perjantai 2. elokuuta 2019

Boxycharm | Heinäkuu 2019


Heinäkuun Boxycharm antoi odotella itseään jonkin aikaa, sillä jostain syystä kuljetus heidän varastoiltaan Shipitolle kesti tässä kuussa paljon tavallista kauemmin. Ja kirsikkana kakun päällä Shipitolla kesti useampi vuorokausi kirjata pakettia saapuneeksi, joten sain oman pakettini vasta lähetettyä kohti Suomea, kun osa kauneusbloggaajista jo kirjoitteli omaa postaustaan. No eipä sillä, mitä muiden blogeista olin boksin sisältöä katsonut niin en ollut itse mitenkään turhan innoissani boksin sisällöstä tällä kertaa. Oon tykännyt parista edellisestä boksista ihan älyttömästi eikä tää säväyttänyt ihan samalla tavalla. Mitä heinäkuun boksista sitten paljastui?


Sisältöhän ei missään nimessä ole huono ja tässäkin on kasa aivan ihania ja laadultaan varmasti loistavia tuotteita! Mun fiiliksiä ehkä laski kuitenkin hieman se, ettei luomiväripaletti ollut tällä kertaa mulle se kaikkein mieluisin ja yleensä juuri ne paletit ovat näiden boksien helmiä. Mutta onneksi paletin lisäksi boksista löytyi myös muita tuotteita, jotka sitten taas olivatkin jo hieman mieluisampia ja kyllä mä sille paletillekin jo käyttöä keksin.


Butter London Natural Goddess Eyeshadow Palette on siis se edellä mainittu luomiväripaletti, joka ei mua niin säväyttänyt. Nyt kun tätä kuuden sävyn palettia katsoo niin en voi itesekään kuin ihmetellä, että mikä tässä muka on sitten mun mielestä vikana? Ehkä se, etten saa tällä tehtyä kokonaisia lookeja. Vaaleimmat sävyt paletissa ovat aivan ihania ja oikeastaan haluaisin pitää tämän ihan vaan noiden neljän vasemmanpuoleisen sävyn takia, mutta kaipaisin niiden rinnalle useamman ruskean häivytyssävyn. Paletistahan toki löytyy nyt yksi ruskea luomiväri, mutta joutuisin joka tapauksessa tarttumaan tämän paletin kanssa lähes joka kerta johonkin toiseen palettiin, joten annan tämän suoraan käyttämättömänä eteenpäin. Kannattaa kurkata Instagramini puolelle (@lipsticklovelinda), sillä sieltä löytyy arvonta, jonka palkintona tämä paletti on!
Hinta: noin $32,00.


Meikkisiveltimet ovat aina tervetulleita ja Luxien siveltimiä on tullut Boxycharmista aiemminkin. Tällä kertaa paketista paljastui Luxie Gaea 3 Piece Brush Set, joka sisältää meikkivoidesiveltimen sekä kaksi luomivärisivellintä. Eniten innoissani olin ehdottomasti tuosta isommasta luomivärisiveltimestä, joka on siis suurehko häivytyssivellin. Hyvä häivytyssivellin on avain kaikkiin onnistuneisiin silmämeikkeihin ja ilman sellaista en itse pärjäisi. Kerran olen sivellintä käyttänyt ja se toimii omaan makuuni todella hyvin, vaikkei suuren koonsa puolesta olekaan paras mahdollinen ihan kaikenlaisien meikkien kanssa. Pienempää luomivärisivellintä en ole vielä testannut, mutta meikkivoidesivellinkin vaikutti oikein hyvältä näin yhden käyttökerran jälkeen. Ja onhan nämä siveltimet myös hurjan kauniita! Puuvarret ja vaalea karva ovat erityisesti mun mieleeni.
Hinta: noin $30,00.


Yksi boksin kiinnostavimpia tuotteita oli tämä Elemis Superfood Vital Veggie Mask. Tämä on ihoa kirkastava, pehmentävä ja ravitseva naamio, jonka tulis jättää iho heleäksi ja sileäksi. Mä rakastan kasvonaamioita ja on aina ihana päästä testailemaan uusia tuotteita! Elemis on muutenkin brändinä mielestäni laadukas ja tämä tuote oli tosiaan hurjan mieluinen. Vielä en ole tätä testannut, eli toivottavasti naamio sopii ja toimii omalla ihollani hyvin. Ensin täytyy kuitenkin koittaa käyttää pari muuta kasvonaamiota pois, mutta en malta odottaa, että saan ottaa tämän käyttöön!
Hinta: noin $35,00.


