maanantai 1. kesäkuuta 2020

Ipsy Glam Bag Plus | Maaliskuu 2020


VIHDOIN SE ON TÄÄLLÄ! Tai oikeestaan mun pitäisi varmaan sanoa, että vihdoin ne on täällä, sillä yli kahden kuukauden odotuksen jälkeen huomasin viime viikolla, että mun maaliskuun Ipsy Glam Bag Plus ja Boxycharm ovat saapuneet Suomeen! Edellisen kerran boksien seurannat olivat päivittyneet 17.3. ja 21.3. eli tovihan tässä oli jo odoteltukin sitä, että paketit lähtevät liikkeelle. Mä olin jo täysin varma, etten näitä koskaan tule näkemään, joten yllätys oli todella suuri, kun yhtenä päivänä kävin taas ajankulukseni vilkaisemassa pakettien seurantaa ja molemmissa komeili teksti, jossa sanottiin pakettien olevan Suomessa. Käytän boksien tilaamisessa välityspalveluna Planet Expressiä, josta mulle vakuuteltiin, että korona vain ruuhkauttaa USPS:n eli USA:n postilaitoksen pakettien kulkua ja ilmeisesti asia sitten olikin juuri näin. Ensimmäisenä näistä kahdesta boksista esittelyyn pääsee siis Ipsy Plus.


Ipsy Plussassa jokaiselle kuukaudelle saa valita yhden tuotteen muutamien vaihtoehtojen joukosta, mutta tämän maaliskuun boksin kohdalla en muistanut valintaa tehdä. Boksista paljastui meikkisivellin, poskipunapaletti, vartalonkuorinta-aine, huuliöljy, kulmageeli ja silmänympärysgeeli. Tiesin sisällön toki jo etukäteen, sillä boksien sisällöt ovat nähtävissä Ipsyn sivuilta enkä totta puhuen ollut tästä aluksi mitenkään turhan riemuissani. Nyt kun sain boksin itselleni, fiilikset muuttuivat huomattavasti positiivisemmiksi ja tässähän on itse asiassa todella kivanoloisia tuotteita! Seuraavaksi tehdään tuttuun tapaan katsaus jokaiseen tuotteeseen:


Aloitetaan tällä theBalmin Autobalm GRL PWDR kasvopaletilla, joka oli alunperin ehdottomasti koko boksin kiinnostavin tuote. Hyvin kompaktin kokoinen paletti sisältää neljä eri sävyä poskille - kaksi mattaista poskipunaa, yhden mattaisen aurinkopuuterin ja shimmerisen korostussävyn. Shimmerinen sävy on mulle ehkä parempi käytettäväksi kevyesti jonkin toisen poskipunan päällä, sillä sävy taitaa olla hitusen turhan tumma itselleni highlighteriksi. Paletti on hurjan kaunis ja sävymaailma todella käytännöllinen. Ainut pieni miinus tulee siitä, että pannut ovat tässä melko pieniä ja vähänkään kookkaamman poskipunasiveltimen kanssa voi olla hitusen hankala saada siveltimeen vain yhtä sävyä, mutta enköhän mä tämän kanssa pärjää. Olen kuullut paletista todella paljon kehuja ja koska theBalmin puuteriset tuotteet ovat mielestäni aivan loistavia, on mulla suuret odotukset myös tämän paletin suhteen.
Hinta: noin $26,50.


The Coffee Scrubilta tuli paketillinen Coconut Body Scrubia, joka on vartalon kuorimiseen tarkoitettu kahvipohjainen kuorinta. Kahvikuorinnat ovat monen suosikkeja ja itsekin olen sellaisia aiemmin käyttänyt ja todennut ne tehokkaiksi. Tämä kuorinta-aine sisältää kuorivan kahvin lisäksi ihoa kosteuttavaa E-vitamiinia sekä mantelin- ja viinirypäleensiemenöljyjä. Tuoksuna tässä pitäisi kahvin lisäksi olla myös kookos, joten voisin ainakin kuvitella tämän olevan tuoksun puolesta itselleni hurjan mieluinen. Vielä en ole tuotetta testannut ja se jääkin hetkeksi odottelemaan testaamista. Ihan kiva tuote, varsinkin kun en ole ainakaan pariin vuoteen mitään kahvikuorintaa käyttänyt!
Hinta: noin $22,00.


