tiistai 3. maaliskuuta 2020

Kosmetiikkasuosikit | Helmikuu 2020

*Saatu ilmaistuote


Helmikuu vaihtui viikonloppuna maaliskuuksi ja tänään käydään heti läpi helmikuun kosmetiikkasuosikit! Tässä kuussa suosikit olivat jälleen kerran meikkipainotteisia ja loput kaksi olivatkin sitten ihonhoitotuotteita. Hiusten- ja vartalonhoitotuotteet jäivät tässä kohtaa siis sivummalle. Helmikuun suosikit ovat kaikki mulle melko uusia tuotteita ja Smashboxin primeria en ole vielä edes ehtinyt sen paremmin esitellä blogin puolella, sillä hankin sen vasta helmikuussa. Mutta nyt tarkemmin niihin suosikkeihin:


Évolué Hydrating Serum on ollut nyt parin kuukauden ajan yksi mun käytetyimmistä seerumeista. Inci-listaltaan hyvinkin simppeli ja yksinkertainen seerumi sisältää vain viittä eri ainesosaa. Listalla toisena on hyaluronihappo heti veden jälkeen, eli tämähän on siis nimenomaan hyaluronihapposeerumi, jotka ovat mulle itselleni yleensäkin todella mieluisia. Tämä seerumi on koostumukseltaan melko juoksevaa, mutta ei kuitenkaan ihan täysin vetistä. Seerumi imeytyy nopeasti eikä lähde rullautumaan meikin tai muiden ihonhoitotuotteiden alta pois. Tämä on loistava niin aamu- kuin iltakäyttöön, mutta pääasiassa olen toistaiseksi käyttänyt tätä iltaisin. Brändi on itselleni ihan vieras ja tämäkin seerumi on tullut Ipsy Plussasta. Ipsystä on ylipäänsä tullut todella mielenkiintoisia ihonhoitotuotteita, joista tämä on vain yksi hyvä esimerkki.


Yksi helmikuun ehdoton meikkisuosikkini oli tämä Domique Cosmeticsin Lemonade Lip Gloss sävyssä Peach Tea. Mä muistin tämän koko huulikiillon olemassaolon karsiessani huulikiiltojani jokin aika sitten ja sen jälkeen valitsin tämän yhdeksi helmikuun huulimeikikseni. Tätä kiiltoa tulikin käytettyä varmasti useammin kuin neljää muuta valitsemaani tuotetta. Tässä on täydellinen persikkainen nude sävy, joka pysyy huulilla yllättävänkin hyvin. Huulikiilto myös tuoksuu aivan ihanalta eikä tämä tee huulista liian tahmean tuntuisia. Mä harvemmin ihastun huulikiiltoihin näin kovin, sillä olen ehdottomasti enemmän huulipunaihmisiä, mutta tämä ansaitsee kyllä ehdottomasti paikkansa suosikeissa. Ihan vaikka jo sen takia, että kerrankin huulikiilto on mulle näin mieluinen!


Whamisan Toner Deep Rich on ollut mulla viime kesästä lähtien, mutta sain tämän otettua kunnolla käyttöön oikeastaan vasta nyt, kun nappasin tonerin mukan tämän vuoden pannuprojektiini. Tämä on siis ihoa kosteuttava kasvovesi, jota itse käytän lähinnä hoitoveden tavoin kerrostaen tuotetta kasvoilleni. Oma kuiva ihoni rakastaa tällaisia tuotteita, sillä vaikka ne ovat kevyitä ja nopeita käyttää, auttavat ne kuitenkin kosteuttamaan ihoa todella hyvin. Ja sitähän itse kuivaihoisena talviaikaan todellakin tarvitsen. Mun olisi tarkoitus saada koko pullo tyhjäksi tämän vuoden aikana ja kuten kuva kertoo, tekemistä riittää vielä runsaasti. Enköhän mä kuitenkin onnistu siinä, sillä tämä kasvovesi on mulle oikeasti hurjan mieluinen!


Tämä Smashboxin Photo Finish Primer on ollut mulla käytössä vasta muutaman viikon, mutta olen aivan ihastunut tähän! Kyseessä on siis runsaasti silikonia sisältävä meikinpohjustusvoide, jonka tulisi silottaa ihoa ja blurrata ihohuokosia. Silikoniprimerit ovat suosikkejani ihan siitä syystä, että rakastan sitä sileän liukasta pintaa, jonka ne iholle jättävät. Käytän toki muunlaisiakin primereita, mutta näiden päälle meikkivoide yleensä liukuu ja asettuu todella helposti ja lopputulos näyttää kauniilta. Mitenkään älyttömän hyvin tämä ei mielestäni ihohuokosia blurraa, mutta tasoittaa ihoa kuitenkin hyvin ja meikkivoiteella saa sitten niitä laajentuneita ihohuokosia piilotettua. Pidän tätä ehkä hitusen ylihinnoiteltuna, sillä hyviä silikoniprimereita saa huomattavasti edullisemminkin, mutta siis mitään vikaahan tässä ei ole. Suosittelen kokeilemaan, jos silikoniset meikinpohjutusvoiteet miellyttävät!


