lauantai 11. toukokuuta 2019

Bette Box | Toukokuu 2019


Kävin hetki sitten hakemassa toukokuun Bette Boxin itselleni ja aika pelonsekaisin tuntein lähdin sitä avaamaan. Olin nähnyt tämän boksin sisällön jo eilen muista blogeista ja tiesin tulevani ainakin osittain pettymään sen sisältöön. Toivoin kuitenkin, että oman boksin saadessani fiilikset sen suhteen vähän edes paranisivat, mutta miten kävi? Mitä boksi sisälsi, mihin petyin ja mitkä olivat ajatukseni boksin tuotteista?


Tältä näyttää toukokuun boksin sisältö. Ensivilkaisulla sisältö ei ole mikään kovin paha vaan pikemminkin hurjan runsas ja monipuolinen. Tarkemmin katsottuna huomaa kuitenkin heti, että boksissa on kaksi tuotetta, jotka on aiemmin jo tulleet bokseista. Eikä siinä vielä mitään, mutta kumpikin tuote on tullut boksista aiemmin jo kahteen kertaan! Mä pystyisin vielä jotenkin ymmärtämään sen, että sama tuote laitetaan pitkän aikavälin sisällä bokseihin kahteen otteeseen, mutta se menee yli mun ymmärrykseni, että samat tuotteet löytyy jo kolmatta kertaa boksista. Ultrasun on siis ollut nyt kolmena vuonna peräkkäin toukokuun boksissa ja myös rfsu on tullut boksista kahdesti aiemmin. Mahtui boksiin onneksi muutamia mielenkiintoisiakin tuotteita, mutta kokonaisuutta varjosti todella paljon nämä kaksi tuotetta, jotka eivät valitettavasti ole mulle itselleni edes mieluisia.


Aloitetaan esittely tällä Ultrasun Face SPF30 Aurinkosuojavoiteella, joka siis on tullut boksista säännöllisesti jo kahtena edellisenäkin vuonna. Tämä kasvoille tarkoitettu aurinkosuojavoide sisältää niin UVA- kuin UVB-suojan ja on tuotekuvauksen mukaan bestseller tuote. Voide on hajusteeton, herkälle iholle hyvin sopiva ja vedenkestävä. Tällaisesta pienestä 7 ml testipakkauksesta ei iloa hirveän pitkäksi aikaa riitä ja mulla taitaa olla edellisetkin käyttämättä. Ainakaan siihen viime vuoden tuubiin en ole koskenut ja voi olla, että oon sen antanut jo eteenpäin. Joka tapauksessa mua harmittaa ihan todella se, että samaa tuotetta tungetaan boksiin vuodesta toiseen. Varmasti tämä on joillekin hurjan mieluinen tuote ja siinä tapauksessa tämä oli varmasti ihan mieluisa yllätys, mutta itse olisin kaivannut tilalle jotain ihan muuta. Jotain, mitä ei ole boksissa nähty jo kahdesti aiemmin.
Hinta: noin 25,50 €/50 ml.


Ja jotta saadaan nämä "negatiivisimmat" tuote-esittelyt alta pois, otetaan esittelyyn heti perään tämä rfsu Intim Easy Shave Gel, joka siis on myös tullut boksista jo kahteen otteeseen (toisen kerran LivBox-aikoina). Kyseessä on erityisesti intiimialueen sheivaukseen kehitelty geeli, jota kuitenkin voi käyttää hyvin myös koko keholle. Geeli ei vaahtoa ja se onkin syy sille, etten itse ole käyttänyt sitä edellistäkään purkkia loppuun, sillä pidän enemmän vaahtoavista sheivausgeeleistä. Tämä lähtee eteenpäin, sillä tuote ei tosiaan ole mulle mieluinen. Tuote tuli 40 ml koossa.
Hinta: noin 5,50 €/150 ml.



Seuraavaksi esittelyyn pääsee tämä Trind Nail Balsam, joka on kaikessa yksinkertaisuudessaan kynsiä kosteuttava ja niiden joustavuutta lisäävä balsami. Öljytön tuote sopii tuotekuvauksen mukaan ennen kaikkea hauraille ja kuiville kynsille ja tätä on ihan hauska päästä testaamaan. Mun kynnet ei mitenkään turhan huonossa kunnossa ole, mutta kiva että boksista tuli kynsituote, joka on jotain muuta kuin lakkaa. Itse kun en kynsilakkoja pahemmin pysty käyttämään töideni takia. Boksista tuli 4 ml näytekoko, jossa erikseen mainitaan vielä, ettei tuote ole tarkoitettu yksittäismyyntiin.
Hinta: noin 15,00 €/9 ml.


