tiistai 23. kesäkuuta 2020

7th Heavenin ihanat kasvonaamiot

*Saatu ilmaistuote


7th Heavenin kasvonaamiot olivat ensimmäisiä kasvonaamioita, joita teini-ikäisenä lähdin testaamaan. Siihen aikaan naamiot kulkivat Montagne Jeunesse nimen alla, mutta 7th Heaven on brändin uusi ja nykyinen nimi. Muistan vieläkin, kuinka vähän väliä tuli kavereiden kanssa hypisteltyä näitä kasvonaamioita kaupassa ja testailtua erilaisia. Naamiot olivat jo silloin edullisia, houkuttelevan näköisiä ja ennen kaikkea monipuolinen valikoima kiehtoi. Siihen aikaan ei tosin juuri tullut pohdittua sitä, mitä naamio lupasi iholle tehdä vaan ostopäätökset syntyivät ennen kaikkea sen mukaan, miltä pakkaus näytti ja tuote lupasi tuoksua. Muistan yhä edelleen kuinka ihania brändin iholla lämpenevät Sauna-naamiot olivat ja kuinka hyvältä esimerkiksi suklaanaamio tuoksui!


Olinkin siis riemuissani saatuani maahantuojalta testiin paketillisen 7th Heavenin kasvonaamioita. Valikoima on totta kai uudistunut jonkin verran siitä, mitä se kymmenisen vuotta sitten oli, mutta pakkausten ilmeet ovat säilyneet samana. 7th Heavenin naamioita myydään sekä yksittäispakattuina että suuremmissa tuubeissa. Yhden yksittäispakatun naamion hinta on noin pari euroa. Hinta vaihtelee jonkin verran ostopaikan sekä naamion tyypin mukaan, ja ns. erikoisnaamiot ovat hitusen kalliimpia. Tuubien hinta liikkuu 5-6 euron paikkeilla ja isoista tuubeista riittää lukuisiksi käyttökerroiksi. Naamioita myy mm. Sokos, K-Citymarket ja Prisma. Nämä ovat siis käteviä napattavaksi matkaan ihan ruokaostosten yhteydessä ja hyvä saatavuus onkin ehdottomasti yksi brändin valttikortti. 7th Heavenilta löytyy myös nimenomaan miesten tarpeisiin tarkoitettuja naamioita!

7th Heaveniltä löytyy todella paljon eri kasvonaamiovaihtoehtoja ja itse sain testiin naamioita, jotka soveltuvat hyvin omalle kuivalle ihotyypilleni. Naamiopakkausten vasemmassa ylälaidassa lukee aina mille ihotyypille naamio on suunnattu, mikä helpottaa ja nopeuttaa kaupassa ostopäätöksen tekemistä. Naamiomassaa löytyy jokaisesta pakkauksesta myös runsaasti ja näistä saa hyvin jaettua vaikka kumppanille tai kaverille! Seuraavaksi katsotaan millaisia naamioita itse sain testiin:


7th Heaven Strawberry Cream Mask* ja Coconut Cream Mask* ovat kuivalle, normaalille ja sekaiholle suunnattuja kermaisia naamioita. Naamiot eivät savinaamioden tavoin täysin kuivu kasvoille, joten niiden kanssa on miellyttävä olla ja ne saa myös pestyä kasvoilta helposti pois. Molempien naamioiden pitäisi kosteuttaa, rauhoittaa ja silottaa ihoa tehokkaasti. Mansikkaversio on itselleni vanha tuttu tuote vuosien takaa ja olen siitä omistanut itse asiassa myös suuremman tuubiversion. Kyseinen naamio sisältää myös ihoa mekaanisesti kuorivia partikkeleja, joten naamiota poishuuhdeltaessa kasvot saa myös kuorittua tehokkaasti. Nämä ovat ehdottomasti sellaisia naamioita, joista oma ihoni pitää!


