keskiviikko 11. maaliskuuta 2020

Zesty Lemon - Sitruksinen uutuus The Body Shopilta


Taas on koittanut se aika, kun The Body Shop lanseeraa uuden kausituoksun keväälle ja kesälle! Mähän olen aina innoissani näistä TBS:n kausituoksuista, joten totta kai tämä uusi sitruksinen Zesty Lemonkin piti päästä heti tuoksuttelemaan. Sarjaan kuuluu tällä kertaa vain kolme tuotetta - suihkugeeli, vartalonkuorinta sekä vartalojogurtti. Olin ehkä hitusen yllättynyt siitä, että kausisarjan tuotevalikoima jäi vain näihiin kolmeen tuotteeseen, mutta eipä se mitään, sillä löytyi tästäkin itselleni ostettavaa! Nappasin kaupasta mukaani suihkugeelin ja vartalojogurtin. Kuorinta-ainettakin mietin, mutta koska se on geelipohjainen eivätkä ne ole TBS:ltä suosikkejani, päätin jättää sen ostamatta. The Body Shopin geelikuorinnat ovat omaan makuuni vähän turhan hellästi kuorivia, mutta heidän sokerikuorintojaan taas rakastan. Uudelle kuorinnalle olisi sinänsä ollut kyllä ihan tarvettakin, mutta ostan sen sitten jossain muussa tuoksussa tai kokonaan toiselta brändiltä.

The Body Shopin uutuudet ovat siis nyt myynnissä sekä myymälöissä että The Body Shopin omassa verkkokaupassa! Kyseessä on kausisarja eli tuotteet ovat myynnissä vain rajoitetun ajan.


Zesty Lemon Shower Gel on kirpeän sitruksisen tuoksuinen suihkugeeli. Tuoksu on mielestäni aivan ihanan pirtsakka ja raikas, sillä TBS:n tuotesarjat ovat monesti enemmänkin makean kuin raikkaan tuoksuisia. Suihkugeeli sisältää elintarviketeollisuudelle kelpaamattomien sitruunien uutetta ja tuoksu on siis todellakin juuri sitä, mitä sitruunantuoksuiselta suihkugeeliltä voi odottaa. The Body Shopin suihkugeelit ovat yksiä suosikkejani ja tämä tulee varmasti olemaan kovassa käytössä mulla erityisesti kesällä. Ostin näin alkuun vain yhden pullollisen tätä, mutta käyn luultavasti hakemassa varastoihin vielä toisen, sillä tämä oli omaan nenääni todella herkullisen tuoksuinen sarja. TBS:n kausisarjat ovat yleensäkin mulle mieluisia, mutta tämä oli ehdottomasti parempi kuin vaikkapa viime vuoden Cactus Blossom, joka sekään ei toki huono missään nimessä ollut.
Hinta: 8,90 €/250 ml.


Zesty Lemon Body Yogurt sisältää niin ikään elintarviketeollisuudelta ylijääneiden sitruunoiden uutetta, mistä se saa herkullisen tuoksunsa. TBS:n vartalojogurtit ovat koostumukseltaan kevyen hyytelömäisiä ja ne imeytyvät ihoon sekunneissa. Tässä vartalojogurtissa on mielestäni hitusen vielä suihkugeeliäkin kirpeämpi tuoksu, mikä on itselleni vain positiivinen asia. Tuoksu jää iholle joksikin aikaa, mutta ei kuitenkaan niin voimakkaana, että se leijailisi tuoksupilvenä ympärillä. Nämä vartalojogurtit eivät ole niitä kaikkein kosteuttavimpia eikä INCI-lista mua varsinaisesti myöskään vakuuta, mutta käytänkin näitä lähinnä miellyttävän tuoksun ja ihotuntuman takia. Oikeasti ihoa hoitavaa ja kosteuttavaa vartalovoidetta ei kannata välttämättä etsiä näiden vartalojogurttien joukosta, mutta varsinkin kesällä rakastan sitä viilentävää tunnetta, jonka nämä iholle jättävät.
Hinta: 13,50 €/200 ml.


Zesty Lemon on ehdottomasti yksi The Body Shopin parhaimpia tuoksuja pitkään aikaan! Olen viime vuosina hankkinut jokaisesta kesän kausisarjoista itselleni testiin jotain, ja viime vuosien sarjoista oikeastaan vain vuoden 2016 Piñita Colada on ollut mulle yhtä mieluinen kuin tämä Zesty Lemon. Suihkugeelistä aion käydä nappaamassa vielä toisen pullon varastoon odottelemaan lämpimiä kesäpäiviä, mutta tosiaan se geelipohjainen vartalonkuorinta jää multa tällä kertaa väliin.


