perjantai 10. tammikuuta 2020

Bette Box | Tammikuu 2020


Tammikuun Bette Box ja samalla kaikkien aikojen viimeinen Bette Box on nyt täällä! Bettehän tosiaan yhdistyi Goodieboxin kanssa, joten jatkossa kaikki boksit tulevat Goodieboxeina. Kerron omia ajatuksiani ja mietteitäni tästä yhdistymisestä hieman lisää ihan postauksen lopussa, mutta ensin keskitytään itse boksin sisältöön. Mulla oli vähän ristiriitaiset odotukset tälle boksille, sillä samaan aikaan odotin, että he keksisivät jotain sykähdyttävää viimeiseen boksiin, jotta ihmisille jäisi boksista positiivinen kuva. Toisaalta pelkäsin samaan aikaan, että ehkä siellä on jäljellä enää jotain jämätuotteita, jotka sitten laitetaan bokseihin, jotta ne saadaan pois varastoista. No, kuinka kävi?


Ei hullumpi sisältö! Olihan tässä aika paljon extratuotteita ja osa tuotteista vähän itselleni turhia tällä hetkellä, mutta kokonaisuutena ja laajemmin ajateltuna tämä oli ihan hyvä boksi. Ei ehkä ihan paras mahdollinen, mutta ehdottomasti paljon parempi kuin viime kuun boksi, josta mulle ei ihan kovin paljoa jäänyt käteen. Suurimman huomioni kiinnitti tuo kaunis meikkisivellin sekä Paesen nätti luomivärinappi, mutta tehdään vielä tarkempi katsaus jokaiseen tuotteeseen:


Aloitetaan tällä Paesen Diamond Eyeshadowilla, joka on kaunis vaalea helmiäissävy. Sävy kimaltelee kauniisti, mutta ei ainakaan sormella swatchattuna sisällä mitään valtavan isoja kimallehippuja, vaikka shimmeriä tässä onkin runsaasti ja sävy kimaltelee valoa vasten todella kauniisti. Pigmenttisyys ei ole ihan huippuluokkaa, mutta hyvän primerin tai kostean siveltimen kanssa käytettynä tämäkin varmasti toimii paremmin. Mulla on aika vähän loppupeleissä käyttöä yksittäisille luomivärinapeille, mutta juurikin Paeselta olen joskus omistanut mattavalkoisen yksittäisen napin, jota käytin todella usein. Tämäkin pääsee kyllä omaan käyttöön ehdottomasti!
Hinta: noin 9,90 €.


Batisten Dry Shampoo & A Hint Of Colour For Blondes on nimensäkin mukaisesti blondeille hiuksille tarkoitettu kuivashampoo. Tämä on tällä hetkellä mulle turha tuote, sillä mähän värjäsin viikko sitten tyveni tummanruskeaksi, eli blondeille tarkoitetut kuivashampoot eivät pääse mulle nyt käyttöön. Olen joskus monta vuotta sitten testannut tätä Batisten blondeille hiuksille tarkoitettua kuivashampoota, mutta sen sävy oli vähän turhan kellertävä omaan makuuni. Tuote on kuitenkin nyt ilmeisesti uudistunut, joten en osaa sen sävystä sanoa mitään. Joka tapauksessa se kuitenkin on sävyttävä, ja tuotekuvauksenkin mukaan sen sanotaan sekä raikastavan hiuspohjaa että sävyttävän tyveä.
Hinta: noin 6,90 €.


Ziaja Med Physioderm Eye Cream on ensimmäinen ikinä saaamani Ziaja Med -sarjan tuote. Tämä on siis silmänympärysvoide, jonka tulisi tehokosteuttaa sy-ihoa sekä ehkäistä mahdollista ihoärsytystä. Silmänympärysvoiteille on aina tarvetta, mutta tämä joutuu jonkin aikaa odottelemaan vuoroaan, sillä mulla on tällä hetkellä muutamakin sy-voide avattuna. Ziajan tuotteet ovat itselleni yleensä todella mieluisia, vaikka Betteistä niitä onkin ehkä tullut mun makuuni vähän turhan usein. Mutta jos tuote kerran käyttöön pääsee niin enhän mä voi siitä valittaa - enkä siis valitakaan!
Hinta: noin 19,90 €.


Seuraavaksi esittelyyn pääsee boksin varsinaisista tuotteista ehkä tylsin - Eucerin Dermo Purifyer Oil Control Skin Renewal Treatment. Jo edellisestä boksista löytyi tällainen "free sample" eikä Eucerin brändinäkään ole mun mielestäni kovin kiinnostava. Tämä on siis yövoide, jonka on tarkoitus kuoria ihoa kemiallisesti yön aikana. Juuri joulukuum boksissahan tuli vastaavanlainen tuote toiselta brändiltä, enkä ole sitäkään saanut vielä käytettyä. Tämä tuote on suunnattu erityisesti rasvoittuvalle, epäpuhtaalle ja sekaiholle, joten oma kuiva ihoni ei todellakaan ole tämän tuotteen kohderyhmää. Annan tämän todennäköisesti miehelleni käytettäväksi, sillä hänen ihotyypilleen voide sopii paremmin. Boksista tuli 5 ml ilmaisnäyte.
Hinta: noin  28,00 €/40 ml.