Maaliskuussa nähtyäni netistä boksini sisällön, tämä Malin + Goetzin Revitalizing Eye Gel ei juurikaan herättänyt mussa innostusta, mutta itse asiassa nyt pari kuukautta myöhemmin tuote vaikuttaakin mielenkiintoiselta ja hyvin tähän vuodenaikaan sopivalta! Kyseessä on mm. hyaluronihappoa sisältävä geelivoide silmänympäryksille. Sy-voiteen pitäisi siis olla koostumukseltaan kevyttä ja nopeasti imeytyvää, ja se lupaa vähentää turvotusta ja tummuutta sy-alueella sekä häivyttää pieniä juonteita. Tämä lähtee mulla testiin todennäköisesti jo aika piankin, sillä tällaiset kevyemmät silmänympärysvoiteet ovat ennen kaikkea kesäisin ihania aamukäytössä. Maaliskuussa tämä ei tosiaan vielä innostanut yhtään, mutta nyt oon iloinen, että sain tämän boksista itselleni.
Hinta: noin $42,00/15 ml.


Yensa Super 8 Lip Oil Pink on kahdeksaa eri öljyä sisältävä kevyesti sävyttävä huuliöljy. Tuotteen sisältämien öljyjen tulisi kosteuttaa ja ravita huulia tehokkaasti, mutta lähes kaikki öljyt ovat tässä kyllä melko pieninä pitoisuuksina, sillä INCI:ssä ne tulevat vasta hajusteiden jälkeen. Öljy tuoksuu miellyttävältä ja levittyy huulille helposti. Omaan makuuni tämä on melko ohutta ja juoksevaa eikä siis lainkaan niin kosteuttavaa kuin olisin toivonut. Tästä jää huulille todella kevyt, lähes huomaamaton sävy, mutta en itse välttämättä mitään voimakkaampaa sävyä olisi kaivannutkaan. Mulla on vastaavanlaisia tuotteita tällä hetkellä ihan riittävästi omiin tarpeisiini eikä tästä tullut uutta suosikkiani huuliöljyjen saralla, mutta katsotaan tuleeko tämä joskus käytettyä pois. Tämä oli siis itselleni hitusen tylsä ja turha tuote
Hinta: noin $24,00.


Uutta kulmageeliä taas kerran! Tällä kertaa sain Il Makiagen Hypnotize Fill & Fix Brow Shaperin vaaleanruskeassa sävyssä Latte. Sävy on suunnattu sopimaan erityisesti vaaleahiuksisille ja/tai vaaleille kulmakarvoille ja tämä olikin pitkästä aikaa ensimmäinen kulmageeli, jonka saan oikeasti vaaleassa sävyssä. Mä pystyn kyllä käyttämään tummempiakin, sillä mun omat kulmani ovat melko tummat, mutta tällaiset vaaleammat ovat mulle kuitenkin turvallisempia käyttää. Tätä voi käyttää joko yksinään tai muun kulmameikin viimeistelyssä. Vielä en ole tätä kulmageeliä testannut, mutta innolla odotan mitä tästä pidän! Mähän en vielä vuosi sitten käyttänyt kulmageeliä oikeastaan ikinä, mutta nykyään se on jo vakiintunut tuote meikeissäni.
Hinta: noin $22,00.


Viimeisenä vielä Complex Culturen Precision Concealer Brush, joka on hurjan kaunis peiteaineen levitykseen sunniteltu sivellin. Multa löytyy yksi Complex Culturen sivellin jo entuudestaan ja se on mulla käytössä useita kertoja viikossa ja laatu on siinä mitä mainioin. Tämä sivellin on muotoiltu kolmion malliseksi, mikä ei harmillisesti nyt kuvassa näy, mutta muotoilu soveltuu varmasti loistavasti nimenomaan peiteaineen levittämiseen silmien alle. Tämä muotoilutapa oli itselleni ihan uusi, mutta toisaalta mä käytän peiteaineelle käytännössä aina nykyään siveltimen sijaan meikkisientä. Tämä sivellin täytyy kuitenkin ehdottomasti testata, josko vaikka saisin tästä kilpailijan sille meikkisienelle!
Hinta: noin $26,00.

Huuliöljyä lukuun ottamatta kaikki boksin tuotteet vaikuttivat lopulta todella mielenkiintoisilta ja ne tulevat myös pääsemään mulla käyttöön. Maaliskuun Ipsy Plussan kokonaisarvo oli noin $163,00 eli ihan huiman paljon. Tätä sisältöä todella kannatti odottaa!

Mikä olisi ollut teille mieluisin tuote tästä boksista? :)

8 kommenttia:

  1. Huh kestipäs sulla pitkään boksin saapuminen. Onneksi se kuitenkin vihdoin löytyi perille. Oon itsekin huomannut että nyt koronan takia posti Jenkeistä kulkee paljon hitaampaa kuin normaalisti mutta kaikki on aina tulleet perille kyllä.

    Tuo kahvikuorinta on tosi kiva mutta koin sen paperisen pakkauksen kyllä super epäkäytännöllisenä suihkussa. Melkein kannattaa se kahvipuru kaataa johonkin erilliseen kuppiin ettei koko pussi kastu.