Ziaja Cashmere Nourishing Body Lotion oli yksi boksin kiinnostavimpia tuotteita, sillä Ziajaa on aina kiva saada bokseista! Tämä on vartalovoide, joka sisältää kashmirproteiineja sekä sheavoita. Tuotteen tulisi tehdä ihosta pehmeä, sileä ja kosteutettu. Mulla on samaisen sarjan käsivoide, josta tykkään hurjan paljon, joten odotan innolla tämänkin testaamista. Purkki on vain vähän hankalahko, sillä tällaisista pienistä tuubeista on vaikea saada puristettua kaikkea rasvaa ulos. Harmi ettei tämäkään tullut täydessä koossa, vaikka toisaalta täysikokoinen tuote on sen verran kookas, että se olisi vienyt boksissa hurjasti tilaa.
Hinta: noin 9,00 €/400 ml.


Boksiin oli pakattu myös meikkisivellin ja viidestä eri vaihtoehdosta sain itse Cailapin Looks by Cailap Kulma-/rajaussiveltimen. Käytän tämäntyylistä sivellintä nimenomaan kulmakarvoja meikatessani, mutta oon niin vannoutunut käyttämään mun kahta Sigman sivellintä, etten yleensä kelpuuta siihen enää mitään muita kulmasiveltimiä. Tämä näyttää kooltaan oikein hyvältä, mutta annan tämän silti luultavasti avaamattomana eteenpäin, sillä mulla ei ole tarvetta uudelle kulmasiveltimelle. Rajauksiin käytän ihan erimallista sivellintä, jos sellaista niiden tekoon joskus tarvitsen.
Hinta: noin 7,90 €.


SerumMASQ+ Kangasnaamioita oli liikkeellä kolmea eri versiota ja itse sain relax-naamion. Tämä kyseinen naamio sisältää mm. kurkkua, aloe veraa sekä vihreää teetä. Sen tulisi rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, ja tämä oli itse asiassa oikein iloinen yllätys. Mä olen pikkuhiljaa alkanut tykästyä enemmän ja enemmän kangasnaamioihin, joten uusia naamioita on aina hauska päästä testaamaan! Innolla odotan mitä oma ihoni tästä pitää.
Hinta: noin 3,90 €.


Affect Smooth Finish Pressed Powder oli boksin ainut meikkituote ja kaikessa yksinkertaisuudessaan siis viimeistelypuuteri kasvoille. Puuteri sisältää mm. kaoliinia, aloe veraa sekä vihreän teen ja kaakaon uutteita. Mä suosin itse ehdottomasti kivipuutereita enemmän irtopuutereita ja niistä kivipuutereistakin valitsen aina translucent-versiot, eli tämä ei mulla varmasti käyttöön tule pääsemään. Kiva tuote kyllä sinänsä, mutta ei vaan ollut mulle se nappivalinta. Tämä tuli myös täysikokoisena, mistä iso plussa.
Hinta: noin 19,00 €.


Extratuotteina boksissa oli vielä Lanvinin A Girl in Capri EdT sekä pari näytepussukkaa Nivea Oil In Lotion Coconut & Monoi Oil -vartaloemulsiosta. Lanvinin tuoksu ei yllättäen ollut mulle kovin mieluinen, mutta ei se huonoimmastakaan päästä ole. En yleensä ikinä siis pidä näistä tuoksuista, joita Bettestä tulee, joten en ollut lainkaan yllättynyt, ettei tämäkään ollut mun suosikkini. Nivean näytepussukat pääsevät jossain kohtaa osaksi näytepussukkaprojektiani, mutta kookoksen tuoksu ainakin miellyttää mua aina, joten toivottavasti voide on mulle mieluista.

Boksin kokonaisarvo oli Trindin tuote mukaan luettua noin 43,60 € eli ihan hyvin. Mulle itselleni tästä boksista jäi käteen kynsibalsami, kangasnaamio sekä vartalovoide, mutta kokonaisuutena tämä oli ihan hyvä. Ei todellakaan paras ja mua ärsyttää yhä edelleen se, että boksissa oli aiemminkin tulleita tuotteita, mutta onneksi mukaan mahtui paljon muutakin. Kesän Bettejä odotellessa!

