lauantai 6. kesäkuuta 2020

Boxycharm | Maaliskuu 2020


Näin kesäkuun alun kunniaksi esittelyyn pääsee vielä maaliskuun Boxycharm, joka oli siis samaisen kuun Ipsy Glam Bag Plussan kanssa "kateissa" yli kahden kuukauden ajan ennen kuin paketit lopulta löysivät tiensä Suomeen. Tuntuu ehkä hieman hölmöltä esitellä näin myöhään vielä näitä bokseja, mutta koska kauneusbokseista kertovat postaukset ovat aina olleet blogissani suosittuja, päätin kirjoitella näistäkin vielä. Maaliskuun Ipsy Plussasta tosiaan julkaisin jo postauksen ja nyt on aika katsoa, mitä maaliskuun Boxycharm piti sisällään!


Boksissa ei tällä kertaa jostain syystä ollut tuotekorttia enkä ollut sitä myöskään saanut sähköisenä versiona, mutta eipä se kovin paljon jaksanut haitata, sillä sisältö näytti hurjan kiinnostavalta! Tähän boksiin olin itse valinnut Muradin silmänympärysvoiteen enkä kuollaksenikaan muista mitkä olivat sille vaihtoehtoiset tuotteet. Tämä boksi edustaa mielestäni hyvin sitä, mihin Boxycharmissa olen tottunut, kun suurin osa tuotteista on meikkejä ja joukossa on vain yksi ihonhoitotuote. Sisältö vaikutti erittäin kiinnostavalta ja seuraavaksi katsotaan tarkemmin, mitä kaikkea boksista paljastui:


Aloitetaan tällä Boxycharm Hello, Charmer! -luomiväripaletilla, joka on siis Boxycharmin "omaa" mallistoa ja varta vasten suunniteltu boksiin. Paletista löytyy todella mielenkiintoinen sävymaailma, joka on omaan makuuni hitusen irrallisen oloinen, mutta tosiaan mielenkiintoinen. Sävyistä osa on mattaisia, osa hennosti shimmerisiä ja osa kunnon metallinhohtoisia/glitterisiä. Luomivärinapit ovat suurikokoisia ja mielenkiintoni tässä kohdistuukin nimenomaan metallisiin/glitterisiin sävyihin - ennen kaikkea vaaleanpunertavaan alarivin sävyyn Swipe Up. Mun tekisi ihan kamalasti mieli päästä kokeilemaan sitä, mutta olen vielä kahden vaiheilla laitanko tämän eteenpäin arvottavaksi vai ei. Joko tämä tai toukokuun boksista tullut Violet Vossin paletti todennäköisesti kuitenkin lähtee arvottavaksi!
Hinta: noin $39,00.


Beccalta tuli Ultimate Lip Definer kauniissa punaruskeassa sävyssä Spiced. Tällaiset kierrettävät huultenrajauskynät ovat suosikkejani, sillä inhoan meikkikynien teroittamista ja tylsällä kynällä taas on hankala saada aikaan kaunista rajausjälkeä. Punaruskea sävy on myös kaunis ja muistin heti muutamankin huulipunan, joiden kanssa tämä sävy varmasti sopii yhteen. Meikkikynät eivät ole niitä mun suosikkejani bokseissa, mutta Becca on brändinä hurjan kiinnostava ja sen takia tämäkin rajauskynä oli oikeastaan todella kiva saada. Toisaalta en myöskään muista milloin viimeksi olisin vastaavanlaisen tuotteen Boxycharmista saanut eli senkin puoleen oli hyvä, että boksissa oli nimenomaan huultenrajauskynä eikä vaikkapa eyeliner, jollaisia kauneusbokseista tulee ehdottomasti useammin.
Hinta: noin $18,00.


Huulimeikeillä jatketaan, sillä boksista paljastui myös upea Appeal Cosmeticsin Ultra Crème Lipstick, josta oli ilmeisesti liikkeellä useampi eri sävyvaihtoehto. Itse sain sävyn Next Level, joka on fuksiaan taittava kauniin punainen sävy. Sävy on kuin tehty kesään ja kermaiset huulipunat ovat mulle hyvin mieluisia, sillä ne ovat monesti huulilla paljon mattapunia miellyttävämpiä. En ole vielä testannut tätä huulilla, mutta kädelle swatchatessa puna tuntui pehmeältä ja helposti levittyvältä. Katsotaan mitä mieltä olen, kun saan tämän ensi kertaa huulille, mutta lähtökohtaisesti olen tästä hyvin innoissani. Appeal Cosmeticsin huulipunat ovat mulle jo entuudestaan tuttuja ja niissä on mielestäni laatu ollut aina kohdillaan.
Hinta: noin $21,00.


