joka onkin jo jonkin aikaa ollut ainut hiuslakka mitä käytän. Lakka tuoksuu hyvältä, se antaa kunnon pidon kampauksille ja on kaikin puolin juuri sellainen, mitä hyvältä hiuslakalta vaadin. Uusi pullo on jo ostettu ja otettu käyttöön eli jatkoon.

XZ Muumi Selvityssuihke. Ihanantuoksuinen selvityssuihke hiuksille, joka oli hurjan hyvä varsinkin hiusten sähköisyyden taltuttamiseen. Omat blondatut, pitkät hiukseni vaativat ehkä hitusen tehokkaammat takunselvittäjät kuin mihin tämä pystyi, mutta tätä tuli monesti suihkittua ihan kuiviinkin hiuksiin. Jatkoon.


Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo. Jättikoko tätä supersuosittua hopeashampoota tuli vihdoin käytettyä loppuun. Hopeashampoista tämä on ehdottomasti yksi parhaita mitä tiedän (paras heti Fanolan jälkeen) ja vaikka tämä mulla tarttuukin herkästi kuivimpiin kohtiin hiuksissa, oon menettänyt tälle sydämeni. Jatkoon.

OGX Renewing Argan Oil of Morocco Shampoo*. Perushyvä shampoo, joka päätyi lopulta oikeastaan täysin mun mieheni käytettäväksi. Hänestä shampoo toimi hyvin ja pesuteholtaan tämä onkin ihan hyvä. En kuitenkaan ostaisi uudestaan, sillä brändi ei ole cruelty free eikä tässä sinänsä mitään ihmeellistä ollut. Ei siis jatkoon.

Love Beauty and Planet Volume & Bounty Shampoo. Tuuheuttava shampoo, joka yllätti mut todella positiivisesti! En itse hae shampoolta minkäänlaista tuuheuttavaa vaikutusta, mutta tämä pesi hiukset puhtaiksi yhdellä pesukerralla ja tuoksui ihanalle kookokselle. Tämä ei myöskään saanut hiuksia takkuun enkä sitä tuuheuttavaa vaikutusta osaa arvioida. Shampoona tämä oli kuitenkin suorastaan loistava. Ilmeisesti brändi ei ole kuitenkaan ole cruelty free, joten ei jatkoon.

Back To The Roots Exfoliating Shampoo. Ihanasti päänahkaa kuoriva shampoo, joka siis sisälsi ihan kunnon määrän kuorivia rakeita. Pesuteholtaan tämä on ihan ok, toisinaan riittää yksi ja välillä tarvitaan kaksi pesukertaa, jotta hiukset sai puhtaiksi. Raikkaasta tuoksusta plussa ja jatkoon menee.


KC Professional Color Mask Platinum. KC:n hiusmaskit ovat todella hyviä eikä tämä hopeinenkaan versio tehnyt poikkeusta. Tämä auttaa todella hyvin pitämään hiusteni sävyn viileänä ja myös hoitavuus on tällä tuotteella enemmän kuin kohdillaan. Jatkoon!

The Body Shop Strawberry Clearly Glossing Conditioner. Ihanan mansikan tuoksuinen hoitoaine, joka teki hiuksista pehmeät ja kiiltävät. Kaikkein pahimpiin shampoopesun aiheuttamiin takkuihin tämä ei tepsinyt, mutta niin sanotussa normikäytössä tää toimi hyvin. Koostumus on mun makuun vähän turhan paksua, sillä ainetta on vaikea saada pullosta ulos. Jatkoon menee.

Batiste Dry Shampoo Fresh, Party. Tästä varmasti suurin osa jo tietää mielipiteeni. Jatkoon menee siitä huolimatta, ettei brändi ole CF.

Kasvot:


Flow Cosmetics  Bilberry With Refreshing Lemon Cleansing Balm*. Hurjan ihana miedosti sitruksen tuoksuinen puhdistusbalmi, joka koostumukseltaan oli kyllä hieman enemmän geelimäistä kuin voidemaista. Tämä toimi todella hyvin ihonpuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa eli meikkien poistossa ja putsari jätti ihon todella puhtaaksi kuitenkaan kuivattamatta sitä. Jatkoon!

Mádara Cleansing Milk. Kolmas ja toistaiseksi viimeinen tuubi tätä hellävaraista puhdistusmaitoa. Pidin tämän vanhan version koostumuksesta ja tuoksusta eikä tämä uusi niin iske. Kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen tämä soveltuu kuitenkin ihan hyvin, mutta en näe tällä hetkellä itseäni ostamassa tätä enää eli ei jatkoon.


