torstai 25. kesäkuuta 2020

Kosmetiikkasuosikit | Kesäkuu 2020

*Saatu ilmaistuote


Tänään olisi kesäkuun kosmetiikkasuosikkien aika! Musta tuntuu todella oudolta, että ollaan jo kesäkuun lopulla, mutta mun lomaan on silti aikaa vielä useampi viikko. Aloitan kesälomani siis elokuun alussa, eli vielä pitäisi muutamakin viikko jaksaa painaa töitä. Kesäkuussa kosmetiikkasuosikit olivat jälleen kerran aika selviä ja tässä oli tosiaan parikin tuotetta, jotka olisin voinut valita suosikkeihin jo toukokuussa. Ylempää näette viisi valitsemaani tuotetta ja seuraavaksi tehdään taas tuttuun tapaan katsaus jokaiseen.



SKINFOOD Premium Avocado Rich Essence on tuotekuvauksen mukaan tehokosteuttava hoitoneste, mutta itse olen käyttänyt tätä seerumin asemassa. Mä en nimittäin osaa mieltää tätä hoitonesteeksi, sillä tuote on paksua eikä lainkaan nestemäistä. Lisäksi kosteutustehot ovat hyvän seerumin tasolla, eli sellaisena tätä siis itse käytän. Pidän tuotteen miedosta ja rauhoittavasta tuoksusta, mutta ennen kaikkea tämä saa pisteitä kosteuttavuudesta. Olen käyttänyt tätä pääasiassa iltaisin ja ihoni yksinkertaisesti rakastaa tätä! Mulla on käytössä myös samaisen sarjan kosteuttava kasvovesi, mutta sitä en ole itse asiassa viime aikoina saanut kovinkaan paljon käytettyä. Tämä essence on kuitenkin mulla käytössä lähes päivittäin enkä voi kuin suositella tätä.


Sain muutama viikko sitten pr-näytteinä muutamia Jane Iredalen tuotteita, joista suosikikseni nousi ehdottomasti tämä Tripleluxe Lipstick Stephanie*, joka on mitä täydellisin vaaleanpunertava nude huulipuna. Hyviä nudepunia on ainakin mun itseni melko vaikea löytää, sillä jokaisessa tuntuu olevan jokin pienempi tai suurempi vika, mutta tämä on ollut ihan loistava. Sävy on itselleni hyvä, sillä vaikka se on vaalea ja viileähkö, se ei kuitenkaan saa ihoani näyttämään entistäkin kalpeammalta. Lisäksi pidän huulipunan puolimattaisesta koostumuksesta, joka pysyy huulilla hyvin, mutta ei kuivata niitä lainkaan. Mä itse asiassa tilasin hiljattain lisääkin näitä Tripleluxe huulipunia, mutta niistä lisää hieman myöhemmin!


Tämä Too Facedin Primed & Peachy Cooling Matte Skin Perfecting Primer on yksi uusimpia meikinpohjustusvoiteitani ja ai että mä pidän tästä! Tämä on ennen kaikkea ihon sävyä ja pieniä juonteita tasoittava primer, joka sisältää myös hieman väripigmenttiä. Primer sulautuu ihoon hyvin, silottaa sitä mukavasti ja tuoksuu herkullisen persikkaiselta. Meikkivoide asettuu primerin päälle kauniisti ja primer myös pitää meikkipohjan paikoillaan ja kauniin näköisenä koko päivän. Tuubin pumppumekanismin kanssa on helppo annostella tuotetta haluttu määrä ja koen tämän itse erittäin riittoisaksi, sillä jo pieni määrä riittää koko kasvoille. Tykästyin valtavasti myös samaisen sarjan meikkivoiteeseen ja mietinkin hetken aikaa kumman näistä tuotteista valitsen suosikkeihin. Primer vei tällä kertaa voiton, mutta sitä Too Facedin persikkasarjan meikkivoidettakin voin lämpimästi suositella.