Boksin ehdottomasti kiinnostavin tuote oli tämä Niré Beautyn Plush Powder sivellin! Tämä on muhkea puuterisille tuotteille tarkoitettu sivellin, jonka itse näkisin ehkä parhaana joko ihan puuterin tai aurinkopuuterin levityksessä. Poskipunalle tämä on omaan makuuni liian suuri. Siveltimen varsi on kauniin glitterinen ja se vaikuttaa jämäkältä. Karva taas on hyvin pehmeää ja miellyttävän tuntuista ihoa vasten. Kyllä tälle käyttöä löytyy! Sivellin tuli extrana tervetuliaislahjana Goodieboxiin siirtymisen johdosta.
Hinta: noin 16,00 €.


Tuttuun tapaan boksiin oli pakattu myös muutama extratuote. Libresseltä tuli testikoko intiimipesugeeliä, joka lähtee eteenpäin sillä mä en sellaisia käytä. C-vitamiiniporetabletit sen sijaan tulevat ehdottomasti omaan käyttöön! Fruit-Tellan mansikanmakuiset toffeekarkit tulee varmasti myös syötyä pois.


Tämä oli siis viimeinen postaus, jonka Bette Boxeista kirjoitan. Jatkossa boksit tulevat yhdistymisen johdosta Goodieboxeina, jota olen itse seurannut muiden blogeista, mutten itse siis koskaan boksia tilannut. Odotan mielenkiinnolla, mitä boksien yhdistyminen tuo tullessaan. Goodieboxit ja Bettet ovat olleet mielestäni sisällöllisesti hieman erityylisiä, vaikka toki konsepti on molemmissa pitkälti sama. Paljonhan sitä eroa tekee jo se, että Bettessä on suosittu paljon tiettyjä (kotimaisia) brändejä, jotka eivät taas ole toistaiseksi kuuluneet Goodieboxin valikoimiin. Jatkan itse siis ehdottomasti tilaustani, mutta saa nähdä luovunko siitä jossain vaiheessa. Mun olisi siis tarkoitus saada karsittua kolmesta tällä hetkellä tilaamastani kauneusboksista yksi pois, joten katsotaan tuleeko se sitten olemaan Goodiebox vai ei. Aika näyttää!

Miltä tammikuun Bette Box vaikuttaa? Entä millä mielellä te olette Bette Boxin ja Goodieboxin yhdistymisestä? :)

18 kommenttia:

  1. Tosi kiva sisältö viimeiseksi Betteksi. Kerrankin tuli usemapia kiinnostavia ja myös laadukkaita tuotteita. Toivottavasti Batistea on erilaisia liikkeellä. Saman siveltimen sainkin joulukuun Goodieboxista joten jos mulla on sama niin sitten tulee tuplat :D Noh eipä sillä, sen voi aina antaa jollekin.

    Jäi ihan kiva maku tosiaan tästä ja lopetus tehtiin tyylikkäästi eikä lähettämällä jämävarastoja viimeisessä boksissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon hyvinkin samoilla linjoilla sun kanssa! Voisin ainakin uskoa, että tummahiuksiset sai tosta Batistesta sen tummille hiuksille tarkoitetun version :) Joo muistelinkin, että toi sivellinhän oli joulukuun Goodieboxissa! Harmi sinänsä, kun varmaan aika monet on tilanneet nyt sekä Betteä että Goodieboxia ja sivellin tulee sitten tuplana :/ Mutta toisaalta oon vaan iloinen siitä, että jotenkin nyt muistetaan/kiitetään meitä tollasella oikeesti laadukkaalla extratuotteella :D

      Poista
  2. Eihän tämä hullummalta näytä ollenkaan, paitsi kuivashampoo.
    Lahjoitin viime keväänä oman paikkakuntani roskalavaryhmän kautta eri paikoista tulleita kuivashampoita ja hiuskiinteitä pussillisen eteenpäin, koska oma käyttöni on niin minimaalista. Silti niitä on jo useampi pullo taas jemmoissa.
    Muuten kyllä ihan ok laatikko, ja tuo sivellin on ihana.Saa nähdä kuinka paljon näissä boxeissa on taas poikkeavuuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika monella tuntuu olevan sama, ettei kuivashampoot tai ylipäänsä tollaset suihkittavat hiustuotteet kulu. Mulla niitä kyllä menee, mutta esim. hiuslakan suhteen oon tosi tarkka mitä käytän ja Bettestä tulleet on lähes kaikki päätyneet eteenpäin :D Toi sivellin on kyllä tosi kaunis ja laadukkaan oloinen<3