The Body Shop Ethiopian Honey Deep Nourishing Mask. Tää oli osana mun tämän vuoden pannuprojektia ja mun olikin korkea aika saada tämä hunajanaamio pois kaapista. Hunaja ei ainesosana ole suosikkini ja tämänkin käyttö alkoi oikeastaan juuri sen hunajan tietynlaisen tahmaavuuden takia tökkiää. Naamio oli jokseenkin vaikea saada kasvoilta pois enkä kokenut saavani tästä kovinkaan suurta hyötyä. Ei jatkoon.

Freeman Facial Brightening Mask Golden Grain. Toinen pannuprojektissa ollut tuote, joka alkoi loppua kohden aiheuttaa mulle silmien vuotamista ja kirvelyä, vaikken tätä siis silmiini tai sy-alueelle laittanutkaan. Käytinkin tätä lopulta kaulalla ja dekolteella. Naamio teki ihosta hieman kirkkaamman, mutta ei tämä mun suosikkini missään nimessä ole. Ei jatkoon.

Freeman Pink Grapefruit Exfoliating Scrub. Myös tämä kuorinta-aine oli pannuprojektissani ja tästä pidin oikein kovasti. Kuorintateho on omalle herkälle iholleni vähän turhan raju ja raapiva, mutta toisaalta tämän kanssa ei kovin usein tarvinnutkaan sitten kasvoja kuoria. Hyvä tuote, harmi ettei ole cruelty free, joten sen takia ei jatkoon.


Sensai Cellular Performance Extra Intense Cream*. Sy-voide, jonka koostumus on ihanan paksua ja kermaista. Voide tuntuu todella hoitavalta ja kosteuttavalta ja tätä olikin ilo käyttää aina iltaisin. Brändi ei kuitenkaan ole cruelty free enkä ehkä ihan olisi valmis muutenkaan maksamaan täyttä summaa näin kalliiseen tuotteeseen, ei siis jatkoon.

Dermalogica Skin Hydrating Booster. Jostain kauneusboksista/kalenterista muistaakseni tullut näytekoko kosteuttavia tehotippoja. Muutama tippa riitti kasvoille loistavasti ja jo tämä 10 ml koko oli ihan superriittoisa. Auttoi kivasti säilyttämään ihon kosteutusta, mutta koska täysikokoinen tuote maksaa todella paljon, en ostaisi uudestaan. Ei siis jatkoon.

The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion. Ensikosketukseni The Ordinaryyn tapahtui tämän retinoidituotteen kanssa. Tuote napakoitti ihoa jonkin verran ja teki siitä kimmoisan, mutta mitään muuta ihmeellistä en huomannut. Toisaalta tämä on sen verran edullista, että voisin hyvinkin ostaa tätä lisää ihan noidenkin asioiden takia, eli jatkoon menee.

Ziaja Acai Berry Face and Neck Serum*. Ihoa mukavasti kosteuttava seerumi, jota käytin päivävoiteen alla. Seerumi imeytyi nopeasti, tuoksui hyvälle ja olin muutenkin kaikin puolin miellyttävä käyttää. Kosteuttavin mahdollisin tämä ei ole, mutta aamukäyttöön mulle sopiva. Jatkoon.


Ekopharma Tyrni Anti-Age Kasvovesi*. Geelimäinen kasvovesi, jonka koostumus tuntui aluksi vieraalta, mutta johon lopulta tykästyin täysin. Tämä on ehdottomasti kosteuttavin kasvovesi, mitä olen ikinä kokeillut ja ihoni rakasti tätä. En varmaan ihan heti tule tätä ostamaan uudestaan, mutta ehdottomasti tämä on jatkossa yksi vaihtoehto, kun uutta kasvovettä lähden ostamaan. Jatkoon.

Ziaja Marigold Face Toner. Oikein kiva perinteinen kasvovesi ilman mitään sen kummempia ihmeellisyyksiä. Ei jätä ihoa kiristäväksi vaan sopi todella hyvin omalle kuivalle iholleni. Ei mulla ole tästä mitään huonoa sanottavaa, jatkoon menee ehdottomasti.

Yves Rocher Hydra Végétal Hydrating Micellar Water 2 in 1. Tämä kesti mulla useamman vuoden ihan siitä syystä, että käytin tätä pääasiassa niinä iltoina, kun poistin meikit puhdistusliinojen kanssa. Ihan hyvä siis, että kesti näinkin pitkään ja iho on saanut nauttia paremmasta puhdistuksesta. Misellivetenä tämä on ihan ok, ei mulla ole mitään valittamista, mutta brändi ei ole cruelty free. Ei jatkoon.