Joko olette käyneet tuoksuttelemassa Zesty Lemonin? Iskevätkö kirpeän raikkaat sitrustuoksut kosmetiikassa ylipäätään? :)

12 kommenttia:

  1. En oo käyny. Kuulostaa niin ihanalle. Pakko on kyllä jotain ostaa noista. Rakastan sitruunan tuoksua. Se viime vuotinen kaktus oli kans tosi ihana. Käsisaippuan ostin siitä sarjasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kaktussarja oli kyllä hyvä myös, mutta ei vetänyt mun mielestä vertoja tälle Zesty Lemonille! Toivottavasti ihastut tähän tuoksuun myös :)

      Poista
  2. Aaah, pakko käydä nuuhkimassa :D Mukavan kirpeitä sitrustuoksuja harvoin on ja moni tuoksuu enemmän astianpesuaineelle, etenkin sitruspohjaiset. Tartun luultavammin suihkugeeliin, kun vartalovoiteita jo omasta takaa on ja luultavasti (jos on) ostan käsidesin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh mulla ei tullut kyllä astianpesuaine mieleen tästä tuoksusta, mutta en toisaalta ihmettelisi, vaikka jollekulle tulisi :D Toivottavasti sun nenään tää tuoksuu hyvältä, eikä siltä astianpesuaineelta<3

      Poista
  3. Ääh, kuulostaa niin ihanalta mutta pakko yrittää käyttää vanhoja pois alta ennen muuttoa. Jospa tätä saisi vielä toukokuussa muuton jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tätä on silloin vielä myynnissä! Kyllä nä mun mielestä onneksi on olleet yleensä suhteellisen kauan myynnissä eikä tuotteet oo ihan heti loppuneet :)

      Poista
  4. Tää tuoksu on niin ihana! :) Ihanan virkistävä ja veikkaan että tää olisi kesähelteillä aivan ihana. Jos siis sellaisia tänä vuonna edes tulee :D Toivottavasti on kauan myynnissä! Mä ostin tästä vain vartalokuorinnan, mutta voi olla että mun pitää käydä vielä ainakin suihkugeeli hakemassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep, niitä kesähelteitä tosiaan odotellessa, kun tän sarjan saisi ottaa käyttöön! Eli toivottavasti niitä helteitä tulee<3 Se vartalokuorinta houkutteli, mutta kuten me puhuttiinkin niin ne geelipohjaiset ei oo mun suosikkeja niin jäi se ostamatta :D

      Poista
  5. Mä en ole vielä ennättänyt tätä ostaa, mutta ajatuksissa olisi ostaa juurikin nämä kaksi tuotetta - oon varma että tykkään tästä, koska kirpakan raikas! :D Kuorintaa en mä nyt tällä hetkellä tarvi, kun mun luumukuorintaani on vielä puolet jäljellä, ja sain anopilta lahjaksi just yhden Organic shopin kuorinnan :) Ja oon vähän samaa mieltä, että ne oikein geelimäiset kuorinnat kuorii kyllä turhan herkästi ja mä vaadin sitä tehoa siinä :D Mutta joo, tää on pakko saada! Mulle vinkattiin viimeksi myös TBS:llä käydessä, että joku Kurkku kausisarja olis myös tulossa kesällä, mutta ei oo kyllä näkynyt eikä kuulunut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep just se kirpsakan raikas tuoksu onkin tässä parasta<3 :D Noi geelikuorinnat ei oo joo niitä kaikkein tehokkaimpia, vaikka tästä sarjasta se olis silti tehnyt mieli hankkia ihan jo tuoksun takia. Ne sokeripohjaiset on parhaita<3 Oo kurkkusarja kuulostaa hyvältä myös! Tosin veikkaisin sen olevan aikalailla miedomman tuoksuinen kuin tää sitruuna, mutta olis ainakin hyvää vastapainoa sille ;D

      Poista
  6. TOta lemonia kyllä olis ihana päästä tuoksuttamaan, kaktus oli viimekesänä ihan huippu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä tuoksuttelemassa! Tää oli ehdottomasti paras kausisarja pitkiin aikoihin, jos multa kysytään!

      Poista

Kiitos kommentista!