Viimeisenä vielä essence the blush 10 befitting* Tämä on mulla myös tämän vuoden pannuprojektissa ja vaikka poskipunien pannutus on itselleni melko haastavaa, tämän kanssa projekti on lähtenyt liikkeelle todella hyvin! Poskipunan sävy on todella kaunis ja se sopii hyvin monenlaisten meikkien kanssa. Pigmenttiä on tässä juuri sopivasti omaan makuuni, sillä värin saa helposti poskille näkyviin, mutta övereitä tämän kanssa ei kovinkaan helposti saa. Essencen poskipunat olen todennut muutenkin laadultaan todella hyviksi, varsinkin ottaen huomioon näiden muutaman euron hinnan, eikä tämäkään ollut poikkeus. Ainut pieni miinus tulee tuotteen pakkauksesta, sillä ne eivät essencellä ole aina turhan kestävän oloisia. Mutta toisaalta hintakin on tuotteissa sitten sen mukainen.

Mitkä tuotteet pääsivät teidän suosioonne helmikuussa? Entä onko näistä mun suosikeistani jokin tuttu? :)

14 kommenttia:

  1. Kivoja suosikkeja, tuo seerumi kutkuttaa mutta nyt on itselläni muutama jonossa käyttöön,joten täytyy laittaa muistiin.
    Tuota Smashboxin primeria oken myös miettinyt, mutta tosiaan minustakin aika kallis joten toistaiseksi en oo raaskinut sitä ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on välillä ollut puoleen hintaan Kicksissä tarjouksessa ;) kantsii pitää silmät auki!

      Ja sit Lookfantasticil on sellainen kokeilusetti, missä tuon lisäksi primer water ja primerizer https://www.lookfantastic.com/smashbox-cosmic-celebration-photo-finish-star-power-primer-set/12243283.html

      Poista
    2. Hyaluronihapposeerumit on ihan parhaita! Suosittelen tota lämpimästi<3 Smashboxin primer on kyllä tosiaan hyvä, mutta hinta tosiaan hieman kirpaisee. Onneksi sitä tosiaan voi saada myös alennettuun hintaan, kuten tikru sanoi!

      Poista
  2. Smashbox on tuttu, ostin Kicksistä reilu vuos sit sen kokeilupakkauksen.

    Suosikkini taisi olla ehkä Holika Holika Less on skin emulsio. Kivan kevyt ja kosteuttava tuote

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kokeilupakkaus kuulostaa kyllä hyvältä, sais useamman tuotteen testattua samalla :) Holika Holikan tuote kuulostaa myös mielenkiintoiselta<3

      Poista
  3. Mun uusia löytöjä helmikuussa oli Nioxin muotoiluvoide ja lämpösuoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo Nioxinia ikinä käyttänyt, mutta noi tuotteet on kyllä tosi kiinnostavan oloisia! Olisinkohan mä kampaajallani joskus niitä katsellut..?

      Poista
  4. Mulla oli kans tuo evolue seerumi viime kuussa suosikki ja nyt se jo loppuikin. Ihan huippu ja imeytyy samantien!

    Mäkin tykkään silinoniprimereista. Niiden päällä meikkivoide levittyy helpoiten. Tuota Smashbox primeria en olekaan vielä testannut.

    Mun helmikuun tuosikki oli Laveran sävyttävä kulmageeli, joka vilahtikin jossain vaiheessa ig:n puolella😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin että säkin tykkäsit siitä seerumista<3 Enkä ihmettele! Jep, silikoniprimereiden päälle meikkivoide levittyy oikeestaan aina kauniisti. Toisaalta taas joissain tapauksissa sellaset primerit, jotka jättää ihon vähän nahkean tuntuisiksi, pitää meikin paikallaan hitusen paremmin. Mutta silikoniprimerit on silti parhaita :D Kuulostaa hyvältä toi kulmageeli! Mäkin oon vihdoin vuosien jälkeen tykästynyt taas sellaisiin :)

      Poista
  5. Tuli mieleen kun oot useamman kerran kehunut Ziajan tuotteita, niin mistä ostat niitä? Sokoksen verkkokaupassa kun on aika suppea valikoima, niin osaatko suositella jotain muuta verkkokauppaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Notino.fi kannattaa ehdottomasti katsastaa! Sieltä löytyy varmaan käytännössä kaikki Ziajan tuotteet ja vielä superedulliseen hintaan. Toki tilaukseen tulee päälle muutaman euron toimituskulut, mutta sen kyllä säästää moneen kertaan tuotteiden hinnassa :) Notinosta oon itse siis Ziajaa tilaillut ja sitä voin lämpimästi myös suositella<3

      Poista
    2. Luin tämän samalla kun kirjotin kommenttia, kaikki ziajan tuotteet eivät taida olla edes sokoksen nettisivuilla vaan kivijalassa valikoima laajempi.

      Poista
  6. Mun mielstä tuo primer on paras, koska eron todellakin huomaa blurraavuudessa. Jos miettii ikinä tehoa, niin kannattaa levittää paljaalla kädellä primer ja verrata sormia joissa ei ole tuota ainetta niihin, joissa on. Ero on huomattava, kasvot kun on tässä iässä vielä melko hyvässä kunnossa niin ei se toistaiseksi näy niin selkeästi. Mulla ero näkyy otsan juovissa eniten. Ihan huikea mulle eikä rullaa kuten lähes kaikki meikkivoiteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis niitä juonteita mulla ei juurikaan ole muuta kuin ihan silmien alla/ympärillä, jonne en tota primeria laita. Mutta mun poskien laajentuneita ihohuokosia toi ei juurikaan blurrannut piiloon. Hyvä kuulla, että juonteille toi toimii noin hyvin!

      Poista

Kiitos kommentista!