perjantai 27. maaliskuuta 2020

SKINFOOD Avocado Toner & Essence


Tilasin hetki sitten suomalaiselta Beautyko-verkkokaupasta itselleni testiin kasan kangasnaamioita sekä kaksi kappaletta itselleni aiemmin tuntemattoman brändin SKINFOODin ihonhoitotuotteita. SKINFOOD on siis korealaista kosmetiikkaa ja Beautyko on brändin maahantuoja. Mulle brändi ei ollut aiemmin tullut tutuksi, mutta viime syksyn I Love Me -messujen jälkeen kiinnostus brändin tuotteita kohtaan heräsi ja varsinkin Instagramin puolella olen kuullut ja lukenut paljonkin SKINFOODin tuotteista. Tällä kertaa mulla lähti testiin SKINFOOD Premius Avocado Rich Toner sekä Premium Avocado Rich Essence, joista kerron teille tässä postauksessa tarkemmin.


SKINFOOD Premium Avocado Rich Toner on runsaasti avokadoa sisältävä kasvovesi, joka on tehty erityisesti kuivan ihon tarpeisiin. Avokado löytyy tuotteen INCI-listan kärjestä heti veden jälkeen ja sitä onkin tässä kasvovedessä jopa 15%. Avokado sisältää runsaasti vitamiineja ja se auttaa kosteuttamaan ja hoitamaan ihoa tehokkaasti. Avokadouutteen ja -öljyn lisäksi kasvovesi sisältää mm. jojobaöljyä ja oliiviöljyä. 


Tämä kasvovesi on koostumukseltaan kevyen maitomaista ja väriltäänkin siis vaaleaa. Koostumus tuo mieleen enemmänkin hoitonesteen kuin kasvoveden ja olenkin itse tykännyt taputella tämän iholle ilman mitään vanulappuja. Kasvovesi imeytyy ihoon hyvin ja auttaa hyvin kosteuttamaan sitä. Oma kuiva ihoni pitää tästä todella paljon ja tässä on miellyttävän mieto tuoksu. Pidän muutenkin tällaisista hieman paksummista kasvovesistä, jotka toimivat samalla myös hoitonesteen tavoin, jolloin saan varsinkin kiireisinä aamulla minimoitua käyttämieni ihonhoitotuotteiden määrän. Korealaisen kosmetiikan tuotteet ovat olleet lähes poikkeuksetta itselleni mieluisia ja toimivia, ja niin oli myös tämä kasvovesi. Mulla on tällä hetkellä useampikin vastaava tuote käytössä, mutta tämän valitsen ehdottomasti sellaisina päivinä, kun haluan kasvoille extrakosteuttavia tuotteita!
Hinta: noin 19,90 €/180 ml.


SKINFOOD Premium Avocado Rich Essence taas on sarjan hoitoneste, joka on myös suunniteltu erityisesti kuivan ihon tarpeisiin. Toki esimerkiksi pintakuiva sekaihokin varmasti hyötyy näistä tuotteista suuresti! Tässä hoitonesteessä on jopa 25% avokadoa sekä öljyn että uutteen muodossa eli sitä löytyy siis todella runsaasti. Avokado auttaa kosteuttamaan ja hoitamaan ihoa ja juuri tällaisia tuotteita oma ihoni kaipaa. Olen käyttänyt näitä tuotteita sekä aamuisin että iltaisin, mutta kesän tullessa siirryn varmaan pelkästään iltakäyttöön, sillä aamuisin ihoni ei kaipaa ihan yhtä kosteuttavia tuotteita.


