tiistai 28. tammikuuta 2020

Kosmetikkkasuosikit | Tammikuu 2020

*Saatu ilmaistuote


Vuoden ensimmäisten suosikkien aika! Jatkan siis totta kai tänäkin vuonna tuttuun tapaan yhtä blogini luetuimpaa postaussarjaa eli kuukauden suosikkeja. Olen jo pitkään valinnut aina viisi tuotetta joka kuukausi joko uusien tai vanhojen tuttujen tuotteiden joukosta, jotka ovat juuri kyseisenä tai muutamana aiempana kuukautena päätyneet mun suosiooni. Samalla linjalla jatketaan myös tänä vuonna ja yllä näette tammikuun kosmetiikkasuosikkini.


Tämä 111Skin Cryo Activating Hydro Gel tuli joulukuun Ipsy Plussasta ja mähän ihastuin tähän $200,00 arvoiseen geelimäiseen kasvovoiteeseen välittömästi. Tämä on koostumukseltaan kevyttä ja nopeasti imeytyvää, mutta silti hurjan kosteuttavaa. Olen tarttunut tähän pääasiassa iltaisin, mutta nyt olen testannut tätä myös päivävoiteena ja hyvin tämä toimii myös siinä. Kauneusbokseissa parhaimpia tuotteita ovat juuri tällaiset, joihin ihastuu ihan täysin, mutta joita ei olisi ikimaailmassa tullut muuten ostettua. Vaikka toisaalta kyllä mua hieman harmittaa, etten tätä tosiaan tämän purnukan loputtua tule itselleni saamaan todennäköisesti enää ikinä, sillä voiteen hinta on itselleni hieman liikaa. Nautin nyt kuitenkin kunnolla tästä voiteesta niin kauan kuin sitä riittää!


Tämä Mellow Cosmeticsin Tinted Brow Gel on niin ikään kauneusboksista tullut tuote. Kyseessä on tummanruskean sävyinen kulmageeli, joka on ollut mulla käytössä ihan päivittäin nyt, kun hiukseni saivat hitusen tummemman sävyn. Olen siis tehnyt totta kai myös kulmistani hieman tummemmat ja nyt jos koskaan tämä sävytetty kulmageeli on osoittautunut loistavaksi! Mullahan ei kulmien meikkaamisen jälkeen tällä hetkellä näy omat yksittäiset karvat muuten kuin oikein läheltä katsottuna, sillä ne eivät ole riittävän tummat. Tämä geeli on kuitenkin pelastus sille, sillä pieni sipaisu tätä kulmiin ja ne karvatkin on sieltä erotettavissa! Ja lopputulos näyttää omaan silmääni heti paljon paremmalta, mistä johtuen tämä kulmageeli ansaitsee ehdottomasti paikkansa tämän kuukauden suosikkituotteiden joukossa.


Aurinkopuuteri lukeutuu monilla ihan päivittäiseen arkimeikkiin, mutta mä olen aina hieman arastellut varsinkin shimmerisiä aurinkopuutereita. Sain tämän Wet n Wildin Coloricon Bronzerin* loppukesällä blogimiitistä ja tämä jos mikä on aurinkopuuteri, johon mun on ollut helppo tarttua. Sävy on tummuusasteeltaan juuri sopiva itselleni, sillä se ei ole yhtään liian tumma. Shimmerisyyttä tässä on melko runsaasti, mutta siihenkin olen tottunut ja pigmenttiä löytyy sopivasti. Tämän kanssa ei tarvitse olla turhan varovainen, sillä övereitä ei synny kovinkaan helposti, mutta pigmenttisyys on silti omaan makuuni riittävän voimakas. Mä olen nyt muutaman viime viikon aikana koittanut opetella taas käyttämään aurinkopuuteria myös arkisin ja tämän Wet n Wildin tuotteen kanssa olen siinä myös onnistunutkin yllättävän hyvin. Tämähän on myös verrattain hyvin edullinen tuote, eli senkin puoleen tätä on ilo suositella.