Sensai Cellular Performance Lotion II (Moist)*. Aivan ihana kosteuttava hoitovesi, jota ihoni rakasti. Sain tämän käytettyä loppuun yllättävänkin nopeasti juuri siitä syystä, että tämä miellytti mua kaikin tavoin ja tätä lisäsi enemmän kuin mielellään useammankin kerroksen iholle. Harmi, ettei brändi ole CF, minkä vuoksi joudun sanomaan, että ei jatkoon.

Vartalo, kädet & jalat:

The Body Shop Vanilla Pumpkin Shower Gel. Yksi mun suosikkikausisarjoistani TBS:ltä! Suihkugeelin koostumus on ihanan paksua ja kermaista ja tuoksu todella herkullinen. Jotenkin pidin tästä suihkugeelistä nyt jopa enemmän kuin vuosi sitten, jatkoon menee.

The Body Shop Vineyard Peach Shower Gel. TBS:n pysyvän valikoiman suosikkisuihkugeelini yhdessä Mangon kanssa. Rakastan tätä persikan tuoksua, se on yksinkertaisesti huumaavan hyvä! TBS:n suihkugeelit ovat yhtiä suosikkejani, jatkoon menee tämäkin siis.

The Body Shop Strawberry Shower Gel. Joulukalenterista saatu pieni koko ihanaa mansikantuoksuista suihkugeeliä. Tykkään todella paljon tästä tuoksusta ja mun pitääkin varmaan pikimmiten käydä ostamassa tämä ihan täysikokoisena. Jatkoon!


The Body Shop Passion Fruit Body Butter. Pannuprojektissakin mukana ollut vartalovoi loppui joskus marraskuun loppupuolella. Tää taitaa olla ensimmäinen täysikokoinen vartalovoipurnukka, jonka saan TBS:ltä loppumaan! Tässä on todella hyvä passionhedelmän tuoksu ja vaikka nämä vartalovoit ovatkin kuivalle iholle hyviä, mulle tulee näin paksuista voiteista herkästi ihottumaa jalkoihin. Muuten ei valittamista ja jatkoon pääsee tämäkin.

The Body Shop Vanilla Pumpkin Hand Cream. Rakastan tosiaan tätä TBS:n syksyistä kausisarjaa ja kuten oon sen sata kertaa sanonut, pidän hurjasti myös näistä TBS:n käsivoiteista. Toinen tuubi odottelee vielä käyttöönottoa, jatkoon menee.

The Body Shop Almond Milk & Honey Hand Cream. Yksi suosikkikäsivoiteistani TBS:ltä ja nimenomaan tämän rauhoittavan ja lempeän tuoksun takia. Tämä  yksilö kulki mulla mukana laukussa. Jatkoon!

Oon myös aivan varma, että multa loppui TBS:n mansikkakäsivoide, mutten löytänyt sitä tyhjää tuubia mistään. Oon siis joko viskonut sen jo roskiin tai onnistunut muuten hävittämään sen ja se jää tämän postauksen ulkopuolelle!

Onko joukossa tuttuja tuotteita? :)

18 kommenttia:

  1. Käytitkö tuota Roots Exfoliating Shampoota satunnaisesti vai miten?
    Mulla on pullo kylppärissä odottamassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihan satunnaisesti käytin sitä, en mitenkään kuuriluontoisesti ja kun hiuspohja ei oo koskaan mulle ollut mikään ongelma-alue niin ei ollut tarvetta senkään voinnin mukaan tota shampoota käyttää :) Toivottavasti tykkäät tosta!

      Poista
  2. Onnea ensimmäisestä loppuun käytetystä huulipunasta! Yritin viime vuonna pannuttaa useampaa huulituotetta, joten tiedän miten paljon työtä se vaatii. Hyvä että sulla riitti kestävyys! Tänä vuonna toivon että saisin ainakin yhden huulikiillon ja yhden huulipunan käytettyä pois, nyt ainakin on vielä motivoitunut olo niiden suhteen. Onko sulla muuten mielessä joku pannuprojekti tälle vuodelle?

