tiistai 6. elokuuta 2019

Bette Box | Elokuu 2019


Elokuun Bette Boxit ovat alkaneet saapua tilaajille ja tämä onkin sitten viimeinen kesäbette. Kesäkuun boksi oli mun mielestä oikein hyvä, mutta viime kuun boksi ei oikein säväyttänyt. Odotukset tämän boksin kohdalla olivat siis jälleen korkealla ja toivoin todella, että Bette onnistuisi lunastamaan lupauksensa ja boksi olisi sisällöltään hyvä! Mitä laatikosta sitten paljastui?


Ensivaikutelma boksista oli mulle itselleni todella vaisu. En oikein tiennyt mitä olisin ajatellut tästä, sillä mähän olen yksi niistä, jotka toivoo aina lisää meikkejä bokseihin, mutta nyt en sitten kuitenkaan ollut niin tyytyväinen tähän todella meikkipainotteiseen boksiin. Jotenkin mulle jäi taas sellainen olo, että boksi jäi hieman vajaaksi ja tästä puuttui jotain. Harmillisesti tiesin myös heti kättelyssä, että kaikki tuotteet eivät tule mulle päätymään omaan käyttöön, mutta käydäänpä sitten jokainen tuote yksitellen läpi:


Oslo Skin Labin The Solution Anti Wrinkle Collagen on tuotekuvauksen mukaan korkealaatuinen kollageenijauhe, jonka tulisi tasoittaa ihon ryppyjä ja juonteita sekä ennaltaehkäistä niiden syntymistä. Yhden pussin sisältö on siis tarkoitus sekoittaa ruoan tai juoman joukkoon ja jauheen tulisi olla neutraalin makuista. Monet käyttävät näitä sisäisesti nautittavia kollageenivalmisteita, mutta mä en ole ikinä päässyt näihin kiinni. En todellakaa sano, etteikö näistä voisi saada hyötyä, mutta mä olen yksinkertaisesti sen verran laiska, etten jaksa tällaisia tuotteita käyttää. Näitäkään siis tuskin aion itse kokeilla ja jauhepussit lähtevät eteenpäin.
Hinta: noin 35,70 €/70 g (boksissa olleen määrän arvo noin 10,00 €).


Bokseihin oli tässä kuussa pakattu myös Sweety Signature -meikkisiveltimiä ja ilmeisesti variaatioita löytyi erilaisia. Nyt voin ihan rehellisesti sanoa, että mulla ei ole varmaa käsitystä siitä, minkä siveltimen itse sain. Veikkaisin tämän olevan sarjan poskipunasivellin, sillä kokonsa ja muotonsa puolesta sanoisin sen itse muistuttavan eniten sitä. Tässä myös hyvä syy sille, miksi itse toivon aina, että siveltimissä lukisi edes jokin numerokoodi, jolla saisi tietää mistä siveltimestä on kyse. Siveltimen nimikään ei olisi hullumpi, mutta edes se numerointi auttaisi. Sivellin itsessään on kauniin värinen ja kauniisti muotoiltu, mutta en saa itse kovinkaan laadukasta kuvaa siveltimestä, jonka liitoskohdista pursuaa ilmeisesti kuivunutta liimaa(?) ulos. Näinkin arvokkaassa siveltimessä ei pitäisi mun mielestä olla nähtävissä edes tällaista pientä "kauneusvirhettä". Tämä voisi toimia hyvin voidemaisen poskipunan kanssa, sillä karva on todella tiivistä ja sivellin sen takia melko jämäkkä, mutta puuteriselle poskipunalle en osaisi tätä käyttää. Katsotaan tuleeko tätä käytettyä vai annanko tämän eteenpäin.
Hinta: noin 17,90 € (olettaen, että tämä nyt on se poskipunasivellin).