Uusin hajuvesisuosikkini on tämä Hugo Bossin The Scent For Her EdT, jonka mieheni antoi mulle joululahjaksi viime jouluna. Tätä hajuvettä on kehuttu vähän siellä sun täällä, mutta rehellisyyden nimissä en ollut tätä tuoksutellut itse koskaan aiemmin. Ja mistä olinkaan jäänyt paitsi! Tuoksu on aivan hurmaavan hyvä ja myös mukavan pitkäkestoinen iholla. Mullahan on tämän vuoden pannuprojektissa mukana yksi Escadan hajuvesi, mutta se valitettavasti joutunut väistymään nyt ainakin hetkeksi tämän Hugo Bossin tuoksun tieltä. Tämä on hitusen "aikuisempaan" makuun suunnattu tuoksu kuin Escadan hyvin makeat tuoksut, joita yleensä suosin, joten senkin puoleen ilahduin tästä lahjasta todella paljon. Mukava saada vähän vaihtelua hajuvesiin!


TonyMoly Magic Food Mini Banana Lip Balm* on tuote, jonka olisin voinut valita suosikkeihin jo parin edellisen kuukauden osalta. Mä en normaalisti juurikaan käytä tavallisia huulivoiteita, sillä ihmisten ilmoille lähtiessäni mulla on lähes aina huulipunaa tai -kiiltoa. Kotona ja erityisesti öisin ennen nukkumaanmenoa suosin huulillani taas hoitavaa Bepanthenia, joten perinteiset huulivoiteet jäävät mulla lähes aina vähälle käytölle. Tämä TonyMolyn banaaninmuotoiseen pakkaukseen pakattu huulivoide on kuitenkin päässyt mun suosiooni! Kermaisen paksu koostumus kosteuttaa ja suojaa huulia todella tehokkaasti ja voide myös pysyy huulilla kauan eikä huulia siis tarvitse olla rasvaamassa koko ajan. Tässä on mieto banaanin tuoksu, mikä on itselleni mieluinen, mutta jakaa varmasti mielipiteitä. Tuoksu ei kuitenkaan ole omaan nenääni ollenkaan niin voimakas kuin vaikkapa TonyMolyn banaanikäsivoiteella. En tiedä onko mulla koskaan aiemmin ollut kuukauden suosikeissa huulivoidetta, mutta kertahan se on ensimmäinenkin!

Onko suosikkieni joukossa teille tuttuja tuotteita? :)

12 kommenttia:

  1. Todella kivoja suosikkeja! Musta olis hauska nähdä millaista jälkeä tuo kulmageeli tekee, vaikutti tosi mielenkiintoiselle tuotteelle ja vaikka itsellä onkin melko tummat kulmat, niin siitä huolimatta kiinnostaa ;) On se vaan mukava, että kauneusboxeista tulee tuotteita jotka pääsee oikeesti kunnolla suosioon, harmi vain että esimerkiksi tuo ensimmäinen rasvapurnukka on hinnaltaan vähän liikaa. No nautit tosiaan nyt siitä ihan täysillä ;)

    Pakko käydä varmaan tuota Hugo Bossin hajuvettä nuuskimassa, vaikka varmaan tänä vuonna tulee ostettua taas ylläripylläri se uusin Escada :'D Olis silti ihan jees omistaa edes yksi tuollainen ei-niin-makea tuoksu, kun tosiaan itsellä on vaan niitä Escadan kausituoksuja - toisaalta tykkään kyllä niistä ihan himona <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mähän voisin melkein tehdä postauksen siitä, miten kulmani nykyään meikkaan! Kiitos vinkistä ;) Tosin se vaatii taas vähän ememmän luonnonvaloa, mitä nyt viime päivinä ei oo ollut saatavilla kiitos jatkuvan sateen, mutta eiköhän se kuitenkin saada onnistumaan :D¨

      Se uusi Escada on muuten aivan ihana<3 Toi Bossin tuoksu ei tosiaan ole läheskään yhtä makea kuin Escadat, mutta aivan ihana joka tapauksessa :) Suosittelen tuoksuttelemaan sitä!