7th Heaven Chocolate Mud Mask* on puolestaan normaalille ja sekaiholle suunnattu mutanaamio, joka sisältää mm. sheavoita ja kaakaovoita. Naamion tulisi puhdistaa iho tehokkaasti, mutta samalla myös kosteuttaa sitä. Nämä suklaiset naamiot olivat ihan mun suosikkejani silloin kymmenisen vuotta sitten, kun 7th Heavenia lähdin testaamaan! Muistan vieläkin kuinka herkulliselta tämä suklaanaamio, valkosuklaanaamio ja appelsiinisuklaalta tuoksuva naamio tuoksuivat. Tätä Chocolate Mudia en ole vielä avannut ja testannut, mutta toivon todella, että tuoksu on tässä yhä edelleen niin suklainen kuin muistelin.


7th Heaven Pink Oxygen Bubble Mask* on itselleni täysin uudentyylinen naamio! Kyseessä on kangasnaamio, joka reagoi ilman kanssa kosketuksiin päästyään kuplimalla ja vaahtoamalla. Tällaisia kuplanaamioita on myös muilla brändeillä, mutta mä en ole tällaista testannut koskaan aiemmin. Naamiosta syntyvien kuplien ja vaahdon tulisi puhdistaa ihoa ja tämä pinkki versio soveltuu hyvin kuivalle, normaalille ja sekaiholle. Myynnissä on myös Charcoal Detox Bubble Mask, joka puolestaan sopii paremmin rasvoittuvamman ihon puhdistamiseen. En ole tätä kuplanaamiota vielä testannut, mutta odotan innolla miltä naamio kasvoilla tuntuu ja ennen kaikkea kuinka hyvin se toimii.


Pink Rose Clay Mask* on normaalille, kuivalle ja sekaiholle tarkoitettu ruusun tuoksuinen savinaamio, joka sekä puhdistaa että kosteuttaa ihoa. Tämän naamion testasin juuri pari päivää sitten ja vaikkei ruusun tuoksu ehkä olekaan suosikkini, naamio itsessään toimi loistavasti. Se puhdisti ihoa ja jätti sen silkkisen sileän tuntuiseksi, mutta ei kuitenkaan kuivattanut ihoa liiaksi. Monesti savinaamiot nimittäin saavat ihoni kiristävän ja kuivan tuntuiseksi, mutta tämä tosiaan sopi hyvin kuivallekin iholle.

Coconut + Clay Peel Off Mask* on niin ikään kuivalle, normaalille ja sekaiholle tarkoitettu naamio. Tämä on joukon ainut peel-off naamio, eli naamio kuivahtaa iholle, jonka jälkeen se vedetään yhtenä (tai usampana) suikaleena kasvoilta pois. Peel-off naamiot yleensä kuorivat ihoa jonkin verran ja tämäkin naamio lupaa kuoria ja puhdistaa ihohuokoset tehokkaasti saven avulla. Naamio sisältää myös kosteuttavaa kookosta ja rauhoittavaa merilevää. Tämän testaamista odotan erittäin innolla!


7th Heaven Renew Collagen Wrinke Filler* on muista naamioista poiketen iholle jätettävä naamio. Naamion sisältämän Pelvetia merilevän tulisi boostata ihon omaa kollageenintuotantoa, jolloin naamio saa ihon näyttämään säteilevältä ja tuntumaan kosteutetulta. Naamiota on tarkoitus levittää kasvoille huulia ja silmänympärysihoa välttäen, antaa vaikuttaa noin 15 minuutin ajan ja hieroa jäljelle jäänyt naamioaines ihoon. Naamiota vaikuttaisi olevan tässäkin pakkauksessa sen verran paljon, että täytyy yrittää saada paketti suljettua jollain tavalla, sillä en usko tarvitsevani kaikkea kerralla. Tämä Renew You sarja on itselleni täysin uusi, mutta koska rakastan kasvoille jätettäviä naamioita, uskoisin pitäväni tästäkin.