Cien Liquid Eyeliner herätti aluksi mun mielenkiintoni, mutta se lopahti oikeastaan heti tuotteen avattuani. Mähän olen varsinainen eyelinerin suurkuluttaja, sillä teen nestemäisellä eyelinerilla silmiini rajaukset lähes aina meikatessani, mutta en valitettavasti usko tämän olevan mulle hyvä tuote. Tässä on nimittäin suhteellisen suuri sivellinosa eikä ohuen rajausjäljen saaminen tämän kanssa ole mitenkään turhan helppoa. Ja ehkä se onnistuisikin, mutta rajausjälki ei ole mustaa vaan iho kuultaa vielä parinkin päällekäisen vedon jälkeen eyelinerin läpi. Mä haluan eyelineriltani pikimustaa jälkeä jo yhdellä vedolla enkä siis usko, että tulen tähän ikinä koskemaan rajauksia tehdessäni. Nämä kokeilut suoritin siis ihan kämmenselän iholle enkä vakuuttunut lainkaan. Varmasti kiva tuote monille, mutta mä oon itse niin tarkka käyttämistäni eyelinereista, että eteenpäin lähtee.
Hinta: noin 2,99 €.


Alle 35-vuotiaiden bokseista löytyi Vichy Dermablend SOS Cover Stick. Tämä on tuotekuvaukseen hyvin peittävä ja aurinkosuojakertoimen SPF25 sisältävä peitevoidepuikko. Tuotetta tulisi painella iholle suoraan puikosta ja häivytellä esimerkiksi sormen kanssa. Tämä oli ihan kiva tuote ja onneksi tuotteen sävykin oli omalle iholleni riittävän vaalea! Mä suosin mieluummin nestemäisiä peiteaineita, mutta kyllä tämäkin varmasti käyttöön pääsee, olettaen että tämä peittää riittävän hyvin. Onneksi boksista tuli edes yksi mulle mieluinen tuote, sillä tämä tosiaan on näistä ainut, josta oikeasti pidän ja joka mulla jää varmasti omaan käyttöön.
Hinta: noin 18,00 €/4,5 g.


Viimeisenä boksista paljastui jälleen kerran tuoksunäyte - Replay Tank Custom EdT for Her. Tuoksusta löytyy mm. hunajaa, kieloa, omenasorbettia ja vaniljaa. Yllättävää kyllä, mutta tämä oli mulle ihan mieluinen tuoksu! Ei todellakaan mikään suosikki, mutta tämän näytteen voin jopa kuvitella käyttäväni pois, vaikka yleensä kaikkien boksien sun muiden mukana tulevat tuoksunäytteet ovat mulle kaikkea muuta kuin mieluisia. En silti välttämättä kaipaisi näitä tuoksunäytteitä jatkuvasti bokseista, mutta onneksi tällä kertaa tuoksu oli edes mieluinen!
Hinta: noin 25,90 €/30 ml.

Tämä ei tosiaan ollut ihan mun boksini, sillä omaan käyttöön tästä jää vain Vichy ja mahdollisesti Sweety Signaturen sivellin, jos vain keksin sille käyttöä. Nyt jäänkin odottelemaan muita elokuun kauneusbokseja ja niitähän mulle on tulossa vielä kolme kappaletta!

Mitä te pidätte elokuun Bettestä?

20 kommenttia:

  1. Tää boksi oli suuri pettymys, mulla ei yksikään tuote tule käyttöön. Olis ollu vaikka suihkusaippua lisäksi niin olisin ollut tyytyväisempi. Veikkaan että toi sun sivellin on contour sivellin (siitä mainoslapusta päätellen), koska omani oli ehkä poskipunasivellin ollessaan eri mallinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettei sulle löytynyt tästä boksista mitään! Contoursivellin toi mun tuskin on, sillä brändin omilla sivuilla on siitä aika hyvä kuva ja se sivellin on viistopäinen, kun mun on ihan pyöreä. Mysteeriksi siis jää, mikä sivellin toi mun mahtaa olla :D Vaihtehdot taitaa tosin olla vaan puuteri- ja poskipunasiveltimet, sillä muut on kaikki eri mallisia tai kooltaan paljon pienempiä. Eikä toi puuterisiveltimeksi kyllä taas ole riittävän iso (mun mielestäni) :D

      Poista
  2. Boxi oli todella iso pettymys :( nyt 2,5 vuoden tilaamisen jälkeen todennäköisesti lopetan tilauksen, koska rahat menevät ihan hukkaan tässä.. Mitä muita boxeja sulle tulee? Jos vaihtaisi betteboxin johonkin muuhun..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin mietin tän saatuani, että voisi taas miettiä sitä tilaamisen lopettamista, mutta ainakin ensi kuun boksi mulle on vielä tulossa, kun sain sen pisteillä ilmaiseksi. Toivottavasti taso paranee! Mulle tulee tällä hetkellä Betten lisäksi Glossybox, Ihana Sinä ja Boxycharm :)

