keskiviikko 29. toukokuuta 2019

Kosmetiikkasuosikit | Toukokuu 2019

*Saatu ilmaistuote


Toukokuu vaihtuu parin päivän päästä kesäkuuksi ja sitten eletään jo ihan "virallisestikin" kesää! Ilmat on tosin olleet hurjan vaihtelevia, kun välillä saatiin nauttia hellepäivistä ja nyt taas viime päivät on lähinnä sadellut. Mutta onneksi kesä on vasta alussa ja niitä lämpimiä päiviä taatusti tiedossa :) Toukokuun kosmetiikkasuosikkien valinta oli todella helppoa tällä kertaa. Pari tuotetta oli mulle ihan täysin selviä jo pitkän aikaa ja loputkin kolme valikoituivat sen kummemmin miettimättä. Seuraavaksi tehdään tarkempi katsaus jokaiseen suosikkituotteeseeni:


Aloitetaan tällä Jeffree Star Blood Sugar luomiväripaletilla, joka oli toinen selkeä valinta suosikkeihin. Tämä on ehdottomasti ollut jo useita viikkoja mun käytetyin luomiväripalettini enkä pääse yli siitä, kuinka laadukkaita nämä luomivärit ovat. Sävyt ovat hurjan upeita, superpigmenttisiä ja muutenkin laadukkaita. Vaaleanpunainen shimmersävy Candy Floss on ollut todella usein mulla käytössä ja sitä oonkin saanut kulumaan jo ihan mukavasti, kuten kuvastakin näkee. Rakastan värikkäitä meikkejä ja tämä mahdollistaa sekä ne värikkäät että myös vaaleammat nudensävyiset meikit. Paletti on yllättävänkin monipuolinen ja nyt odottelenkin, että Jeffreeltä tulisi myyntiin joku toinenkin paletti, johon ihastuisin yhtä paljon kuin tähän Blood Sugariin.


Coxir Ultra Hyaluronic Cleansing Oil* oli toinen ehdoton valinta näihin suosikkeihin. Sain tämän puhdistusöljyn Bearelista pr-näytteenä ja rakastuin tähän heti ensikäyttökerralla. Suosin ihonpuhdistuksessa kaksoispuhdistusta, jossa meikit poistetaan kasvoilta puhdistusöljyllä ja muu iho puhdistetaan sen jälkeen vielä jollain toisella putsarilla. Tämä Coxirin öljy poistaa meikit hurjan tehokkaasti, vaikka kaikkein pysyvintä vedenkestävää meikkiä sillä ei pois saakaan. Se ei mua kuitenkaan haittaa, sillä poistan silmämeikit joka tapauksessa erillisen putsarin kanssa. Tämä puhdistusöljy ei kuivata ihoa lainkaan ja se sisältää myös kosteuttavaa hyaluronihappoa. Hurjan hyvä tuote ja Coxiriin oli muutenkin ihana päästä tutustumaan.


Sain useammankin kuukauden tauon jälkeen vihdoin hankkitua itselleni uuden tuubin KC Professionalin Color Mask Platinumia. Tämähän on siis ihan loistava sävyttävä hoitonaamio vaaleille hiuksille, jos haluaa ylläpitää hiuksissa nimenomaan viileää, hopeista sävyä. Mä olen nyt viime kampaajareissuni jälkeen saanut yllättävänkin hyvin ylläpidettyä nimenomaan sitä harmahtavan hopeista sävyä hiuksissani. Iso kiitos siitä kuuluu Fanolan hopeashampoolle, mutta tämä Color Mask on myös ollut auttamassa hurjasti. Sen lisäksi, että tämä sävyttää hiuksia hopeanharmaaksi, on tämä maski myös hurjan hoitava. Jotkut sävynaamiot keskittyvät tehossaan nimenomaan siihen sävyttämiseen ja se hoitavuus jää taka-alalle. KC Professionalin Color Maskeissa on myös hurjasti sitä hoitavuutta ja maski tekee hiuksista todella pehmeät. Tämän tuotteen olisi aina pitänyt kuulua kylppärini vakiotuotteisiin, mutta onneksi nyt tajusin taas tauon jälkeen tätä hankkia lisää!


Ehkä hieman yllättäen tämä The Body Shopin Born Lippy Strawberry on päätynyt tässä loppukevään aikana mun suureen suosiooni. Tämä on siis kosteuttava ja sävyttävä huulivoide, jonka sain viime vuonna TBS:n joulukalenterista. Mä käytän nykyään melko vähän huulirasvoja, paitsi iltaisin aina Bepanthenia, sillä huuliltani löytyy käytännössä aina jotain punaa tai kiiltoa. Tämä on kuitenkin päätynyt huulilleni usein "laiskoina" huulimeikkipäivinä, sillä tästä saa kauniin hennon punaisen sävyn sekä kiillon huulille. Kosteuttavuustehokin on tällä oikein hyvä ja ainut miinuspuoli onkin se, että voide pitää ottaa purkista sormen kanssa. Se ei aina ole mitenkään turhan hygieenistä, mutta tämän tuotteen kohdalla käytännössä pakollista. Pidän myös tämän voiteen ihanasta mansikkaisesta tuoksusta ja toivottavasti saan tämän käytettyä kesän aikana loppuun.