      Poista
  3. Mä olisin ekalla silmäyksellä sanonut, että näyttääpä kivalta, mutta muutaman sekunnin tutkailun jälkeen sanoisin, että olisipa ollut itselle turha sisältö. Kuivashampoota tuli juuri vähän aika sitten boxista ja muutoinkaan tän boxin tuotteista yksikään ei olisi kyllä käyttöön päätynyt. Saa nähdä miten Betten sulautuminen sujuu Goodieboxiin. Parannusta Betten laatuun kuvittelisin olevan tulossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyvä siis siinä tapauksessa, ettet ilmeisesti tätä boksia tilannut? :) Mullakin on joskus käynyt just sillä tavalla, että sisältö periaatteessa näyttää tosi kivalta, mutta omalle kohdalle tuotteet ei sitten ookaan ollenkaan sopivia/miellyttäviä :D Mä odotan tosi mielenkiinnolla mitä yhdistyminen tuo tullessaan!

      Poista
  4. Njaa, musta vähän tylsä boxi jos ei Paesea ja sivellintä lasketa. Sain itseasiassa oman ensimmäisen Goodieboxin tänään ja huomenna blogissa ajatuksia siitä ja myös yhdistymisestä.

    Mukavaa viikonloppua Linda :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävinkin sun postauksen jo lukemassa! Mä odotan innolla mitä yhdistymisestä seuraa, varmasti tulee olemaan erityylisiä sisältöjä, kun Goodieboxissa on kuitenkin ollut niin eri brändejä kuin Bettessä.

      Samoin kiitos<3 :)

      Poista
  5. Tuo sivellin on tosi nätti ja näyttää mukavan pehmoisalta :) Ziaja Med sy-voide auttaa tosi hyvin kuiviin ja ärtyviin luomiin tai kutisevaan sy-ihoon. Todella laadukas, yksi parhaita sy-voiteita ikinä! Minä olen miettinyt Goodieboxin tilaamista, houkuttaa nyt kun se yhdistyi Betten kanssa :) toisaalta en haluaisi maksaa turhasta roinasta koska onhan Goodiebox aika arvokas kuitenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri sitä se onkin<3 Oo ihan mahtava kuulla, että oot tykännyt tosta sy-voiteesta! Ziaja on yleensäkin ollut mulle tosi mieluinen brändi ja tuotteet sopivia, joten innolla odotan, että pääsen ton voiteen korkkaaman. Joo ei toi Goodiebox ilmainen ole, mutta mä saan onneksi jatkaa tilausta Betten hinnalla eli melkeen kympin halvemmalla :D

      Poista
  6. Tää vika boxi oli kyllä kiva. Odotan niitä uudistuksen jälkeisiä boxeja, josko alkaisi pyörimään enemmän eri brändejä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mustakin :) Voisi ainakin toivoa, että brändivalikoima kasvaisi ja muutenkin vähän muuttuisi uudistumisen myötä!

      Poista
  7. En tuota boksia tilannut enkä itse ois tykännyt muusta kun tästä siveltimestä. Seuraavaksi siis tilaamaan goodieta ajallaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä siis ettet tätä enää tilannut niin ei tullut kaappeihin turhia tuotteita! :)

      Poista
  8. Tosi samankaltaisia ajatuksia oli boksista minullakin :) Mun mielestä tämä oli tosi kiva boksi, vaikka muutama tuote joutuukin hieman odottamaan testausta. Mutta valikoima oli hyvä ja tuo sivellin tosi kiva lisä! :) Mielenkiintoista nähdä millaisia bokseja jatkossa tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi sivellin kruunasi kyllä tän boksin<3 Ilman sitä olisi ollut aika vaisu mun mielestä. Mä odotan myös innolla mitä jatko tuo tullessaan!

      Poista
  9. Mä olisin kyllä ollut tyytyväinen tähän boxiin, etenkin kiinnostavin oli toi Eucerin yövoide! Todella kiinnostavalta kuulosti ja mun ihoni ehken tykkäisi tuosta :) Mä odotan kovasti mitä uudistuneissa boxeissa tulee, toivon kovasti että ovat vähän parempia mitä nää Bettet ovat nyt olleet, vaikkakin tää olis ollut just mieleinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se varmasti sopisi hyvin sun iholle, kun muistaakseni se ei ollut ihan sieltä kuivimmasta päästä? :) Varmaan tulee ainakin jollain tasolla muuttumaan aika radikaalisti boksien sisällöt, innolla odotan miltä Goodieboxit näyttävät yhdistymisen jälkeen!

      Poista

Kiitos kommentista!