      Poista
  3. Petyin kyllä boxiin. Minikokoinen hiuslakka, hiusharja, ruskea eyeliner, joka kuivahtanut? En ainakaan saanut kunnon jälkeä tulemaan. Sain häivytyssiveltimen, testattu ja en tykännyt. Tuli lähinnä vesivärisuti mieleen. Kollageenijauhe näytepussit koin turhaksi kun ei 5 pussin testaus kerro vielä yhtään mitään ja sitten tuoksunäyte. Se oli ainoa josta edes vähän tykkäsin. En kyllä ymmärrä miten klassikot uudella tvistillä sopi tähän boxiin...toivottavasti parempi onni ensi kuussa, siihen sitten päättyykin tällä erää boxien tulo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luojan kiitos mä en sentään saanut ruskeana sitä eyelineria, vaikka toisaalta eipä toi mustakaan käyttöön mulla pääse, kun en tosiaan mäkään saa kunnon jälkeä sen kanssa aikaan :D Mulla se ei sentään vaikuta kuivahtaneelta, laatu ei vaan ole hyvä siinä. Hiusharja ja lakka oli siis ilmeisesti ne yli 35-vuotiaille suunnatut tuotteet? Kieltämättä täytyy sanoa, että olisin ollut vielä pettyneempi tohon boksiin. Vichy sentään pelasti tän mun boksini edes jotenkuten! Toivotaan tosiaan parempaa boksia ensi kuulle :)

      Poista
  4. No voi pöh, olipa aika surkea boksi tosiaan! En ihmettele että petyit, eipä tuossa ollut mitään muuta kiinnostavaa kuin tuo Vichyn puikko :D
    Mä jaksan hämmästellä miten Betten taso ei ole yhtään noussut vaikka kilpailuakin Suomeen on jo tullut... Ilmeisesti tilaajia riittää vaikka taso on vähän niin ja näin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Cien olis ollut kiinnostava, mutta kun ei se ole laadullisesti tarpeeksi hyvä mulle :D Vichy onneksi pelasti tän boksin edes jollain tavalla! Tilaajia heillä varmasti riittää ja uskoisin monien olevan tähänkin boksiin tyytyväinen. Ehkä sitä on vaan itse tavallista nirsompi, kun on tilannut jo niin kauan boksia ja muutenkin kosmetiikkaa löytyy jo aika suuret määrät kotoa :D

      Poista
    2. Sama mulla ja vielä kun on tilannut niitä oikeasti huippu bokseja niin ei jaksa kyllä sykähdyttää lainkaan tämmöiset aika perus boksit joissa vieläpä välillä on aivan pohjanoteerauksia. Toivottavasti ja ehkäpä Suomeen saadaan jotain uusia bokseja ;)

      Poista
    3. Onneksi Ihana Sinä tuo nyt ainakin varmasti jonkin verran kilpailua Bettelle!

      Poista
  5. Mä taas luotan kollageenijauheisiin, ne pitää ihon varsinkin talviaikaan ihan erilaisessa kunnossa. Kuivuuttaa ei ole niin paljon ja iho on todella paljon kimmoisamman oloinen, ehkä tulokset on näkyvämpiä, kun ikää on tän verran. Kollageenihan alkaa hävitä ihosta n. 30v:n ikäisenä tai vähän aiemmin. Mutta sitä en tajua mitä järkeä on pistää boxiin muutama, koska tuotetta pitäisi käyttää vähintään kaksi viikkoa, mielellään kk ennen kuin mitään tulosta olisi haivaittavissa, niin tuskinpa kukaan koukuttaa muutaman pussin perusteella ja ostaa lisää. Ja ymmärrän, että tollainen uusi tuote on vaikea lisätä, mut itse laitan kollageenijauheen aamupuuron joukkoon, jota syön muutenkin joka aamu, joten menee siinä samalla.

    Boxi oli kyllä muutenkin aika vaisu, mutta toi Dermablend olisi ollut omakin lemppari! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä munkin pitäisi koittaa saada joku tollanen tuote omiin rutiineihin! Säännöllisesti käytettynä noista varmasti onkin hyötyä, mutta toi muutaman pussin kokeilu ei kyllä kerro vielä mitään :/ Ymmärrän kyllä, ettei bokseihin voitu laittaa mitään monen viikon annoksia, mutta kun näiden boksien näytekokojen ym. pointtina on just se, että saadaan ihmiset kiinnostumaan tuotteista ja ostamaan sitten täydessä koossa tai lisää. Ja mulla se kiinnostuksen herääminen vaatii kyllä sen, että saan tuotteesta jotain irtikin.