Tämä Murad Hydro-Dynamic Ultimate Moisture For Eyes oli boksin ainut ihonhoitotuote ja tosiaan se tuote, jonka itse boksiini valitsin. Kysessä on kaikille ihotyypeille soveltuva kosteuttava silmänympärysvoide, jota lähden testaamaan innolla. Tämä tuote hämmensi mua suuresti nyt, kun lähdin ilman sitä tuotekorttia tästä kirjoittamaan ja katsoin totta kai Boxycharmin omilta sivuilta mitä siellä on tästä sanottu. Boxycharm kun puhuu tästä kasvovoiteena, vaikka kyseessä on silmänympärysvoide. Tuotteen kuvaus ja INCI-lista on kaikkea muuta kuin mitä tämä tuote oikeasti on, mutta heillä on kuitenkin kuvassa näkyvillä nimenomaan tämä silmänympärysvoide. Boxycharmin sivuilla tästä puhutaan vain nimellä "Murad Hydro-Dynamic Ultimate Moisture", mutta INCI-lista ei täsmää myöskään Muradin kyseiseen tuotteeseen, joka on siis olemassa ja kasvoille tarkoitettu voide. En siis todellakaan ymmärrä mistä tuotteesta Boxycharm tuolla puhuu ja kommentteja lukiessa iso osa myös näyttää käyttävän tätä nimenomaan kasvovoiteena. Melko harhaanjohtavaa ja olisi hauska tietää mitä siinä itse tuotekortissa on lukenut. Eli onko siinä puhuttu kasvovoiteesta vai silmänympärysvoiteesta ja onko bokseissa ehkä oikeasti ollutkin molempia tuotteita?
Hinta: noin $70,00.


Viimeisenä vielä Kat Von D Metal Crush Liquid Highlighter, jonka sain kultaisessa sävyssä Gold Skool. KVD:n meikit ovat yleensä laadukkaita, mutta nestemäiset highlighterit eivät ole suosikkejani. Tämä highlighter oli sävyltään tosiaan kultainen ja todella, todella glitterinen. Tämä on tuote, jolla ne korostukset saa näkyviin vaikka kuuhun asti enkä itse suosi ihan näin voimakkaasti glitterisiä highlightereita. Toki sitä glitterisyyttä saa häivyteltyä tuotetta lisätessä, mutta tämä oli jopa mulle vähän turhan överi tuote, ja mä kuitenkin käytän highlighteria melko paljon kerralla. Kultainen sävy oli myös omaan mieleeni no, liian kultainen. Tuotteen pohjasävynä pitäisi olla vaalea shampanja, joka on hyvinkin perinteinen sävy highlightereille, mutta itselläni tämä näytti nimenomaan kultaiselta. Tämä lähtee eteenpäin
Hinta: noin $25,00.

Boksin kokonaisuus toimi ja suurin osa tuotteista oli mulle mieluisia. Kokonaisarvoltaan boksi oli noin $173,00 mikä on Boxycharmille mielestäni aika paljonkin. Tuotteista arvokkain oli ehdottomasti Muradin silmänympärysvoide ja odottelenkin innolla koska pääsen sitä testaamaan!

Oliko boksissa kiinnostavia tuotteita? :)

8 kommenttia:

  1. Tosi kiva boxi, Muradin tuotteista tulee niin paljon muistoja. Olin joskus 2010-luvun alkupuoliskolla aivan hurahtanut brändiin, en käyttänyt hetkeen mitään muuta kuin Muradia ja Dermalogicaa. :D Varsinkin Muradin C-sarja on aivan ihana.

    Mukavaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Murad on mulle vähän tuntemattomampi, mutta Dermalogicaa olen jonkin verran käyttänyt! Dermalogican Daily Microfoliant on mun ehdoton suosikki mekaanisista kasvojenkuorinta-aineista :) Ihanaa uutta viikkoa Jonna!

      Poista
  2. Olipa kiva sisältö! :)

    Huulipuna ja huultenrajauskynä näyttävät tosi kivoilta! Näistä ainut tuttu tuote on tuo paletti ja se on kyllä kiva :) tuo Swipe Up -glittersävy on niin upea! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi huulipuna on muuten oikeesti tosi kiva! Mulla on nyt kerran vasta tosin sitä ollut, mutta se pysyy todella hyvin eikä kuivata huulia ollenkaan. Ehdottomasti ns. keskivertoa parempi puna! Mä päätin pitää ton Boxycharmin paletin ihan vaan, koska toi Swipe Up on niin upea<3 :D

      Poista
  3. Mun mielestä tässä boksissa oli kiinnostavia tuotteita :) Oon jonkun verran katsonut näiden boxien avausvideoita Youtubessa ja oon huomannut, että viimeaikoina on useammalta ihmiseltä puuttunut boksista tuotekortti. Toivottavasti skarppaavat tuossa asiassa! Olisihan se kiva tietää boksia avatessa, että mitä tuotteet maksaa yms :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi tuotekortin puuttuminen vähän kummastuttaa, mutta ilmeisesti osa saa niitä nykyään sähköisesti. Mä en kuitenkaan tunnusta saaneeni Boxycharmilta mitään spostia, missä olisi ollut sähköinen tuotekortti tästä boksista :D

      Poista
  4. Kaunis paletti ja ihana tuo Muradin kasvo- vai silmävoide? Harmi että sivuilta ei tuota tietoa saanut kunnolla, mutta varmasti tulee käytettyä kun sen on nyt saanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis sy-voidehan tuo on, kun pakkaus niin sanoo, mutta ihmetyttää ristiriitainen info Boxycharmin sivuilla :D En sitten tiedä onko tosta tosiaan ollut liikkeellä myös se kasvovoide!

      Poista

Kiitos kommentista!