Viimeisenä vielä tuote, jota olen miettinyt suosikkituotteeksi jo useamman kuuakauden. Tämä on Laura Gellerin Baked Blus-n-Brighten sävyssä Tropic Hues. Poskipuna on tullut taannoin Boxycharmista ja tässä parasta on ehdottomasti sävy. Marmorikuvioidusta poskipunasta löytyy useita eri sävyjä, jotka yhdessä näyttävät poskilla todella kauniilta. Pigmenttisin mahdollinen tämä poskipuna ei ole, mutta se on oikeastaan vain hyvä asia, sillä tämän kanssa saa todella luonnollisen lopputuloksen. Puna ei myöskään ole täysin matta vaan hennosti kuultava, mistä johtuen valon osuessa poskille puna näyttäytyy hieman eri tavalla. Todella ihana poskipuna ja mikä parasta, tämä sopii sävynsä puolesta oikeastaan minkänlaisen meikin kanssa tahansa. Se on samaan aikaan hitusen vaaleanpunainen, korallinen ja persikkainen, mutta kuitenkin hyvin neutraali eikä yhtään yliampuva.

Oletteko te testanneet näitä tuotteita? Entä mitä teidän kosmetiikkasuosikeistanne löytyy tällä hetkellä? :)

8 kommenttia:

  1. Oih että tuo, luomiväri paletti ja poskipuna on niin syötävän herkullisia! Ottaisin molemmat ilomielin itselle. Varsinkin tuossa luomivärissä on tosi kivoja kesäisiä sävyjä ja upeita meikkejä oletkin sillä loihtinut :) Mua ihan harmittaa etten ollut Boxyn tilaaja vielä silloin, kun tuo poskipuna oli jaossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi poskipuna on kyllä ihana! Aluksi en ollut siitä mitenkään turhan riemuissani, kun toi pigmentti ei tosiaan oo se kaikkein paras mahdollinen, mutta pikkuhiljaa tykästyin siihen enemmän ja enemmän :) Ja tykkään nyt just siitä, että tolla saa tosi luonnollisen lopputuloksen eikä oo pelkoa mistään poskipunaövereistä :D

      Poista
  2. Sugar Blood on kyl sellanen jota iteki tahtoisin päästä testaamaan ! Samoin Blue Blood palettia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blue Blood on kyllä myös hurjan upea<3 Mä vaan käytän sinisen sävyisiä luomivärejä sen verran vähän, ettei se pääsisi mulla käyttöön kovinkaan usein niin en varmaan sitä aio hankkia :D

      Poista
  3. Todella ihania suosikeita, ihanat sävyt tuossa paletissa! <3 Mäkin oon tykästynyt nyt Color Maskiin, mulla on color maskilta se pearl ja ai ihana miten hoitava se on! Sain sen kaupanpäällisenä kampaajaltani, kun se auttaa poistamaan jotain metallinjäämiä mun hiuksista, kun niihin on tarttunut ätäkästi jotain sellaista ja se saa mun päällimmäisen hiuskerroksen aika solmuun ja takkuun, vaikkei se ole edes huonossa kunnossa :D

    Mä ajattelin pian tilata itselleni Fanolan shampoon kun mun eka Fudgeni alkaa olla lopuillaan. Voisinpa kokeilla myös tuota sun suosittelemaa color maskia, kunhan on se pearl kulunut loppuun :) Tuo Fudge ei tunnu enää tarttuvan mun vaaleisiin raitoihini, tai sitten oon vaan sokaistunut sen vaikutukselle, odotan josko se Fanola olis vähän ätäkämpi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata<3 Noi on niin ihanan hoitavia, ehdottomasti parhaimpia maskeja mitä löytyy jut sen hoitavuuden puolesta! Kiva jos toi on auttanut myös niihin metallijäämiin :) Toi kuulostaa jokseenkin inhottavalta, jos hiukset takkuuntuu tolleen, mutta onneksi oot apua saanut siihen.

      Kannattaa joo ehkä testata vaihteeksi jotain muuta hopeashampoota, josko se tehoaisi sitten paremmin :) Mun kampaaja joskus sanoi, että Fudgella ja Fanolalla on molemmilla ne omat kannattajakuntansa ja toinen toimii toisella selkeesti paremmin kuin toinen. Mulle Fanola on ehdottomasti parempi!

      Poista
  4. Käytän kanssa noita The Body Shopin huulivoiteita laskoina päivinä ”huulimeikkinä”. Tykkään myös laittaa sitä ennen meikkaamista huulille. Jeffreeltä on vissiin tulossa kaks uutta luomiväripalettia ja en malta odottaa millasia ne on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä hyviä just tohon tarkoitukseen! Mäkin odotan innolla, millaisia uutuuksia Jeffreeltä tulee<3 :)

      Poista

Kiitos kommentista!