    Huuliöljyssä on tosiaan ihana tuoksu ja itse tykkäsin sen kevyestä koostumuksesta. Mullahan tosin se purkki oli rikki jo heti alkuunsa ja korkki irtosi lopulta kokonaan sen mustan osan tyvestä. Laitoin firmalle viestiä asiasta ja he lähettivät mulle uuden tuotteen postissa🤩 ihanaa kun asiakaspalvelu toimii!!

    Toi sivellin on ihana. Mulla on tuosta kans se yksi kasvosivellin joka on ahkeralla käytöllä ja tykkään tosi paljon

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun paketit taitaa nykyään ainakin kulkea kaikki Tokion kautta, kun aiemmin ne on tulleet Tukholman suunnilta :D Voi olla, että se vaikuttaa kuljetusten kestoon! Mullakin on onneksi lopulta kaikki paketit tulleet perille ja näitä maaliskuun bokseja lukuun ottamatta myös ihan hyvässä aikataulussa. Toukokuun Ipsykin on jo Suomessa!

      Joo mulla on joskus ollut tollanen ihan samanlainen paperinen pakkaus kahvikuorinnassa ja se oli todella, todella epäkäytännöllinen suihkutiloissa. Täytyy varmaan laittaa toi käyttöjen välissä johonkin muualle tai sitten tosiaan kaataa kuorinta erilliseen purkkiin :)

      Muistelinkin, että sulla oli jotain ongelmia ton huuliöljyn kanssa! Ihana kuitenkin kuulla, että asiakaspalvelu toimii siellä noin hyvin ja sait uuden<3 Tollanen kun ei oo tosiaan mitenkään itsestäänselvää. Se kasvosivellin on tosi hyvä! Tää peiteainesivellin oli ihan ok, sillä sai tosi kivasti nimenomaan silmänalusiholle sen peiteaineen levitettyä, mutta tarvitsin lopulta kuitenkin myös sitä meikkisientä, eli tää oli vähän turha sen puoleen mulle :D

      Poista
  2. Mulle on ollut huhtikuun ihan alusta asti tulossa iHerbin paketti. Eka merkintä heti kuun alussa Chicagossa, sen jälkeen ei mitään. Tosin iHerb itse ilmoittaa, että 5.6. mennessä pitäisi viimeistään saapua, mitä epäilen. :D Mut ootan vielä heinäkuuhun ennen kuin pyydän rahat paypalilta takaisin. :D

    Kasvopaletti näyttää ihanalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi tylsää kun paketit jumittaa! Ehkä sä vielä yllätyt positiivisesti ja saatkin paketin siihen 5.6. mennessä :D Jos seurannassa vaan olisi jotain ongelmaa? Mullakaan ei tosiaan näiden kahden maaliskuun pakettien seurannat päivittyneet lainkaan ennen kuin paketit oli Suomessa. Kasvopaletissa on tosi ihanat sävyt munkin mielestä :)

      Poista
  3. Oon jotenkin niin iloinen siitä, että nää sun kadoksissa olleet boksit tulivat vihdoin perille! :)

    Mulla oli täysin sama sisältö kuin sulla ja tykästyin tosi paljon tuohon The Balmin palettiin :) Se on loistava! Tuon Il Makiagen kulmageelin otin itseasiassa nyt pari viikkoa sitten käyttöön ja se vaikuttaa kans hyvältä :) Vähän vaaleampi kuin odotin, mutta sulautuu kyllä hyvin vähän tummempiinkin kulmiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin oon kyllä minäkin<3 :D Niin monta kertaa sullekin manailin, että paketteja ei vieläkään näy ja vitsit sitä riemua, kun näin että molemmat on vihdoin Suomessa!

      Joo toi theBalmin paletti on saanut hurjasti kehuja enkä ihmettele, sillä theBalmin meikit on aina olleet mun mielestä loistavia :) Kiva kuulla että toi kulmageelin sävy toimii, vaikka kulmat itse olisi vähän tummemmat! Mulla kun ei tosiaan kulmat ole sieltä ihan vaaleimmasta päästä kuitenkaan :D

      Poista
  4. Kiva tuo kahvikuorinta, itse en olisi noita kiinnostunut ostamaan, en juo kahvia niin ei jotenkaan ois mun juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en juo kahvia, mutta kahvin tuoksusta tykkään ja noi kuorinnat on todella tehokkaita :) En mäkään varta vasten välttämättä lähtisi tällaisia ostamaan, mutta kiva näitä on käytellä, jos just jostain bokseista vaikka tulee<3

      Poista

Kiitos kommentista!