Four Reasons No Nothing Sensitive Moisture Mist* nousi hetkessä suosikikseni, kun sain keväällä itselleni testiin kasan näitä Four Reasonsin hajusteettoman No Nothing -tuotesarjan tuotteita. Tämä hoitosuihke lupaa kosteuttaa hiuksia, helpottaa niiden harjaamista ja esimerkiksi vähentää hiusten sähköisyyttä. Ja tuote lunastaa lupauksensa täysin! Mun on pakko suihkia omiin hiuksiini aina jotain jätettävää hoitosuihketta sen jälkeen, kun olen ne pessyt ja vuosien varrella onkin tullut löydettyä ne, jotka omissa hiuksissa toimivat ja jotka taas eivät. Four Reasonsin hoitosuihkeet ovat aina olleet mulle mieluisia ja tästä tuli heittämällä uusi suosikkini Four Reasonsin perinteisen, hajustetun Moisture Mistin tilalle. Tämä hajusteeton versio on mielestäni hitusen tehokkaampi ja toimii hiuksissani loistavasti. Mikäli hajusteettomat hiustenhoitotuotteet kiinnostavat, suosittelen lämpimästi tutustumaan tähän Four Reasonsin No Nothing -tuotesarjaan. Joukosta löytyy todellisia helmiä!


Viimeisenä vielä Ekopharman Karpalo Puhdistusöljy, jonka ostin viime syksyn I Love Me -messuilta. Kyseessä on piparmintulta tuoksuva kasvojen puhdistusöljy, joka toimii loistavasti kaksoispuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa. Putsari sulattaa meikin kasvoilta pois helposti ja on iholle hurjan hellävarainen. Käytän tämän jälkeen yleensä Ekopharman Vadelma Puhdistusvaahtoa ja kaksikko on aivan loistava omalle iholleni. Testailin tätä puhdistusöljyä jo piakkoin tuotteen ostettuani, mutta kunnon tehokäyttöön se on päässyt vasta nyt parisen kuukautta sitten, kun sain käytettyä alta pois muita öljyputsareitani. Pienen miinuksen tämä saa siitä, että tuubista ei tule yhdellä painauksella kovinkaan paljon tuotetta ulos, mutta se on hyvin pientä, kun kyseessä kuitenkin on todella hyvä ja tehokas puhdistustuote. Ekopharma on suomalaista luonnonkosmetiikkaa ja ehdottomasti yksi suosikkibrändini ihonhoidon saralla.

Onko suosikeissani tuttuja tuotteita? :)

8 kommenttia:

  1. Ihania suosikkeja :) tuon huulipunan sävy näyttää niin hyvältä! Vähän himottaisi hankkia tuollainen itsellenikin.. :D ja kiva kuulla, että oot tykästynyt tuohon Ekopharman putsariin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, toi sävy on niin täydellinen! Ekopharman putsari on ihan loistava ja toimii muuten superhyvin yhdessä Ekopharman vaahtoputsarin kanssa :) Kävin alkuvuonna kasvohoidossa, jossa iho puhdistettiin aluksi juuri tolla kaksikolla ja siitä lähtien oon suosinut sitä myös itse!

      Poista
  2. Oh, pakko ottaa testiin toi Ekopharman puhdistusöljy jossain vaiheessa! Ekopharma on niin ihana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomati kokeilla, varsinkin jos muutenkin tykkäät Ekopharmasta<3 :)

      Poista
  3. Kiva kattaus suosikkeja, varsinkin tuo huulipuna on niin ihana😍 too facedin primeri herätti myös kiinnostuksen. Mä nimittäin rakastuin brändin hangover primeriin ja tykkään TF tuotteista muutenkin, joten ehkäpä mun pitäisi tutustua myös tähän persikkasarjaan 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö! Too Facedin primer on ihan huippuja, oon joskus vuosia sitten käyttänyt paria erilaista ja ne toimii ihan loistavasti<3 Persikkasarjaa suosittelen erittäin lämpimästi :)

      Poista
  4. Tuo avokado essence kiinnostaa mua vieläkin, sitä on joskus kokeiltava!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!