Tämä hoitoneste on koostumukseltaan paksuhkoa ja tuo itselleni ennemminkin mieleen seerumin kuin hoitonesteen. Tämän hoitonesteen yhdistäminen saman sarjan kasvoveteen kosteuttaa ihoa kyllä jo niin runsaasti, ettei erillistä seerumia enää edes tarvitse näiden jälkeen kasvoille vaan pelkkä kasvovoide päälle riittää oikein hyvin. Toki tämän jälkeen voi lisätä vielä myös sen seerumin, mutta tällä hetkellä oma ihoni ei ole kaikkein kuivimmillaan enkä siis ole kokenut sitä tarpeelliseksi. Tämä hoitoneste imeytyy ihoon suhteellisen hyvin ja kosteuttaa mielestäni loistavasti - jopa paremmin kuin monet seerumit. Nämä avokadotuotteet ovat osoittautuneet omalle ihotyypilleni aivan loistaviksi ja tätäkään ei kovin paljon kerralla kulu. Myös tässä on miellyttävän mieto tuoksu, joka on itselleni mieluinen.
Hinta: noin 21,90 €/50 ml.

Beautykossa on myynnissä näiden lisäksi myös Avocado-sarjan kasvovoide, jonka olisin itsekin ostanut, mikäli mulla ei tällä hetkellä olisi jo niin monia kasvovoiteita käytössä. SKINFOOD alkoi muutenkin kiinnostaa, joten nämä kaksi tuotetta eivät varmasti jää ainoiksi, joita brändiltä hankin testiin!

Onko SKINFOOD tuttu? Entä käytättekö ylipäätään korealaista kosmetiikkaa? :)

12 kommenttia:

  1. En ole mikään suuri K-beautyn ystävä, ja kokeilut aloitin ennen suurempaa hypeä. Suuri oli myös toivo tuon "hoitonesteen" kanssa (tai emulsiohan se on), mutta ei riitä minun sekaiholleni :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettei toi ole riittävän toimiva sun iholle! Mä olen onneksi saanut ton toimivaan todella hyvin itselläni :)

      Poista
  2. Skinfood on silleen tuttu brändinä, mutten ole kokeillut sitä. Ehkä rohkaistun tilaamaan ebaysta joskus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ainakin haluan näiden kahden tuotteen jälkeen ehdottomasti lisää Skinfoodia testiin<3 Suosittelen siis lämpimästi kokeilemaan näitä! :)

      Poista
  3. Oo nää kuulostaa aivan huikeilta! :o Ja jotenkin kivannäköiset pakkauksetkin :) Mä ostin I love me -messuilta sen mansikkanaamion ja oon kyllä tykännyt siitä tosi paljon! Se sopii tosi hyvin kuivallekin iholle ja iho jää superpehmeäksi. Tästä avokadosarjan kasvovoiteesta oon kuullut tosi paljon hyvää, joten pitää joskus tutustua vähän paremmin näihin tuotteisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näissä on tosi nätit pakkaukset munkin mielestä! Se mansikkanaamio houkuttelisi muakin, mutta tällä hetkellä ei oo tarvetta sellaiselle, mutta eiköhän sekin tilanne jossain kohtaa muutu ;D Se kasvovoide olisi munkin ehdottomasti pitänyt hankkia, jos mulla ei jo nyt olisi ihan liian monta kasvovoidetta avattuna. Mutta onneksi myöhemminkin ehtii!

      Poista
  4. Käytän aika paljonkin K-Beautyä, näitäkin on tehnyt mieli kokeilla, mutta allergioista kärsivänä on oltava aika varovainen. Puhdas luonnonkosmetiikka on itselle turvallisempi vaihtoehto. Etanatuotteita testailen nyt ja kangasnaamioita tulee käytettyä säännöllisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki allergiat ja yliherkkyydet rajoittaa kyllä enemmän tai vähemmän sitä, mitä kaikkea kosmetiikkaa voi iholleen laittaa :/ Hyvä että pystyt kuitenkin ainakin joitan korealaisen kosmetiikan tuotteita käyttämään, jos ne sulle kerran ovat mieluisia<3

      Poista
  5. Korealaista kosmetiikkaa käytän jonkin verran mutta tämä sarja on tuttu vain nimeltä. Kiitos esittelystä ♥

    VastaaPoista
  6. Hei nämähän kuulostaa tosi hyvältä! Mulla on jo kauan iho taas kipuillut kuivumisen kanssa, voisikin kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Ja toivottavasti saat joka tapauksessa avun kuivan ihon kanssa, oli se apu sitten nämä tuotteet tai jotkut muut<3 :)

      Poista

Kiitos kommentista!