Ovatko 7th Heavenin naamiot teille tuttuja? :)

12 kommenttia:

  1. Onhan ne, sitä suklaanaamiota tuli kyllä nuorempana käytettyä :) nuo pakkaukset on kyllä erikoisia ja mieleenjääviä ainakin. Tuo ruusunaamion nainen näyttää suorastaan pelottavalta :DD heh, no vitsi vitsi. Nykyään en käytä enää tän tyylisiä naamioita mutta tuo kupliva kangasmaski vois olla kiva ja kovasti muistelen että näissä olisi ollut joku musta naamiokin, tyyliin turve tai hiili? Nehän on kans hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suklaanaamio oli nuorempana niiin ihana<3 Toivottavasti on edelleen! Siis mun mielestä nää pakkaukset on ihan mahtavia ja oonkin iloinen, ettei yleisilmettä niissä ole muutettu, vaikka brändin nimi vaihtuikin :) Noi on tosi mieleenpainuvia ja sellaisia, jotka monet varmasti tunnistaa! Joo 7th Heavenilta taitaa löytyä aika montakin hiilinaamiota, ne on varmasti loistavia jos iho ei ole ihan kuivimmasta päästä<3

      Poista
  2. Mä rakastin niitä saunanaamioita, ne oli aikoinaan ihan must! <3 Mä en ole vieläkään oppinut tähän uuteen nimeen, en tiedä, miksi se on niin vaikeaa. Varmaan se vanha nimi jämähtänyt takaraivoon. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne saunanaamiot oli niin ihania<3 Niitä ei vaan tällä hetkellä taida olla Suomen valikoimissa, mutta ehkä vielä joskus! Heh, mullakin kesti tovi tottua tohon, mutta nykyään se tulee jo luonnostaan :D

      Poista
  3. Oi nämä naamiot on niin ihania. Itse olen muutamaa kokeillut ja niiden kermainen koostumus on kyllä kovasti mieleeni <3 Ja tuoksut myös! Suklaanaamio ja mansikkanaamio olisi varmaan mun juttu.
    Nuo kuplanaamiot on tosi hauskoja. Kuplat kutittelee jännästi kasvojen ihoa ja puhdistaa aika tehokkaasti. Itse olen niistä kovasti pitänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä ihan huippuja<3 Kuplanaamiossa mua samalla sekä kiehtoo että hieman "pelottaa" just se kupliminen ja miltä se iholla tuntuu :D Mutta testailen ton todennäköisesti vielä tänä viikonloppuna niin saanpahan kokea sitten senkin ;)

      Poista
  4. Nää oli minunkin suosikkeja teininä! :D muistan vieläkin kuinka innoissani olin, kun sain yksi joulu lahjaksi sellaisen setin, missä oli vaikka kuinka monta erilaista naamiopussia :D ja suklaanaamiota löytyi iso tuubi vakkarikäytöstä, kun se tuoksui niin ihanalle.

    Nää kuulostaa kyllä kaikki tosi kivoilta, mutta jotenkin toi kuplanaamio kiinnitti eniten huomion! En oo koskaan sellaisia itse testannut, mutta ne näyttävät niin hauskoilta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo tollanen lahja olisi kyllä kelvannut mullekin<3 :D Suklaanaamio tuntuu olleen monien suosikki enkä ihmettele, se tuoksu on niiiin hyvä :) Kuplanaamiot näyttää munkin mielestä tosi hauskoilta, toivottavasti se myös toimii hyvin, kun pääsen ton kyseisen yksilön testaamaan!

      Poista
  5. Olikohan näistä joskus niitä isoja tuubeja? Mulla oli joku kirkas kirsikka ja myös suklaanaamio joita tuli käytettyä aika usein teini-iässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ja on edelleen! Ei kaikista, mutta joistain naamioista kyllä :) Suklaanaamio tuntuu olleen monien suosikki, enkä ihmettele<3

      Poista
  6. Muistan nämä itsekin elävästi varsinkin Englannin ajoiltani, ostettiin tyttöjen kanssa aina näitä sellaisiin iltoihin kun haluttiin laittautua rauhassa ja lähteä sitten ulos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kuulostaa kyllä ihanalta<3 Mä en oo oikein koskaan viettänyt sellaista tyttöjen iltaa, missä alusta loppuun laittauduttaisiin :D Oon kyllä kavereita meikkaillut ja hiuksia ollaan laitettu, mutta mitään tollasta ei oo koskaan tullut vietettyä. Mutta ainahan sitä ehtii!

      Poista

Kiitos kommentista!