      Poista
  2. Kivoja suosikkeja ja muutamia tuttujakin tuotteita.

    Olen kyllä aivan järkyttynyt tuosta 111skin voiteen hinnasta... Miten voikin olla noin hintava ja mikähän mahtaa olla kyseisen rasvan kohderyhmä😂

    Tonymolyn banaanihuulivoide on mahtava. Mieto tuoksu on aika herkullinen ja huulituntuma tosi kosteuttava ja pitkäkestoinen. Mellown kulmageeli kuulostaa myös tosi mielenkiintoiselta. Itsehän käytän päivittäin väritöntä kulmageeliä koska se pitää kulmat mukavasti paikoillaan eikä ne päivän mittaan ala vahingossa sojottamaan minne sattuu.

    Tuo wetn wild aurinkopuuteri oli itselle pettymys vaikka monesta muusta brändin meikkituotteesta olenkin pitänyt. Minusta tuossa on tosi huono pigmentti enkä jaksa itse kerrostella tuotetta montaa kertaa. Toisaalta jos on vähän arka käyttämään aurinkopuuteria niin tuo on hyvä koska övereitä on vaikea saada ja voi aloittaa käytän varovaisesti 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh no niinpä, toi voiteen hinta on aika pöyristyttävä :D Mutta toisaalta onhan esim. suomalaisella Inari Cosmeticsillakin yli 100 euroa maksavia tuotteita, muistaakseni kallein oli joku 150 €. Ja kun dollarit muuntaa euroiksi niin toi voide alkaa olla melko samoissa summissa :D

      Mulla pysyy yleensä kulmat muuten ihan kivasti paikoillaan, mutta nyt kaipaan tosiaan sitä väriä niihin :) Mä käytin joskus vuosia sitten itsekin nimenomaan niitä värittömiä kulmageelejä, mutta nykyään en koe niitä enää tarpeellisiksi itselleni.

      Joo siis pigmentti tossa oli just sellanen, että övereitä oli vaikea saada, mutta mulle sitä väriä irtosi ihan riittävästi, kun tosiaan oon aika arka käyttämään aurinkopuuteria :D Mutta uskon täysin sen, että monien mielestä pigmentti on tossa vähintäänkin heikohko.

      Poista
  3. Mä rakastan kans tota The Scentin EdT:ta, se on paljon parempi kuin EdP, joka on mun makuun liian makea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt alkoi kiinnostaa miltä se EdP sitten tuoksuu! Pitää varmaan jossain kohtaa kokeilla :)

      Poista
  4. Kivoja suosikkeja! :) Tuo hajuvesi kuulostaa tosi hyvältä. Pitänee testailla jos jossain tulee vastaan :)

    111Skinin tuotteet on aivan älyttömän hintaisia! En kyllä minäkään maksaisi tuollaisia summia mistään kasvovoiteesta, vaikka olisi miten hyvä :D Noita kalliimpiakin tuotteita on kyllä kiva aina testailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen tuoksuttelemaan, toi on aivan ihana<3 :) Heh joo noissa on kyllä hinnat kohdillaan :D Mäkään en pystyisi ikinä maksamaan noin suurta summaa kasvovoiteesta. Jonkun seerumin tms. tehotuotteen vielä ymmärrän, että hinta saattaa olla reilusti yli 100 euroa. Kasvovoide on kuitenkin vaan voide eikä mun silmissäni kuitenkaan lopulta yleensä niin ihmeellinen tuote, että maksaisin siitä noin suuria summia.

      Poista
  5. Mulla on käytössä sekä TonyMolyn banaani käsirasva että huulirasva ja tuntuu ettei kumpikaan lopu millään :) Tuoksu niissä on kyllä aika samanlainen mutta se huulirasva on erilainen kuin tämä sinut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis noi on molemmat superriittoisia! Se käsivoidekin on niin paksua ja täyteläistä, ettei sitä tarvitse kerralla laittaa kovinkaan paljon :)

      Poista
  6. Tuo Bossin tuoksu ihana, itsellänikin nyt ekaa kertaa ja on kyllä rahansa arvoinen!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!