torstai 30. tammikuuta 2020

Ipsy Glam Bag Plus | Tammikuu 2020


Vuoden ensimmäinen Ipsy Plus on vihdoin mulla! Kyseessä on siis Jenkeistä tilattava kuukausittain ilmestyvä kauneusboksi, joka maksaa $25,00. Sillä hinnalla saa joka kuukausi viisi täysikokoista kosmetiikkatuotetta, jotka ovat omissa bokseissani olleet pääasiassa ihonhoito- ja meikkituotteita. Brändit ovat mitä mielenkiintoisempia eikä tämä tammikuun boksikaan jättänyt kylmäksi. Mitä boksi sitten sisälsi?


Tammikuun boksin pääpaino oli ihonhoidossa, sillä viidestä tuotteesta kolme oli juurikin ihonhoitotuotteita. Boksin ehdottomasti kiinnostavin tuote oli kuitenkin Huda Beautyn luomiväripaletti, jonka olin itse asiassa itse boksiin valinnut, ja jota olen odottanut kuin kuuta nousevaa jo useamman viikon. Ipsy Plussassa saa siis joka kuukausi valita muutaman eri tuotteen kohdalta boksiin yhden haluamansa ja lisäksi bokseihin on myös mahdollista ostaa lisää tuotteita - joko täysikokoisia tai matkakokoja. Itse en ole näitä lisätuotteita vielä ostanut, sillä pyrin tosiaan hieman vähentämään kosmetiikkashoppailujani, mutta ehkäpä joku kerta jotain tarttuu mukaan sieltäkin. Toistaiseksi mennään siis vain näiden perusboksien sisällöillä, ja nyt esittelen boksin teille hieman tarkemmin:


Tämä Juice Beautyn Stem Cellular Anti-Wrinkle Booster Serum on tuotekuvauksen mukaan kevyt geelimäinen seerumi, jonka tulisi häivyttää kasvojen ihon pieniä juonteita, suojata sekä kosteuttaa ihoa. Tämä oli kiinnostava tuote ihan senkin takia, että mulla odottelee yksi Juice Beautyn ihonhoitotuote kaapissa käyttöönottoa, joten ajattelinkin ottaa nämä jossain vaiheessa samaan aikaan testiin niin saan heti hieman paremman käsityksen brändistä. Toistaiseksi tämä seerumi lähtee kuitenkin sinne kaappiin odottelemaan, että saan edellisiä käytettyä ensin pois.
Hinta: noin $80,00.


Ihonhoidolla jatketaan, sillä boksista paljastui yhteensä kuusi kappaletta Duft & Doft Pink Milk Maskeja eli tuttavallisemmin kangasnaamioita. Naamiot sisältävät ihoa kirkastavaa niasiiniamidia ja ginsengia. Uudet kangasnaamiot ovat enemmän kuin tervetulleita, sillä mulla kuluu näitä ihan tasaiseen tahtiin. Mielenkiinnolla odotan myös sitä kuinka hyvin nämä ihoa loppujen lopuksi kirkastavat. Olen tottunut niin käyttämään vain kosteuttavia kangasnaamioita, että ihan kivaa vaihtelua saada välillä muunlaisiakin. Plussaa Ipsylle myös siitä, että boksissa ihan oikeasti oli näitä naamioita kuusi kappaletta!
Hinta: noin $15,00/6 kpl.


Boksin toinen meikkituote oli tämä Sugar Cosmeticsin Wingman Eyeliner sävyssä 01 I'll Be Black. Musta eyeliner kuuluu mun arkimeikkiini ja sen puoleen tällaisille on aina käyttöä. Tässä näyttäisi myös olevan todella hyvänoloinen kärki, sillä se on superkapea ja myös terävä. Mä olen kuitenkin saanut nyt viime aikoina pienen yliannostuksen näistä tussilinereista, sillä lyhyen ajan sisään olen saanut näitä kauneusbokseista jopa neljä kappaletta. Vaihtelu virkistäisi, tulisi edes ihan perinteinen nestemäinen eyeliner siveltimen kanssa eikä aina näitä tussiversioita! Vaikka siis ovathan nämä näppäriä, ei sillä, mutta tosiaan nyt riittäisi eyelinerit taas vähäksi aikaa, kiitos. Tätä en ole vielä testannut, mutta mikäli väri vaan irtoaa kunnolla niin uskoisin pitäväni tästä.
Hinta: noin $12,00.


