sunnuntai 19. tammikuuta 2020

Mitä kasvovoiteita käytän tällä hetkellä?

*Saatu ilmaistuote


Käytätkö sinä useampaa kuin yhtä kasvovoidetta samaan aikaan? Mulla on jo pitkään ollut paha tapa pitää samaan aikaan avattuna ja käytössä useampia kasvovoiteita. Eikä nyt puhuta vaan siitä, että mulla olisi erillinen päivä- ja yövoide vaan niitä voiteita saattaa olla samaan aikaan avattuna jopa yli kymmenen kappaletta. Tämähän ei ole millään tavalla kannattavaa tuotteiden säilyvyyttä ajatellen, mutta saadessani uuden mielenkiintoisen ihonhoitotuotteen, harvemmin maltan olla avaamatta sitä heti kättelyssä. Tässäkin olen yrittänyt petrata ja jonkin verran olen myös parantanut tapojani, sillä uskokaa tai älkää, mulla voisi olla tällä hetkellä vielä paljon enemmänkin niitä voiteita avattuna.

Tässä postauksessa esittelen teille tämän hetken suosikkikasvovoiteeni, jotka siis ovat mulla kaikki tällä hetkellä käytössä. Näiden kuuden voiteen lisäksi mulla on avattuna vielä muutama muukin voide, mutta ne jätin tämän postauksen ulkopuolelle, sillä joko en ole käyttänyt niitä vähään aikaan tai ne eivät muuten ole niin mieluisia mulle, että olisin halunnut ne tähän postaukseen lisätä.


Senja Cosmeticsilta mulla on käytössä brändin molemmat kasvovoiteet. Kevyempi Matte Magic Day & Night Cream* on mulla tällä hetkellä myös pannuprojektissa ja yritän sitä senkin takia käyttää ahkerasti. Voide on itselläni käytössä pääasiassa iltaisin, mutta kevyesti ja pieninä määrinä käytettynä se soveltuu myös päivävoiteeksi. Paksumpi ja täyteläisempi Berry Bomb Day & Night Cream* on taas niin paksu ja voidemainen, että käytän sitä ainoastaan iltaisin. Tämä olisi varmasti aivan loistava yövoide erityisen kylmillä keleillä, mutta eipä sellaisia ole tänä talvena juuri täällä eteläisessä Suomessa näkynyt. Senjan voiteet on tehty todella laadukkaista raaka-aineista ja nämä edustavat suomalaista luonnonkosmetiikkaa parhaimmillaan!


Kirjoittelin tästä ihanasta Huxleyn Secret Of Sahara Cream; Glow Awakening voiteesta oman postauksenkin jo muutama päivä sitten. Pakko tämä oli kuitenkin ottaa mukaan myös tähän postaukseen, sillä voide nousi hetkessä yhdeksi suosikeistani. Voide on koostumukseltaan täyteläisen kermaista, mutta kuitenkin suhteellisen nopeasti imeytyvää. Käytän tätä joko kiireettöminä aamuina päivävoiteena tai yövoiteena - kumpaakin se soveltuu kuivalle iholleni oikein hyvin, kunhan esimerkiksi iltaisin ihonhoitorutiinissa on riittävästi myös muita kosteuttavia tuotteita. Voiteessa on myös hurmaavan hyvä raikas tuoksu!


Sain tämän 111Skin Cryo Activating Hydro Gelin joulukuun Ipsy Plussasta ja niinhän siinä sitten kävi, että menetin sydämeni tällä 200 dollarin kasvovoiteelle heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Tämä on koostumukseltaan hieman geelivoidetyyppinen, mutta sanoisin itse tämän olevan enemmän voidemaista kuin geelimäistä. Kosteutustehot tällä ovat todella hyvät ottaen huomioon, että voiteen koostumus on melko kevyttä. Tätä olen käyttänyt sekä päivä- että yövoiteena, mutta enemmän suosin tätä aamuisin. Mua harmittaa jo nyt, että jossain vaiheessa tämä loppuu eikä uutta ole saatavilla, sillä mähän en maksa noin suuria summia yhdestä kasvovoiteesta, vaikka tähän olenkin tykästynyt.


Sain tämän Coxir Ultra Hyaluronic Creamin* Bearelilta viime keväänä yhdessä samaisen sarjan öljyputsarin kanssa. Ja vaikka tämä hyaluronihappoa sisältävä kasvovoide jäikin hypetyksissäni kyseisen puhdistusöljyn jalkoihin, on tämäkin ehdottomasti päässyt suosiooni. Voide on koostumukseltaan kevyehköä, mutta ilmeisesti kuitenkin sarjan toista kasvovoidetta paksumpaa ja kosteuttavampaa. Tämä toimisi varmasti hyvin niin päivä- kuin yövoidekäytössä, mutta olen käyttänyt tätä itse pääasiassa yövoiteena sellaisina iltoina, kun olen pakannut iholle ensin runsaasti kosteutta muilla keinoilla, kuten kosteuttavalla kangasnaamiolla. Voide imeytyy nopeasti, mutta kosteuttaa ihoa kuitenkin oikein hyvin. Tämä ei ole näistä postauksen kasvovoiteista suosikkini, mutta ehdottomasti kuitenkin halusin tämänkin mainita, sillä voide on mulla säännöllisesti käytössä ja pidän tästä.