Mitä mieltä te olette toukokuun Bette Boxista? :)

26 kommenttia:

  1. Voi että, olisipa mullakin ollut tuo kasvonaamio! Olisi pelastanut edes vähän noita sheivausgeeli sun muita floppeja! Ja joku tuonne mun blogin puolelle ehtikin kommentoida että tuon puuterin arvo on laskettu aivan yläkanttiin, kun sitä jossain toisessa verkkokaupassa myydään noin 4 dollarilla. Että vähän meni fiilikset senkin suhteen. Jotenkin mitä enemmän tätä kokonaisuutta mietin niin sitä enemmän petyn :D laitoinkin jo poistokasaan oman siveltimen, puuterin ja vartalovoiteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi kangasnaamio teki kyllä paljon, kun boksin sisältö muuten oli mitä oli. Jep huomasin itse saman, kun lähdin tota puuteria googlaamaan Affectin omilta sivuilta ja sitä kautta pääsin katsomaan paljonko se Puolassa maksaa. Kunnon Suomihinnat taas täällä meillä :D Toi on kyllä kurjaa, jos koko boksista ei jää käteen oikeestaan mitään :/

      Poista
  2. Mun boksi on jossain lajiteltu-rekisteröity-kierteessä, joten vielä en oo omaani saanut :D saa nähdä onko mulla samat tuotteet vai eri, mutta kovin innoissani en sitä kyllä nyt odota :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En odottanut mäkään, mutta onneksi tuolla kuitenkin oli sellaisiakin tuotteita, jotka pääsee käyttöön. Toivottavasti kesän boksit on tätä parempia! :D

      Poista
  3. Oliko tuossa kangasnaamiossa mainintaa, että olisi pelkästään pitkäaikaisille tilaajille? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut kortissa mitään mainintaa siitä ja sitä vähän ihmettelinkin, kun kaikille toi naamio ei ilmeisesti kuitenkaan tullut? Yleensä ne kyllä mainitaan erikseen, jos joku tuote on vain pitkäaikaistilaajille!

      Poista
  4. Ihan kivan oloinen sisältö, vaikka ymmärränkin pettymyksen noista toistuvista tuotteista. Kyllä muakin ärsyttäisi, kun tällaisissa bokseissahan ideana on päästä testaamaan uusia juttuja :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se, kolmas kerta alkaa olla vähän turhan paljon.. Ja totta kai molemmat tuotteet oli sitten vielä sellasia, joille itselläni ei ole oikeestaan käyttöä :D

      Poista
  5. Silloin kun itse tilailin, niin samanlainen Trindin hoitolakka tuli silloin myös, en muista oliko se juuri tuo versio vai se valkoinen :D Taisi olla parin vuoden sisällä siitä, kun boksi aloitti toimintansa?

    Jos olisin tilannut tämän boksin, en olisi kyllä hihkunut ilosta, enkä onnesta :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katoin omaa blogihistoriaa niin 2015 on tullut Trindin just sellanen valkoinen kynsituote! Onkohan toi se, mitä säkin meinaat? :) Onneksi nyt tuli eri versio tosta niin ei ollut sentään kolmea tuotetta, jotka olis boksista tulleet jo aiemminkin :D Jep, en mäkään turhan iloinen ollut tätä avatessa, vaikka pari kivaa juttua tätä onneksi pelastikin edes vähän :/

      Poista
    2. Mulle on itseasiassa tullut tuo trind jo kahteen otteeseen aikaisemmin valkoisena, nyt sentään kai edes eri väri. Omaa boksia en siis ole vielä hakenut :)

      Poista
    3. No onneksi tällä kertaa tuli edes vähän eri versio! :D

      Poista
  6. Johan oli boksi! Ei kyllä harmita, etten tilannut toukokuun boksia Betten aggressiivisen sähköpostimainonnan jälkeenkään. (Olen tilannut bokseja harvakseltaan vuodenkin tauolla ja parhaimmillaan Bette mainostaa boksejaan sähköpostitse useamman kerran päivässäkin aina eri tarjouksella.)

    Tilasin Livboxia alusta alkaen ja kyllä kirpaisi lopettaa muutaman vuoden tilaus silloin aikoinaan kun boksit olivat lähinnä pettymyksiä. Lopettamisen jälkeen huomasin, miten paljon Livbox/Bette lähettelee alennuskoodeja meille tilauksen lopettaneille. Paras tarjous viime viikoilta on ollut 7,90 e per boksi kolmen kuukauden ajan (eli ei pelkästään ensimmäinen boksi), silloin tällöin on yksi boksi kympillä, harvakseltaan yksi boksi vitosella ja yleisimmin ensimmäinen boksi jatkuvassa tilauksessa 14,90, jolloin ensimmäisen boksin veloittamisen jälkeen tilauksen voi päättää ja odottaa, että sähköpostiin tulee kuunvaihteessa viimehetkien huipputarjous tulevan kuun boksista.