Knours. Skin Meditation Gel Cream on piparminttuöljyä ja hyaluronihappoa sisältävä ihoa rauhoittava geelivoide. Kasvovoiteet eivät yleensä ole niitä kaikkien mielenkiintoisimpia tuotteita, vaikka ne toki tarpeellisia ovatkin ja niitä myös kuluu. Tässä mua kuitenkin alkoi heti kättelyssä epäilyttää tuo piparminttuöljy, sillä mähän inhoan sen aiheuttamaa viilentävää tunnetta jo huulilla, saati jos sama efekti tulee olemaan koko kasvoilla! En siis todellakaan tiedä kuinka voimakkaan viilentävän tunteen piparminttuöljy tässä voiteessa iholla aiheuttaa, vai aiheuttaako se sellaista lainkaan, mutta testaan tämän kyllä hyvin, hyvin varovaisesti. Tässä olisi potentiaalia olla hyvä kasvovoide erityisesti kesäksi, mutta katsotaan kuinka käy ja mitä tästä pidän.
Hinta: noin $36,00.


Viimeisenä vielä koko boksin helmi - Huda Beautyn Amethyst Obsessions Eyeshadow Palette. Tämä paletti oli siis mun oma valintani boksiin ja ai että mä rakastan tätä jo nyt, vaikken ole yhtä ainutta sävyä vielä saanut testattua luomilla! Mä rakastan lilan, violetin, purppuran, luumun ja vaaleanpunaisen sävyjä luomilla ja tämä palettihan sisältää juurikin niitä. Paletti on kooltaan hyvin kompakti ja helppo ottaa esimerkiksi matkoille mukaan pienen koonsa ansiosta. Multa löytyy aiemmin yksi Hudan luomiväripaletti, mutta olen jo pitkään haaveillut myös parista muusta. Nyt sain onneksi myös toisen paletin kokoelmiini.


Tämä Amethyst Obsessions paletti sisältää niin mattaa, shimmeriä kuin metallinhohtoakin. Kokonaisuus on valtavan kaunis ja yllä näette swatchit paletin kaikista sävyistä. Mä en ehkä kestä miten upea tämä on! Ihanaa saada pitkästä aikaa uusi luomiväripaletti, joka ihastuttaa ja ilahduttaa näin kovasti. Paljonhan näitä tulee Boxycharmista ja Ipsy Plussasta, mutta harvoin ne ovat mulle näin mieluisia kuin tämä Hudan paletti.
Hinta: noin $27,00.

Boksi oli jälleen kerran oikein hyvä. Hudan paletti oli tosiaan mulle kaikkein mielusin tuote ja mikäli Knours.in kasvovoide vaan on mulle mieluinen, jokainen tuote näistä pääsee varmasti käyttöön. En voi kuin suositella Ipsy Plussaa! Tilaaminen toki tapahtuu välityspalvelun kautta, mutta on todellakin sen arvoista.

Miltä boksi vaikuttaa? Olisitteko pitäneet tästä sisällöstä? :)

22 kommenttia:

  1. Tuo huda on ihana! En muista niin olisi välittänyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi paletti oli ehdottomasti tän boksin paras tuote munkin mielestä<3

      Poista
  2. Huh, jo pelkästään Juice Beautyn seerumin vuoksi tää boxi oli loistava, puhumattakaan sitten muusta sisällöstä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juice Beautyn tuotteita on kehuttu niin paljon, etten malta odottaa että saan aloitettua itse noiden testaamisen!

      Poista
  3. Aikas kiva setti! Paletti on kyllä kruunu, todellakin! <3 Itse pidän enemmän näistä Hudan pikku paleteista kuin niistä merkin isoista. Minusta näissä pienissä on enemmän pigmenttiä ja sävyä. Multa taitaa löytyä kaksi pikkupalettia ja olen harkinnut myös muiden sävyjen tilaamista joskus. Tämä violetti on kyllä kaunis!

    Jännä tuo piparminttuöljy voide. En tiedä pitäisinkö itse kasvoilla viilentävästä tunteesta, ehkä kesällä voisi mennä. Tosin aina se piparminttu ei kai ole viilentävä koska mulla on nyt käytössä piparminttyöljyä sisältävä käsisaippua eikä se viilentele yhtään.

