maanantai 27. toukokuuta 2019

Formula 10.0.6 vartalonhoitotuotteet

*Affiliate- eli mainoslinkki.
Kaikki postauksen tuotteet ovat saatuja ilmaistuotteita.


Formula 10.0.6 tuli mulle tutuksi aika tarkalleen vuosi sitten, kun sain itselleni testattavaksi ison kasan brändin ihonhoitotuotteita aina puhdistusaineista naamioihin ja kasvovoiteisiin. Nyt Formula 10.0.6 on laajentanut valikoimiaan ja tuonut markkinoille yhdeksän uutta tuotetta vartalolle! Joukosta löytyy kuorintaa, suihkusaippuaa, öljyä sekä erilaisia vartalovoiteita. Sain itselleni maahantuojalta testattavaksi kolme uutuustuotetta: vartalonkuorinnan, jalkakuorinnan sekä jalkavoiteen ja näistä kolmesta aion teille tänään kertoa. Formula 10.0.6 tuotteet on erityisesti nuoremmalle iholle sopivia ja pakkauksetkin henkivät nuorekkuutta kirkkaine väreineen, mutta varsinkin nämä vartalonhoitotuotteet sopivat aivan loistavasti myös hieman aikuisemmalle iholle.

Formula 10.0.6 tuotteet ovat myynnissä Stockmanneissa ja *Kicks.fi -verkkokaupassa. Tuotteiden hinnat vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Postauksessa ilmoitetut hinnat ovat maahantuojan ilmoittamia ovh-hintoja.


*Formula 10.0.6 Sweet Buff Up Polishing Sugar Scrub on kaakaovoita ja ruskeaa sokeria sisältävä vartalonkuorinta-aine. Kuorinta sisältää suurehkoja sokerikiteitä, jotka toimivat kuorinnan mekaanisesti ihoa kuorivana osana. Sokerikiteitä ei ole kuorinnassa mitenkään turhan paljon, mutta ne ovat sen verran tehokkaita, että vartalon saa kuitenkin kuorittua tämän kanssa todella perusteellisesti, helposti ja nopeasti. Kaakaovoi puolestaan tekee ihosta ihanan pehmeän ja kosteutetun tuntuisen. Kuorinta ei siis jätä ihoa nahkean tuntuiseksi mistä olen erittäin iloinen, sillä pidän ehdottomasti enemmän hieman kosteuttavista kuorinnoista. Tämä ei ole tehokkain mahdollisin vartalonkuorinta, mutta omaan makuuni riittävän hyvä. Jos kaipaat superkuorivia aineita, tämä ei ole sinun juttusi, mutta hieman kevyempien kuorintojen ystäville suosittelen tätä lämpimästi.
Hinta: noin 7,90 €/200 ml.


Formula 10.0.6 Save My Sole Rescuing Foot Scrub on avokadoöljyä ja piparminttua sisältävä kuorinta-aine jaloille. Kuorinnan tulisi virkistää, rauhoittaa ja pehmentää jalkojen ihoa. Käytän itse aina satunnaisesti erilaisia jalkakuorintoja, sillä ne ovat käytännössä aina karkeampia ja rouheampia kuin koko vartalolle tarkoitetut kuorinnat. Tämä kuorinta-aine tuoksuu raikkaalle piparmintulle ja kuorintateho tällä on todella hyvä. Kuorivia partikkeleja on runsaasti ja ne ovat jalkojen iholle riittävän karkeita. Kuorinta auttaa poistamaan jaloissa olevia kovettumia, mutta paras lääke niihin on omasta mielestäni säännöllinen rasvaaminen hyvällä jalkavoiteella. Kuorinnan jälkeen jalat kannattaakin rasvata tehokkaasti, jotta kuorinnasta saa kaiken hyödyn irti ja jalat jäävät pehmeän tuntuisiksi. Hyvä tuote, joka pääsee taatusti ihan säännölliseen käyttöön mulla!
Hinta: noin 5,90 €/100 ml.


*Formula 10.0.6 Step by Step Renewing Foot Balm on ravitseva ja ihoa pehmentävä jalkavoide. Voide sisältää kosteuttavina ainesosina sheavoita sekä viinirypälesiemenöljyä. Rosmariinin ja eukalyptuksen eteeriset öljyt puolestaan huolehtivat tuotteen viilentävästä ja uudistavasta vaikutuksesta. Lisäksi ne vastaavat voiteen tuoksupuolesta, joka on samaan aikaan yrittinen, mutta kuitenkin raikas. Voide on kevyttä ja nopeasti imeytyvää, ehdottomasti parempi kesäksi kuin talveksi, jolloin suosin itse paksuja ja kermaisia jalkavoiteita. Näissä kevyemmissä voiteissa on kuitenkin puolensa ja tämäkin humahtaa ihoon niin nopeasti, että kävelemään voi lähteä melkein heti voiteen levittämisen jälkeen ilman, että lattiat ovat täynnä rasvaisia jalanjälkiä. Voiteen tuoksu ei ole suosikkini sen yrttisyyden vuoksi, mutta muuten olen tästä pitänyt. Yrittinen tuoksu sekoittuu onneksi raikkaaseen eukalyptukseen ja tuoksu myös hälvenee melko nopeasti. Suosittelen kokeilemaan tätä, mikäli kevyemmät jalkavoiteet ovat mieluisia eikä hivenen voimakas, yrittinen tuoksu haittaa.
Hinta: noin 5,90 €/100 ml.

Formuala 10.0.6 yllätti positiivisesti näiden vartalonhoitotuotteiden osalta. Hinta-laatusuhde on näissä mielestäni kohdillaan ja pidän tuotteiden raikkaista ja pirteistä pakkauksista.

Onko Formula 10.0.6 tuttu brändi? :)

10 kommenttia:

  1. Oi, etenkin jalkakuorinta herätti kiinnostuksen oitis! Nuo pakkauksetkin on kivan pirtsakoita, pitääpä tutustua näihin enemmänkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aivan ihana<3 Kesää kohden tollaset tuotteet tulee enemmän kuin tarpeeseen!

      Poista
  2. Enpä ole merkistä ennen kuullut mutta tosi kiva pakkaukset ja tuotteetkin kuulostaa aika kivoilta. Jalkakuorinnan voisin ottaa testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomati tutustumaan brändiin tarkemmin, heiltä löytyy hurjan hyviä tuotteita :)

      Poista
  3. En ole testannut merkkiä, mutta vaikuttavat kyllä ihanilta tuotteilta :) etenkin tuo jalkakuorinta kuulosti todella hyvältä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää se onkin<3 Kannattaa ehdottomasti tutustua näihin tuotteisiin, jos tulevat jossain vastaan!

      Poista
  4. On nimeltä tuttu, mutta en ole tainnut käyttää ainuttakaan brändin tuotetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olin pitkään katsellut näitä netissä ja kaupoissa ennen kuin sain ensimmäiset tuotteet testiin :) Itselleni nää on sopineet tosi hyvin!

      Poista
  5. Formulan tuotteet on kyllä super kivoja ja tosi kiva, että niille tuli myös vartalolle omia tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä :) Vartalonhoitotuotteet oli tosi kiva uusi juttu heiltä!

      Poista

Kiitos kommentista!