    Vaikka Linda saatkin edelleen Betten alkuperäisen tilaajan hinnalla, niin jos Bette jatkaa tätä boksien myymistä melkoisilla alennuksilla (parhaimmat tarjoukset tulevat tosiaan kuun viimeisinä päivinä tai jopa kuun ensimmäisenä päivänä kun Bettellä on kiire saada loput boksit kaupaksi), jos päätät keskeyttää tilauksen, saatat saada jatkossa boksit vieläkin edullisemmin. Tietysti jatkuvalla tilausten katkaisemisella saattaa pitkäaikaistilaajan status kadota, mutta ei välttämättä (olen itsekin saanut jostain syystä pitkäaikaistilaajien boksin pitkän tauon jälkeen)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa valitettavan tutulta. Mä pidin itse LivBox-aikoina lopulta taukoa useamman kuukauden ja jatkoin tilausta siitä, kun boksi muuttui Betteksi. En muista kuinka usein niitä tarjouksia tuli, mutta usein kuitenkin. Ymmärrän, että se on tapa markkinoida ja yrittää saada vanhat asiakkaat taas tekemään tilausta, mutta liika on liikaa. Mä en ainakaan lähtisi boksia tilaamaan, jos yritykseltä kilahtaisi joka päivä spostiin jonkinsortin mainos/alekoodi tuleviin bokseihin. Koen itse sellaisen hyvin häiritsevänä.

      Vähän aikaa sitten osallistuin erääseen ilmaiseen verkkovalmennukseen, jonka aikana ja varsinkin loputtua spostiin tupsahti päivittäin tarjouksia ja mainontaa myös maksullisesta valmennuksesta. Ymmärrän, että mainostaa pitää, jos asiakkaita haluaa, mutta mulla nousi vaan karvat pystyyn kun niitä viestejä tuli ihan taukoamatta. Ja ei, en ihan senkään takia maksanut senttiäkään osallistuakseni siihen maksulliseen versioon. Sen verran paljon se spämmääminen ärsytti.

      Noi sun mainitsemat alennukset on kyllä melkoisen suuria. Mä maksan itse 15,90 € joka kuukausi boksista ja tuntuuhan se nyt ihan älyttömältä, että osa saa samat boksit helposti paljon edullisemmin, kunhan on "uusi" tilaaja tai vähän kikkailee. Tulisipa joskus niitä alennuksia jo nykyisillekin tilaajille.. Se ei tietenkään yritykselle olis kannattavaa, mutta näin asiakkaan näkökulmasta toi tuntuu jokseenkin ikävältä millaisia tarjouksia osa näistä bokseista saa.

      Kiitos ajatuksia herättävästä kommentista!

      Poista
    2. Epäsuosittu mielipide13 toukokuuta, 2019

      Voi olla, että ollaan sitten osallistuttu samaan S.K. nimikirjaimisen verkkovalmennukseen, ainakin sun kokemukset kuulostaa tosi tutuilta. Sain nimittäin itsekin ihan uupumukseen asti tarjoussähköposteja ilmaisen verkkovalmennuksen jälkeen ja kyllä ne enemmänkin sai huokailemaan kuin innostumaan maksullisesta kurssista.:D

      Livboxin/Betten tilausaikoina mulla ei käynyt mielessäkään, että osa muista (pitkäaikais)tilaajista sai alennuskoodeilla halvemmalla ennen kuin yksi kosmetiikkabloggaaja sivulauseessa kertoi, ettei ole koskaan maksanut boksista täyttä hintaa. Sen jälkeen eli pari vuotta tilattuani, aloin itsekin kikkailla 3 kuukauden tilausten alennuksilla, mutta lopullisesti tilaamisen lopettuani tuli tosiaan ihan yllätyksenä se, miten paljon alennuksia tarjotaan ja miten edullisesti ihan jokaisen boksin voi saada kun ostaa ne yksitellen. Koska olen itsekin ollut pitkäaikaistilaajana pimennossa noista alennuskoodeista, halusin tässä tuoda esille sitä todellisuutta, miten edullisesti boksit voi saada. (Parhaimmillaan Betteltä on tullut kolme (!) tarjoussähköpostia yhden päivän aikana, mikä on ihan älytöntä.)