    Ihanaa myös että tuli kerralla noin monta kasvonaamiota :) Niistä riittää testailtavaa useammaksi kerraksi.
    Jännä nähdä oma boksini, käyn sen huomenna hakemassa postilta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää pikkupaletit on kyllä tosi kivoja kokonaisuuksia ja yllättävänkin monipuolisia, vaikka sävyt toki samansuuntaisia ovatkin aina yhdessä paletissa! Mulla on yksi Hudan isompi paletti ja mattasävyt on siinä tosi hyviä, mutta shimmeristen kanssa on välillä pienoisia vaikeuksia..

      Riippuu varmaan tuotteesta viilentääkö se piparminttuöljy vai ei. Mulla on myös pari sellaista, joista toinen viilentää ja toinen taas ei. Tän voiteen kohdalla erikseen luki sana cooling, mikä antoi hieman odottaa, että sitä viilennystä saattaisi olla luvassa.

      Toivottavasti pidit omasta boksistasi<3

      Poista
  4. Olisin pitänyt...täytin ton profiilin ipsylle ja kysyvät kyllä aika tarkkaan ykstyiskohtia. Mitä yhden boxin hinnaksi tulee kaikkine kuluineen? Tilasin juuri goodieboxin, mutta jatkossa ipsykin vois kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kysyvät joo ja se on pelkästään hyvä, kun boksien sisällöt pystytään siten oikeasti kohdistamaan paremmin jokaiselle tilaajalle :) Kokonaishinta riippuu hyvin paljon siitä, mitä välityspalvelua käyttää ja kuinka nopean tilauksen sieltä valitsee. Mulla meni tähän boksiin aika tarkalleen 50 euroa, kun en oo vieläkään saanut aikaiseksi vaihtaa välityspalvelua Shipitosta Planet Expressiin, joka on edullisempi.

      Poista
  5. Mulla on jo tuo Hudan amethyst obsessions paletti ja se on ihana,tarviikin kaivaa se taas esiin ja käyttöön.Mä en kanssa ilahtuis,että "rauhoittavassa" voiteessa olis piparminttuöljyä.

    Kiva boxi on,mutta pysyn lujana ,enkä tilaa uudelleen Ipsyä.
    Boxycharmin lopettamisen kanssa taistelen,mutta en ehkä onnistu;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan kuinka viilentävää toi öljy tossa on, kun eihän se välttämättä aiheuta iholla mitään tuntemuksia :) Sana cooling vaan pelotti mua ja antoi hieman ehkä olettaa, että jotain viilentävää tunnetta olisi luvassa :D

      Mä taas mietin tällä hetkellä kovin pitäiskö mun laittaa oma Boxycharm tauolle.. Mutta ehkä mä en niin tee, katsotaan josko luovun Goodieboxista, kunhan oon pari kappaletta niitä ensin saanut.

      Poista
    2. No nyt mulle kävi niin,että laitin itseni BoxyPreumium waitlistille 31.1. ja tänään 1.2. tuli vahvistus,että multa on laskutettu premium,että onneksi olkoon,siis eikä;) Mä en tajunnut,että noinkin voi käydä,että heti sain premiumin tilattua.
      Ehkä ne jotenkin haistoi mun halun lopettaa BoxyCharmin. Joo,että nyt niitä sitten tulee oikein 2 boxia helmikuussa.
      Tavallaan olen aivan excited !

      Poista
    3. Haha varmaan haistoivat joo! Mä oon ihastellut niitä Premiumien sisältöjä, mutta vielä en oo ainakaan itse muuttanut tilaustani siihen :) BoxyLuxejakaan en saa, ja ihan hyvä niin, sillä koitan tällä hetkellä oikeesti vähentää kosmetiikkashoppailua ja näistä perusbokseistakin tulee ihan tarpeeksi tuotteita :D Toivottavasti boksien sisällöt on hyviä<3