Viimeiseksi vielä päivävoidesuosikkini! Tämä Mossa Vitamin Coctail 5in1 Intense Rehydration Energising Day Cream on yhtä aikaa tehokkaasti kosteuttava, mutta supernopeasti ihoon imeytyvä voide. Se tekee tästä ehdottoman suosikkini päivävoiteeksi, sillä mulla ei monestikaan ole arkiaamuisin kovinkaan paljon aikaa odottaa kasvovoiteen imeytymistä ennen meikkaamisen aloittamista. Voiteessa on myös raikkaan maheahko tuoksu, joka on itselleni hurjan miellyttävä. Jos mun pitäisi valita tällä hetkellä vain yksi voide päivävoidekäyttöön, olisi se ehdottomasti juuri tämä Mossan voide. Tämä on omalle iholleni täydellinen!

Mitä kasvovoiteita teillä on käytössä tällä hetkellä? Entä onko näistä voiteista jokin teille tuttu? :)

10 kommenttia:

  1. Kaikki tuntemattomia miulle, Mossan jotain kasvovoidetta käytin vuosi sitten sinnikkäästi, vaikka tuoksu oli kammottava :D

    Miulla on nyt päivävoiteena Lumenen rasvoituvalle iholle sopiva, jonka pitäisi estää rasvoittumista (ei toimi ainakaan miulla) ja illaksi laitan Garnierin 3-in-1 geelivoidetta, joka on samalla kasvonaamio, päivävoide ja yövoide. Lumene itse asiassa kohta loppuukin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonnonkosmetiikan tuoksut on monesti aika voimakkaita eikä kaikki tosiaan mitenkään kovin hyviäkään :D Mossalla on kyllä mun makuun ollut ihan hyvät tuoksut, mutta näähän on ihan makukysymyksiä :)

      Tollaset Garnierin tapaiset monitoimituotteet on tosi hyviä, kun ne sopii monesti monelle eri ihotyypille juuri sen takia, että niillä on niin monta eri käyttömahdollisuutta!

      Poista
  2. Mulla on parhaillaan Anumati Naturalsin päivävoide ja Fings and Rougen voide joita vuorottelen päivävoiteina. ILtaisin laitan joko öljyn tai Anumati Naturalsin yönaamion.
    Senjan voiteet on tuttuja mutta vähän liian paksuja mulle kumpikin, mikä harmi koska tykkäsin niistä mutta eivät meinaa imeytyä mun iholle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvältä kuulostaa toi sun setti! Senjan voiteet tosiaan jää pyörimään kasvoille myös mulla, jos laitan hitusenkin liian paljon niitä kerralla. Oon nyt onneksi oppinut annostelemaan niitä riittävän varovaisesti niin saan ne imeytymään ihan hyvin! Harmi ettei voiteet olleet sulle sopivia :/

      Poista
  3. Minä olen parantanut tapani ja käytän vaan yhtä voidetta kerrallaan ;) yritän käyttää saman sarjan tuotteita jotta niitä tulisi kulutettua ja saisi enemmän tuntumaa koko sarjaan. Nyt käytän Holika Holikan hoitonestettä, toisen sarjan etanaseerumia ja kasvovettä :) sy-voiteita on eri aamulle ja illalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo hei ihan mahtavaa! Mäkin jossain haaveissani näen itseni vielä joku päivä siinä pisteessä, että mulla olisi vaan erillinen päivä- ja yövoide käytössä :D Saa nähdä toteutuuko koskaan. Sun tuotteet kuulostaa hyvältä ja toimivalta kokonaisuudelta!

      Poista
  4. Senjan Matte Magic on varmaan yksi parhaista voiteista meikin alle, käytin sen aikoinaan ennätysajassa loppuun. <3 Tällä hetkellä lempparini taitaa olla kuitenkin Skinckity Skincaren voide, johon käteni tarttuu lähes jatkuvasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin että sä pidit tosta voiteesta, se on kyllä ihana<3 Skincityn tuotteet kiinnostaa mua ihan älyttömästi ja niitäkin toivottavasti pääsen vielä joku päivä kokeilemaan :)

      Poista
  5. Mulla kans on useita purnukoita auki...tän vuoden tavoitteeksi laitoin, että käytän purkkini yksitellen loppuun. Päivävoiteena menee just Dermalocigan herkän ihon suojakertoimellinen voide ja yöksi saman sarjan kasvonaamio, jonka saa jättää yöksi.
    Seuraavaksi vuoroon tulee Sensain päivävoide ja Vichyn yönaamio. Ja niiden jälkeen avattuna on Estee Lauderia ja taas dermalocigaa...tarve hankkia uutta voidetta on vasta kesällä. Yritän olla ostamatta uutta ja tyhjentää varastot. Kyllä on vaikeaa,😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tollanen tavoite on kyllä hyvä! Olisi mullekin ihan paikallaan :D Tossa ylempää just kommentoin, että ihannetilanne mullakin olisi se, että joskus tulevaisuudessa mulla olisi avattuna vain yksi päivävoide ja yksi yövoide. Saa nähdä koska toteutuu vai toteutuuko koskaan.. Se on vaikeeta olla ostamatta uusia, kun koko ajan kuitenkin törmää uusiin mielenkiintoisiin tuotteisiin! Tsemppiä sulle projektiin<3

      Poista

Kiitos kommentista!