      Dermablend on ehdottomasti tän boksin paras tuote! Harmi ettei sitäkään tullut kaikille :/

      Poista
  6. Eniten olisin tykännyt siveltimestä ja Vichyn puikosta. Ihmettelen kuitenkin miksi boksiin täytyy laittaa halpismeikkejä, itse en ainakaan haluaisi boksistani mitään Cienin tuotteita...vähän siis täytyisi tason nousta laadukkaammaksi, mieluummin parempia ja arvokkaampia tuotteita kuin halpiksia koko ajan ( halpismeikit, minilakka, hiusharja yms. ) arvokkaammat ja paremmat brändit niin alkaisin minäkin boksia tilata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin olisin ehkä mieluummin ottanut jotain muuta kuin Cieniä, mutta toisaalta noita edullisempia tuotteita tulee sitten täysikokoisina herkemmin kuin kalliimpia ja monet taas tykkää täysikokoisista enemmän kuin näyte- ja matkakokoisista tuotteista :D Se on varmaan oikeesti todella vaikeaa boksien tekijöinä yrittää miellyttää niin suurta määrää ihmisiä, kun osa haluaisi niitä arvokkaampia tuotteita ja osa sitten taas enemmin täysikokoisia edullisemmista. Onneksi kauneusboksejakin on erilaisia ja Suomessakin nykyään useampi eri vaihtoehto! :)

      Poista
  7. Mä oon niin pettynyt omaani kuin olla ja voi. Ihan floppi ja satuin saamaan vielä +35 tuotteenkin, mikä ei nostanut fiiliksiä ollenkaan. Just kirjoitin oman postauksen sisällöstä ja tunnelmista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi Vichy pelasti tän boksin, en olis itekään tykännyt ollenkaan, jos olisin saanut sen +35-vuotiaiden version :/

      Poista
  8. Mulle tuli Bette Box pari vuotta sitten, ja lopetin sen juurikin siksi kun tuntui et aina vaan saa pettyä. Aika vissiin kultasi muistot kun aloin siitä taas haaveilemaan, mut onneks näin tän postauksen. :D Olisin ollut aivan järkyttävän pettyny tuohon boxiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin pidin LivBox aikoina hetken taukoa, kun ei sisällöt aiheuttaneet enää muuta kuin harmia. Bette Boxiin olen pääasiassa ollut ihan tyytyväinen, mutta toki joukkoon mahtuu niitä pettymyksiäkin. Tää boksi oli taas valitettavasti yksi niistä :/

      Poista
  9. Ai kauhistus mikä pettymys tää oli myös mulle, näköjään todella monelle muullekin, mitä nyt on lukenut. Tää oli mun viimeinen boxi tältä vuodelta ja saas nähdä tulenko enää koskaan tilaamaankaan :( Ootin tätä kovasti. Nyt oon kahtena vuonna tilannut kesäkuukausien Bettet, taidan ensivuonna siirtyä suosiolla toiseen boxiin, kun tuntuu että "loppua kohden" huononee aina kesällä :D Eka kesäbette on hyvä ja sitten alkaa se alamäki, u know.. :'D Mä itse asiassa raapustelen juuri tässä samalla omaan blogiin mielipidettä tästä vikasta kesäbettestä, josko saisin sen tänään jopa julkaistua. :D Toi Vichyn tuote oli mullekin sellanen ainoa mieleinen koko boxista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ilmeisesti aika moni on ollut tähän boksiin enemmän tai vähemmän pettynyt. Vichy onneksi pelasti tän boksin edes jotenkin, mutta siihen yli 35-vuotiaiden boksiin mä olisin varmasti ollut vielä pettyneempi. Kesäkuun boksi oli kyllä näistä ehdottomasti se paras! Tilaat ens kesäksi jonkun toisen boksin, jos Bette ei niin innosta, voithan sä aina sitten taas parin vuoden päästä palata tän pariin jos siltä tuntuu<3

      Poista

Kiitos kommentista!