Koh Gen Do Cleansing Spa Water Cloths on kymmenen puhdistusliinan paketti. Puhdistusliinojen pitäisi poistaa iholta epäpuhtaudet ja myös vedenkestävä meikki. Mä pyrin välttämään puhdistusliinoja enkä niitä tavallisesti meikinpoistossa kotioloissa juuri käytäkään. Reissuissa ja mahdollisesti pitkään venyneen illan jälkeen tällaiset ovat kuitenkin todella hyviä! Mä en ole kovinkaan vaativa käyttämieni puhdistusliinojen suhteen, kunhan ne ovat riittävän kosteita ja todella poistavat meikit kasvoilta. Nämä eivät mitään turhan suurta innostusta mussa herättäneet, mutta kyllä näillekin käyttöä löytyy. Vielä en ole pakettia avannut enkä siis osaa sanoa näiden tehosta tai käyttökokemuksesta sen enempää.
Hinta: noin $17,00.


Viimeisenä vielä huulimeikkituote! OFRA Long Lasting Liquid Lipstick Santorini on mitä kaunein nestemäinen huulipuna. Tämä huulipuna on ollut mulla käytössä nyt kerran ja täytyy sanoa, että tämä taitaa palauttaa mut takaisin nestemäisten punien käyttäjäksi. Oon siis vältellyt niitä jokseenkin aika tehokkaasti viime aikoina, mutta tää oli oikeasti todella ihana ja miellyttävä käyttää. Puna tuntuu huulille levitettäessä pehmeältä. Se ei jähmety heti paikoilleen vaan levitys on helppoa ja väri leviää huulille tasaisesti. Lopulta puna kyllä kuivahtaa huulille ja takaa samalla hyvän pysyvyyden. Mitenkään epämiellyttävältä tämä ei kuitenkaan tunnu huulilla missään vaiheessa ja myös lisääminen päivän aikana onnistuu ilman, että huulille jää minkäänlaisia rumia rajoja vanhan ja uuden huulipunan väliin. Tykkään ja sävykin on ihanan pirtsakka!
Hinta: noin $20,00.

Tällä kertaa boksin kokonaisarvo oli noin $134,00 eli ihan hurjan paljon taas kerran. Luomiväripaletti lähtee tosiaan eteenpäin Instagram-arvonnan myötä, mutta muut jäävät mulle itselleni käyttöön. Toistaiseksi Luxien siveltimet ovat tämän boksin parhaat tuotteet, mutta kaksi tuotetta on vielä testaamatta, eli mieli saattaa muuttua.

Mikä näistä tuotteista olisi teille mieluisin? :)

6 kommenttia:

  1. Mun mielestä taas tämä boksi oli aivan huippu muutamaan viime kuukauteen verrattuna. Luomiväripaletti on hurjan kaunis niin sisältä kuin ulkoa vaikkakin olen samaa mieltä että se häivyttelysävy olisi tässä pitänyt olla. Mutta ihana että laitoit tämän arvottavaksi jos et itse tule käyttäneeksi 🤗
    Siveltimet ja elemis naamio oli myös mun lemppareita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää taisi olla aika monelle tosi mieluinen, enkä yhtään ihmettele jos toi paletti vaan kolahtaa<3 Toi paletin sininen sävy jää vähän ulkopuoliseksi tossa ja mikäli sen tilalla olis ollut se vaaleanruskea häivytyssävy, olisin mäkin sen varmasti pitänyt :) Noi siveltimet on hurjan hyviä!

      Poista
  2. Oij tosi kiva sisältö mun mielestäni tässä boxissa! Kaikki olisi minun mieleeni, tosin itsekin tuota meikkipalettia en varmaan osaisi käyttää just sen takia, kun sillä ei oikein kokonaista meikkilookkia saa luotua - ainakaan mulla ei riitä nopealla vilkaisulla inspistä siihen :')
    Minäkään en perus meikinpuhdistuksessa käytä meikinpoistoliinoja, mutta esimerkiksi reissuun mennessä otan sellaisen mukaan ja roudaan kyllä sen kotiinkin, jos liinoja jää jäljelle, ja käytän avatun paketin kotona loppuun :) Käteviä reissussa tosiaan, mut yhtiinkään meikinpoistoliinoihin en oo törmännyt, jotka poistais kaiken meikin, mutta saapahan suurimman osan pois :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi paletti olisi niiin paljon kivempi, jos siinä olis se vaaleanruskea häivytyssävy :D Sen avulla ton kanssa saisi tehtyä tosi kivoja arkisia lookeja :) Mulla kuluu noita liinoja oikeestaan lähinnä enää, jos oon ollut juhlimassa ja tullut kotiin väsyneenä. Ja silloinkin harmittaa, jos en jaksa tarttua kunnon putsareihin, kun noi ei todellakaan ole yhtä tehokkaita :D Mä käytän aina myös misellivettä noiden puhdistusliinojen jälkeen, jotta saan loputkin meikit irtoamaan ja silti aina on pelko, että naamaan jää vielä ties miten paljon sitä meikkiä.. :D

      Poista
  3. Nuo siveltimet olivat ihanat, haluaisin aina itsekin panostaa kivoihin ja kauniisiin asioihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä todella kauniita, ja noi puuvarret oikeesti kruunaa kyllä kaiken noissa<3

      Poista

Kiitos kommentista!