    Nella / Neiti Minttukihara

    ps. Mulla on Chromen päivityksen vuoksi ongelmia blogitilillä kommentoinnissa, katsotaan saanko tän jotenkin korjattua, toivottavasti..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo huulimeikit on oikeesti yksiä haastavampia pannuttaa, ainakin mulle. Se on kuitenkin loppupeleissä niin pieni määrä, mitä sitä punaa kerralla kuluu! Toivottavasti säkin saat tänä vuonna loppumaan noita huulimeikkejä<3 Ja joo, mä aloitan samanlaisen 19 loppuun vuonna 2019 projektin kuin säkin :) Siitä lisää hieman myöhemmin ;)

      Ääh eikä :/ Keyword Loven Jonnallahan on ollut myös jotain vastaavia ongelmia, oliskohan samaa kuin sulla? :o

      Poista
  3. Tuttuja oli fudge, sensai ja dermalociga...käytin kans tommosen megatonkan fudgea, kun olin blondi. Sensain nuo minipurkit odottaa kotona, sensaiboxin kun tilasin ennen tätä reissuani. Dermalociga on mun lempimerkki...oon 40 + ja haastava atooppinen iho, niin tää sarja toimii mulla. Ilmeisesti dermalociga on CF? Kun mainitsin että hinta syy mikset hanki lisää. Ja oli hyvä lukea tuo että sensai ei sellainen ole...alankin varmaan seuraavaksi tähän CF puoleen kiinnottää huomiota. Eka vuosi meni opetella ruokavaliossa vegaaniksi ja nahka kengät ja laukut ja vyöt jäi jo hankkimatta viime vuonna. Edelliset käytän loppuun. Esim saappaat on käytös kuudetta vuotta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Fudge kesti kyllä ihan superkauan, vaikka jossain vaiheessa se oli pitkään ainut hopeashampoo, mitä käytin! Dermalogican tuotteet on kyllä superhyviä, Daily Microfoliant on jo pitkään ollut kirkkaasti paras kasvojenkuorinta-aine, mitä oon käyttänyt<3 Joo Dermalogica on cruelty free, Sensai valitettavasti ei :/ Kuulostaa hienolta toi, miten oot saanut ruokavalion vegaaniseksi ja karsittua ostoksista pois nahkatuotteet ym :) Loppuun ne toki kannattaakin käyttää, niin mäkin teen mun ei-eläinkokeettomien kosmetuotteiden kanssa, sillä en näe taas mitään järkeä heittää toimivia tuotteita poiskaan ja ostaa tilalle heti uusia!

      Poista
  4. Hurjan paljon loppuneita! Yää mullakin lähenee tuo Vanilla Pumpkin suihkugeeli loppuaan ja nyt jo hieman harmittaa kun se on niin ihana! :D Onneksi mulla on vielä täysi mini käsirasva siltä sarjalta odottelemassa, kun käytän ensin toisen käsirasvan loppuun :D
    Fudgen shampoota sulla oli kyllä melkoisen iso puteli, mä ajattelin oman Fudgeni jälkeen kokeilla sitä Fanolaa ja toivon että sekin tuo yhtä kylmän sävyn mun hiuksiini, mitä tuo Fudge. Välillä tuntuu että ehkä vähän tehokkaampi saisi olla, mutta kyllä tuo Fudge on tähän asti ihan paras hopeashampoo! :D Katotaan sit mitä se Fanola sanoo, kunhan saan nyt ensin sen Fudgen käytettyä ja Fanolan ostettua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt loppui kyllä ihan mukava kasa :) Joo muakin alkoi harmittaa, kun toi Vanilla Pumpkin läheni loppuaan, mutta josko me taas ensi syksynä saataisiin siitä nauttia! Mulla on myös käsivoide tosta vielä odottelemassa käyttöönottoa<3 Fudge ja Fanola on molemmat tosi tehokkaita, Fudge ehkä hitusen enemmän siniseen taittava ja mulla se aiheuttaa sitten herkemmin sitä kuivien kohtien sinertävyyttä. Fanola taas haisee pahemmalle ja väri tarttuu tosi voimakkaasti käsiin, mutta pesuteho on taas parempi ja mun hiuksille Fanola on kaiken kaikkiaan Fudgea parempi vaihtoehto :) Kannattaa testata sitäkin niin löydät sen suosikin!

      Poista
  5. Tässä oli paljon sellaisia tuotteita, joita haluaisin itse kokeilla, eli täytyy varmaan ihan tehdä muistilista! :D Tee ihmeessä näitä loppuneet-postauksia, nämä on kivoja, kun saa pika-arviot monista eri tuotteista samalla kertaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes kiva että löytyi mielenkiintoisia tuotteita! Joo vuosi sitten tuli aika selkeästi esille se, että lukijat on näistä kiinnostuneita ja tykkäänhän mä itsekin lukea näitä muiden blogeista :) Jatkan siis ehdottomasti näiden kirjoittamista<3

      Poista
  6. Ai että rakastan sun blogia, ihan suosikki kaikista! Paljon loppuneita kyllä, musta tuntuu että itse saa tehdä kolme kuukautta töitä että loppuu edes kasvovoide. Meikit loppuu kyllä ihonhoitotuotteita useammin. Just tosin huomasin että lemppari huulikiillossa (Lumene) on naurettavan vähän tavaraa, että ilmankos loppuu joka toinen kuukausi. Vähän tavaraa etenkin vielä hintaansa nähden..