      Poista
  6. Tuon luomiväripaletin violetti väri on ihan TÄYDELLINEN <3 En ihmettele että oot tuon paletin just valinnut tähän boxiin, on aika herkku paletti <3 Mä en niinkään pidä pinkistä kauheesti luomilla tällä hetkellä - johtuisiko siitä kun nuorena meikkasin sellaisella niin paljon - mutta tuossa on aivan ihana tuo luumun sävy ja violetti, että voisin jopa niiden takia tuon huolia, varmasti tulisi muutama muukin nuista käyttöön, sillä noi ei oo ihan sellaisia överipinkkejä joita vähän vierastan tällä hetkellä :D Voi kun mä kaipaan meikkaamista kovasti, mutta nyt ei vaan oo riittänyt jaksaminen luomivärien kanssa :'< No mutta jospa pian pääsisi taas meikkailemaan kunnolla, kun alkais saamaan pidempiä yöunia <3

    Eniwei ihan todella hyviä tuotteita tuli tässä, jokaisesta olisin tyytyväinen ja mielenkiinnolla lähtisin kokeilemaan tuota ihoa rauhoittavaa geelivoidetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toi paletti on kyllä niiin ihana<3 Heh joo nää pinkit tässä on aika maltillisia, ei ollenkaan sellaisia övereitä ja sopii mun mieletä paletin kokonaisuuteen ihan hurjan hyvin<3 Toivottavasti sun yöunet pian paranisi ja pitenisi niin pääsisit nauttimaan meikkailustakin taas paremmin! Voin vaan kuvitella mitä omille meikkailuille jää, jos me joskus saadaan lapsi.. :D

      Toi voide on kiinnostava, mutta mua tosiaan pelottaa hieman aiheuttaako se iholla viilentävää tunnetta vai ei. No kokeilemallahan se onneksi selviää!

      Poista
  7. Mulla oli täysin sama sisältö! :D Tosin mä en ollut kovin tyytyväinen sisältöön tällä kertaa. Tuo paletti oli myös mun valinta ja se on ehdottomasti paras ja kiinnostavin näistä! Nuo sävyt ovat niin upeat ja laatu on myös kohdallaan <3 Mulla tyytymättömyyteen vaikuttaa eniten se, että just viime kuussa mulla oli mukana sekä kangasnaamiosetti että eyeliner ja jotenkin tylsää saada niitä toista kuukautta peräkkäin. Lisäksi tuo geelivoide ei jotenkin avautunut itselleni enkä kokenut sitä kiinnostavaksi. Periaatteessahan tässä on ihan hyviä tuotteita ja jos mulle ei ois just viime kuussa tullut naamioita ja eyelineria niin voisin olla enemmänkin innoissani. Kiva kuulla kuitenkin että sä tykkäsit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ton paletin kanssa ei tarvinnut miettiä sekuntiakaan, tiesin heti että se on mun valintani boksiin<3 Nojoo siis just toi onkin niin ärsyttävää :/ Mähän oon tosiaan noita eyelinereita saanut pienen ajan sisällä neljä kappaletta. Tokihan mulla varmaan kauneusprofiilissa Ipsyssäkin lukee, että tykkään sellaisista, mutta ei niitä nyt ihan jatkuvalla syötöllä tarvitsisi lähettää. Toi sun tilanne vasta tylsä onkin, jos just edellisestä boksista tuli eyeliner ja kangasnaamioita ja nyt taas sama setti! Ipsyissä kuitenkin on joka kuukausi niin paljon eri tuotteita, että luulisi olevan aika helppoa vaihdella niitä.

      Poista
  8. Kyllä olisi Hudan paletti kelvannut <3 kaikki muutkin kyllä, hyvä sisältö!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää boksi oli kyllä tosi kiva! Ja Hudan paletti kruunaa kokonaisuuden<3

      Poista
  9. Olipa kiva boksi! Mulle olis kelvannut kaikki, eikä vähiten tuo ihana paletti ja naamiot, joita olikin aika ruhtinaallisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon hurjan iloinen siitä, että näistä Jenkkibokseista just jotain kangasnaamioitakin tulee aina useampi kappale. Suomalaisissa bokseissa kun on vähän ollut tapana se, että niitä tulee se yksi kappale, mistä ei tosiaan kovin pitkäksi aikaa sitten iloa riitä :D

      Poista
  10. Luomiväripaletti niin ihana ja karkkinen ja hurmaa noilla väreillä jokaisen boksin tilaajan, aivan loistovalinta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon sun kanssa täysin samaa mieltä tosta luomiväripaletista<3 :)

      Poista

Kiitos kommentista!