      Poista
    3. Joo ihan samat kokemukset. Jotenkin tosi aggressiivistakin kun eka tulee tässä 2 euron alennus ekasta boxista/koko tilauksesta. Seuraavaksi joku parempi tarjous ja päivän päätteeksi joku ihan hypersuper tarjous. En kyllä vielä oo saanu alle kymppiin per loota, katotaan mitä sieltä rupee nyt tuleen ku tilaus loppu..

      Poista
    4. Epäsuosittu mielipide: Joo mua ei tosiaan saa maksavaksi asiakkaaksi tuputtamalla :D Muutama sähköposti on vielä ihan ok, mutta kun niitä tulee päivittäin jatkuvalla syötöllä niin ei kiitos.. En yhtään ihmettele, että monet alkavat kikkailla Betten tilauksen kanssa, jos se kerran on tehty noinkin helpoksi. Mä en tiedä jaksanko itse alkaa vastaavaan, vaikka tokihan se kannattaisi kun siinä samassa säästyisi rahaa. Ehkä tyydyn vain siihen, etten nykyistä täyttä summaa joudu boksista maksamaan, vaikka eihän siinä ole kuin muutaman euron heitto :D Hyvä kun avasit mun ja toivottavasti vähän muidenkin silmiä tän asian suhteen! Kiitos vielä kerran :)

      Poista
    5. Anonyymi: Tollanen markkinointitapa ei tosiaan kaikkiin vetoa, monia se vaan ärsyttää :/ Mutta toisaalta jos ne sähköpostit vastaanottamalla saa loppujen lopuksi boksin tilattua paljon normaalia edullisemmin niin ehkä niitä sitten jaksaa katsella :D Mä oon vaan lopettanut oikeastaan kaikkein verkkokauppojen ym. uutiskirjeidenkin tilaamisen, kun en jaksanut sitä, että niitä tuli ovista ja ikkunoista. Eli mun hermot ei oo parhaat mahdolliset siihen, että jokin yritys lähettää jatkuvalla syötöllä spostia :'D

      Poista
  7. Kiva boksi yleisesti, vaikka tuntuu että nyt oli taas kaikki tilpehööri heitetty vaan samaan laatikkoon -että niistä päästään eroon. Saattaa olla, että heinäkuun boksi jää mun viimeiseksi hetkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo kieltämättä vähän sellainen fiilis tuli mullekin. Ei ollut oikein sellaista yhteneväistä linjaa tässä boksissa! Mä odotan innolla mitä kesän Betteistä paljastuu :)

      Poista
  8. Joo, jäi vähän valju vaikutelma. Kaikkea pientä laitettu mukaan. Luulin eka että tuo puuteri oli Lumenen, koska Lumenella on joskus ollut samanlainen pintakuviointi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumene oliskin ehkä ollut mulle vähän mieluisampi :D Mutta joo sama vaikutelma tuli mullekin boksista, vaikka mahtui mukaan kivojakin tuotteita onneksi!

      Poista
  9. Mun mielestä kiva boksi ja teemaa ajatellen hyviä tuotteita, mutta mun mielestä pari täysikokoista tuotetta korvais monta pientä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysikokoisia tuotteita tulee ilmeisesti vähän satunnaisesti, siis määrältään :D Kun joskus melkeen kaikki on täysikokoisia ja joskus sitten on ihan vaan muutama hassu! Tällä kertaa taas näin, kiva että sä tykkäsit boksista<3

      Poista
  10. Hassua että on näin paljo negatiivista tästä boksista. Mää tykkäsin tosi paljo ja ihan kaikki tulee käyttöön :D Ja itse asiassa mää tykkään että tulee pieniäkin tuotteita, koska se on hyvä kokeilemiseen. Paljo mukavampi se on minusta pientä tuotetta testata ja kokea että se ei oo niin hyvä kuin normikokoista jolloin purkki voi vaa jäädä melkein täytenä käyttämättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla siihen negatiivisuuteen vaikutti lähinnä vaan se, että boksissa oli kaksi tuotetta, jotka on tullut jo kahdesti aiemmin :) Toi sun pointti on kyllä hyvä! Tosin sitten se harmittaa, jos tuote onkin supermieluisa ja siitä tuli vain pieni testikoko :D Mutta tässä boksissa oli kyllä ihan hyvänkokoisia tuotteita, vaikka täysikokoisia ei kaikki olleetkaan.

      Poista

Kiitos kommentista!