    Catricen ja Revolutionin meikkivoidetta olis kiva kokeilla, mutta miten ihmeessä osaatte valita oikean sävyn netistä tilaamalla? Tilasin sokkona L'Oréalin meikkivoiteen, tuli valittua niin vaalea sävy, että näytän sairaalta ja kalpealta siinä sävyssä.. True match tosiaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana, tuli tosi hyvä mieli tästä sun kommentista<3 :') No hei yksi kasvovoidehan kestää kyllä tosi kauan, mulla vaan loppuu niitä ihonhoitotuotteita näin paljon kerralla ihan siitä syystä, että niitä on myös samaan aikaan avattuna suhteellisen monta ja samoihin aikoihin sitten myös loppuu useita :D Voi ei, toi on kyllä inhottavaa tajuta, että joku hyvä meikkituote onkin sitten oikeesti sisällöltään tosi vähäinen eikä sitten välttämättä niin hintansa arvoinen :/ Puuterisissa tuotteissakin (esim. poskipunat ym.) välillä oikein ihmettelee, kun samaan hintaan saattaa saada joltain "samantasoiselta" brändiltä monta kertaa suuremman määrän sitä tavaraa kuin joltain toiselta!

      Mä yleenä Googlaan swatcheja meikkivoiteista ja peiteaineista ennen kuin lähden niitä netistä tilaamaan! Tuotekuvat ei monesti kerro yhtään mitään (paitsi sen onko sävy kelta- vai punapohjainen), mutta aika monista meikkivoiteistakin löytyy ihan niitä swatch kuvia netistä, joiden perusteella voisi vähän enemmän saada osviittaa siitä, mikä sävy olisi itselle se paras. Tuuri- ja arpapeliähän se siitä huolimatta on, mutta mulla on niin vaalea iho, että aika usein se kaikkein vaalein sävy on mulle sopiva. Poikkeuksiakin toki löytyy!

      Poista
  7. Onpas kivasti loppuneita:)
    Mä olen kokeillut joskus Freemanin kasvonaamioita, eikä ne sopineet mulle ollenkaan ja putelit on harmittavan kookkaita;) Freemanin jalkavoiteet taas on ihan huippuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Freemanilla on joitain tosi hyviä naamioita, mutta tää ei jostain syystä enää loppumetreillä ollut mulle hyvä :/ Ne jalkavoiteet on ihania! Joku vaniljajuttu varsinkin oli sekä tuoksultaan että kosteutustehoiltaan ihan superhyvä<3

      Poista
  8. Todella monta loppunutta. Fudge tosissaan hyvä, mutta tarttuu hetkessä kuiviin latvoihin joka aiheuttaa epätasaista sävyä. Ei voi pestä joka kerta tällä, vaan pitää vaihdella. Pitäisi saada latvat hoidettua ja sitten aluksi alottaa KC:n pearl-sävyllä poistamaan tyvetsä sitä keltaista niin jos sillä sitten pääsisi sellaiseen yksiväriseen.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo munkaan hiukset ei Fudgea kestä joka pesussa, tosin en muutenkaan pese hiuksiani hopeashampoolla joka kerta enkä edes joka toinen! Fanola on selkeesti siitä mulle parempi, ettei se taita siniseen yhtä herkästi! Toivottavasti saat hiuksistasi pian sen väriset kuin haluatkin<3 :)

      Poista
  9. Sä saat kyllä aina aivan mielettömiä kasoja käytettyä, saisimpa itsekin! Tuntuu, ettei mikään vaan kulu loppuun, vaikka kuinka käyttäisi :D Paitsi käsivoiteet, niitä menee ihan liikaa jo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, täytyy vaan koittaa ahkerasti käyttää tuotteita niin kyllä ne siitä loppuu :) Mulla on ihonhoitotuotteetkin vähän sellasia, että lutraan päivässä kuitenkin reippaasti yli 10 putelin kanssa niin kyllä ne siitä pikkuhiljaa yksi kerrallaan tyhjenee :D Käsivoiteita kuluu kyllä talvisin ihan hurjasti!

      Poista

Kiitos kommentista!